Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä on muunnostekstien kirjoittaminen ja kuinka hallita se 8 helpossa vaiheessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on muunnostekstien kirjoittaminen ja kuinka hallita se 8 helpossa vaiheessa

Muuntokurssi on ensisijainen mittari, joka osoittaa yrityksille, että tekstinkirjoittajien tulisi olla vastuussa viestien kirjoittamisesta, ei insinööri Miken.

Samoin sama mittari näyttää meille eron aloittelijan ja huippuluokan kirjoittajan välillä.

Seuraava kysymys on “”.

Voit auttaa sinua tällä matkalla tämän päivän artikkelin avulla, jossa selitämme, mitä muuntaminen copywriting on ja kuinka se hallitsee.

Otetaan tämä perusasioihin ja kehitetään sitä muutamassa helpossa vaiheessa.

Mikä on tulostekstikirjoitus ja mikä on sen tavoite

Conversion copywriting on erikoistunut kirjoitusmuoto, joka keskittyy sellaisen sisällön luomiseen, joka suostuttelee lukijat ryhtymään tiettyyn toimintoon.

Conversion copywritingin tavoitteena on lisätä verkkosivuston tai markkinointikampanjan tulosprosenttia luomalla kopio, joka puhuu suoraan lukijan tarpeista ja toiveista.

Yritys voi käyttää erilaisia ​​mittareita menestysasteen mittaamiseen:

 • Tuotteen edistäminen – Mainostaa ja sitouttaa yleisöä sosiaalisessa mediassa.
 • Uusia tilauksia – Kasvata tuotteistasi kiinnostuneiden ihmisten määrää.
 • Myynti – Muuntaa mahdolliset asiakkaat pitkäaikaisiksi asiakkaiksi.
 • Sivun näkyvyys – parantaa verkkosivuston sisällön hakukoneoptimointia ja lisää liikennettä.

Jokainen näistä toimista edellyttää kuitenkin räätälöityä lähestymistapaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Yksinkertaisesti sanottuna konversiotekstikirjoittamiseen liittyy syvällinen ymmärrys kohdeyleisöstä ja sen kipupisteistä sekä tuotteiden tai ratkaisujen ainutlaatuinen arvolupaus.

Katsotaan kuinka pelata tätä peliä ja voittaa.

Tekstinkirjoitus ja muuntokurssit: Kuinka tehdä kopiostasi napsautusten arvoinen

Johdannossa mainitsimme, että tämän artikkelin tarkoituksena on selittää molemmat:

Ensimmäinen osa on valmis, ja se oli helppo, eikö?

Ja nyt… Nyt päästään lihaan ja perunoihin, miksi olet täällä:

1. Varustaudu tiedolla

Copywriting-ekosysteemissä kirjoittajan tehtävänä on saavuttaa tuloksia yrityksen sisäisten ohjeiden mukaisesti.

Saavuttaaksesi parhaat tulokset ennen kuin laitat ensimmäisen kirjaimen paperille, sinun tulee tietää mahdollisimman paljon seuraavista:

 • Tuote – Mitä se tarjoaa ja miten se toimii, mutta mikä tärkeintä, miten lukijat näkevät sen ja mitä arvoa se tarjoaa heidän näkökulmastaan.
 • Kohdeyleisö – Mitkä ovat kohderyhmäsi kipukohdat ja miten tuotteesi voi ratkaista nämä ongelmat?
 • Toimitusalusta – Tiedä, mikä on sallittua ja tehostettua siinä alustassa, jota käytät viestisi toimittamiseen.
 • Oppositio – Et ole ainoa, joka tähtää kohderyhmän potentiaalisiin asiakkaisiin, seuraa mitä kilpailija tekee oikein tai väärin ja ota opiksi heidän työstään.

Kerätyt tiedot riittävät kehyksen luomiseen mistä tahansa viestistä. Lisäksi tällaisten tietojen käytön pitäisi vaikuttaa siihen, miten ilmaiset itseäsi.

🔥 Empfohlen:  5 oletusta, joita laitamme koetukselle

Sovellukset, kuten Ask the public, ovat loistava lähtökohta nähdä yleisimmät toimialaan tai tuotetyyppiin liittyvät kysymykset.

Varoitusten, todisteiden ja neuvojen älykäs käyttö johtaa lukijat pisteeseen, jossa he ovat vakuuttuneita siitä, että toimintakehotus on heille paras ratkaisu.

2. Alussa oli sana… Otsikko

Kyllä, kyllä, tiedämme, että otsikosta puhutaan jokaisessa artikkelissa, jossa käsitellään tekstin kirjoittamista, ja silti jotkut ihmiset eivät saaneet muistiota.

Verkkomarkkinointi riippuu suuresti otsikon laadusta.

Otsikon tulee olla hyödyllinen selkeällä kielellä, jotta se kiinnittää lukijoiden huomion ennen kuin se siirtyy muihin artikkeleihin.

Numerot ovat tehokas työkalu kun se tulee kiinnittämään lukijan silmään.

Tässä on esimerkkejä numeroiden sisällyttämisestä otsikkoon:

Otsikon tulee tuoda etuja alle 15 välttääksesi eri alustojen rajapisteiden saavuttamista.

3. Keskittyminen etuihin verrattuna ominaisuuksiin

Jos kerskaat siitä, kuinka sovelluksessa on kaikki uudet ominaisuudet tai CPU toimii X GHz:llä, palaamme tilanteeseen, jossa insinööri Mike voi luoda tällaisen artikkelin.

Koska tavoitteemme on erinomainen eikä keskimääräinen sisältö, copywriter on tarjottava enemmän arvoa kuin yksittäinen osa tai jopa tuotteen osien summa.

Edellä mainittu arvo tulee muodossa hyödyt, joita lukijat voivat kokea toimiessaan artikkelissa ehdotetulla toimintakehotuksella.

Helpoin tapa havaita nämä edut on vertailla asiantuntijoiden mielipiteitä ja tuotteen ominaisuuksia, askel pidemmälle olisi käyttää tuotetta itse.

Voit rakentaa luottamusta lukijoiden kanssa, jos keskityt kipuihin alan työntekijöiden kokemus tosielämästä.

Mikä vie meidät seuraavaan segmenttiin: sosiaalinen todiste tai tarina jokapäiväisestä käyttäjästä.

4. Anna muiden puhua puolestasi

On erinomaista, kun esität lukijalle todisteen tuotteesi hyödyllisyydestä, mutta silti se on SINUN tuotteesi, tietysti se on parasta sitten viipaloidun leivän.

Samalla alalla työskentelevien ihmisten mielipiteet vaikuttavat enemmän, koska he ovat neutraaleja käyttäjiä, joilla on samat kokemukset kuin lukijoilla.

Eräs muunnoskopiointia koskeva tutkimus osoittaa tämän Sosiaalinen todistus lisää ilmoittautumisia jopa 20 %.

Voit käyttää suoria suosituksia yritysten sivuilta tai käyttäjäarvioiden luojia, kuten Captera.

Oletko koskaan miettinyt, miksi jokaisessa sovelluskaupassa ja mainoksissa puhutaan latausten määrästä?

Ei, se ei ole yrityksen asia sanoa kuinka menestyvät.

Tämä numero ilmaisee “tyytyväisten” käyttäjien määrän, joten se on julkinen hyväksyntä sijoittamatta sitä sellaisenaan.

5. Kuva vs. tuhat sanaa

Visuaalisuus on yksi parhaista käytettävissäsi olevista välineistä kirjailijana. Yksi hyvin sijoitettu kuva tai video voi säästää minuutteja selittelyssä.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää Facebook Marketplace -maksuista

Ensi silmäyksellä se ei ole niin paljon, mutta tuore tutkimus osoittaa sen online-artikkeleiden keskimääräinen lukuaika on 55-60 sekuntia, mikä osoittaa korkeaa poistumisprosenttia.

Erilaiset visuaaliset muodot voivat auttaa sinua lisäämään sitoutumista:

 • Kaaviot – voit käyttää niitä ajamiseen pisteen ja luoda pysyvä muisti vaikutuksesta, joka tuotteellasi voi olla heidän liiketoimintaansa.
 • Kuvat – on laaja valikoima toteutuksia näytöstä tuotteesi tehokkuutta, jotta memit saavat hieman nauraa ennen kuin jatkat vakavaa puhetta.
 • Videot ja GIF-tiedostot – joukko visuaalisia kuvia, jotka ovat tulossa valokeilaan, kun laajakaistayhteys ja nopeat web-sivujen isännöintipalvelimet ovat laajalti saatavilla. Voit esitellä videoiden avulla, kuinka helppoa lukijan on suorittaa joitakin tehtäviä.

Tutkimus osoittaa 71 % markkinoijista pitää visuaalisuutta tärkeänä tai erittäin tärkeänä osana markkinointistrategioistaan.

6. Tekstimuurin välttäminen

Jopa kun kerrot tarinaa, pidät taukoja hengähtääksesi. Tässä on runsaasti aikaa lopullisen kuvan vajoamiseen kuuntelijoiden tai lukijoiden mieleen.

Samaan aikaan jotkut teistä saattavat ajatella, että tällainen tauko voi saada lukijat menettämään kiinnostuksensa ja jättämään tekstisi.

Todellisuudessa asia on aivan päinvastoin.

Pitkät tekstilohkot ilman taukoa ovat väsyttäviä ja sellaisenaan se voi saada lukijat hylkäämään tekstin ennen johtopäätöstä.

Tämä on tärkeää, koska minkä tahansa copywriting-tekstin lopussa asetamme toimintakehotuksen (kaiken kopion tärkein osa).

Sama pätee artikkelia tai viestiä kirjoitettaessa.

Vastaus on yksinkertainen – mikä tahansa katkelma tekstissä, kuten:

Nämä elementit luovat a lyhyt tauko, joka riittää lukijan mieleen käsittelemään sisältöä tehokkaasti ja antamaan arvoa siihen.

Yhden rivin vitsi tai sanapeli lievittää jännitteitä lukijoiden mielissä antaa heidän levätä puhtaista faktoihin perustuvista artikkeleista.

7. Lihavoidut avainkohdat

Tekstin osien esittäminen silmiinpistävällä tavalla auttaa lukijaa seuraamaan esimerkkiäsi.

Sinun tehtäväsi isäntänä on ohjata heidät mahdollisuuksien sokkelon läpi pisteeseen, jossa he voivat saada jotain arvokasta.

Jokaisessa lohkossa tulee olla vähintään yksi lihavoitu tai värillinen piste jonka pidät tärkeänä lukijasi muistaa.

Yhdistele tekstin osia, joita korostit johtaa loogiseen johtopäätökseen, että tuotteesi on ratkaisu lukijaa vaivaavasta asiasta.

8. Sinetöidä sopimus asianmukaisella toimintakehotuksella

Kaikki tämä puhe ja kaikki kirjoituksesi ovat johtaneet tähän. Yksi lause tavoitteesi saavuttamiseksi, joten tehdään se oikein.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tämä robotiikan startup käyttää tekoälyä kytkettyjen drooniensa tehonlähteenä

Toimintakehotuksen tulisi keskittyä vain yhteen segmenttiin, ja se on pyydetty mittariyritys, mutta voit silti käyttää useita toimintakehotuksia yhdessä artikkelissa.

Tee se selväksi.

Yhden napsautuksen toimintakehoteilla on parhaat tulokset. Sivustot, joissa CTA esitetään painikkeina omistaa 45 % korkeampi napsautussuhde.

Yksinkertainen CTA ja toinen lyhyt muistutus siitä, miksi se on ratkaisu lukijoiden kipuihin tai mitä hyötyä he voivat kokea.

CTA:t ovat loistavia paikkoja nojata hieman pidemmälle sanoja kuten nyt, ilmainen tai rajoitettu tarjous.

Missä olemme tämän oppimisistunnon jälkeen

Kyllä, tämänpäiväinen artikkeli on hieman pitkä, mutta olemme käsitelleet monia kohtia, jotka liittyvät muunnostekstikirjoituksiin ja alan asiantuntijaksi tulemiseen.

Tuolloin saatat haluta pyytää apua TextCortexiltä.

Ensinnäkin, jos voit käyttää ZenoChatia muuntaaksesi selkeitä kieliä koskevia ideoita kopioksi, siitä voi myöhemmin pienellä vaivalla tulla tekstinkirjoituksen hiottu helmi.

Lähetä pyyntösi yksinkertaisesti käytä TextCortex-logoa, joka sijaitsee tekstiruudun oikeassa alakulmassa aloittaaksesi prosessin.

Kun olet tehnyt senodota muutama sekunti, jotta Zeno Chat luo tuloksen. Voit sitten kopioida ja liittää luodun tulosteen tekstieditoriin.

Tai ehkä jos olet päässyt hieman pidemmälle, mutta et ole vielä tyytyväinen tuloksiin, uudelleenkirjoitusosio voi auttaa sinua ylittämään maaliviivan.

TextCortex-ominaisuudet, jotka lisäävät muunnostekstikirjoituksen tehokkuutta, ovat helposti saatavilla. Mainitse joitain niistä: parafraseeraus, tekstistä puheeksi, automaattinen täydennys, laajentaminen ja paljon muuta.

TextCortex Chrome -laajennus tuo sinulle edut:

🔆 Käytä tekoälyn kirjoittamista, uudelleenkirjoittamista ja muokkaamista yhteensopiva yli 2000 verkkoalustan kanssa.

🔆 Välitön yleinen arvio tekstistäsi luettavuus.

🔆 70 % kirjoituksesta ja siihen liittyvistä työstä täytetään yhdellä hakemuksella.

🔆 Suuri pohja Yli 60 mallia auttaa sinua luomaan minkä tahansa muotoisen tekstin, jota saatat tarvita.

Pankkia ei tarvitse rikkoa saadakseen mahdollisuuden käyttää sitä.

Freemium-suunnitelma on valmis sinulle 10 krediittiä päivässä ja lisävaihtoehto palkitsemisohjelmilla.

Rekisteröidy tänään ja nosta tekstinkirjoitustaitojasi, jotka tuovat tuloksia.