Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä ovat yleiset avainsanat? (Merkitys, luettelo ja esimerkit)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä ovat yleiset avainsanat? (Merkitys, luettelo ja esimerkit)

Tässä artikkelissa aiomme vastata kysymykseen “mitä ovat yleiset avainsanat?”

Mutta menemme syvemmälle kuin vain selitämme yleisten avainsanojen määritelmän ja merkityksen.

Käsittelemme myös esimerkkejä yleisistä avainsanoista, katsomme esimerkkiluetteloa, joka auttaa sinua ymmärtämään käsitettä paremmin, ja käymme läpi vaiheittaisen oppaan, jonka avulla voit parantaa orgaanista sijoitustasi yleisillä termeillä Googlessa, Yahoossa ja Bingissä. käyttämällä todistettua SEO-avainsanastrategiaa.

Tavoitteena on olla täydellinen opas kaikessa, joka liittyy yleisiin avainsanoihin.

Mitä ovat yleiset avainsanat?

Yleiset avainsanat ovat haettavia sanoja, joilla on suhteellisen laaja merkitys. Nämä yleiset avainsanatermit kuvaavat laajasti tuotteitasi tai palveluitasi SEO- ja PPC-kampanjoissa, ja ne tunnetaan myös lyhyen hännän avainsanoina, jotka ovat suosittuja hakutermejä, joilla on erittäin paljon hakuliikennettä.

Mikä on yleinen haku?

Yleinen haku viittaa yleisiin kyselyihin, kuten kahvinkeittimet, koiranruoka, paikalliset hotellit jne., joilla ei ole tiettyä hakutarkoitusta tai tuotenimeä. Yleiset haut tapahtuvat, kun käyttäjä on hakuvaiheessa saadakseen yleistä tietoa yleisestä aiheesta.

Yleiset haut ja avainsanat sisältävät määrittelemättömiä termejä, joita haetaan Googlesta, Yahoosta ja Bingistä ja jotka näyttävät sekä orgaanisia hakutuloksia että maksettuja mainoksia hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Kun teet SEO-avainsanojen tutkimusta verkkosivuston optimoimiseksi yleisille avainsanoille ja hauille, keskityt laajan haun avainsanoihin osittaisen haun tai tarkan haun avainsanojen sijaan.

Esimerkki yleisistä avainsanoista

Esimerkkejä yleisistä avainsanoista ovat juoksukengät, digikamerat, ilmastointilaitteet, lastenrattaat, autovakuutukset, suositut kappaleet, paikalliset nähtävyydet, urakoitsijat, siivousyritykset, kaunokirjat, urheiluvaatteet, kuulokkeet ja muut yleiset avainsanat.

Nämä esimerkit laajan haun avainsanoista hakukoneoptimoinnissa mahdollistavat verkkosivustosi tai PPC-mainoksesi näkymisen SERP:issä, kun käyttäjä hakee kyseistä yleistä avainsanailmausta, sen muunnelmia tai muita aiheeseen liittyviä aiheita. Tämä eroaa brändiavainsanoista, jotka sisältävät tuotemerkin hakukyselyssä. (Katso tältä aiheeseen liittyvältä sivulta lisää SEO-avainsanojen esimerkkejä.)

Yleinen avainsanaluettelo

Tässä on esimerkki yleisestä avainsanaluettelosta, jota voidaan käyttää kohdistamaan monenlaisiin hakukyselyihin jokaisessa aiheessa:

 • Antennit
 • Itkuhälyttimet
 • Kissan lelut
 • Koiran sängyt
 • Sähköyhtiöt
 • Final Fantasy
 • Yleissivistävä koulutus
 • Onnellisia lauluja
 • Saaren juomat
 • Hyppynaru
 • Neulominen
 • Laserosoittimet
 • Maskin ohjeet
 • Ilmoituslaajennukset
 • Pöllöt
 • Omaisuudenhallinta
 • Ketiapiini
 • Maalaismainen muotoilu
 • Liuskekivi
 • Taverna
 • Utopia
 • Vampyyrit
 • Länsi-Virginia
 • Xebec
 • Jojo-nauha
 • Zodiac
🔥 Empfohlen:  Verkkosisältöstrategian merkitys

Jos tarvitset apua selvittääksesi, mitkä termit sinun kannattaa valita verkkosivustollesi, katso viestiäni oikeiden hakusanojen valitsemisesta SEO:lle.

Kuinka luokittelet yleiset avainsanat?

1. Valitse yleiset avainsanat, joille haluat sijoittaa

Ensimmäinen askel yleisten avainsanojen sijoituksen luomisessa on valita termit, jotka haluat sijoittaa hakukoneissa.

Voit käyttää tähän prosessiin mitä tahansa haluamaasi SEO-avainsanatutkimustyökalua, kuten:

Yleiset avainsanat ovat yleensä 1–2 sanan pituisia (eli lyhyet avainsanat), mutta joskus löydät termejä, joissa on vähintään kolme sanaa.

Kun olet luonut yleisen avainsanaluettelon, sinun kannattaa myös kartoittaa yksi avainsana verkkosivua kohti, jotta kaksi verkkosivua ei kilpaile keskenään samasta yleistermistä.

2. Laita avainsanat sivun otsikkoon

Seuraava vaihe verkkosivustosi luokittelussa yleisten avainsanojen perusteella on laittaa ne yksittäisten verkkosivujen otsikoihin (tunnetaan myös metaotsikoina).

Metaotsikkoa pidetään yhtenä Googlen suosituimmista hakukoneoptimointitekijöistä, joten on tärkeää optimoida se oikein.

Mutta et halua vain lisätä termejäsi minne tahansa kyseiseen HTML-kenttään.

Haluat laittaa yleiset avainsanat sivujen otsikoiden alkuun, jotta niillä on eniten SEO-sijoitusarvoa. Mitä lähempänä nämä termit ovat metaotsikon alkua, sitä parempi on saada niille sijoitus hakukoneissa.

3. Lisää avainsanat metakuvaukseen

Vaikka metakuvaus ei ole suora sijoitustekijä, sillä on epäsuora SEO-arvo, koska hakukoneet, kuten Google, lihavoittavat asiaankuuluvat termit Web-sivusi luetteloon liittyvissä hakukyselyissä.

Siksi haluat lisätä yleiset avainsanasi jokaisen julkaisemasi verkkosivun metakuvaukseen.

Hyvä avainsanastrategia on laittaa yleinen termi metakuvauksen alkuun ja sisällyttää muita asiaankuuluvia yleisiä ilmauksia, jos niitä on, muuhun kuvaukseen luonnollisella tavalla ilman, että avainsana täytetään tähän HTML-kenttään.

Tämän parhaan käytännön noudattaminen auttaa lisää avainsanojesi saamaan esiin verkkosivujesi luettelossa Googlen SERP:ssä, kun se sijoittuu osuvien hakukyselyiden mukaan.

4. Käytä avainsanoja URL-osoitteessa

SEO-tapaustutkimusten ja oman SEO-testaukseni mukaan avainsanojen käyttö URL-osoitteessa on myös sijoitustekijä, vaikka hakukoneet kuten Google, Yahoo ja Bing väittävät toisin.

Joten helppo tapa parantaa mahdollisuuksiasi saada yleisten avainsanojen sijoitusta on käyttää niitä sivun nimen URL-osoitteessa.

🔥 Empfohlen:  Lääketieteen terveydenhuollon asiantuntijat ovat viimeisimpiä hälytyksiä tekoälyn kehityksestä

Varmista kuitenkin, että käytät yhdysviivoja (-) sanojen välissä ilmaisuissa, joissa on vähintään kaksi sanaa alaviivojen (_) sijasta, koska Google ei tunnista alaviivoja sanojen erottimiksi.

Esimerkiksi yllä linkitetyn hakukoneoptimoinnin tapaustutkimussivun URL-osoite on:

5. Aseta yleiset avainsanat H1-tunnisteeseen

H1-otsikkotunniste on myös huippuluokan SEO-tekijä, joten on tärkeää laittaa yleiset avainsanasi myös tähän HTML-kenttään.

Useimmissa verkkosivustojen teemoissa on H1-tunniste koodattu sisällön yleiseksi otsikoksi. Joten avainsanojen lisääminen blogitekstiin tai sivun otsikkoon lisää sen automaattisesti H1-otsikkoon.

Kuten sisällönkuvausotsikkotunnisteessa (kutsutaan myös sivun otsikoksi), haluat yleisten avainsanojen olevan ensimmäiset termit, jotka näkyvät tässä HTML-kentässä.

Helpoin tapa tehdä tämä hakukoneoptimoijalle on kopioida metaotsikko sivun artikkelin otsikkoon, jotta ne ovat täsmälleen samat.

6. Käytä sisällössä olevia avainsanoja

Kun olet optimoinut verkkosivujesi pääsijainnit yleisille avainsanoille, joilla haluat sijoittua, seuraava vaihe on käyttää näitä termejä tekstin sisällössä.

Tässä ei ole kovaa ja nopeaa sääntöä sijoituksille, joten käytä vain yleisiä avainsanoja luonnollisesti koko sisällössä.

Koska käytät yleistä termiä, avainsanojen tiheys on normaalia suurempi, eikä siinä ole mitään ongelmaa avainsanojen täyttämisessä. Yleisillä avainsanoilla on aina suuri merkitys verkkosisällössä, koska ne koskevat sivun yleistä aihetta.

7. Yhdistä avainsanojen hakutavoite

Sivun SEO-elementtien optimointi yleisten avainsanojen joukolle vie sinut vain niin pitkälle Googlen, Yahoon ja Bingin sijoituksissa.

Tosiasia on, että hakutarkoituksella on tärkeä rooli siinä, että URL-osoitteet näytetään SERP:issä yleisellä termillä.

Jos esimerkiksi etsit yleisellä ilmaisulla “ilmastointilaitteet” Googlessa, suosituimmat hakutulokset olisivat tuotemerkeiltä, ​​kuten Home Depot, Lennox, Best Buy ja Trane, joilla on verkkokauppasivu, jossa on useita valittavia tuotteita. .

Et näe web-sivua, joka vastaa kysymyksiin ilmastointilaitteista, oikean mallin valitsemisesta tai kunkin laitetyypin eroista.

Tämä johtuu siitä, että Googlen algoritmi yleiselle avainsanalle “ilmastointilaitteet” on ottanut käyttäjän hakutarkoituksen huomioon näyttäessään luetteloita hakemistostaan.

Seurattujen tietojen perusteella Google on havainnut, että sen käyttäjät haluavat verkkokauppatyyppisiä verkkosivuja tälle yleiselle kyselylle eikä mitään muuta.

Joten paras käytäntö yleisten avainsanojen sijoittamisen kannalta on tehdä SERP-analyysi yleiselle termille. Luo sitten sisältöä, joka vastaa hakukoneen parhaiden sivujen muotoa.

🔥 Empfohlen:  Orgaaniset linkit: merkitys, esimerkit & Orgaanisten käänteisten linkkien saaminen

Huomautus: Jos sinulla on verkkokauppasivusto, sinun kannattaa lukea verkkokaupan hakukoneoptimoinnin määritelmäni ja tekninen opas täältä.

8. Lisää sisäiset ankkurilinkit avainsanoihin

Kun olet suorittanut tämän oppaan vaiheet 1–7, viimeinen tehtävä, joka sinun on suoritettava hakukoneoptimoinnissa, on lisätä sisäisiä ankkurilinkkejä kohdesivulle käyttämällä hyperlinkkitekstin yleisiä avainsanoja.

Tämä on yhtä helppoa kuin poimia 3–5 muuta sivua verkkosivustoltasi ja linkittää yleisen termin tekstissä, jotta se johtaa kohdesivulle.

Tämän parhaan käytännön noudattaminen auttaa varmistamaan indeksointiroboteille, että kohdesivu on luokiteltava näiden yleisten termien mukaan. Se on kuin ylimääräinen signaali algoritmille, että verkkosivu on 100-prosenttisesti tuosta yleisestä sanasta tai lauseesta eikä mistään muusta.

Jos haluat vielä lisää vinkkejä oikeasta sivun hakukoneoptimoinnista, lue oppaani avainsanoja lisäämisestä SEO:n artikkeliin.

Yleisten avainsanojen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä yleisten avainsanojen oppaasta.

Kuten huomasit, yleisten avainsanojen perusajatuksena on, että ne ovat laajoja termejä, jotka kuvaavat tuotteitasi tai palveluitasi ja joita käytetään sekä hakukoneoptimointi- että napsautuskohtaisissa kampanjoissa.

Näillä ei-brändätyillä avainsanoilla on kuitenkin usein kova kilpailu, eivätkä ne ole helpoimpia termejä hakukoneissa. Joten sinun on säilytettävä odotuksesi SEO:n ja yleisen avainsanaoptimoinnin suhteen.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.