Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä on B2B-tietojen rikastaminen ja miksi tarvitset sitä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on B2B-tietojen rikastaminen ja miksi tarvitset sitä?

Data on avain menestykseen mille tahansa yritykselle, erityisesti yrityksesi kaltaiselle B2B-yritykselle. Liiketoiminnassasi on kaikenlaista dataa, mutta yksi tärkeimmistä tyypeistä on asiakasdata, jonka avulla voit oppia lisää yleisöstäsi ja parantaa markkinointiasi.

Kysymys kuuluu, mitä teet, jos sinulla on vaikeuksia saada tarpeeksi tai tarpeeksi tarkkoja asiakastietoja? Vastaus on, käytät B2B-tietojen rikastamista. Tietojen rikastaminen on loistava tapa parantaa tietojesi laatua. Mutta mikä se tarkalleen on ja miten se voi auttaa sinua?

Jatka lukemista saadaksesi vastauksen tähän kysymykseen. Tilaa sitten Revenue Weekly, sähköpostiuutiskirjeemme, saadaksesi lisää digitaalisen markkinoinnin vinkkejä asiantuntijoilta!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mitä on B2B-tietojen rikastaminen?

B2B-tietojen rikastaminen on prosessi, jossa käytetään kolmannen osapuolen asiakastietoja ensimmäisen osapuolen tietojesi täydentämiseen. Yhdistämällä nämä kaksi tietojoukkoa voit tehdä kokonaisprofiileistasi tarkempia.

Millaisia ​​tietoja voit saada B2B-liidien rikastamisesta?

Voit kerätä kourallinen kolmannen osapuolen tietotyyppejä B2B-tietojen rikastamista varten. Jotkut näistä tyypeistä sisältävät:

  • Väestötiedot: Demografiset tiedot antavat sinulle tietoa yleisösi fyysisistä ja sosiologisista piirteistä, kuten iästä, sukupuolesta ja ammatista.
  • Maantieteelliset tiedot: Maantieteelliset tiedot antavat sinulle tietoa yleisösi sijainnista, missä he asuvat ja ovatko he keskittyneet yhdelle alueelle vai hajallaan.
  • Käyttäytymistiedot: Käyttäytymistiedot kertovat, kuinka yleisösi käyttäytyy verkossa, ja antaa sinulle mahdollisuuden saada selville, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa toimialasi kanssa ja mikä heidän ostajan aikomuksensa on.

Kaikki nämä tietotyypit sopivat erinomaisesti ensimmäisen osapuolen tiedoistasi saamien perustietojen täydentämiseen. Voit hankkia nämä tiedot muutamalla eri tavalla – Google-haut ja sosiaalinen media ovat kaksi vaihtoehtoa, mutta yksi parhaista tavoista on käyttää työkaluja, jotka hakevat tiedot automaattisesti puolestasi.

🔥 Empfohlen:  Lainausala on nyt keskittynyt asiakkaiden toimittamiseen ja ihastuttavaan kokemukseen - Ajay Chaurasia of RupeeRedee

Miksi käyttää B2B-tietojen rikastamista?

Syy käyttää B2B-tietojen rikastamista on se, että se parantaa tietojesi yleistä tarkkuutta. Jos sinun on jatkettava vain ohutta ensimmäisen osapuolen dataa, sinun on vaikea oppia kaikkea mitä tarvitset yleisöstäsi, ja yksittäinen epätarkka tietopiste voi kaataa kokonaisia ​​kampanjoita.

Mutta kun käytössäsi on enemmän asiakastietoja, voit saada paljon paremman kuvan siitä, kuka kohdeyleisösi on, mikä tarkoittaa, että voit markkinoida heille paljon tehokkaammin. Tämä tarkoittaa, että lisäät myyntiä ja ansaitset enemmän tuloja.

Tietojen rikastaminen B2B-yrityksissä on usein jopa tehokkaampaa kuin B2C-yrityksissä, koska yritysasiakkailla on usein käytettävissään paljon enemmän kolmannen osapuolen tietoja kuin yksittäisillä kuluttajilla.

B2B-tietojen rikastaminen vs. B2B-tietojen puhdistus

Koska keskustelemme asiakastietojen tarkentamisesta, saatat miettiä, onko tietojen rikastaminen sama asia kuin tietojen puhdistaminen. Vastaus on, ei, se ei ole. Nämä kaksi termiä liittyvät kuitenkin hieman toisiinsa.

B2B-tietojen puhdistuksessa poistat tiedoistasi epätarkkoja tai tarpeettomia tietoja. Tietojen rikastaminen puolestaan ​​​​on sinun paikkasi lisätä datapisteet. Molemmat auttavat parantamaan tietojesi yleistä tarkkuutta, mutta ne tekevät sen eri tavoin.

Yhdessä nämä kaksi termiä kuuluvat B2B-tietohygienian sateenvarjon alle, joka on laaja termi tietojen tarkkuuden pitämiselle. B2B-tietohygienia on uskomattoman tärkeä sen varmistamiseksi, että markkinointisi perustana on vankka ja tarkka data.

3 parasta B2B-lyijyn rikastustyökalua

Nyt kun olemme käyneet läpi B2B-yritysten tietojen rikastamisen perusteet, puhutaanpa työkaluista, joiden avulla voit kerätä kolmannen osapuolen tietoja ja parantaa B2B-liidien rikastamista. Tässä on kolme parasta tietojen rikastustyökalua kaltaisillesi B2B-yrityksille.

1. Datanyze

Hinta: $55+ kuukaudessa

Datanyze on erityisesti B2B-yrityksille suunniteltu tiedon rikastustyökalu. Se tarjoaa Google Chrome -laajennuksen, jonka avulla voit kerätä kolmannen osapuolen tietoja potentiaalisista asiakkaista suoraan selaimessasi. Se voi noutaa tietoja sosiaalisen median alustoilta ja yrityssivustoilta.

🔥 Empfohlen:  Nopea kognitiivinen SEO-päivitys – lisää asiakaspyyntöjä toteutettu…

Datan rikastusominaisuuksien lisäksi Datanyze voi myös auttaa sinua ottamaan yhteyttä liidiisi sähköpostitse tai puhelimitse. Datanyzen hinnoittelu alkaa 55 dollarista kuukaudessa, mutta se tarjoaa 90 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa testata sitä ennen kuin sitoudut maksamaan siitä.

2. Zoominfo

Hinta: Hinnoittelu saatavilla pyynnöstä

Zoominfo, kuten Datanyze, on erikoistunut auttamaan sinua keräämään kolmannen osapuolen tietoja B2B-liideistä. Datanyzen tapaan se tarjoaa myös lisäominaisuuksia, mukaan lukien myyntisitoutumisen ja potentiaalisten hankintojen. Jos haluat työkalun, joka voi auttaa sinua suorittamaan useita tehtäviä, se tekee Zoominfosta hyvän vaihtoehdon.

Osa kolmansien osapuolien tiedoista, joita voit kerätä Zoominfon kautta, sisältää yhteystietoja, kuten puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita, sekä sijainnin ja ostajan aikomuksen.

Bonuslukeminen: Clearbit Vs. Zoominfo

3. Data Axle Genie

Hinta: 149 dollaria kuukaudessa

Data Axle Genie, joka tunnettiin aiemmin nimellä Salesgenie, on toinen hyödyllinen B2B-johtojen rikastustyökalu. Se on suunniteltu käsittelemään sekä B2B- että B2C-liidejä, joten monet yritykset käyttävät sitä tiedon rikastustarpeisiinsa.

Päästäksesi Data Axle Genien rikastusominaisuuksiin, sinun on valittava 149 dollarin suunnitelma – vaikka saatavilla on halvempia vaihtoehtoja, ne eivät sisällä tietojen rikastamista. Oikealla suunnitelmalla voit kuitenkin kerätä erilaisia ​​hyödyllisiä liiditietoja.

Mittaa mittareita, jotka vaikuttavat sinun lopputulos.

Oletko kiinnostunut yksilöllisistä liiketoimintatarpeistasi mukautetuista raportoinnista? MarketingCloudFX:n tarjoama WebFX luo mukautettuja raportteja yrityksellesi tärkeimpien mittareiden perusteella.

  • Johtoja
  • Tapahtumat
  • Puhelut
  • Tulot

Lisätietoja

WebFX voi auttaa sinua optimoimaan B2B-tietohygienian

Jos haluat apua tietojesi tarkkuuden parantamiseen ja arvokkaiden oivallusten saamiseen niistä, voit hyötyä yhteistyöstä ammattimaisen markkinointitoimiston kanssa. Ja jos olet kiinnostunut siitä, WebFX on täydellinen kumppani sinulle.

Yli 25 vuoden markkinointikokemuksella tiedämme kuinka optimoida markkinointianalytiikkaa, ja se sisältää tietojen rikastamisen B2B-yrityksille. Markkinointianalytiikkapalveluidemme lisäksi tarjoamme asiakassuhteen hallintatyökalun (CRM) – pähkinänkuoren – johon voit tallentaa ja analysoida asiakastietojasi.

🔥 Empfohlen:  eCRATER: Onko eCRATER laillinen? Arvostelut Online Marketplacesta ja muusta

Aloita palvelumme soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!