Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä ovat foorumin käänteiset linkit? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä ovat foorumin käänteiset linkit? (vastattu)

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “mitä ovat keskustelupalstan käänteiset linkit?”

Mutta menemme pidemmälle kuin vain selitämme foorumin käänteisen linkin määritelmän.

Kuten alta huomaat, keskustelupalstan käänteiset linkit voivat olla hyviä muuhunkin kuin hakukoneoptimointiin (SEO). Hyvä foorumilinkki tuottaa myös kohdistettua verkkosivustoliikennettä sekä parantaa verkkosivustosi käänteisen linkin profiilia, mikä lisää sen verkkotunnuksen auktoriteettia.

Mitä ovat foorumin käänteiset linkit?

Foorumin käänteiset linkit ovat linkkejä, jotka saat foorumisivustoilta. Foorumin käänteinen linkki on monessa muodossa, mukaan lukien linkki foorumiviestissä, käyttäjän allekirjoituksessa tai profiilisivulla. Foorumien käänteiset linkit voivat olla dofollow- tai nofollow-muotoisia linkin sijainnista riippuen.

Ovatko foorumin käänteiset linkit hyviä?

Foorumin käänteiset linkit ovat hyviä, kun linkki liittyy aiheeseen ja edistää keskustelua. Hyvä foorumin käänteinen linkki tarjoaa suoraa liikennettä verkkosivustollesi SEO-arvon lisäksi. Foorumin käänteisten linkkien käyttäminen vain hakukoneoptimointiin voi vahingoittaa sivustosi mainetta, jos sivustolla ei ole tasapainoista linkkiprofiilia.

Hakukoneen pyöreän pöydän mukaan “Googlen John Mueller sanoi jälleen, että linkkien poistaminen foorumeilta SEO-tarkoituksiin ei auta sinua sijoittumaan paremmin Googlessa.” Monet SEO-asiantuntijat uskovat kuitenkin, että Googlen algoritmi arvostaa mieluummin sivustot, joissa on hyvä sekoitus nofollow- ja dofollow-linkkejä, koska se osoittaa, että hankitut käänteiset linkit ovat luonnollisia.

Argumentti tässä on, että jos sivustolla on vain dofollow-linkkejä (tai erittäin suuri määrä niitä), se voi vaikuttaa PageRank-algoritmin manipulaatiolta luonnottomilla SEO-linkkien rakentamistekniikoilla.

Joten sekä dofollow- että nofollow-linkit verkkosivuston käänteislinkkiprofiilissa sekä hyvä ankkuritekstin optimointijakelu voivat auttaa varmistamaan verkkotunnuksen valtuutuksen. (Katso artikkeleistani, mikä on dofollow-linkki ja mikä on nofollow-linkki saadaksesi lisätietoja näistä erilaisista käänteistyypeistä.)

Huolimatta foorumin käänteisten linkkien todellisesta sijoituksesta, tosiasia on, että kontekstuaaliset nofollow-linkit voivat olla erittäin arvokkaita SEO:lle, koska ne ovat luonnollinen osa Internetiä. Siksi aiheeseen liittyvät foorumiviestit, jotka lisäävät sivuston keskustelua ja sisältävät linkin verkkosivustollesi, voivat olla hyvä käytäntö sivun ulkopuolisessa hakukoneoptimoinnissa.

🔥 Empfohlen:  Voiko SEO auttaa yritystäsi? (vastattu)

Tutustu dofollow-foorumin käänteislinkkiluettelooni löytääksesi joitain parhaita verkkosivustoja tähän tarkoitukseen. Mutta älä tee tästä ensisijaisena menetelmänäsi SEO linkin rakentamisessa. Käytä myös tässä linkissä olevaa ilmaisten resurssien luetteloa laadukkaiden käänteisten linkkien luomiseen tasapainoista linkkiprofiilia varten.

Huomautus: Yksi varoituksen sana tässä on, että foorumia ei saa käyttää käänteisten avainsanojen täyttämiseen, muuten Google voi havaita sen linkkien roskapostiksi. Katso artikkelini siitä, mitä linkkien roskaposti on, saadaksesi lisätietoja tästä ja muista riskialtista SEO-käytännöistä.

Toimivatko foorumin käänteiset linkit?

Foorumin käänteiset linkit toimivat hyvin ohjaamaan kohdistettua liikennettä verkkosivustollesi, kun vastaat foorumiviestiin hyvin ja linkität sivustoosi. Lisäksi jotkin keskusteluryhmän viestit sijoittuvat korkealle hakukoneissa tietyissä kyselyissä, joten sisällön käänteiset linkit voivat tuoda verkkosivustollesi epäsuoraa orgaanista liikennettä.

Siksi sinun ei pitäisi vain ajatella foorumin käänteisten linkkien hankkimista vain SEO-tarkoituksiin. Foorumiviestien, allekirjoitusten ja profiilisivujen käänteisten linkkien todellinen arvo on erittäin osuvan liikenteen hankkiminen, joka voi parantaa yrityksesi tai brändisi tunnettuutta.

Kuinka saan foorumin käänteisiä linkkejä?

Saadaksesi foorumin käänteisiä linkkejä sinun on valittava mikä tahansa foorumi ja luotava profiili kyseiselle sivustolle. Seuraavaksi sinun on lisättävä käänteinen linkki kolmelle alueelle: profiilisivullesi, keskusteluryhmän allekirjoitukseen ja keskusteluryhmän viesteihin, joihin kirjoitat tai vastaat sivustolla.

Foorumin käänteisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä foorumin käänteislinkkien oppaasta.

Kuten huomasit, keskustelupalstan käänteinen linkki on monessa muodossa ja se voi olla dofollow- tai nofollow-linkki verkkosivustosta ja sen sijainnista riippuen. Foorumin käänteisten linkkien hankkiminen voi olla hyvä SEO-käytäntö, kunhan linkki on keskustelun kannalta ajankohtainen ja sitä käytetään yhdessä muiden linkkien rakentamisstrategioiden kanssa.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.