Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä Galaxy S20:n näytölle tapahtuu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä Galaxy S20:n näytölle tapahtuu?

Jotkut kaksi vuotta vanhan Samsung Galaxy S20:n omistajat ovat valittaneet siitä, että näytössä näkyy satunnaisia ​​vihreitä viivoja, ja ovat yhdistäneet ongelman äskettäiseen ohjelmistopäivitykseen. Verkkokeskustelualustat, mukaan lukien Samsung Community ja Reddit, ovat täynnä valituksia Galaxy S20:een ja Galaxy S20 Plussaan vaikuttavasta ongelmasta.

Reddit-käyttäjä u/unish69

Vaikka tämä saattaa aluksi vaikuttaa laitteistovialta, monet väittävät, että heidän älypuhelimensa eivät kärsineet vahingollisista vaikutuksista tai nesteen kasteluista. Kuvien perusteella puhelimien näytöt ovat ehjät, ilman merkkejä selvistä fyysisistä vaurioista. Mikä sen on aiheuttanut? Kummallista kyllä, useimmissa tapauksissa näyttää olevan yhteinen nimittäjä, koska ilmeisesti viiva ilmestyi heti marraskuun 2021 Googlen tietoturvakorjauksen asentamisen jälkeen.

Toiset väittävät myös, että linjalla on taipumus hävitä jatkuvassa käytössä, mutta se palaa hetken kuluttua. Linja on vaihtanut värejä joillekin muille, vihreästä valkoiseksi ja vaaleanpunaiseksi. Koska ongelma on saattanut ilmetä ohjelmistopäivityksen jälkeen, jotkut ovat yrittäneet pyyhkiä Galaxy S20 -laitteidensa välimuistin tai palauttaa ne tehdasasetuksiin, mutta turhaan.

Mikä on korjaus?

Ilman helppoa ratkaisua joillekin seuraava toimintatapa on näytön vaihtaminen, mutta koska laitteet eivät ole enää takuun alaisia, kustannusten kerrotaan olevan yli 200 dollaria. Samsung ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa, joten asianomaiset omistajat eivät halua laittaa rahaa vanhenevaan puhelimeen voidakseen jatkaa sen käyttöä ilman näytön vaihtamista.

Mutta samaan aikaan jotkut näyttävät käyneen onnekkaita ja saaneet ilmaisen päivityksen Samsungilta. Redditor u/Acomplished_Baby285 väittää, että heidän Galaxy S20 Plus -laitteensa näyttö vaihdettiin ilmaiseksi palvelukeskuksessa Filippiineillä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Galaxy S20 -käyttäjillä on ongelmia näyttöjen kanssa. Vuonna 2021 useat omistajat ilmoittivat nähneensä näytössä vihreää sävyä, joka joissain tapauksissa lisääntyi asteittain ja teki laitteista täysin käyttökelvottomia.

🔥 Empfohlen:  Tässä on tähän mennessä paras esittely Samsung Galaxy Z Fold 4:stä ja Z Flip 4:stä

Huippuluokan älypuhelimien hinnannousu ja ohjelmistotuen piteneminen tarkoittaa, että päivitämme puhelimiamme harvemmin, mikä tekee huolesta Galaxy S20:n kaltaisen lippulaivaälypuhelimen pitkäikäisyydestä.

Vielä ei ole selvää, onko kyseessä valmistusvirhe, laitteistovika vai outo ohjelmistovirhe. Yksi Samsung-yhteisön jäsen väittää, että Samsungin edustaja ilmoitti heille, että tämä on tehdasvika. Mutta tätä ei ole virallisesti vahvistettu, eikä palautus- tai korvausohjelmaa ole käytössä. Sillä välin, jos kohtaat tämän ongelman, sinun saattaa olla helpompaa – ja kevyempää taskussasi – saada Galaxy S20 korjaamaan kolmannen osapuolen toimittaja tai tehdä se itse.

Table of Contents