Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä EPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa? [14 Ways To Make More Money]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä EPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa? [14 Ways To Make More Money]

Joten mitä EPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa?

Ensinnäkin, tervetuloa affiliate-markkinoinnin jännittävään ja tuottoisaan maailmaan! Voit mainostaa muiden ihmisten tuotteita ja palveluita tytäryhtiömarkkinoijana vastineeksi palkkiosta jokaisesta myynnistä.

Vaikka tähän on monia eri tapoja, yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, on kielen oppiminen. Yksi termi, jonka kuulet epäilemättä usein, on EPC eli napsautuskohtainen tulos.

Tässä artikkelissa selitämme, mitä EPC tarkoittaa ja kuinka se voi auttaa sinua määrittämään, onko tietty tarjous mainostamisen arvoinen vai ei. Annamme myös vinkkejä EPC:n kasvattamiseen, jotta voit ansaita enemmän rahaa tytäryhtiömarkkinoijana. Aloitetaan!


Mitä EPC tarkoittaa?

Markkinoinnissa EPC tarkoittaa napsautuskohtaista tulosta. Toisin sanoen se on rahasumma, jonka voit odottaa ansaitsevasi joka kerta, kun joku napsauttaa affiliate-linkkiäsi.

Oletetaan esimerkiksi, että mainostat tuotetta, jonka myyntihinta on 10 dollaria ja jonka tulosprosentti on 1 %. Tämä tarkoittaa, että yksi sadasta kumppanilinkkiäsi napsauttavasta ihmisestä ostaa tuotteen. Tässä tapauksessa EPC:si olisi 0,10 dollaria.

Kaikki tarjoukset eivät kuitenkaan ole samanarvoisia. Joillakin voi olla korkeampi hintapiste, mutta pienempi muuntoprosentti, kun taas toisilla voi olla alhaisempi hintapiste, mutta korkeampi muuntoprosentti.

Tästä syystä on tärkeää laskea EPC jokaiselle mainostamallesi tarjoukselle.

Kuinka laskea EPC?

EPC:n laskeminen on helppoa. Ota vain tietystä tarjouksesta ansaitsemasi kokonaissumma ja jaa se saamiesi napsautusten määrällä.

Oletetaan esimerkiksi, että olet ansainnut 100 dollaria tarjouksesta ja saanut 1000 klikkausta. Tässä tapauksessa EPC:si olisi 0,10 dollaria.

Muista, että EPC-arvosi vaihtelee ajan myötä. Jos esimerkiksi aloitat pienellä määrällä klikkauksia, mutta saat sitten merkittävän liikenteen piikin, EPC-arvosi nousee.

Vastaavasti, jos monet ihmiset napsauttavat affiliate-linkkejäsi, mutta monet heistä eivät osta tuotetta, EPC-arvosi laskee.

Miksi EPC on tärkeä?

Kumppanuusmarkkinoijana on tärkeää olla aina etsimässä tarjouksia, joilla on korkea EPC.

Tämä johtuu siitä, että mitä korkeampi EPC-arvosi on, sitä enemmän ansaitset jokaisesta napsautuksesta.

Oletetaan esimerkiksi, että mainostat kahta eri tuotetta. Tuotteen A EPC on 0,10 dollaria ja tuotteen B EPC 0,20 dollaria. Ansaitset kaksi kertaa enemmän rahaa tuotteesta B, jos saat molemmista tuotteista saman määrän napsautuksia.

Aina se ei tietenkään ole niin yksinkertaista. Joskus tarjous, jolla on alhaisempi EPC, voi muuttua paremmin kuin tarjous, jolla on korkeampi EPC. Tästä syystä on tärkeää kokeilla erilaisia ​​tarjouksia nähdäksesi, mitkä niistä toimivat sinulle parhaiten.


16 tapaa nostaa EPC:täsi

On olemassa muutamia eri asioita, joita voit tehdä lisätäksesi affiliate-markkinointitulojasi napsautuskohtaisesti.

1. Mainosta korkean konversion tarjouksia EPC:n nostamiseksi.

Yksi parhaista tavoista lisätä EPC:täsi on mainostaa tarjouksia, joilla on korkea tulosprosentti. Mitä korkeampi tulosprosentti, sitä enemmän rahaa sinä ja kumppanisi ansaitset napsautuksesta.

Löytääksesi paljon tuottavia tarjouksia, voit joko etsiä kumppaniohjelmia, jotka ilmoittavat konversioprosenttinsa, tai tehdä tutkimusta itse.

Hyvä alku on arvioimalla mainostamasi tuotetta tai palvelua. Jos ihmiset sanovat, että heillä oli hieno kokemus ja he ostaisivat uudelleen, se on hyvä merkki siitä, että tarjousta kannattaa mainostaa.

2. Käytä tehokkaita markkinointimenetelmiä.

Kumppanuusmarkkinoinnin yhteydessä tarjouksen mainostaminen on yhtä tärkeää kuin itse tarjous. Jos et käytä tehokkaita affiliate-järjestelmiä, et aio ansaita paljon rahaa, oli tarjous kuinka suuri tahansa.

Voit käyttää monia erilaisia ​​markkinointimenetelmiä, mutta tehokkaimpia ovat sähköpostimarkkinointi, napsautuskohtainen mainonta ja sosiaalisen median markkinointi idioottivarman affiliate-markkinointikanavan luomiseksi.

3. Kohdista oikea yleisö.

On myös tärkeää varmistaa, että kohdistat markkinointitoimillasi oikeaan yleisöön. Jos mainostat tuotetta tai palvelua, joka ei ole relevantti kohdeyleisöllesi, he eivät ole kiinnostuneita siitä, vaikka markkinoisit sitä kuinka hyvin.

🔥 Empfohlen:  Windows 10 Home vs. Pro vs. S -tila: Mitä eroa on?

Jos olet esimerkiksi lemmikkieläintarvikeyritys, et tule menestymään juurikaan mainostaessasi tuotteitasi ihmisille, jotka eivät omista lemmikkejä. Toisaalta, jos kohdistat markkinoinnillasi lemmikkieläinten omistajille, myyt paljon todennäköisemmin.

4. Tarjoa kannustimia.

Hyvä tuote tai palvelu on välttämätöntä, mutta se ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä.

Sinun on myös annettava ihmisille syy ostaa sinulta kilpailijoiden sijaan.

Yksi tapa tehdä tämä on tarjota kannustimia, kuten alennuksia, kuponkeja tai ilmaista toimitusta. Jos ihmiset tietävät saavansa hyvän tarjouksen, he ostavat paljon todennäköisemmin.

5. Tee ostamisesta helppoa.

Sinun on annettava ihmisille mahdollisuus ostaa mainostamasi tuote tai palvelu. Jos ostoprosessi on monimutkainen tai kestää liian kauan, ihmiset luovuttavat ja etsivät jotain muuta.

Jotta ostaminen olisi helppoa, sinulla on oltava hyvin suunniteltu kumppanisivusto, jossa on helppo navigoida. Tarvitset myös nopean ja tehokkaan maksujärjestelmän.

6. Tarjoa erinomaista asiakaspalvelua.

Vaikka ihmiset ostaisivatkin sinulta, he eivät tule olemaan onnellisia, jos he eivät saa hyvää asiakaspalvelua. Jos haluat ihmisten palaavan takaisin, sinun on varmistettava, että he ovat aina tyytyväisiä ostoksiinsa.

Tätä varten tarvitset tiimin asiakaspalveluedustajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Arvokkaassa tarjouksessa tämä järjestelmä on jo käytössäsi.

Lisäksi sinulla on oltava palautuskäytäntö, jos ihmiset ovat tyytymättömiä ostoksiinsa.

7. Pidä lupauksesi.

On tärkeää aina pitää lupauksesi, sekä silloin, kun teet niitä, että sen jälkeen, kun olet antanut ne. Jos kerrot ihmisille, että he saavat tietyn tuotteen tai palvelun, sinun on varmistettava, että he saavat sen.

Ja jos sanot, että aiot tehdä jotain, kuten antaa hyvityksen tai vaihtaa tuotteen, sinun on noudatettava sitä. Jos et, ihmiset eivät luota sinuun eivätkä halua tehdä tytäryhtiöliiketoimintaa kanssasi.

8. Luo ei-tunkeileva kelluva palkki.

Kelluva palkki on loistava tapa pitää ihmiset verkkosivustollasi pidempään ja lisätä mahdollisuuksiasi tehdä myyntiä.

Se on pieni palkki, joka näkyy näytön alareunassa ja pysyy siellä, kun ihmiset vierittävät alas. Voit käyttää sitä tuotteidesi mainostamiseen, erikoistarjouksiin tai mihin tahansa muuhun.

On muutamia asioita, jotka tulee pitää mielessä luotaessa kelluvaa palkkia tytäryhtiömarkkinointiverkostoissa:

 • Varmista, ettei se ole liian häiritsevä. Ihmisten pitäisi pystyä näkemään kumppanisivustojesi sisältö ilman, että palkki on heidän tiellään.
 • Pidä viesti lyhyenä ja suloisena. Ihmiset lukevat sen vain, jos se on kiinnostavaa, joten varmista, että sinulla on vahva toimintakehotus.
 • Käytä kuvia tai videoita kiinnittääksesi huomion. Ihmiset huomaavat kelluvan palkin todennäköisemmin, jos siinä on kuva tai video, kuin jos se on pelkkää tekstiä.
 • Testaa sitä ennen käynnistämistä. Varmista, että kelluva palkki näkyy haluamassasi paikassa ja toimii oikein.
 • Seuraa tuloksiasi. Kelluvat tangot voivat olla loistava tapa lisätä myyntiä, mutta ne voivat myös ärsyttää ihmisiä, jos niitä ei tehdä oikein. Kiinnitä huomiota napsautussuhteeseesi ja tee muutoksia tarvittaessa.

9. Käytä ponnahdusikkunoita säästeliäästi.

Ponnahdusikkunat voivat olla tehokkaita, mutta sinun on käytettävä niitä säästeliäästi.

Jos käytät liikaa, ihmiset suuttuutuvat ja he poistuvat verkkosivustostasi, mikä voi vaikuttaa tytäryhtiömarkkinointituloosi.

Tärkeintä on käyttää ponnahdusikkunoita, jotka ovat osuvia eivätkä häiritseviä. Voit esimerkiksi käyttää ponnahdusikkunaa tarjotaksesi alennusta ihmisille, jotka ovat poistumassa verkkosivustostasi.

10. Ota vastuu teoistasi.

Jos jokin menee pieleen, on tärkeää ottaa siitä vastuu. Tämä osoittaa, että olet valmis myöntämään, kun teet virheen, ja että olet valmis korjaamaan asiat.

🔥 Empfohlen:  Mitä on kuluttajamarkkinointi?

Yhteistyöverkostojen ihmiset arvostavat sinua enemmän, jos otat vastuun teoistasi, vaikka he eivät aina olisi heidän kanssaan samaa mieltä. Ja he tekevät myös todennäköisemmin kauppaa kanssasi tulevaisuudessa.

Jos sinulla on sähköpostimarkkinointikampanja, sinun tulee upottaa kumppanilinkit sähköposteihin. Tällä tavalla ihmiset voivat napsauttaa niitä ja siirtyä verkkosivustollesi.

Sinun tulee myös liittää sähköpostiin toimintakehotus, kuten “Klikkaa tästä saadaksesi 40 % alennuksen.” Tämä rohkaisee ihmisiä napsauttamaan linkkiä ja oppimaan lisää mainostamastasi tuotteesta tai palvelusta.

Jos esimerkiksi mainostat tuotetta, joka auttaa ihmisiä laihduttamaan, sähköpostiisi saattaa kuulua: “Laihduta laihduttamatta tai harjoittelematta! Lunasta 40 %:n alennus napsauttamalla tätä.”

Kumppanilinkkien sisällyttäminen sähköpostikampanjoihisi on loistava tapa ansaita rahaa, mutta sinun on varmistettava, että teet sen tavalla, joka rohkaisee ihmisiä napsauttamaan niitä. Sisällytä toimintakehotus ja tee linkistä helppo löytää.

Sosiaalinen media on loistava affiliate-markkinointistrategia, jolla voit mainostaa affiliate-linkkejäsi. Voit jakaa ne Twitter-, Facebook- ja Instagram-tililläsi (tutustu Instagram Affiliate Marketing -oppaaseen). Voit myös sisällyttää ne blogikirjoituksiisi ja muuhun sisältöön. Mutta sinun on tehtävä se strategisesti ja tyylikkäästi. Tutustu oppaaseemme siitä, kuinka kumppanilinkkejä ei mainosteta Facebookissa.

Varmista, että käytät osuvia hashtageja, jotta ihmiset löytävät viestisi. Ja muista liittää mukaan toimintakehotus, jotta ihmiset tietävät, mitä heidän pitäisi tehdä nähdessään viestisi.

Koska sosiaalisessa mediassa on kyse sitoutumisesta, sinun tulee myös yrittää olla tekemisissä muiden samankaltaisia ​​tuotteita mainostavien ihmisten kanssa. Voit rakentaa suhteita ja saada enemmän ihmisiä napsauttamaan kumppanilinkkejäsi.

Ja jos teet videoita, muista myös tutustua YouTube-kumppanimarkkinointioppaaseemme.

Maksettu mainonta on loistava tapa saada kumppanilinkit useammille ihmisille. Voit käyttää Google AdWordsia tai Facebook-mainoksia saadaksesi linkit ihmisten nähtäville, jotka ovat kiinnostuneita mainostamistasi.

Maksettu mainonta voi olla erittäin tehokasta, mutta se voi myös olla kallista. Joten sinun on punnittava etuja ja haittoja ennen kuin päätät, sopiiko se sinulle.

Esimerkiksi maksettu mainonta voi olla investoinnin arvoinen, jos mainostat tuotetta, jolla on korkea tulosprosentti. Mutta jos mainostat tytäryhtiötuotetta, jonka tulosprosentti on alhainen, se ei välttämättä ole investoinnin arvoinen.

Kun käytät maksettua mainontaa affiliate-linkkien mainostamiseen, sinun on varottava liioittelemasta sitä. Et halua kuluttaa enemmän rahaa mainontaan kuin ansaitset tytäryhtiöiden palkkioista.

14. Käytä sosiaalisia todisteita.

Sosiaalinen todiste on tehokas työkalu, jonka avulla voit lisätä myyntiä. Se on ajatus, että ihmiset ostavat todennäköisemmin jotain, jos he näkevät, että muut ovat ostaneet sen.

On olemassa muutamia eri tapoja käyttää sosiaalista todistetta:

 • Asiakkaiden suosittelut. Asiakkaiden kirjoittaminen suositteluista on loistava tapa osoittaa potentiaalisille ostajille, että tuotteesi tai palvelusi ovat laillisia.
 • Tapaustutkimuksia. Jos sinulla on tapaustutkimuksia ihmisistä, jotka ovat käyttäneet tuotteitasi tai palveluitasi, esittele niitä verkkosivustollasi.
 • Arvostelut sosiaalisessa mediassa. Voit myös käyttää sosiaalista mediaa hyödyksesi pyytämällä asiakkaita jättämään arvosteluja sivullesi.
 • Tuotekuvat. Jos sinulla on kuvia ihmisistä, jotka käyttävät tuotteitasi, lisää ne verkkosivustollesi.
 • Asiakkaiden lainaukset. Voit myös käyttää asiakkaiden lainauksia sosiaalisen todisteen näyttämiseen. Varmista, että lainaus on positiivinen ja että se on peräisin laillisesta lähteestä.

15. Käytä uudelleenkohdistamista

Uudelleenkohdistaminen on loistava tapa saada ihmiset palaamaan verkkosivustollesi ja ostamaan jotain, josta he ovat olleet kiinnostuneita. Se on mainonnan muoto, jonka avulla voit kohdistaa sivustollasi vierailleet ihmiset.

On olemassa muutamia eri tapoja tehdä uudelleenkohdistaminen:

 • Facebook-mainokset. Voit käyttää Facebook-mainoksia kohdistaaksesi uudelleen sivustollasi vierailleet ihmiset. Luo vain mukautettu yleisö ja luo sitten mainoksesi.
 • Google AdWords. Voit myös käyttää Google AdWordsia kohdistaaksesi uudelleen sivustollasi vierailleet ihmiset. Luo vain kampanja ja lisää sitten sivustossasi vierailleet ihmiset kohdeluetteloosi.
 • Bing-mainokset. Bing-mainosten avulla voit myös kohdistaa uudelleen ihmisille, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi. Luo vain kampanja ja lisää sitten sivustossasi vierailleet ihmiset kohdeluetteloosi.
🔥 Empfohlen:  Dynamite Jobs Review: Voiko se auttaa sinua löytämään loistavan etäkeikan?

16. Anna ilmaislahjoja

Monet kumppanimarkkinointisivustot pitävät ilmaislahjojen antamista loistavana tapana saada ihmiset rekisteröitymään kumppaniohjelmaasi. Ihmiset pitävät ilmaisista tavaroista, joten he todennäköisemmin rekisteröityvät, jos annat heille jotain ilmaiseksi.

On olemassa muutamia eri tapoja antaa ilmaislahjoja:

 • e-kirjoja. Voit lahjoittaa e-kirjoja verkkosivustollasi. Varmista vain, että ne liittyvät omaan markkinaraaasi ja tarjoavat arvoa lukijalle.
 • Kurssit. Voit myös luoda kursseja ja antaa niitä ilmaiseksi. Varmista jälleen, että ne liittyvät markkinarakoasi ja tarjoavat arvoa opiskelijalle.
 • Lunttilaput. Cheatsheets on toinen loistava tapa antaa ilmaislahjoja. Varmista vain, että ne liittyvät omaan markkinaraaasi ja tarjoavat arvoa lukijalle.

Mikä on EPC Clickbankissa?

EPC on lyhenne sanoista Earnings Per Click. Se on mittari, jota kumppaniohjelman kumppani käyttää määrittääkseen keskimääräisen ansaitun rahasumman kumppanilinkin napsautuksesta.

EPC lasketaan ottamalla tytäryrityksen tietystä tarjouksesta ansaitsema kokonaisrahamäärä ja jakamalla se kumppanilinkin napsautusten määrällä.

Mitä eroa on CPC:n ja EPC:n välillä?

CPC tarkoittaa napsautuskohtaista hintaa. Se on rahasumma, jonka mainostaja maksaa tytäryhtiölle jokaisesta kumppanilinkin napsautuksesta.

Toisaalta EPC on rahasumma, jonka tytäryhtiö ansaitsee tietystä tarjouksesta. CPC määrittää, kuinka paljon mainostaja on valmis maksamaan jokaisesta kumppanilinkin napsautuksesta. Sitä vastoin EPC määrittää, kuinka paljon tytäryhtiö voi odottaa tienaavansa tietystä tarjouksesta.

Mitä CPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa?

CPC tarkoittaa napsautuskohtaista hintaa. Se on rahasumma, jonka mainostaja maksaa kumppanille jokaisesta napsautuksesta kumppanilinkin napsautuksesta CPC-kumppaniohjelmissa. CPC on yleensä alhaisempi kuin EPC, koska tytäryhtiölle maksetaan vain, jos kauppa tehdään.

Miten napsautuskohtainen hinta lasketaan?

Se lasketaan ottamalla mainostajan kumppanille tietystä tarjouksesta maksama kokonaissumma ja jakamalla se kumppanilinkin napsautusten määrällä. Oletetaan, että mainostaja maksaa tytäryhtiölle 100 dollaria jokaisesta kumppanilinkin kautta tehdystä myynnistä. Jos tytäryhtiö tuottaa 10 myyntiä, napsautuskohtainen hinta on 10 dollaria.

Mikä on hyvä EPC?

Keskimääräinen EPC vaihtelee toimialan mukaan, mutta vähintään 1 dollarin EPC on hyvä nyrkkisääntö.

Mitä CPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa: Johtopäätös

EPC on kriittinen mittari tytäryhtiömarkkinoijille, koska sen avulla he voivat nähdä, kuinka paljon rahaa he ansaitsevat napsautuksella. Voit nostaa EPC:täsi muutamilla eri toimilla, kuten käyttämällä osuvia avainsanoja, tehokkaita toimintakehotuksia ja sosiaalisia todisteita.

Nyt kun tiedät, mitä EPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa, on aika nostaa EPC:täsi ja ansaita enemmän rahaa affiliate-markkinointimallilla.

Katso aiheeseen liittyvää luettavaa:

Table of Contents