Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä on tietojen aktivointi ja miksi se on tärkeää?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on tietojen aktivointi ja miksi se on tärkeää?

Tässä videossa Jackie WebFX-markkinointitiimistämme antaa yleiskatsauksen tietojen aktivointiin. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja!

Transkriptio:

Olet luultavasti täällä saadaksesi selville, mitä tietojen aktivointi on, joten anna minun määritellä se. Tietojen aktivointi on paikka, jossa käytät kaapattuja tietojasi saadaksesi uusia näkemyksiä asiakkaistasi, markkinointitoimistasi ja myynnistäsi. ja käytä sitten näitä oivalluksia liiketoimintakäytäntöjesi parantamiseen.

Siinä mennään – se on määritelmä. Mutta älä lähde vielä pois – haluat pysyä paikallaan, sillä tässä videossa käymme läpi joitakin tapoja, joilla tietojen aktivointi voi auttaa sinua. Lisäksi olisin hieman loukkaantunut, jos lähtisit jo.

Ja todella nopeasti, jos haluat oppia lisää hyödyllistä markkinointitietoa, muista tilata YouTube-kanavamme! Palaa nyt säännölliseen ohjelmointiisi.

Julkaisemme videoita joka maanantai.

Jep. Joka Maanantai.

Liity mukaan 5000 markkinoijaa jotka saavat markkinointitietonsa WebFX-videoista.

Tilaa nyt

Mitä on tietojen aktivointi?

Ensinnäkin mitä on tietojen aktivointi? No, kuten mainitsin hetki sitten, siellä käytät tietojasi liiketoimintakäytäntöjesi parantamiseen.

Pohjimmiltaan, kun suoritat markkinointikampanjoita, keräät luonnollisesti tietoja näistä kampanjoista ja asiakkaistasi. Mutta jos tiedot vain jäävät sinne, se ei auta sinua. Saadaksesi siitä mitään hyötyä, sinun on aktivoitava se – joka sisältää sen analysoinnin, yhdistämisen erilaisiin liiketoimintatyökaluihin ja sen käyttämisen markkinoinnin parantamiseen.

Tietojen aktivointi on vain yksi osa laajempaa tiedonhallintaprosessia. Tiedonhallinta on tietojen keräämisen, tallentamisen, luokittelun ja analysoinnin yleinen prosessi.

Miten tiedon aktivointi voi hyödyttää sinua?

Saatat ihmetellä, mitä tarkalleen saat, kun aktivoit tietoja. Miten se auttaa sinua?

Tietojen aktivointi voi olla hyödyllistä markkinointisi optimoinnissa monilla tavoilla.

1. Tietojen aktivointi auttaa sinua oppimaan, kenelle kohdistaa

Yksi tärkeimmistä asioista tietojen aktivointi auttaa sinua oppimaan, keitä asiakkaasi ovat. Analysoimalla asiakastietojasi saat selville, millaiset ihmiset yleensä ostavat sinulta ja mitä he haluavat. Voit myös jakaa ne pienempiin ja tarkempiin ryhmiin, jotta markkinointisi on yksilöllisempää jokaiselle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa elämäsi uudelleen taloudellisen taantuman jälkeen

Sitten voit käyttää näitä tietoja parantaaksesi yleisökohdistustasi. Kohdistamalla markkinointisi ihmisille, jotka vastaavat tiedoistasi löytyviä ominaisuuksia, voit tavoittaa osuvamman yleisön ja saada enemmän konversioita.

2. Tietojen aktivointi auttaa sinua lisäämään markkinoinnin tehokkuutta

Toinen tiedon aktivoinnin etu on, että se auttaa sinua löytämään tehokkaimmat strategiat markkinointiisi. Oikeaan yleisöön kohdistaminen ei loppujen lopuksi riitä. Sinun on myös kohdistettava tälle yleisölle tehokkaita markkinointikampanjoita.

Aktivoimalla markkinointitietosi näet, mitkä menetelmät ja strategiat toimivat sinulle todella hyvin – ja mitkä eivät toimi niin hyvin. Sitten voit yrittää tehdä enemmän siitä, mikä toimii, ja joko lopettaa tehottomia menetelmiä tai yrittää parantaa niitä.

3. Tietojen aktivointi auttaa sinua olemaan tehokkaampia

Lopuksi, kun aktivoit tiedot, se voi auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaprosessejasi. Markkinoinnin ja myynnin osalta näet, missä tuhlaat rahaa asioihin, jotka eivät auta sinua, ja voit kohdistaa rahat johonkin hyödyllisempään.

Sama koskee muita yrityksesi osa-alueita, kuten tuotevarastoa. Kaikki keräämäsi tiedot auttavat sinua selvittämään, mitä voit tehdä, jotta et tuhlaa rahaa, aikaa ja resursseja hyödyttömiin prosesseihin.

Kuinka hallita ja aktivoida tietoja

Nyt tiedät, mitä hyötyä tietojen aktivoinnissa on. Mutta saatat kysyä: “Jackie, kuinka tiedonhallinta todella toimii ja mihin tietojen aktivointi siihen sopii?” Hieno kysymys. Käydään lyhyesti läpi tietojesi hallinnan perusvaiheet.

1. Kerää tietosi

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on kerätä tietosi. On sanomattakin selvää, mutta et voi todella aktivoida tietoja, jos sinulla ei ole tietoja aluksi.

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja kerätä tietoja, mutta yleensä teet sen käyttämällä erilaisia ​​markkinointityökaluja.

Oletetaan, että haluat kerätä tietoja tavasta, jolla käyttäjät käyttäytyvät verkkosivustollasi. Voit seurata sivuston toimintaa Google Analyticsin avulla. Tai ehkä haluat saada palautetta siitä, missä asioissa asiakkaasi tarvitsevat usein apua. Siinä tapauksessa voit käyttää verkkosivustollasi olevaa chatbotia asiakaspalvelun apuna.

🔥 Empfohlen:  Viisi suosittua suunnitteluportfolion verkkosivustotyyliä

Tietenkin näiden työkalujen hankkiminen ja määrittäminen voi joskus olla aikaa vievää, monimutkaista ja kallista, jos sinulla ei ole kokemusta sen tekemisestä – mikä tarkoittaa, että voi olla hyödyllistä tehdä yhteistyötä asiantuntijan kanssa.

2. Keskitä ja luokittele tietosi

Kun olet kerännyt tietosi, seuraava vaihe on keskittää tiedot yhteen paikkaan. Et halua jäädä hyppäämään 10 eri alustan välillä yrittäessäsi nähdä kaikkea.

Tätä varten sinun kannattaa käyttää tietoalustaa. Tietoalustoja on erilaisia, mukaan lukien tiedonhallintaalustoja (DMP) ja asiakastietoalustoja (CDP).

Kun olet siirtänyt kaikki tietosi johonkin näistä työkaluista, voit organisoida ne työkalun avulla, jotta se on helpompi navigoida.

3. Analysoi tietosi

Kun tietosi on kerätty, keskitetty ja järjestetty, voit vihdoin alkaa analysoida niitä. Tästä tiedon aktivointi todella alkaa.

Pähkinänkuoren kaltaisella CRM:llä voit koota raportteja, kaavioita ja kaavioita, jotka näyttävät datassasi kuvioita. Nämä mallit voivat auttaa sinua oppimaan yleisöstäsi ja markkinoinnistasi.

Ehkä yhdistämällä työkalusi huomaat, että verkkosivustosi tietyntyyppiset sivut saavat paljon enemmän liikennettä kuin muut sivusi.

Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että yhdistetty asiakastietosi voivat auttaa sinua rakentamaan yleisöstäsi täyden profiilin useimpien heistä yhteisten piirteiden perusteella. Tämä auttaa sinua hiomaan kohdistustasi ja optimoimaan markkinointiasi entistä enemmän.

4. Käytä tietosi

Viimeinen vaihe on tiedoistasi saatujen oivallusten soveltaminen. Oletetaan siis, että opit tiedoistasi, että käyttäjiesi yleinen vaiva on se, että heillä on vaikeuksia navigoida myymissäsi ohjelmistoissa. Näiden tietojen perusteella haluat todennäköisesti optimoida ohjelmistosi ja helpottaa navigointia.

Sieltä se on huuhtele ja toista. Kun olet parantanut markkinointiasi, luot uutta dataa, jonka avulla voit parantaa markkinointiasi entisestään ja niin edelleen. Lopulta yrityksestäsi tulee pysäyttämätön markkinointikoneisto!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

🔥 Empfohlen:  Mitä Larry Page tekee näinä päivinä? - Kaikki Larry Page työskentelevät startupit
Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

WebFX voi antaa sinulle lisäpotkua aktivoimalla tietoja

Siinä se yleiskatsauksellemme tietojen aktivoinnista. Tiedän, tiedän – pidit tästä videosta niin paljon, että haluat viettää kanssani vielä pidempään. Mutta olen pahoillani, minun on palattava töihin saadakseen tappavia markkinointituloksia.

Älä kuitenkaan huoli – kanavallamme on paljon muita mahtavia videoita, joita voit katsoa. Jos pidät niistä hyödyllisiä, muista tilata. Voit myös tilata sähköpostiuutiskirjeemme, Revenue Weekly.

Kiitos paljon katsomisesta ja nähdään seuraavassa!