Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä julkaista LinkedInissä: 15 LinkedIn-julkaisuideaa ja -esimerkkiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä julkaista LinkedInissä: 15 LinkedIn-julkaisuideaa ja -esimerkkiä

Etkö ole varma mitä julkaista LinkedInissä? Olemme turvassa.

LinkedIn on tärkeä sosiaalisen median alusta brändeille, yrittäjille ja ammattilaisille.

Superammattimaiseen ja kilpailulliseen ympäristöön kuuluminen voi kuitenkin olla pelottavaa, ja oikeiden asioiden valitseminen LinkedIniin julkaistavaksi voi olla vieläkin ylivoimaisempaa.

Tästä viestistä löydät joukon tehokkaita LinkedIn-postausideoita esimerkkeineen. Löydät kaiken todistetuista ideoista jännittävämpiin ja luovampiin ideoihin.

Valmis? Hyppäämme listaan.

1. Mielenkiintoisia artikkeleita ja tutkimuksia

Jos haluat täyttää LinkedIn-profiilisi, mutta et todellakaan ole varma, mistä aloittaa, helpoin tapa on jakaa mielenkiintoista sisältöä uudelleen verkosta. Luetko äskettäin artikkelin, joka inspiroi sinua? Löysitkö mielenkiintoisen tutkimuksen tai uutisen, joka sopisi markkinaraollesi? Jaa se LinkedIn-profiilissasi.

Artikkelien uudelleenjakaminen on yksi yleisimmistä asioista, joita ihmiset julkaisevat LinkedInissä, ja se voi olla loistava tapa aloittaa keskusteluja seuraajiesi ja muiden omalla markkina-alueellasi olevien brändien ja yritysten kanssa.

Muista lisätä viestiin muutama rivi näkemyksestäsi jakamastasi artikkelista ja kirjoita mielipiteesi joistakin samoista kysymyksistä, joita käsiteltiin artikkelissa.

Tässä on esimerkki a uudelleenjako Mark Fisheriltä joka herätti mahtavan keskustelun:

2. Alkuperäinen tutkimus

Alkuperäinen tutkimus ja data on aina hyödyllistä yrityksille ja ammattilaisille. Joten jos olet äskettäin tehnyt oman tutkimuksen tai kyselyn tietystä aiheesta, muista jakaa se LinkedInissä. Faktat, tilastot ja raakatiedot ovat arvokkaita yrityksille, ja ne ovat myös erittäin jaettavissa.

Kun jaat tietojasi tai tutkimuksiasi, on hyvä idea koota tärkeimmät havainnot LinkedIn-kuvapostauksiksi, jotta ihmiset ymmärtävät sen paremmin. Voit myös linkittää koko raporttiin tai artikkeliin viestisi alla olevassa kommenttiosiossa, jotta ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita lisätietoja, voivat lukea lisää.

Tässä on esimerkki äskettäin tekemästämme kuvapostauksesta jaamme havaintojamme Parhaista Etsyn myytävistä tuotteista:

3. Pitkä sisältö

Jos haluat todella lisätä arvoa LinkedIn-viesteilläsi, tarvitset enemmän kuin vain muutaman sadan sanan tehdäksesi sen. Loistava tapa herättää keskustelua ja keskustelua alustalla on julkaista pitkäkestoista sisältöä, joka todella kaivaa omaan markkinaraon liittyviin avainkysymyksiin.

Hyviä ideoita pitkäkestoiseen sisältöön ovat raportit, tiedotteet, mielipideartikkelit ja tapaustutkimukset. Pitkän muotoisen sisällön julkaiseminen voi myös auttaa sinua vakiinnuttamaan asemasi ajatusjohtajana alallasi.

Jos jaat jonkinlaisen pitkän artikkelin, on hyvä idea lisätä viestiisi lyhyt kuvaus, joka kertoo artikkelin sisällöstä ja innostaa ihmisiä napsauttamaan linkkiä ja lukemaan lisää. Tässä esimerkki ElliotsiltaAmazonin kukkayritys:

🔥 Empfohlen:  WordPress-suojaus: Kuinka estää brute Force -hyökkäykset

4. Käyttäjien luoma sisältö

Jos et ole varma mitä julkaista etkä ehdi luoda omaa sisältöäsi, käyttäjien luoman sisällön hyödyntäminen voi olla hyvä paikka aloittaa.

Olipa kyseessä asiakkaidesi ja asiakkaidesi tai jopa omien työntekijöidesi jakama sisältö, voit jakaa sen uudelleen osallistuaksesi keskusteluun ja pitääksesi LinkedIn-profiilisi täytettynä asiaankuuluvilla ja arvokkailla viesteillä.

Jos haluat kerätä UGC:tä asiakkailtasi, voit kannustaa heitä jakamaan arvosteluja ja kokemuksia yrityksestäsi. Voit myös jakaa tiimisi jäsenten luomaa sisältöä, kuten Shopify on tehnyt täällä:

5. Asiakkaan valokeilassa viestit

Toinen loistava vaihtoehto LinkedIn-viesteille on asiakkaiden huomioiminen. Voit luoda postauksia tai tapaustutkimuksia asiakkaistasi ja siitä, kuinka he hyödyntävät tuotteitasi positiivisella tavalla saavuttaakseen omia tavoitteitaan ja virstanpylväitä.

Tämäntyyppiset postaukset eivät vain esittele, kuinka tehokkaita tuotteesi ovat, vaan ne myös auttavat sinua käynnistämään vuoropuhelun brändisi ja asiakkaidesi välillä ja luomaan kestäviä, positiivisia suhteita.

Tässä esimerkki kohteesta Amazon Web Services edistämme vihreää aloitetta nimeltä ilmasto seuraavaksi:

6. Joukkueen jäsenten valokeilassa

Toinen hauska idea LinkedIn-viesteille on joidenkin tiimisi jäsenten huomioiminen. Uusia tai olemassa olevia tiimin jäseniä koskevien viestien jakaminen on helppo tapa luoda sisältöä, ja se on hyvä tapa rakentaa brändiäsi alustalle ja juhlia tiimisi saavutuksia.

Tässä on esimerkki tiimin valokeilapostauksesta brändin noususta seitsemältä, esittelevät uuden toimitusjohtajansa:

Jos käytät LinkedIniä palkkaamiseen, voi olla hyvä idea jakaa tietoja tiimistäsi, keitä he ovat ja missä he ovat hyviä. Tämä lähettää suuria signaaleja mahdollisille uusille työntekijöille ja auttaa heitä oppimaan lisää yrityksestäsi ennen hakemuksen jättämistä.

7. LinkedIn-suoratoisto

Jos todella haluat ottaa askeleen ja herättää brändisi ympärillä LinkedInissä, suoran lähetys on oikea tapa tehdä se. LinkedIn Live ei ole kaikkien saatavilla, ja sinun täytyy hakea, jotta voit isännöidä live-tapahtumia.

Jos kuitenkin rekisteröidyt, ne voivat olla loistava tapa olla yhteydessä yleisöösi, syventyä tärkeisiin aiheisiin ja luoda pientä hypeä tuotteidesi tai palveluidesi ympärille.

Tässä on esimerkki suoratoistosta, jota isännöi asiantuntijafasilitaattori Andrew Jenkins LinkedInissä:

LinkedIn-suoratoisto voi kestää jopa 4 tuntia, joten ne ovat loistava valinta pitkien webinaarien järjestämiseen. Ei vain, vaan tilastot osoittavat, että ne ovat lähes 25 kertaa kiinnostavampia kuin alustan tavallinen videosisältö.

Jos haluat tietää lisää, tutustu suoratoistotilastoista ja -trendeistä kertovaan viestiimme.

8. Henkilökohtaiset viestit

LinkedIn on ammattimainen tila, joten voi olla houkuttelevaa asettaa esteitä ja pitää asiat tiukasti liiketoiminnassa alustalla. Sinun ei kuitenkaan pidä pelätä varoa ja jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja aika ajoin.

🔥 Empfohlen:  Amatööribloggaajien tekemät virheet

Henkilökohtaisten tietojen jakaminen elämästäsi ja saavutuksistasi voi auttaa murtamaan seinän sinun ja potentiaalisten asiakkaidesi välillä ja tekemään brändistäsi tai yrityksestäsi hieman persoonallisempaa.

Se voi myös auttaa sinua luomaan läheisempiä suhteita LinkedIn-kontakteihisi, koska he voivat tuntea sinut ihmisenä eivätkä vain yrityksen kasvot. Tässä on esimerkki hienosta henkilökohtaisesta postauksesta Abi Muir LinkedInissä:

9. Saavutukset

Onko brändisi tai yrityksesi äskettäin saavuttanut tärkeän virstanpylvään? Jos näin on, sinun tulee jakaa se LinkedIn-seuraajien kanssa. Liiketoiminnan saavutusten jakaminen on loistava tapa vahvistaa brändiäsi LinkedInissä, ja se voi auttaa potentiaalisia uusia asiakkaita tai työntekijöitä oppimaan lisää brändisi kasvusta ja menestyksestä.

Tässä esimerkki projektipäälliköltä, Stuart Taylorjoka juhlii 5000 tilaajansa saavuttamista YouTube-kanavallaan:

Saavutuspostauksissa on hienoa, että voit todella juhlia mitä tahansa pienistä suuriin saavutuksiin, ja se auttaa lisäämään positiivisuutta kaikkien syötteisiin.

10. LinkedIn-artikkelit

Jos sinulla ei ole omaa blogia, mutta haluat sukeltaa syvälle tiettyyn aiheeseen, LinkedIn-artikkelit on työkalu, jota voit käyttää. Työkalun avulla voit luoda blogikirjoituksen pituisen artikkelin, joka julkaistaan ​​sen omassa URL-osoitteessa, joten se on täydellinen jaettavaksi seuraajien kanssa LinkedInissä ja muilla sosiaalisen median sivustoilla.

Jotkut yritykset käyttävät tätä ominaisuutta luodakseen tiivistettyjä versioita blogissaan julkaisemistaan ​​artikkeleista, kun taas jotkut ajatusjohtajat käyttävät ominaisuutta tarjotakseen henkilökohtaisemman käsityksen aiheesta kuin he tavallisesti tekisivät yrityksen blogissa. Voit myös käyttää artikkeleita lähettääksesi vinkkejä, temppuja ja ohjeita.

Tässä on esimerkki LinkedIn-artikkelista, jonka on lähettänyt Salina YeungLinkedIn-ammattilainen:

11. LinkedIn-uutiskirjeet

Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja haluat käyttää LinkedIniä ajatusjohtajaksi, sinun kannattaa harkita LinkedIn-uutiskirjeominaisuuden hyödyntämistä. Tämän ominaisuuden avulla voit julkaista sisältöä säännöllisesti, ja muut LinkedIn-käyttäjät voivat tilata, jolloin heille ilmoitetaan, kun uusin uutiskirje julkaistaan.

Uutiskirjeet ovat loistava tapa lisätä sitoutumista ja rakentaa yhteisöä LinkedInissä. Ne ovat suosituimpia suurempien tuotemerkkien keskuudessa, jotka haluavat jakaa säännöllisiä päivityksiä. Tässä on an esimerkki uutiskirjeestä Lähettäjä Zoom:

12. Meemit

Haluatko lisätä huumoria ja persoonallisuutta LinkedIn-profiiliisi? Yritä sitten lähettää meemi tai GIF silloin tällöin. LinkedIn on ammattimainen alusta, mutta silti on tilaa lisätä viesteihisi hieman hohtoa ja huumoria.

Kun julkaiset meemejä ja gifiä, valitse ne viisaasti. Et halua vain julkaista vanhaa hauskaa klippiä kissasta tai jostain, joka putoaa reikään. Vaikka ne olisivatkin hauskoja, ne eivät liity brändiisi, joten sinun tulee yrittää valita meemejä ja gifiä, jotka liittyvät brändiisi tai markkinarakoon.

🔥 Empfohlen:  Mitä tunneäly on ja miten voit parantaa omaasi?

Esimerkiksi, tämä meemi Julkaisija lahjakkuusjohtaja Mollie Chard LinkedInissä on hauska, ajankohtainen ja hänen ammattinsa kannalta olennainen:

13. Mainosviestit

Uuden tuotteen tai palvelun lanseeraaminen? Muista kirjoittaa siitä LinkedInissä. Kuten mikä tahansa muu sosiaalisen median alusta, LinkedIn on tarjousten ja mainosten keskus. Jos julkaiset mainosjulkaisuja muilla alustoilla, ei voi olla haittaa niiden julkaisemisesta myös LinkedInissä, varsinkin jos haluat luoda B2B-liidejä.

Tässä on esimerkki BMW:n toimitusjohtajan julkaisusta BMW X1:

14. Videoviestit

LinkedIn-tekstiviestit ovat mahtavia, mutta ihmisillä ei aina ole aikaa tai energiaa lukea pitkiä yritystäsi koskevia postauksia, minkä vuoksi on hyvä idea julkaista videosisältöä myös LinkedInissä.

Voit lähettää lyhyitä TikTok-tyylisiä klippejä kiinnittääksesi yleisösi huomion tai jopa julkaista pidempiä videoita, kuten osia äskettäisestä webinaarista tai tämän kaltaisia ​​mainosvideoita Sharon Shapiro:

Jos etsit työtä LinkedInissä, voit myös harkita video-CV:n lähettämistä luodaksesi todellisen pysyvän vaikutuksen mahdollisiin työnantajiin, kuten Ryan IconoClassista:

15. Rekrytointimahdollisuudet

LinkedIn tunnetaan hyvin alustana, jossa voit verkostoitua ja löytää kuumia uusia työmahdollisuuksia. Vaikka siinä on erityinen taulu avointen työpaikkojen luetteloimiseksi, monet yritykset julkaisevat myös viestejä tulevista avoimista työpaikoistaan, jos he palkkaavat.

Työpaikoistasi ilmoittaminen ja niiden luetteloiminen LinkedIn Jobsissa tarkoittaa, että kaikki seuraajasi näkevät sen syötteessään, ja yksi seuraajistasi saattaa vain tuntea jonkun, joka sopii täydellisesti rooliisi. Kirjoita viestiisi lyhyt kuvaus siitä, mitä etsit ja mitä yritykselläsi on tarjottavanaan uudelle työntekijälle.

Tässä on loistava esimerkki rekrytointiviestistä Kate Pljaskovova:

Lopulliset ajatukset

Siinä se on – 15 mahtavaa sisältöideaa ja esimerkkiä seuraavaan LinkedIn-julkaisuusi.

Jos haluat oppia lisää LinkedIn-sisältöstrategian suunnittelusta ja edistymisestä sosiaalisessa mediassa, muista tutustua muihin postauksiin, mukaan lukien nämä: