Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä on myyntipuolen markkinointi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on myyntipuolen markkinointi?

Omien brändättyjen sisältökokemusten käynnistäminen ja oman “myyntipuolen kokemuksen” luominen auttaa sinua käynnistämään ja keräämään tietoja, mittaamaan niitä ja saamaan todellisia näkemyksiä jokaiselta sivustollesi saapuvalta käyttäjältä.

Lisäksi voit käyttää näitä oivalluksia (kaikki ensimmäisen osapuolen dataa) parantaaksesi asiakaskokemusta, saadaksesi parempia liidejä ja paljon muuta.

Mutta mitä on myyntipuolen markkinointi, ja onko sen käyttäminen sinulle tärkeää?

Tässä on lisätietoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään tarkalleen, mitä tämä termi tarkoittaa ja miksi Rock Contentin ammattitaitoinen palvelutiimi on oikea valinta auttamaan sinua luomaan brändisisältökokemuksesi.

Tässä blogissa opit:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on myyntipuolen markkinointi?

Myyntipuolen markkinointi viittaa siihen, kuinka yrityksesi käyttää taktiikkaansa tai strategioitaan myydäkseen tuotteita tai palveluita asiakkaillesi.

Ajattele tätä pohjimmiltaan kanavasi rakentamisena – aloitat vangitsemalla mahdollisten asiakkaidesi huomion, sitouttamalla heihin, lisäämällä kiinnostusta ja saamalla heidät sitten tekemään ostoksen.

Tällaisella markkinoinnilla on väistämättä monia vaiheita ja mahdollisuuksia vuorovaikutukseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Se herättää kiinnostusta ja viime kädessä houkuttelee mahdollisen ostajan tekemään ostoksen.

Myyntipuolen markkinointiprosessi antaa sinulle syvällisemmän katsauksen siihen, mitä asiakkaasi etsivät ja missä vaiheessa he konvertoivat.

Kun työskentelet kanssamme Ion-tililläsi, näet mahdollisen asiakkaan polun, kun he ovat vuorovaikutuksessa aloitussivusi ja kokemustesi kanssa.

Aikajana heijastaa, milloin mahdollinen asiakas konvertoituu, ja antaa sinulle tärkeitä tietoja, joiden avulla voit parantaa käyttökokemusta.

Myyntipuolen markkinoinnin edut

Sivumyyntimarkkinoinnilla on useita etuja, mutta kaksi tärkeää niistä ovat bränditietoisuuden parantaminen ja liidien luominen.

Bränditietoisuus

Myyntipuolen markkinointikampanjalla luot aloitussivun, jonka kanssa asiakkaat ovat vuorovaikutuksessa.

He voivat hyödyntää yhden päivän alennusta tai ajoitettua toimitustarjousta, jotka molemmat auttavat sinua rakentaa bränditietoisuutta samalla kun keräät tärkeitä ensimmäisen osapuolen tietoja sivustollasi vierailevista käyttäjistä.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää ennen offshore-sijoitusrahastoihin sijoittamista

Oikean interaktiivisen sisällön avulla käyttäjät tottuvat näkemään brändisi ja olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa, rakentamaan merkityksellisiä kokemuksia ja kehittämään positiivista käsitystä brändistäsi.

Lyijyn sukupolvi

Myyntipuolella markkinoinnin ammattilaiset voivat jättää yksityiskohtaista tietoa ja vinkkejä jokaisesta mahdollisesta liidistä.

Sitten myyntitiimi voi tarkastella näitä liidejä syvemmälle, mikä saattaa luoda mahdollisuuden enemmän konversioihin asiakaspolun ymmärtämisen ansiosta.

Käyttäjät antavat tietoa vain, kun he saavat arvokasta sisältöä. Tarjoa heille kyseinen sisältö interaktiivisessa muodossa, niin voit parantaa liidien luomisen tuloksia kaksi kertaa tai enemmän.

Myyntipuolen markkinoinnin tyypit

Myyntipuolen markkinointi voi olla useita muotojakuten palvelusuuntautuneita verkkosivustoja ja verkkokauppasivustoja.

Esimerkiksi tapahtumasivuston päätarkoituksena on myydä tuotteita käyttäjälle, kun taas palvelukeskeisen sivuston ensisijaisena tavoitteena on rakentaa suhde palvelun myyntiin.

Joitakin muita myyntipuolen markkinoinnin tyyppejä voivat olla brändinrakennussivustot, jotka tukevat vain brändäystä, mutta joissa harvoin myydään tuotteita tai palveluita, sekä julkaisijat tai mediasivustot, jotka on tarkoitettu viihde- tai uutistarkoituksiin.

Tehokkaan myyntipuolen markkinoinnin strategiat

Kun markkinoit kenellekään, sinun on lähestyttävä markkinointikampanjaasi oikealla tavalla.

Aloita kohdistaminen oikeisiin yleisöihin.

Jos esimerkiksi myyt leluja, haluat todennäköisesti kohdistaa nuoremmille lapsille, heidän vanhemmilleen tai kenties isovanhemmille, mutta et teini-ikäisille tai nuorille sinkkuille, jotka eivät ehkä ole kiinnostuneita lastentarvikkeista.

Seuraava askel on luoda houkuttelevia viestejä.

Kun pidät käyttäjiäsi kiinnostuneina, he todennäköisemmin jatkavat suppilossasi.

Jos esimerkiksi ilmainen lataus houkuttelee heidät, he kirjoittavat todennäköisemmin sähköpostinsa yhteystietosivullesi.

Älä myöskään pelkää A/B-testausta nähdäksesi, mitkä strategiat toimivat tai eivät toimi.

Sivumyyntimarkkinoinnin avulla voit siirtää painopisteesi tunneissa tai päivissä viikkojen tai kuukausien sijaan, joten sitä on helppo mukauttaa edetessäsi parempien tulosten saavuttamiseksi.

Yleisimmät virheet myyntipuolen markkinoinnissa ja niiden välttäminen

Yritykset tekevät useita yleisiä virheitä myyntipuolen markkinoinnissa.

🔥 Empfohlen:  Googlen Structured Data Markup Helperin käyttäminen

Ensimmäinen on se, että jotkut yritykset eivät kohdista oikealle yleisölle.

Toinen on se, että he voivat käyttää vanhentuneita taktiikoita houkutellakseen asiakkaita tai kerätäkseen heidän tietojaan, mikä johtaa ongelmiin käyttökokemuksessa tai tiedonkeruupyrkimyksissä.

Epäonnistuminen kohdistaa oikeaan yleisöön

Oikealle yleisölle kohdistamatta jättäminen on haitallista riippumatta siitä, millaista markkinointikampanjaa käytät.

Kun et kohdista oikealle yleisölle, aloitussivullesi tulevat ihmiset pomppaavat todennäköisemmin, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole todellista dataa markkinointikanavasi/sivumyyntisi ensimmäisen vaiheen jälkeen.

Käyttää vanhentuneita taktiikoita

Vanhentuneet taktiikat vahingoittavat sinua tulevina vuosina, varsinkin kun Google poistaa evästeet Google Analytics 4:n avulla. Sinun on vaihdettava ensimmäisen osapuolen tietojen keräämiseen, mitä voit tehdä Ion-sivumyyntikokemuksellasi.

Ionin avulla käytät kehittyneitä taktiikoita kerätäksesi orgaanisia ensimmäisen osapuolen käyttäjätietoja, joita voidaan sitten käyttää paremman käyttökokemuksen toteuttamiseen (ja enemmän konversioiden saamiseen).

Interaktiivisen sisällön ohittaminen

Jos markkinointikampanjoissasi ei käytetä interaktiivista sisältöä, ne eivät tee kaikkea voitavansa puolestasi. Interaktiivinen sisältö parantaa bränditietoisuutta ja sitoutumista.

Miten? Se saa käyttäjät sitoutumaan sisältöösi, mikä auttaa heitä tuntemaan sinut paremmin.

Jatkossa käyttäjät tunnistavat brändisi helpommin ja heillä on todennäköisemmin myönteinen käsitys yrityksestäsi.

Hyödynnä myyntikokemusta

Oikea myyntikokemus voi auttaa sinua pääsemään etumatkaan kilpailijaa vastaan.

Oletko valmis oppimaan lisää siitä, kuinka Ion voi hyötyä yrityksellesi?

Pyydä demoa tänään, niin autamme sinua näkemään Ion-myyntipuolen ominaisuuden toiminnassa.