Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä ovat Twitterin superseuraukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä ovat Twitterin superseuraukset

Ilmoitus Twitterin uudesta Super Follow -ominaisuudesta on herättänyt kohua markkinointimaailmassa. Sen avulla käyttäjät, vaikuttajat ja sisällöntuottajat, joilla on paljon seuraajia, voivat kaupallistaa twiittejään. Super Follow -ominaisuus on suunnattu saamaan seuraajat osoittamaan “tukensa” tilaamalla määrätyllä kuukausimaksulla. Tämä tilaus vaaditaan kannattajatunnuksen, vain tilaajille tarkoitetun uutiskirjeen, eksklusiivisen sisällön, tarjousten, alennusten ja yhteisön pääsyn saamiseksi.

Se on yksi ensimmäisistä suurista muutoksista, joita Twitter on tehnyt sen jälkeen, kun se pidensi twiitin pituutta vuonna 2017, ja se on ensimmäinen maksullinen ominaisuus käyttäjille. Tässä blogissa kerromme lisää Twitter Super Followin vaikutuksista ja siitä, kuinka voit käyttää niitä hyödyksesi.

Mitä tämä ominaisuus tarkoittaa vaikuttajille?

Twitterin lausunnossa sanotaan, että “Super Followsin kaltaisten yleisörahoitusmahdollisuuksien tutkiminen antaa sisällöntuottajille ja julkaisijoille mahdollisuuden saada yleisönsä suoraa tukea ja kannustaa heitä luomaan sisältöä, jota heidän yleisönsä rakastaa.” Joten vaikka on houkuttelevaa ajatella, että avain menestykseen Twitter Super Follow -palvelun avulla on suurempi yleisö, itse asiassa se on parhaan premium-sisällön luominen.

Vaikuttajien, jotka haluavat hyödyntää Twitterin Super Follow -ominaisuutta, on suunniteltava, mitä eksklusiivista sisältöä he haluavat jakaa Twitterissä, ja varmistettava, että se eroaa sisällöstä, jota he jakavat muilla sisältöalustoilla.

Twitterin vaikuttajamarkkinointi ei ehkä ole niin vaikuttavaa Instagramiin verrattuna, mutta tutkimukset osoittavat, että sisällöntuottajien mainoksissa on 39 %:n suosio ja 41 % ostoaikeet brändeihin verrattuna. Tämä kertoo, että Twitterin vaikuttajamarkkinoinnin tehokkuus asettaa sen aggressiiviseen kilpailuun sekä Facebookin että Instagramin kanssa.

Kuinka tämä ominaisuus voi hyödyttää sisällöntuottajia

Sen sijaan, että lisäisit uuden alustan markkinointimiksiisi, Twitter Super Followsin avulla voit ansaita rahaa alustalla, jolle olet jo rakentanut yhteisön. Näin ollen Super Follows mahdollistaa suodattamattomien ajatusten, varhaisten sisällön esikatselun ja eksklusiivisten keskustelujen, kaikki Twitterissä. Se auttaa sisällöntuottajia turvautumaan yksinoikeuteen ja yhteisön rakentamismahdollisuuteen.

🔥 Empfohlen:  Mitä Nvidias Hopper -julkaisu kertoo Lovelacesta?

Kuten alla olevasta esimerkistä näkyy, suosittu “NBA Twitter” -sosiaalisen median persoonallisuus, kuningas Josiah käyttää Super Follows -toimintoa tarjotakseen syvällistä urheilu- ja sosiaalisen median analyysiä sitoutuneimmille seuraajilleen. Hänen luoma videosarja on loistava idea, jonka sisällöntuottajat voisivat jäljitellä missä tahansa markkinarakossa, etenkin ne, jotka haluavat tarjota syvempiä oivalluksia yhteisölleen.

Kenellä on pääsy Twitterin superseurauksiin?

Vähimmäisvaatimusten sisällöntuottajille, jotka haluavat aloittaa tilauksen, on oltava:

  1. Yli 18-vuotias
  2. Sen on sijaittava Yhdysvalloissa
  3. Sinulla on yli 10 000 seuraajaa
  4. Olet twiitannut 25 kertaa viimeisten 30 päivän aikana.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit hakea käyttöoikeutta profiilisi sivupalkin Kaupallista-painikkeen kautta. Kun olet hyväksynyt Super Follows -betaan, voit luoda twiittejä Super Followers -laitteillesi vain iOS-laitteilla. Lähitulevaisuudessa on tarkoitus sisällyttää Android- ja verkkotoimintoja.

Kuinka tulla superseuraajaksi

Kun käyt luojatilillä, jossa Twitter Super Follows on käytössä, näet violetin merkin hänen Seuraa-painikkeen vieressä. Jos seuraat jo tiliä, Seuraa-painike muuttuu violetiksi Super Follow -painikkeeksi. Sieltä voit napsauttaa saadaksesi lisätietoja sisällöntuottajan tarjouksista ja hinnoittelusta. Jos pidät näkemästäsi, voit tilata sovelluksen sisäisellä maksulla napauttamalla! Niin yksinkertaista!

Mitä Super Follows -tilaus sisältää?

Super Follows -tilauksia tarjoavat ihmiset valitsevat, mitä bonussisältöä he jakavat. Super Followsin kautta ihmiset voivat asettaa kuukausitilauksen 2,99 dollaria, 4,99 dollaria tai 9,99 dollaria kuukaudessa ansaitakseen bonusta, “kulissien takana” olevaa sisältöä sitoutuneimmille seuraajilleen Twitterissä. Ja seuraajat saavat erityisen pääsyn suodattamattomiin ajatuksiinsa, varhaisiin esikatseluihinsa ja vain tilaajien keskusteluihin suosikkitileillään.

Twitter laajentaa parhaillaan Super Follows -ominaisuuksia. Niiden odotetaan sisältävän Spaces-sivustoja, uutiskirjeitä ja muita Twitterin ominaisuuksia mahdollisena bonussisältönä.

Ovatko Twitterin superseurannat sopivat sinulle?

Niille, jotka ovat aktiivisia Twitterissä ja joilla on suuri perusyhteisö, se voisi olla tehokas markkinointistrategia heidän brändilleen.

🔥 Empfohlen:  Ryhmätarjousten käyttäminen tuotteidesi markkinoinnissa

Twitterin vaikuttajilla, joilla on suuri yleisö ja jotka tuottavat tällä hetkellä korkealaatuista sisältöä, on mahdollisuus hyödyntää olemassa olevaa yleisöään ja ansaita rahaa sisällöstään. Heidän on vaihdettava uudelleen ja keskityttävä luomaan ikivihreää ja laadukasta sisältöä yleisölleen.

Johtopäätös

Koska tämä ominaisuus on uusi, odotamme lisää muutoksia ja ilmoituksia lähitulevaisuudessa. Mitä mieltä olet Twitterin Super Follow -ominaisuudesta? Haluatko tilata ja maksaa jonkun sisällön katsomisesta? Haluaisimme tietää kommenteissa.