Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä on liiketoiminnan ketteryys ja miten se soveltuu sisällön luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on liiketoiminnan ketteryys ja miten se soveltuu sisällön luomiseen

Vaikka liiketoiminnan ketteryys on aina ollut tärkeää, se on ehdottoman tärkeää nykyään.

Kun yhä useammat työntekijät työskentelevät etätyönä ja freelancereista on tulossa suurempi osa nykyaikaisten yritysten asioiden hoitamista, on tärkeää pystyä sopeutumaan lähes kaikkiin mahdollisuuksiin – aivan kuten digitaaliajan yritykset tekivät pandemian aikana.

Liiketoiminnan ketteryyden taustalla olevat peruskäsitteet koskevat myös monia digitaalisen markkinoinnin näkökohtia. Tämä sisältää sisällön luomisen. Mutta mitä on liiketoiminnan ketteryys ja miten voit käyttää sitä virtaviivaistaaksesi sisällöntuotantoprosessiasi?

Mitä on liiketoiminnan ketteryys ja miksi se on tärkeää?

Termi “liiketoiminnan ketteryyttä” kuvaa tietyn yrityksen kykyä selviytyä, mutta myös menestyä uusissa, ainutlaatuisissa, monimutkaisissa tai epävarmoissa ympäristöissä.

Tehokas liiketoiminta käyttää vain suhteellisia kustannuksia ja vaivaa mihin tahansa liiketoiminnalliseen tavoitteeseen. Ketterä liiketoiminta mittaa myös asiakkaiden tarpeita ja toimialan ilmapiiriä ja pystyy reagoimaan niihin nopeasti.

Riippumatta siitä, mikä on tavoite, menestyvät yritykset mukauttavat tavoitteensa ja vastaavat strategiansa uusiin olosuhteisiin.

Kuinka liiketoiminnan ketteryys koskee sisällöntuotantoa?

Liiketoiminnan ketteryyden käsite pätee luonnollisesti myös sisällöntuotannossa. Perinteisessä mallissa yrityksellä on kirjoittajia, jotka kaikki osallistuvat sisällöntuotannon arkipäivään.

Mutta entä jos et tarvitse samaa määrää kirjoittajia koko ajan? Olipa niitä liian paljon tai liian vähän, kirjoittajien määrää on vaikea sovittaa usein vaihteleviin sisältövaatimuksiisi. Toisaalta saatat olla liian vähän henkilökuntaa, mutta toisaalta tuhlaat resurssejasi.

Kun käytössä on ketterä markkinointimalli, voit löytää bloggaajia työpaikkojen ilmaantuessa ja tarpeidesi muuttuessa, mikä sovittaa kustannukset suoraan tavoitteisiisi. Näin sinun ei tarvitse kärsiä markkinointitappioita niukan sisällön tai ylimääräisen työvoiman vuoksi suhteessa yleiseen liiketoimintastrategiaasi.

Ketterän sisällöntuotantomallin edut

On luonnollista huolestua siitä, että ketterä sisällöntuotantomalli ei välttämättä sovi yritykselle. Siellä saattaa olla hyödyllistä pohtia ainutlaatuisia etuja, joita vaihtaminen lopullisesti tuo pöytään.

🔥 Empfohlen:  Sivulla oleva hakukoneoptimointi vs tekninen hakukoneoptimointi: mitä eroa on?

Se on kustannustehokasta

Jos yrityksesi on kuin useimmat, sisällön on muututtava ja vaihdettava useiden tekijöiden mukaan. Jos luotat vain siihen, että henkilökunta huolehtii kaikesta, maksat todennäköisesti usein avusta, jota et tarvitse. Mutta jos vain siirrät sisällön kirjoittamisen muille tiimin jäsenille, on mahdollista, että heidän muut tehtävänsä tai sinun sisältösi kärsii seurauksena.

Sen sijaan freelance-kirjoittajien palkkaaminen voi säästää omaisuuksiasi työvoimakustannuksissa ja hukatussa ajassa, puhumattakaan mielenterveyden säästämisestä.

Se on Tehokas

Ehkä olet huolissasi siitä, että joukko freelance-kirjoittajia ei tunne brändiäsi ja yrityksesi ääntä samalla tavalla kuin kokopäiväiset kirjailijat. Se ei yksinkertaisesti ole ongelma, kun valitset oikeat freelancerit tehokkaimpien alustojen kautta.

Esimerkiksi kehittyneemmillä freelance-sivustoilla, kuten WriterAccess, voit valita kirjoittajia heidän profiilissaan lueteltujen aiempien töiden perusteella. Ota yhteyttä ammattilaisiin, joilla on kokemusta kirjoittamisesta omalla markkinaraollasi kaltaisillesi yrityksille.

Kun joku osoittautuu sopivaksi, voit lisätä hänet rakkauslistallesi. Mitä enemmän työtä tilaat rakkauslistaltasi, sitä paremmin tiimisi tulee tuntemaan brändisi ja ainutlaatuisen äänesi. Siinä vaiheessa freelance-sisältölähteesi alkaa toimia enemmän talon sisäisenä toimistona, josta maksat vain tarvittaessa.

Skaalautuvuus ja asiantuntemus

Toinen freelance-sisältölähteen ketterä puoli on erinomainen skaalautuvuus. Loppujen lopuksi jokaisen blogin ei tarvitse olla asiantuntevasti terävä panos alallesi.

Kun WriterAccess on nurkassasi, voit pienentää kirjoittajatasoa ja sitä seuraavaa hintaa vähemmän vaikeiden kappaleiden osalta. Nosta sitten palkkatasoa ja rajoita saatavuus vain tiimisi kokeneimpiin kirjoittajiin, kun sinulla on todella tärkeä tehtävä käsissäsi. Voit myös luoda omistautuneita ryhmiä ja rakkauslistoja eri aiheille tai sisältötyypeille.

Onko sinulla käsissäsi projekti, joka sopii erityisen hyvin tiimisi loistavalle kirjoittajalle? Lähetä se heidän tielleen yksintilauksena vain heidän silmiinsä (ja taitolleen).

Sisällöntuotanto pienille ja keskisuurille yrityksille

Monet pienet ja keskisuuret yritykset eivät pysty saamaan verkkonäkyvyyttään liikkeelle, koska niillä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi sisältöä.

🔥 Empfohlen:  OnePlusin ensimmäinen taitettava voi olla vain Oppon rebadge

Jopa pelkkä yrityksen auktoriteettiblogin pitäminen jatkuvasti täynnä huippusisältöä voi olla pitkä tehtävä. Useimmat nykyaikaiset markkinointifilosofiat saarnaavat “yhtä blogia päivässä” sitouttaakseen jatkuvasti potentiaalisia asiakkaita ja mainostajia, jotka vahvistavat brändiäsi. Eli optimaalinen ylläpito lähetystiheys on pelottava mutta erittäin tärkeä tehtävä.

Mutta sitten on huomioitava sosiaalisen median kanavasi, sähköpostikampanjasi ja kaikki muu. Kaikki tämä sisältää paljon enemmän sisältöä kuin useimmat pienemmät yritystiimit pystyvät käsittelemään yksin. Lisäksi jopa muutaman työntekijän palkkaaminen hoitamaan sitä ei todennäköisesti ole budjetissa, varsinkin jos olet vasta aloittamassa.

Freelancerien ja WriterAccessin kaltaisen resurssin puoleen kääntyminen, kun tarvitset apua sisällöntuotannossa, on ihanteellinen valinta pienille ja keskisuurille yrityksille kaikista näistä syistä ja muista syistä.

Strateginen sisällön julkaiseminen

Myös alan uutisten kärjessä pysyminen ja brändisi ainutlaatuisen äänen kuuluminen ovat tärkeitä osia kaikissa mahtavissa sisältömarkkinointistrategioissa. Ketteryys sisällön luomisessa voi auttaa sinua toteuttamaan sen.

Ketterän sisältömarkkinointimallin avulla voit helposti palkata kirjoittajan WriterAccess-tiimistäsi auttamaan lennossa, jos sinulla ei ole varaa päivittäisiin julkaisuihin. Näin jos toimialallasi tapahtuu jotain huomionarvoista, yrityksesi ääni on edelleen osa verkkokeskustelua, ei sivussa.

Tämä pitää sinut ajan tasalla ja tuottaa verkkoliikennettä. Tai ehkä yrityksesi on ollut esillä verkossa tai televisiossa. Levitä uutisia hyödyntämällä kirjoitustiimiäsi kattavuuden luomisessa.

Ketterän mallin ja oikean freelance-työryhmän avulla voit myös vaivattomasti skaalata kirjoitusvoimaasi vastataksesi ajankohtaisiin tapahtumiin, jotka vaativat suuria sisältömääriä. Voit saada suurimman hyödyn rahoistasi hyödyntämällä mahdollisuuksia, joissa asiakkaat etsivät myös yrityksesi ainutlaatuista ääntä.

Sisällön optimointi ketterällä mallilla

Kun noudatat liiketoiminnan ketteryyden taustalla olevia yleisiä periaatteita sisällöntuotantotyössäsi, kaikki voittavat. Yleisösi saa etsimäänsä uskomatonta sisältöä, ja sinä saat edullista näkyvyyttä ja huippuluokan sisällön laatua, jonka brändisi ansaitsee.

Hyödynnä ketterää malliasi auttaaksesi brändiäsi mukautumaan tekijöihin, kuten muuttuviin toimialastandardeihin, muuttuviin kuluttajien etuihin ja vaihteleviin mahdollisuuksiin. Se on paras tapa pysyä pelin edellä digitaalisessa maailmassa.

🔥 Empfohlen:  Mitä datalähtöisyys PR:ssä tarkoittaa?

Johtopäätös

Liiketoiminnan ketteryyden ja sisällön luomisen ketteryyden omaksuminen on avainasemassa brändisi nousemisessa joukon kärkeen ja siellä pysymiseen. WriterAccess voi auttaa sinua pääsemään perille riippumatta yrityksesi koosta tai jatkuvista tavoitteista.

Koe ero omakohtaisesti, kun rekisteröidyt ilmainen 14 päivän WriterAccess-kokeilu tänään! Tulet rakastamaan ovia, jotka oikeat kirjoittajat voivat avata brändillesi.