Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä Metan Mark Zuckerberg ajattelee Applen Vision Pro -kuulokkeista?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä Metan Mark Zuckerberg ajattelee Applen Vision Pro -kuulokkeista?

Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerberg jakoi näkemyksensä yrityksen tulevaisuudesta ja roolista metaversumissa torstaina pidetyssä kaikkien käsien kokouksessa. Hän käsitteli myös äskettäisiä irtisanomisia ja selitti, kuinka ne olivat osa strategiaa, jolla Metasta tehdään nopeampi ja parempi teknologiayritys, joka voisi toimittaa innovatiivisempia tuotteita.

Meta’s Menlo Parkissa Kaliforniassa pitämässään puheessa Zuckerberg puhui myös Applen Vision Prosta, joka on kerännyt merkittävää huomiota mediassa viime viikon aikana.

“Olin todella utelias näkemään, mitä he lähettävät, ja se on hyvä merkki omalle kehityksellemme, että heillä ei ole taianomaisia ​​ratkaisuja fysiikan lakeihin, joita emme ole jo tutkineet.”

hän huomautti.

Zuckerberg kritisoi laitteen kalliita materiaaleja ja korkeita kustannuksia (3 499 dollaria) korostaen, että Meta on omistautunut vuosien ajan alentaakseen kuulokkeidensa hintoja. Hän mainitsi, että kuulokkeiden tulevan version, Meta Quest 3:n, lähtöhinta on 500 dollaria. Halvin Quest-kuuloke maksaa tällä hetkellä 300 dollaria.

“He käyttivät korkeamman resoluution näyttöä, ja sen ja kaiken tekniikan välillä, jonka he laittoivat siihen virtaa varten, se maksaa seitsemän kertaa enemmän ja vaatii nyt niin paljon energiaa, että nyt tarvitset akun ja siihen liitetyn johdon käyttääksesi sitä. . He tekivät tämän suunnittelun kompromissin, ja se saattaa olla järkevää heidän suunnittelemiinsa tapauksiin.

Zuckerberg sanoi.

Hän korosti Metan näkemyksen sosiaalista ulottuvuutta metaversumiin ja korosti ihmisten vuorovaikutuksen ja toistensa läheisyyden tärkeyttä uusilla tavoilla. Zuckerberg vertasi tätä Applen demoihin, joissa yksilöt istuvat yksin sohvalla. Vaikka Zuckerberg myönsi, että se voisi olla mahdollinen visio tietojenkäsittelyn tulevaisuudesta, hän ilmaisi, ettei se ollut hänen toivomansa suunta.

Applen äskettäin lanseerattu laite on noussut valtavaksi kilpailijaksi Meta’s Quest -kuulokkeille. Meta, johtava VR/AR-kuulokkeiden valmistaja, kohtaa nyt merkittävän uhan asemaansa kohtaan. Muutama päivä ennen Applen julkistamista Meta ilmoitti tulevasta Quest 3:sta huolimatta siitä, että se oli saatavilla vasta syksyllä.

🔥 Empfohlen:  20 parasta LinkedIn-markkinointitoimistoa vuonna 2023 (huippupalvelut!)

Lue lisää: