Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on sisällön uudelleenkäyttö? Määritelmä, taktiikka ja esimerkit
Sisällön uudelleenkäyttö on ratkaisu useimpiin sisältöongelmiisi.
Onko sinun vaikea keksiä uusia sisältöideoita joka päivä? Käytä uudelleen olemassa olevia hyvin toimineita viestejä.
Onko sinulla liian vähän aikaa pysyä ajan tasalla sisällön luomisesta useille alustoille? Kierrätä yksi vanhemmista viesteistä eri alustalla.
Tämä artikkeli auttaa sinua hyödyntämään tätä sisältömarkkinointistrategiaa viedäksesi sisältöpelisi uudelle tasolle.
Mitä sisällön uudelleenkäyttö on?
Sisällön uudelleenkäyttö tarkoittaa olemassa olevan sisältökappaleen kokonaan tai osien uudelleenkäyttöä ja sen esittämistä eri tavalla laajemman yleisön tavoittamiseksi. Se tekee sisällöstäsi monipuolisen yleisön saatavilla erilaisilla oppimistyylillä.
Voit esimerkiksi muuttaa blogikirjoituksesi sosiaalisen median viestiksi kohdistaaksesi ihmisiä, jotka haluavat kuluttaa nopeaa sisältöä ja ovat läsnä sosiaalisessa mediassa.
Lisäksi tämä sisältöstrategia pitää sisältöaikataulusi kiireisenä pienemmällä vaivalla.
Miksi sisältöä pitäisi käyttää uudelleen?
Sisällön uudelleenkäytön ilmeisin etu on ajan säästäminen sisällön luontiprosessissa. Sinun ei tarvitse luoda jokaista videota, blogikirjoitusta tai infografiaa tyhjästä.
Sinulla on olemassa olevaa sisältöä, josta voit joko ottaa inspiraatiota (säästät aikaa tutkimuksessa) tai käyttää sellaisenaan toiselle alustalle.
Tämän lisäksi muita tärkeitä syitä sisällön uudelleenkäyttöön ovat:
1. Kohdista laajempi yleisö
Kohdistaaksesi eri yleisöjä sinun on luotava sisältöä eri alustoille. Esimerkiksi Twitter-seuraajasi eivät välttämättä ole samoja kuin uutiskirjeen tilaajasi.
Tämä ei ole helppo tehtävä, varsinkin kun käsitellään rajoitetusti aikaa ja resursseja. Siellä sisällön uudelleenkäyttö tulee mukaan.
Voit käyttää samaa sisältökappaletta ja julkaista sen eri alustalla ilman, että se kuulostaa toistuvalta, koska täysin erilainen yleisö kuluttaa uutta sisältöä.
Näin suosittu ruokakanava Recipe30 käyttää verkkosivuston blogitekstejä uudelleen videoiksi.
Recipe30 loi perusteellisen blogikirjoituksen keittoreseptistä. Tämäntyyppinen blogi on yleensä suunnattu ihmisille, jotka oppivat parhaiten lukemalla. Recipe30 muuttaa sitten blogitekstin YouTube-videoksi, joka on suunnattu visuaalisille ja auditiivisille oppijoille.
Koska kyseessä on resepti, monet ihmiset haluavat seurata videota ruoanlaiton aikana. Vaikka blogin sisällössä on enemmän ohjeita kuin videossa, molemmat sisältökappaleet luodaan alustan mukaan.
Ja YouTube-video:
Tämä auttaa heitä kasvattamaan yleisöään ja samalla saavuttamaan korkean julkaisunopeuden. Sen sijaan, että palkkaisit käsikirjoittajan luomaan uuden käsikirjoituksen, olemassa olevan blogin käyttö säästää aikaa ja rahaa.
2. Hanki SEO-vauhti
Kun jaat useita sisällön osia muutaman pääavainsanan ympärille, se ilmaisee hakukoneiden indeksointiroboteille, että sivustosi on auktoriteetti kyseisellä markkinaraolla.
Tämän lisäksi saat mahdollisuuden linkittää takaisin pääsisältölähteeseesi eri alustojen kautta. Tämä parantaa sijoitustasi ja lisää liikennettä.
Otetaan sama esimerkki Resepti 30: Ne yhdistävät molemmat sisältöosat – YouTube-videot ja blogit saadakseen lisää liikennettä toisilleen. Näin he ovat linkittäneet blogiin YouTube-videon kuvauksen alle:
Toisaalta he linkittivät YouTube-videon blogiin seuraavasti:
3. Ota kaikki irti suositusta sisällöstäsi
Sisällön uudelleenkäyttö antaa sinulle toisen mahdollisuuden edistää vakiintuneen sisällön sisältöä.
Olet ehkä julkaissut muutama vuosi sitten artikkelin, joka sai sinut paljon sitoutumaan ja viittasi. Tämä on sisältöidean hyväksyntä – se on toiminut aiemmin ja toimii todennäköisesti jatkossakin.
Recipe30:n valkosipulikeiton reseptiä käsittelevä blogi on yksi tämän avainsanan parhaista hakutuloksista. Tämä toimii todisteena siitä, että aihe on relevantti ja ihmiset etsivät sitä. Tämän todisteen ansiosta he voivat olla varmoja, että uusi video saattaa olla yhtä suosittu.
…Ja se teki.
YouTube-videosta tuli yksi parhaista videoista sekä YouTubessa että muissa hakukoneissa.
Ja YouTubessa:
4. Säilytä julkaisutiheys
Keskimääräinen ihminen kuluttaa sisältöä päivittäin noin 7 tuntia, joten sinun on pysyttävä yleisösi mielessä ja ylläpidettävä julkaisutiheyttä. Sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja rahaa uuden sisällön luomiseen, voit lisätä vanhan sisällön uudelleenkäyttöä sisältöaikatauluusi.
Esimerkiksi Recipe30:n blogissa on julkaistu paljon sisältöä, joten se voi nyt julkaista säännöllisesti ja tehdä YouTube-kanavallaan reseptejä, joissa on yli 800 videota:
Mitä sisältöä sinun tulisi käyttää uudelleen?
Sen sijaan, että käyttäisit uudelleen jokaista tuottamaasi sisältöä, voit saada parempia tuloksia noudattamalla näitä neljää vaihetta:
1. Tarkista nykyinen sisältö ja lisää tehokkaiden sisältöjen luetteloon
Suorita sisältötarkastus lajitellaksesi verkkosivustosi parhaiten toimivan sisällön. Voit käyttää työkalua, kuten Semrushin sisällöntarkastustyökalu tai Google Analytics aloittaaksesi. Mutta ennen kuin aloitat, aseta tavoitteesi uudelleenkäyttöä varten ja määritä tehokas sisältösi uudelleenkäyttöä varten.
Esitä kysymyksiä, kuten: Mitä tehokas sisältö tarkoittaa yrityksellesi?
Tuoko sisältö eniten liikennettä? Tai se, joka tuottaa eniten tuloksia? Etsitkö korkeaa sitoutumista vai haluatko suodattaa aiheet sisältämään ne, jotka puhuvat erityisesti yrityksestäsi tai tuotteestasi?
Tästä riippuen voit lisätä suosikkeihisi mittareitasi kattavuudesta, jaoista, mainintojen määrästä, orgaanisesta näkyvyydestä, korkeammista sijoituksista, linkitysrakenteesta jne.
Kun olet valmis, voit valita sisällön näiden mittareiden perusteella.
2. Etsi ikivihreää sisältöä
Ajankohtainen sisältö on hienoa – mutta se edellyttää sisällön muokkaamista jatkuvasti, jotta siitä tulee ajan mittaan ajankohtainen. Jos haluat sisältöä, joka on yksipuolista ja tuoda mukanaan ilman toistuvia muokkauksia, ikivihreä sisältö on oikea tapa.
Esimerkiksi Super Bowlin kaltaisen tapahtuman aikana on aina runsaasti ajankohtaista sisältöä. Mutta etsivätkö ihmiset silti tällaista aihetta tapahtuman päätyttyä?
Sisältö A:
Sisältö B:
Vaikka molemmat ovat tällä hetkellä mahtavia aiheita, ensimmäisistä puheista jo tapahtuneesta tapahtumasta ja siten uudelleenkäytöstä ei olisi juurikaan hyötyä.
Löytääksesi nämä ikivihreät viestit, voit joko tehdä manuaalisen tarkistuksen tai käyttää työkaluja, kuten Google Analyticsia, löytääksesi sivut, jotka saavat jatkuvasti eniten liikennettä.
3. Lue palautetta viesteistäsi
Siellä on kultakaivos, jonka yritykset usein jäävät paitsi. Ja se on kommentteja viesteihisi tai artikkeleihisi.
Yleisöpalaute antaa sinulle käsityksen siitä, mitä yleisösi todella haluaa.
Tämä voi auttaa sinua kunnostamaan ja muokkaamaan sisältöäsi oikealla tavalla. Palautteen perusteella voit analysoida, haluatko muokata jotain, ja sitten käyttää sitä uudelleen. Jos esimerkiksi joku huomauttaa, että aihe “X” vaikuttaa epäolennaiselta tai jättää huomiotta tärkeimmät tiedot, voit lisätä tiedot uudelleen käytettävään sisältöön.
Lisäksi, jos sisältökappale oli erityisen suosittu kohdeyleisösi keskuudessa, se antaa sisältökappaleelle hyvän sitoutumisasteen.
8 esimerkkiä sisällön uudelleenkäytöstä
Tässä on kahdeksan tapaa aloittaa sisällön uudelleenkäyttö:
1. Muuta blogitekstit infografiikaksi
Infografiikka ovat neljänneksi suosituin sisältömuoto joita yritykset ja markkinoijat käyttävät nykyään.
Syy on yksinkertainen: ihmiset käsittelevät visuaalista sisältöä nopeammin kuin pelkkä tekstisisältö.
Hakukoneet näyttävät myös kuvia osana hakutuloksia. Infografiikkasi voi näkyä tässä kyselyssä saadaksesi lisää liikennettä sisältöösi. Tässä on esimerkki avainsanasta “emotionaalinen älykkyys”:
Kun valitset blogitekstiä infografian luomiseksi, valitse runsaasti dataa sisältäviä julkaisuja tai sellaisia, joissa on prosessi, jonka voit jakaa infografiaasi vaiheisiin.
Toimi näin ThinkPsych kohdistaa samaan “emotionaalinen älykkyys” -avainsanaan kohdistamalla infografian uudelleen osoitteesta a blogipostaus.
Voit myös lähettää nämä infografiat Instagramiin ja Pinterestiin kasvattaaksesi kattavuuttasi siellä.
Tässä on joitain parhaita käytäntöjä, joita kannattaa noudattaa infografioiden luomisessa:
- Käytä oikeaa visuaalista tyyppiä aikajanasta, pylväskaavioista, valokuvista, sirontakaavioista, Venn-kaavioista ja kartoista.
- Pidä kohdeyleisösi ja alustasi mielessä. Esimerkiksi Twitterille luomasi infografiikka (lyhyt sopimaan alustan kuvan mittoihin) eroaisi uutiskirjeellesi luomistasi (hieman pidempiä ja kuvaavampia).
- Kiinnitä huomiota otsikoosi. Pidä se terävänä ja käytä osuvia avainsanoja.
- Noudata parhaita suunnittelukäytäntöjä, kuten välilyöntien käyttöä, selkeää hierarkiaa, yhteensopivien kuvien käyttämistä ja johdonmukaisten kirjasimien ja teemojen käyttöä.
- Käytä työkaluja, kuten Visuaalisesti ja Visme luomaan houkuttelevia infografioita. Tässä on lisää ilmaisia työkaluja, joita voit käyttää.
2. Muuta webinaarit video-opetusohjelmiksi
Jos sinulla oli onnistunut webinaari, jossa oli paljon ilmoittautuneita ja osallistujia, ajattele niitä, jotka eivät päässeet paikalle.
Jos tämä webinaari oli valtava hitti vuosi sitten, on mahdollista, että myös uusi yleisösi rakastaisi sitä.
Sen sijaan, että annat webinaarin mennä hukkaan, muunna se video-opetusohjelmaksi. Monet tuotemerkit tekevät tämän muuntamalla webinaarin YouTube-videoksi, jonka ihmiset voivat katsoa milloin tahansa.
Tämä auttaa kahdella tavalla: anna videosi pysyä livenä ikuisesti (teoreettisesti) ja houkuttele uusia kävijöitä verkkosivustollesi YouTuben kautta.
Näin Clip Studio Paint muutti webinaarin a YouTube opetusohjelma – yli 37 000 katselukertaa:
Provinkki: Älä tee sitä virhettä, että muutat jokaisesta webinaarista heti opetusvideon. Tällä tavalla estät katsojiasi osallistumasta webinaariisi.
Sen sijaan pidä videojulkaisut erillään säilyttääksesi eksklusiivisuuden.
3. Muuta blogikirjoitukset sosiaalisen median viesteiksi
Vuodesta 2022, ohi 4 miljardia ihmistä käyttää sosiaalista mediaa maailmanlaajuisesti. Määrä on kasvanut vuosien varrella ja sen uskotaan kasvavan edelleen.
Jos et luo aktiivisesti sisältöä näille käyttäjille, menetät paljon sitoutumispotentiaalia.
Tässä on kolme eri tapaa, joilla voit käyttää sisältöä uudelleen sosiaalisen median alustoille:
1) Muuta artikkelit karuselleiksi Instagramissa
Ohje- tai listauspostausten muuttaminen karuselleiksi on loistava tapa tavoittaa laajempi yleisö.
Otetaan esimerkiksi Instagramin luoja Klara Kernig. Hän ottaa laadukkaan sisällön käyttöön Alapino sisään Instagram-karusellit jotta sisältö olisi helppo lukea:
Tältä blogi näyttää Instagram-karusellina:
2) Jaa artikkeleita Twitter-säikeinä
Pelkkä artikkelilinkin jakaminen Twitterissä ei riitä. Niin monet yritykset ovat ottaneet sen askeleen pidemmälle muuntamalla artikkelin tärkeät osat Twitter-säikeeksi.
Toimi näin Ahrefs kääntyi a blogi Twitter-ketjuun:
3) Muuta artikkelit YouTube-shortseiksi
Vaikka TikTok on ollut lyhyemmän videomuodon johtaja, YouTube Shorts on äskettäin ohittanut TikTokin MAU (Monthly Active Users) 1,5 miljardia.
Kun otetaan sama esimerkki Recipe30:stä, he muuttavat bloginsa ja pitkät videonsa shortseiksi YouTubessa:
He jopa linkittävät takaisin Shortsien alla oleviin blogeihin luoden eräänlaisen sisältöekosysteemin:
Jos sinulla ei ole aikaa, voit käyttää sosiaalisen median automaatiotyökaluja, kuten Missinglettr, muuttaaksesi artikkelisi nopeasti sosiaalisen median viesteiksi.
4. Muuta artikkelisarja e-kirjaksi
E-kirjojen muodossa oleva suojattu sisältö voi tuottaa paljon viittauksia, kun se julkaistaan oikein. Esimerkiksi FaChords täydentää blogikirjoituksiaan asiaankuuluvilla e-kirjoilla:
E-kirjat voivat olla loistava tapa saada liiditietoja ja sitouttaa ihmisiä.
Sen sijaan, että luot e-kirjan yhdestä artikkelista, yhdistä asiaankuuluvat artikkelit tai käytä artikkelisarjaa.
Tässä on esimerkki.
Artikkeli A:
Artikkeli B:
Artikkeli C:
E-kirjan kokoelma:
Tässä on joitain parhaita käytäntöjä houkuttelevien e-kirjojen luomiseen:
- Tarjoa mielenkiintoinen ja kuvaava otsikko, joka houkuttelee lukijat.
- Luo e-kirjan rakenne helpon navigoinnin avulla. Tämä ei yllätä lukijaa; he voivat helposti ohittaa tai hypätä haluamiinsa osiin.
- Käytä visuaalisia elementtejä tehdäksesi e-kirjasta houkuttelevamman ja helppolukuisemman.
- Puhu tuotteestasi tai palvelustasi aina kun se on tarpeellista.
- Tee siitä mobiiliystävällinen.
- Tee CTA lopussa.
5. Muuta visuaalinen sisältö Pinterest-tauluksi
Jos sinulla on paljon visuaalista sisältöä jaettavana, voit muuttaa sen Pinterest-tauluksi.
Melkein kanssa 60 % naisista muodostaa Pinterestin maailmanlaajuisen yleisönse voi sopia hyvin brändillesi, jos kohdistat naisiin.
Esimerkiksi muoti- tai kauneusbrändit voivat saada paljon klikkauksia verkkosivustolleen käyttämällä alustaa strategisesti.
Näin brändit pitävät Maybelline New York saavat kaiken irti Pinterest-tauluistaan.
Provinkki: Voit helposti käyttää uudelleen Instagramia tai TikTokia varten luomaasi sisältöä Pinterest-tauluillesi.
6. Muuta blogikirjoitukset sähköpostiuutiskirjeeksi
Sähköpostiuutiskirjeen avulla voit tarjota jatkuvaa lisäarvoa yleisöllesi ja pitää heidät sitoutuneina brändiisi.
Jos et halua panostaa liikaa uutiskirjeen sisällön luomiseen, voit jakaa uutiskirjeessä tärkeimmät osat viimeaikaisista blogikirjoituksistasi.
Monet yritykset tekevät myös yhteenvedon viimeaikaisista blogikirjoituksistaan, jotta tilaajat eivät jää paitsi mistään.
Esimerkiksi Beardbrand, miesten trimmausbrändi, luo informatiivisia uutiskirjeitä, jotka linkittävät heidän videoihinsa tai blogeihinsa:
Tämä uutiskirje on linkitetty takaisin a YouTube-video yli miljoonalla katselukerralla, joka puolestaan linkittää heidän bloginsa. Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta se on vankka sisällön ekosysteemi!
Tällaisia uutiskirjeitä on suhteellisen helppo luoda ja ne voivat olla loistava ratkaisu pienille yrityksille.
7. Muuta listat diaksi
Visuaalisen muodon ja kaltaisten alustojen takia Slideshareliukukannet auttavat houkuttelemaan paljon lukijoita ja lisäämään yleistä liikennettäsi.
Esimerkiksi, Puskuri otettu vastaan lähes yhtäläiset näkymät niiden liukukansilla kuten joitakin heidän suosituimpia viestejään.
Paras osa?
He loivat nämä diat artikkeleistaan noin 2–3 tunnissa. Tähän mennessä he ovat saaneet yli 12 miljoonaa katselukertaa näiltä diakannilta. Myös heidän viittausliikenne kasvoi, ja he alkoivat tuottaa enemmän viittauksia.
Tässä on esimerkki listasta, jonka he muuttivat diakanneksi.
Voit käyttää työkaluja, kuten Canva ja SlideModel näiden liukukansien luomiseen.
Luodaksesi parempia liukukansia,
- Valitse oikea artikkeli. Esimerkiksi luettelo tai tilastollisesti painava artikkeli olisi loistava diasarja.
- Pysy yhtenäisenä väriteeman, kuvien, typografian ja tyylin kanssa.
- Sisällytä oikeat visuaalit. Esimerkiksi tilastot ja animaatiot, jotka selittävät monimutkaisen prosessin.
- Älä pidennä liukukannetta tarpeettomasti. Pidä kiinni artikkelisi tärkeimmistä osista.
- Älä käytä monia hienoja tehosteita tai siirtymiä. Pidä se yksinkertaisena.
8. Muuta videosarja podcastiksi
Podcasteista on tullut monelle viime vuosina suosittu sisältömuoto – yleisön joukossa 464 miljoonaa podcast-kuuntelijaa kuukausittain. Se auttaa sinua muodostamaan yhteyden yleisöösi eri välineissä ja rakentamaan auktoriteettia omalla markkinaraollasi. Kutsumalla luotettavia ihmisiä omaan markkinarakoonsi ja tarjoamalla johdonmukaisesti arvopohjaista sisältöä osoitat auktoriteettisi alalla.
Vaikka saatat tarvita laitteita video-opetusohjelman luomiseen, podcastit ovat halvempi sisältömuoto, ja ne voidaan luoda vaivattomasti työkaluilla, kuten Alitu ja Telbee.
Yksi tapa tehostaa luomisprosessia on tehdä suosituista videoistasi podcasteja.
Näin verkkosuunnitteluyritys, 37 signaalialuo podcastin sapattivapaista YouTube-videon jälkeen, joka kosketti samaa aihetta.
Tässä on joitain strategioita, joita voit seurata:
- Kutsu vieraita esitykseen. Bonuspisteet, jos ne ovat suosittuja omalla markkinaraollasi.
- Anna jokaiselle jaksolle teema, jotta kuulijat tietävät, mitä käsitellään.
- Sisällytä jaksojen transkriptiot, jotta ohjelmasi on kuulovammaisten tai nopeaa luettavaa haluavien ihmisten saatavilla.
- Luo podcast-traileri, joka herättää innostusta tulevista jaksoistasi.
4 taktiikkaa sisällön uudelleenkäyttöön
Nyt kun tiedät eri tavat käyttää sisältöäsi uudelleen, tässä on neljä taktiikkaa, jotka voivat auttaa sinua luomaan tehokasta sisältöä.
1. Noudata kunkin alustan parhaita käytäntöjä
Eri alustoilla on omat suositukset ja kiellot.
Vaikka saatat haluta esimerkiksi kokeilla visuaalista sisältöä Instagramissa, voit työskennellä Twitterin visuaalisen ja tekstisisällön yhdistelmän kanssa.
Katso kuinka Todoist muuntaa artikkelin ketjuksi, jossa on vinkkejä ja kuva, joka kiinnittää lukijan huomion.
Samalla kun muokkaat blogisi sisältöä Instagramin karuselliksi, tee siitä esteettisesti miellyttävä, jotta sisältö erottuu joukosta. Haluat ehkä jopa seurata johdonmukaista teemaa, jotta yleisö tunnistaa brändisi aina nähdessään viestisi.
Vaikka tämän hallitseminen voi viedä jonkin aikaa, tuotto lisääntyneen sitoutumisen ja mahdollisten tulosten muodossa on sen arvoista.
2. Päivitä ja julkaise vanhemmat viestisi uudelleen
Sisältöäsi on muokattava ja kunnostettava, koska trendit muuttuvat jatkuvasti.
Esimerkiksi artikkelin “AI kirjoitustyökalut” pitäisi nyt sisältää Jasperin, Writesonicin ja muiden asiaankuuluvien työkalujen kaltaiset työkalut.
Päivittämällä sisältöä monet yritykset ovat nähneet parannuksia sijoituksissaan ja käänteinen profiili. Jos esimerkiksi kahden vuoden takainen suosittu artikkeli tuo liikennettä, kannattaa ehkä päivittää sitä, jotta se pysyy ajan tasalla.
Tämä auttaa myös uudelleenkäytössä. Tämän sisällön päivityksen jälkeen voit luoda siitä uuden ja päivitetyn uudelleenkäyttöisen viestin.
Esimerkiksi päivittämällä an vanha artikkeli brändilähettiläistä, Zapier onnistui saamaan nopean liikenteen lisäyksen.
He ovat myös onnistuneet saamaan kärkipaikan avainsanalla “parhaat ajanseurantasovellukset” viiden vuoden ajan peräkkäin jatkuvien päivitysten ansiosta.
Google mainitsi myös taaksepäin, että heidän algoritminsa antaa sivuillesi pisteet sen perusteella, kuinka osuvaa ja tuoretta sisältö on. Se auttaa myös tarjoamaan käyttäjillesi osuvan kokemuksen viimeaikaisten muutosten ja kehityksen perusteella.
3. Opi oman markkinaraon parhailta
Sen sijaan, että tähdäisit hämärään uudelleenkäyttöstrategioillasi, pane merkille, kuinka kilpailijasi tekevät sen.
Koska kohdistat samaan yleisöön, voit saada käsityksen suosituimmista sisältömuodoista katsomalla, mikä niille sopii.
Voit analysoida seuraavia tehdessäsi kilpailijatutkimusta:
- Millä alustoilla he ovat aktiivisimpia?
- Käyttävätkö he sisältöä uudelleen usein? Jos kyllä, miten?
- Kuinka pitkän ajan kuluttua he käyttävät viestiä uudelleen?
- Millä alustoilla he saavat eniten sitoutumista?
Näihin kysymyksiin saatujen vastausten perusteella voit luoda kiinteää uudelleenkäyttöistä sisältöä.
4. Tee yhteistyötä vaikuttajan kanssa
Vaikuttajamarkkinointi on edelleen kasvaa eksponentiaalisestija 71 % markkinoijista piti vaikuttajien johtaman liikenteen laatua parempana kuin muut liikenteen lähteet.
Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava luova vaikuttajamarkkinointistrategioissasi.
Kun esimerkiksi muokkaat blogitekstiä TikTok-videoksi, voit tehdä yhteistyötä oman markkinaraon vaikuttajan kanssa.
Anna nykyiselle sisällöllesi uusi elo käyttämällä uudelleenkäyttöä
Monet yritykset ajattelevat uudelleenkäyttöä jälkikäteen. Sen sijaan rakenna se ennakoivasti osaksi sisältöstrategiaasi miettimällä erilaisia tapoja käyttää sisältöä uudelleen ennen kuin aloitat sen luomisen.
Näin sinulla on jo ideoita pitääksesi sisältöpelisi elossa ja kukoistavana eri alustoilla.
Kun luot uudelleenkäyttöstrategiaa, huomaa, että kokeilu on avain menestykseen. Mitä enemmän kokeilet ja analysoit, sitä paremmin muokkaat strategiaasi.