Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä dropshipping on: asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen aloittamista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä dropshipping on: asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen aloittamista

Jos etsit liiketoimintamahdollisuutta, olet todennäköisesti törmännyt dropshippingiin. Dropshipping on online-liiketoimintamalli, joka voi tuottaa korkeaa tuottoa pyrkivälle verkkokaupan yrittäjälle. Dropshipping on mahdollista aloittaa pienellä aloituspääomalla ja omalla pääomalla. Kun alat nähdä menestystä, voit skaalata lisää resursseja mainontaan ja brändin rakentamiseen. Mutta miten käy dropshipping työtä, ja miksi sinun pitäisi valita tämä malli toteuttaaksesi yrittäjäunelmasi?

Ennen kuin jatkamme, on tärkeää, että sinulla on vastaus kysymykseen “mitä dropshipping on?”

Mitä dropshipping on?

Dropshipping on eräänlainen vähittäiskaupan toimitustapa verkkokaupoille, jossa kauppiaat ostavat tuotteita kolmansien osapuolien toimittajilta varastojen sijaan, kun asiakkaat tekevät tilauksia. Tuotteet toimitetaan sitten suoraan kuluttajalle. Näin myyjän ei tarvitse käsitellä tuotetta suoraan. Kuulostaa tutulta?

Vähittäiskaupan johtajalle toimituksen ja tilauksen täyttämisen osalta tämä on enimmäkseen käytännönläheinen prosessi. Kauppiaan ei tarvitse varastoida tuotteita, tilata tavaraa irtotavarana tai fyysisesti täyttää tilauksia millään tavalla. Sen sijaan kolmannen osapuolen toimittaja lähettää tuotteet kauppiaan puolesta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Dropshipping sopii yrittäjille, sillä kaupan pitäminen ei vaadi yhtä paljon toimintapääomaa kuin perinteinen vähittäiskauppamalli. Sinun ei tarvitse avata kivijalkakauppaa, palkata työntekijöitä, pitää valot päällä, maksaa yleiskustannuksia tai varastoida tuotteita. Sen sijaan avaat verkkokaupan ja ostat tukkukaupan toimittajilta, joilla on jo tuotteita ja varastotilaa.

Mikä on dropshipper?

Dropshipper on valmistaja tai toimittaja, joka hallinnoi vähittäiskauppiaan varastoa ja toimittaa tilauksia asiakkailleen. Kauppias on pääosin vastuussa asiakkaiden hankkimisesta ohjaamalla liikennettä myymälään ja käsittelemällä tilauksia, mikä tarkoittaa, että toimit tehokkaasti välittäjänä. Tästä huolimatta saat leijonan osan voitosta merkitsemällä myymäsi tuotteet. Se on yksinkertainen liiketoimintamalli, joka voi olla erittäin palkitsevaa.

Miljoonat yrittäjät kerääntyvät dropshippingiin, koska sen markkinoille pääsyn esteet ovat alhaiset ja sen käynnistäminen vaatii vähemmän rahaa. Siksi olet todennäköisesti kiinnostunut! Ja paras uutinen kaikista? Dropshippingillä voit rakentaa pitkällä aikavälillä kestävää liiketoimintaa suoraan kannettavalta tietokoneeltasi.

Tällä liiketoimintamallilla on tietysti sekä haittoja että etuja, ja on tärkeää, että tarkastelemme niitä ennen kuin aloitat oman dropshipping-verkkokauppayrityksesi. Kun kuitenkin ymmärrät dropshippingin edut ja haitat, sen tehokkaan opettelu on helppoa – varsinkin aloitteleville yrittäjille tarjoamiemme mahtavien resurssien ansiosta!

Dropshippingin edut

1. Dropshipping-yritys on helppo perustaa

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta liiketoiminnasta päästäksesi alkuun dropshippingin kanssa. Jos käytät jonkin aikaa perusasioiden opetteluun, voit käynnistää yrityksen nopeasti ja oppia loput edetessäsi.

Dropshipping-yrityksen perustaminen on helppoa, koska aloituskustannukset ovat alhaiset – varsinkin verrattuna muihin vähittäiskaupan liiketoimintamalleihin. Et esimerkiksi tarvitse varastoa tuotteiden säilyttämiseen tai tiimiä, joka auttaa sinua. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia varastoinnista tai toimituksesta. Se on yllättävän kädet irti, varsinkin kun pääset liikkeelle.

Kaikki tämä tarkoittaa, että voit aloittaa yrityksesi tänään. Itse asiassa saat kaiken käyntiin muutamassa tunnissa.

Sinä tahtoa tarvitsemme perustietoa sekä oikeat työkalut ja resurssit, ja siksi loimme tämän oppaan. Kun olet saanut sen valmiiksi, sinulla on tiedot, joita tarvitset oman dropshipping-yrityksesi käynnistämiseen.

2. Dropshipping on skaalautuva

Kun laajennat, liiketoimintamallisi ei tarvitse muuttua juurikaan. Sinun on panostettava enemmän myyntiin ja markkinointiin kasvaessasi, mutta arkipäiväsi pysyvät suunnilleen ennallaan, lukuun ottamatta tilausten käsittelyä.

Yksi dropshippingin eduista on, että infrastruktuurikustannukset eivät nouse pilviin, kun skaalaat. Tämän vuoksi sinulla on enemmän varaa yrityksesi markkinointipuolelle. Mitä enemmän keskityt yrityksesi mainostamiseen ja erinomaisten asiakaskokemusten tarjoamiseen, sitä paremmin voit.

3. Dropshipping ei vaadi toimistoa

Voit pyörittää koko yritystä suoraan kannettavasta tietokoneesta, eikä sinun tarvitse tehdä suuria investointeja. Suurin kulusi on mainonta, joka on budjetti, jota voit skaalata, kun myymäläsi saa lisää pitoa. Vaikka yrityksesi kasvaa, kustannukset ovat melko alhaiset – varsinkin verrattuna perinteisiin liiketoiminnan kuluihin.

4. Dropshipping on joustavaa

Tämä on yksi sen suurimmista eduista. Saat olla itsesi pomo ja asettaa omat säännöt. Se on ylivoimaisesti yksi joustavimmista ammateista, jota kuka tahansa voi harjoittaa.

Voit työskennellä kotoa käsin vain kannettavalla tietokoneella ja voit työskennellä sinulle sopivimpana ajankohtana. Tämä on ihanteellinen yrittäjille, jotka haluavat heille toimivan yrityksen. Sinun ei tarvitse kumartua taaksepäin saadaksesi asioita valmiiksi. Sen sijaan voit määrittää oman tahti.

Dropshipping on myös joustava, koska se antaa sinulle paljon tilaa tehdä sinulle sopivia päätöksiä. Voit helposti listata uusia tuotteita milloin haluat, ja voit muokata strategioitasi lennossa. Jos olet lähdössä lomalle, voit automatisoida kaiken saadaksesi passiivisia tuloja poissa ollessasi. Ymmärrät idean – mahdollisuudet ovat rajattomat.

5. Dropshipping on helpompi hallita

Koska se ei vaadi liikaa sitoumuksia, kuten henkilöstön palkkaamista tai varastotilan vuokraamista, voit hallita kaiken vaivattomasti. Kun olet löytänyt toimittajat ja määrittänyt kaiken, olet suurimmaksi osaksi vastuussa vain verkkokaupan hallinnasta.

🔥 Empfohlen:  10 parasta ilmaista parafraasointityökalua, joita sinun on kokeiltava tänään

Dropshippingin haitat

Dropshippingin haitat

1. Dropshippingillä on pienet marginaalit

Yksi dropshippingin haitoista on se, että sinun pitäisi aluksi odottaa alhaisia ​​marginaaleja. Tämä ei tarkoita, etteikö se voisi olla kannattavaa, mutta sinun tulee olla tietoinen siitä, että joidenkin markkinarakojen tuotemarginaali voi olla pieni.

Tämä ongelma on erityisen ongelmallinen, kun toimitat dropshipping erittäin kilpailukykyisellä markkinaraolla. Kun taistelet asiakkaiden huomiosta, voi olla vaikeaa saavuttaa haluamiasi voittoja. Kuitenkin, jos valitset oikean markkinaraon ja kohdistat oikean yleisön, saavutat paljon todennäköisemmin laajemmat marginaalit. Markkinoilla, joissa kilpailu on vähäistä, sinulla on myös paremmat marginaalit, mutta jossain vaiheessa myynti saattaa alkaa tasaantua. Siksi monien dropshipping-myymälöiden menestys riippuu erittäin optimoiduista mainoksista, jotka lisäävät suuria myyntimääriä.

2. Dropshipping voi vaikeuttaa tilauksen käsittelyä

Dropshipping näyttää yksinkertaiselta: asiakas tilaa, sinä käsittelet ja toimittajasi täyttää. Ja suurimmaksi osaksi se on yksinkertaista.

Jos kuitenkin hankit tuotteita useilta toimittajilta, saatat kohdata ongelmia. Jokainen toimittajasi saattaa käyttää erilaista toimitusratkaisua, mikä on ongelma sekä sinulle että asiakkaillesi. Toimitusasetuksistasi riippuen toimituskulut voivat olla kohtuuttomat, varsinkin kun lähetät useita tuotteita.

Eri toimittajilla on myös erilaiset käsittely- ja laskutusrakenteet. Koska joudut hallitsemaan vuorovaikutusta toimittajien kanssa, tämä voi joskus olla hankalaa.

3. Dropshipping ei anna sinulle paljon hallintaa

Yksi dropshippingin haitoista on se, että et voi hallita tiettyjä dropshipping-prosessin näkökohtia, kuten tuotteiden varastointia, tilausten täyttämistä ja toimitusta. Sinun täytyy luottaa siihen, että tavarantoimittajasi tekevät kaiken oikein ja toimivat saumattomasti. Tämä hallinnan puute voi olla mahdotonta joillekin yrittäjille, mutta se ei yleensä ole ongelma.

Tämä tarkoittaa vain sitä, että kun jokin menee pieleen, sen hallinta voi olla hankalaa. Vaikka toimittajan ongelmat voivat joskus aiheuttaa asiakkaiden säilyttämisongelmia, voit lieventää niitä ja pitää asiakkaiden vaihtuvuuden ehdottoman minimissä oikeanlaisen vahingonhallinnan avulla.

4. Dropshipping tekee asiakaspalvelu on haastavampaa

Tämä on toinen ongelma, joka tapahtuu, kun tilaukset menevät pieleen tai toimittajat epäonnistuvat. Koska olet vain kaupan omistaja etkä hallitse paljon, tilausten järjestäminen ja asiakastuen hoitaminen voi olla vaikeaa.

Yksi dropshippingin valitetuimmista haitoista on se, että sinun on kannettava syy, kun asiakkaasi valittavat. Saatat tehdä kaiken oikein ja silti joutua ongelmiin, jos toimittajillasi on ongelmia. Vastuun ottaminen ja virheen ottaminen toimittajien puolesta on kuitenkin osa liiketoimintamallia, joten älä hikoile sitä!

Onko dropshipping sinulle?

Dropshipping ei ole kaikille. Ja se ei todellakaan ole rikastu nopeasti -suunnitelma. Mutta jos olet valmis ottamaan hyvän ja huonon, se voi olla jännittävä yritys. Tästä huolimatta on silti ymmärrettävää, jos sinulla on tällaisia ​​varauksia:

 • “En tiedä, onko minulla tarpeeksi aikaa perustaa yritys.”
 • “En halua ottaa riskiä, ​​että minut erotetaan päivätyöstäni.”
 • “Entä jos vietän paljon aikaa ja sijoitan rahaa dropshippingiin vain epäonnistuakseni?”

Kun harkitset yrityksen perustamista, on normaalia, että sinulla on varauksia, mutta älä anna niiden estää sinua. Jos uskot, että dropshipping voi olla tapa ansaita enemmän rahaa ja nauttia uudesta vapaudesta, ota uskon harppaus ja sukella!

Onko dropshipping kannattavaa?

Dropshipping-yrityksen perustamiseen ja kasvattamiseen on monia tapoja. Yrittäjätarinamme kertovat kauppiaista, jotka ovat alkaneet pudottaa yrityksiä tienatakseen muutaman sadan taalaa kuukaudessa, kun taas toiset ovat kasvattaneet useita kuusinumeroisia myymälöitä. Halusitpa sitten aloittaa dropshipping-toimituksen johdannona verkkokauppaan tai ikuisesti kestävää liiketoimintamallia, on tärkeää ymmärtää, kuinka dropshipping voi olla sinulle kannattavaa.

Dropshipping sivuhustlena

parhaat sivutyöt

Mikä on dropshippingin tärkein vetovoima? Koska se on joustava ja se ei vaadi liikaa aikaa käyttöönoton jälkeen, se on ihanteellinen sivutyö. Monet yrittäjät päättävät tehdä dropshipping-toimintaa sivutoimisesti, kun heillä on päätyö, joka tarjoaa vakaat tulot. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse uhrata päivätyötäsi toteuttaaksesi unelmaasi yrittäjäksi ryhtymisestä.

Suurin huolenaihe tässä on se, että työnantajasi estää sinua tekemästä sivuseikkailua, mutta usko tai älä, monet yritykset pärjäävät sen kanssa. Haluat varmistaa, että olet perillä kysymällä yrityksesi sivuliiketoimintoja koskevasta politiikasta ja tarkistamalla kaikki allekirjoittamasi kilpailukieltosopimukset. Haluat myös ehdottomasti varmistaa, ettei eturistiriitoja ole. Mutta jos kaikki on kunnossa, olet valmis.

Sinun ei tarvitse uhrata liikaa aikaa ja energiaa dropshippingiin, mikä tarkoittaa, että pystyt todennäköisesti hoitamaan sen ilman ongelmia. Oletko huolissasi siitä, että sivutouhusi saa sinut suoriutumaan huonommin? Sinun ei tarvitse olla! Voit viettää dropshipping-liiketoimintaasi vain muutaman tunnin päivässä ja menestyä silti.

On kuitenkin tärkeää tietää omat rajansa. Jos teet säännöllisesti ylitöitä päivätyössäsi ja sinulla on vaikeuksia löytää aikaa tärkeille päivittäisille velvollisuuksille, et ehkä pysty antamaan dropshipping-yritykselle sen tarvitsemaa huomiota. Vaikka dropshipping ei vaadi paljoa, sinun on varattava siihen aikaa päivässä.

🔥 Empfohlen:  Mitä on tietojen rikastaminen ja kuinka se voi auttaa sinua?

Useimmissa tapauksissa se vaatii vain vähän ajanhallintaa ja aikataulutusta. Monet dropshipping-jälleenmyyjät hoitavat pää- ja sivutyönsä helposti. Sinun ei tarvitse nukkua kolmea tuntia yössä tai jättää väliin aterioita, jotta se toimisi. Sinun on keksittävä sinulle sopiva aikataulu ja noudatettava sitä uskonnollisesti.

Dropshipping kokopäiväisenä verkkokauppayrityksenä

Verkkokaupan liiketoiminta

Yksi dropshippingin eduista on joustavuus. Voit tehdä yrityksestäsi niin suuren tai pienen kuin haluat. Monet dropshipperit haluavat tehdä sen sivussa, mutta se on myös kannattava urapolku. Jos haluat olla kokopäiväinen dropshipping-jälleenmyyjä, voit olla!

Kun olet saavuttanut asiakkaat ja saanut tarpeeksi myyntiä, voit siirtyä osa-aikaisesta dropshipping-toimituksesta kokopäiväiseen. Mikä parasta, voit saada tämän tapahtumaan haluamallasi tahdilla.

Ilmeisesti tämä vaatii enemmän työtä, mutta palkka on sen arvoinen. Kun olet selvittänyt, kuinka pudota toimitus tehokkaasti, sinun ei tarvitse huolehtia epävakaista tuloista. Vakiintunut dropshipping-verkkokauppayritys toimii kuin kellonkello, ja voi jopa tuntua, että tuot passiivisia tuloja.

Ja koska se ei vie paljon aikaa, voit jopa ryhtyä sivutoimiin ja olla silti kokopäiväinen dropshipping-jälleenmyyjä! Taivas on rajana.

Ehkä olet edelleen skeptinen kokopäiväiseksi dropshipperiksi ryhtymisestä. Mutta arvaa mitä: on tuhansia menestystarinoita yrittäjiltä, ​​jotka aloittivat juuri siellä, missä olet tänään. Ei vaadi liiketalouden tutkintoa tai miljoonia pääomaa elättääkseen sillä. Lisäksi dropshipping-opetusohjelmamme kattaa kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi.

Dropshipping-prosessi

Nyt kun olemme käsitelleet mitä dropshipping Onkeskustellaan tarkalleen kuinka se toimii. Tässä on vaiheittainen yleiskatsaus koko dropshipping-prosessista sekä katsaus siihen, mitä asiakas kokee (ja miksi sillä on merkitystä).

mitä on dropshipping

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kuten näette, jälleenmyyjä on vain yksi palapeli. Onnistunut dropshipping-operaatio edellyttää useiden tahojen yhteistyötä synkronoituna. Se voidaan jakaa kolmeen perusvaiheeseen:

 1. Valmistaja luo tuotteet ja myy ne irtotavarana tavarantoimittajille ja tukkukauppiaille.

Oletetaan, että valmistaja A valmistaa vesipulloja. Kun pullot vierivät pois tuotantolinjalta, ne myydään irtotavarana tavarantoimittajille ja tukkukauppiaille, jotka kääntyvät ympäri ja myyvät pullot jälleenmyyjille.

 1. Toimittajat ja tukkukauppiaat myyvät tuotteita jälleenmyyjille.

Sinun kaltainen jälleenmyyjä etsii toimittajaa tietyntyyppiselle tuotteelle. Jälleenmyyjä ja toimittaja tekevät sitten sopimuksen yhteistyöstä.

Kuvan lähde

Pieni huomautus tähän: Vaikka voit ostaa suoraan tuotteiden valmistajilta, on usein paljon helpompaa ostaa sen sijaan tavarantoimittajilta. Useimmilla valmistajilla on vähimmäisostovaatimukset, jotka voivat olla melko korkeat, ja sinun on myös varastoitava, varastoitava ja lähetettävä tuotteet.

Joten voi tuntua yksinkertaisemmalta ostaa suoraan valmistajalta, mutta hyödyt eniten toimittajilta ostamisesta (ja pienen hinnan käsittelystä).

Toimittajat ovat myös käteviä, koska monet heistä ovat erikoistuneet tiettyyn markkinarakoon, joten voit helposti löytää tarvitsemasi tuotteet.

 1. Jälleenmyyjät myyvät tuotteita kuluttajille.

Toimittajat ja tukkukauppiaat eivät myy suoraan yleisölle; se on jälleenmyyjän tehtävä. Jälleenmyyjä on viimeinen askel tuotteen ja kuluttajan välillä.

Jälleenmyyjät tarjoavat verkkokauppoja, joista kuluttajat ostavat tuotteita. Kun tukkumyyjä on tehnyt merkinnän tuotteelle, jälleenmyyjä merkitsee sen vielä kerran saadakseen lopullisen hinnan. “Kannauksella” tarkoitamme hinnan asettamista, joka kattaa tuotteen omakustannushinnan ja tuo sinulle voittoa.

Se siitä! Tämä on koko dropshipping-prosessi alusta loppuun. Se on suoraviivainen, mutta tärkeä konsepti liiketoiminnassa.

Myöhemmin tässä oppaassa kerromme kuinka aloittaa a dropshipping vähittäismyynti liiketoimintaa. Toisin sanoen opit kuinka tulla kauppiaaksi, joka ostaa tuotteita tukkuliikkeiltä myydäkseen yleisölle. Tämä voi tarkoittaa, että myyt eBayn kautta tai omalla verkkosivustollasi, jossa on verkkokauppa.

Nyt kun tiedät miltä dropshipping-prosessi näyttää, mieti, millaista se on asiakkaalle.

Dropshipping ja asiakaskokemukset

Olet ostanut tuotteita verkosta satoja kertoja aiemmin, mutta et todennäköisesti ole koskaan ajatellut kokemusta. Se on kuluttajien toinen luonne. Asiakkaana et tarve ajatella sitä, mutta jälleenmyyjänä sinun pitäisi ehdottomasti.

Kuvan lähde

Jälleenmyyjät voivat oppia paljon ajattelemalla ihanteellista asiakaskokemusta kaupasta tilaamisesta. Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta jos asiakaskokemuksessa on puutteita, se voi aiheuttaa ongelmia sinulle jälleenmyyjänä. On tärkeää tietää, mitä ostajasi odottavat.

Oletetaan, että sinulla on yritys nimeltä Fancy Water Bottles, sivusto nimeltä FancyWaterBottles.com ja tukkumyyjä nimeltä Water Bottles Worldwide. Tältä tilausprosessi näyttäisi asiakkaan näkökulmasta:

 1. Asiakas A tekee vesipullon tilauksen osoitteessa FancyWaterBottles.com ja saa välittömästi sähköpostivahvistuksen ostosta.
 2. Muutaman tunnin ja jopa muutaman päivän kuluttua asiakas A saa ilmoituksen, että hänen tilauksensa on lähetetty. Ilmoitus sisältää seurantatiedot, joten asiakas A tietää tarkalleen missä hänen pakettinsa on matkalla.
 3. Asiakas A vastaanottaa vesipullon.

Se on sama prosessi, jonka olet käynyt läpi aina, kun olet ostanut jotain verkosta. Tämä vaikuttaa perustavanlaatuiselta, mutta tässä kokemuksessa on kaksi tärkeää näkökohtaa.

🔥 Empfohlen:  15 esimyyntisivuesimerkkiä, jotka ohjaavat asiakkaasi ostamaan

Ensinnäkin se on yksinkertaista. Asiakkaan tarvitsee vain tilata tuote ja maksaa se. Kaikki muu, kuten tilausvahvistussähköposti ja seurantatiedot, annetaan heille hopeavadilla.

Ja tämä vie meidät toiseen kohtaan: mukavuuteen. Ostokokemus on kaikin puolin erittäin kätevä. Verkkoostoksen tekeminen kestää vain minuutteja, ja asiakkaat voivat selata minkä tahansa jälleenmyyjän sivustoa rauhassa. Ja jos kaikki menee hyvin, asiakkaan ei tarvitse edes olla tekemisissä kenenkään kanssa. Vaatii mahdollisimman vähän vaivaa saavuttaaksesi halutun tuloksen tuotteen saamisesta.

Tämä kokemus on kuin vesipullon ostaminen suuresta myymälästä ja itsekassan käyttäminen. Se on vaivaton prosessi, joka ei aiheuta ongelmia. Tämä on suuri syy siihen, miksi ihmiset ostavat alun perin verkosta, joten liikkeesi on tarjottava asiakkaillesi sama käyttömukavuus.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, asiakkaan ei pitäisi koskaan joutua oppimaan, että siihen liittyy jälleenmyyjän lisäksi muita osapuolia. Ajattele sitä. Kun ostat jotain verkosta, ajattelet: “Ostin vesipullon Fancy Water Bottlesilta.” Et ota huomioon, mistä jälleenmyyjä sai tuotteen tai kuka saattaa lähettää tilauksesi.

Tältä dropshipping-prosessin tulisi ihanteellisesti näyttää asiakkaan näkökulmasta. Selvitetään nyt, mitä toisessa päässä tapahtuu.

Dropshipping kulissien takana

Sen asiakas näkee, mutta millaista dropshipping on kulissien takana? Tässä on yleiskatsaus prosessista:

 1. Asiakas A tilaa vesipullon osoitteessa FancyWaterBottles.com ja saa sähköpostivahvistuksen prosessista. Oletetaan, että kokonaissumma oli 14,95 dollaria.
  Fancy Water Bottles saa saman sähköpostivahvistuksen sekä asiakkaan A maksun. Tämä on yleensä mahdollista automaattisella ohjelmistolla, joka lähettää vahvistuksen sekä ostajalle että myyjälle.
 2. Fancy Water Bottles lähettää tilauksen Water Bottlesille maailmanlaajuisesti. Yleensä Water Bottles Worldwiden myyntiedustaja vastaanottaa ja käsittelee tilauksen. Jälleenmyyjää veloitetaan sitten ostosta.
  Oletetaan tässä esimerkissä Water Bottles Worldwide veloittaa 12,95 dollaria jokaisesta vesipullosta. Jälleenmyyjä maksaa tämän summan, ja erotus on vähittäiskauppiaan saama voitto. Tässä tapauksessa jälleenmyyjä saa 2,00 dollarin voittoa.
 3. Water Bottles Worldwide pakkaa tilauksen. Vaikka tukkumyyjä toimittaa tuotteen, paketti osoitetaan Fancy Water Bottlesilta, ja Fancy Water Bottles -nimi näkyy laskussa ja pakkausluettelossa. (Tämän tarkoituksena on, että asiakas tunnistaa jälleenmyyjän nimen pakkauksessa.) Tämän jälkeen tukkuliike lähettää jälleenmyyjälle laskun ja seurantatiedot.
 4. Jälleenmyyjä lähettää mukana toimitustiedot asiakkaalle. Tämä viimeistelee jälleenmyyjän roolin tilausprosessissa.
 5. Asiakas saa paketin ja nauttii vesipullosta.

Tämä on dropshipping-prosessi toiminnassa. Näet kuinka jälleenmyyjän, tukkumyyjän ja valmistajan on toimittava yhdessä virheettömästi. Oikein tehtynä se on sujuva prosessi, joka johtaa vain vähän työtä kaikille osapuolille.

Yksi asia, jota on syytä korostaa, on se, että sinä, jälleenmyyjä, olet vastuussa vain kahdesta vaiheesta: tilausten lähettämisestä toimittajalle ja lähetystiedoista kuluttajalle. Joskus joudut olemaan vastuussa muista asioista, kuten asiakaspalvelusta, mutta jos kaikki sujuu hyvin, nämä kaksi vaihetta ovat ainoat, jotka sinun on suoritettava.

Dropshippingin käytön aloittaminen

Kaikki tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta pulmalta, mutta kun opit dropshipin, se on sujuva prosessi kaikille mukana oleville. Sinä, dropshipping-kauppias, voit tehdä kaiken etänä etkä koskaan kosketa yhtään tuotetta!

Muista, että et tarvitse yrityskokemusta avataksesi dropshipping-liikkeen. Se toki auttaa, mutta ei välttämätöntä. Monet aloittelevat yrittäjät eivät koskaan tavoittele unelmiaan, koska he uskovat tarvitsevansa MBA-tutkinnon tai vuosien kokemuksen. Tämä ei ole se tapaus. Yksi dropshippingin eduista on se, että voit oppia dropship-lähetyksen edetessäsi.

Mikä parasta, on olemassa lukuisia resursseja, jotka tekevät dropshippingistä helpompaa kuin koskaan ennen. Sinulla voi olla täysin nolla yrityskokemusta ja silti ansaita helposti voittoa. Sinun täytyy opetella köydet matkan varrella, ja se on toisinaan haastavaa, mutta se on enemmän kuin sen arvoista.

Yhteenveto: Mitä dropshipping on vuonna 2021?

Kysymys “mikä on dropshipping?” ja kaikki perusasiat, jotka sinun pitäisi tietää ennen aloittamista, on vastattu. Nyt on sinun vuorosi pukeutua, omaksua oppimiskäyrä ja uppoutua dropshippingiin.

Alussa voi aloittaa pienestä epävarmuudesta ja ehkä epäonnistumisen pelosta, mutta kaikki menestyneet yrittäjät olivat ennen samassa lähtöpisteessä. Laadi strateginen suunnitelma, arvioi mahdollisuudet ja kustannukset, aloita omasi ja toteuta unelmasi.