Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä preskriptiivinen analytiikka on ja kuinka se voi hyödyttää liiketoimintaasi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä preskriptiivinen analytiikka on ja kuinka se voi hyödyttää liiketoimintaasi?

Määritelmä: Preskriptiivinen analytiikka on käytäntö, jossa analysoidaan tietoja antaakseen suosituksia siitä, mitä yrityksesi voi tehdä seuraavaksi parantaakseen markkinointituloksiasi.

Paras tapa saada parempia tuloksia markkinoinnin avulla on analysoida strategioiden tuloksia. Siellä data-analytiikka tulee peliin.

Tällä sivulla perehdymme ohjeellisen data-analyysin yksityiskohtiin, mikä auttaa sinua optimoimaan markkinointistrategiasi kasvattaaksesi tuloja tulevaisuudessa.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja tästä tärkeästä markkinointitekniikasta, mukaan lukien:

Äläkä unohda tilata Revenue Weekly -uutiskirjettämme saadaksesi entistä enemmän datalähtöisiä markkinointivinkkejä tulojesi maksimoimiseksi!

Mitä on ohjeellinen analytiikka?

Preskriptiivinen analytiikka käyttää tietoja määrittääkseen optimaalisen toimintatavan yrityksesi suorituskyvyn parantamiseksi.

Toisin sanoen sen avulla voit analysoida markkinointistrategiojesi tuloksia ja tunnistaa seuraavat vaiheet kampanjoidesi optimoimiseksi yrityksesi tulojen lisäämiseksi.

Miten ohjeellinen analytiikka eroaa muun tyyppisestä analytiikkasta?

Joten nyt, kun tiedät ohjelmoivan analytiikan määritelmän, sukeltakaamme sen vertailuun muun tyyppiseen analytiikkaan.

Jotta voimme vastata tähän kysymykseen, meidän on selitettävä jokainen neljästä data-analytiikan tyypistä, jotka ovat:

  1. Kuvaava analytiikka
  2. Diagnostinen analytiikka
  3. Ennakoiva analytiikka
  4. Preskriptiivinen analytiikka

1. Kuvaava analytiikka

Kuvaava analytiikka vastaa kysymykseen “mitä tapahtui?” Toisin sanoen sen tiedät tarkastelemalla tietojasi.

Esimerkki: Huomaat, että yhden verkkosivustosi sivuistasi poistumisprosentti on 90 %.

2. Diagnostinen analytiikka

Diagnostinen analytiikka vastaa kysymykseen “miksi tämä tapahtui?” Diagnostisen analyysin avulla voit määrittää syyn kampanjasi tuloksiin.

Esimerkki: Päätät, että 90 %:n välitön poistumisprosenttisi johtuu todennäköisesti verkkosivullasi olevasta vioittuneesta videosta, joka ei lataudu vierailijoille.

3. Ennakoiva analytiikka

Ennakoiva analytiikka vastaa kysymykseen “mitä voi tapahtua tulevaisuudessa?” Toisin sanoen voit analysoida tuloksiasi ennustaaksesi, kuinka tulokset voivat muuttua ajan myötä.

Esimerkki: Ennustelet, että jos jätät vioittuneen videosi verkkosivustollesi, poistumisprosenttisi voi nousta 93 prosenttiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Vodafone Idea menetti 2,3 miljoonaa tilaajaa?

4. Preskriptiivinen analytiikka

Preskriptiivinen analytiikka vastaa kysymykseen “mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi?” Preskriptiivisen analyysin avulla määrität, mitä toimia sinun on tehtävä strategioiden optimoimiseksi saadaksesi parempia tuloksia.

Esimerkki: Kun olet analysoinut korkean poistumisprosenttisi, päätät, että seuraava askel on korjata vioittunut videosi sitoutumisen parantamiseksi.

3 preskriptiivisen analytiikan merkittävää etua

Joten miten ohjeellinen data-analyysi voi kasvattaa liiketoimintaasi?

Katsotaanpa kolmea preskriptiivisen analytiikan tärkeintä etua:

1. Se toimii tekoälyn (AI) kanssa määrittääkseen parhaan toimintatavan

Yksi preskriptiivisen analytiikan parhaista eduista on, että se toimii saumattomasti tekoälyn tai tekoälyn kanssa auttaakseen sinua määrittämään parhaan tuloja lisäävän toimintatavan strategioiden parantamiseksi.

Esimerkiksi markkinoinnin analytiikkatyökalut poistavat data-analyysin arvailun auttamalla sinua seuraamaan ja analysoimaan tietojasi helposti ymmärrettävällä tavalla. Tuloksena voit löytää yrityksellesi hyödyllisiä oivalluksia.

Monet alustat hahmottelevat myös vaiheet, joilla voit kasvattaa myyntiä ja tuloja.

2. Se auttaa sinua tekemään datalähtöisiä päätöksiä

Kun optimoit strategioitasi, haluat tehdä parannuksia, jotka todistetusti kasvattavat liiketoimintaasi.

Preskriptiivisen analyysin avulla voit käyttää tietoja markkinointiprosesseihisi tiedottamiseen, jolloin voit tehdä älykkäämpiä päätöksiä, jotka eivät perustu arvauksiin tai tunteisiin.

3. Se parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI)

Kun sijoitat markkinointikampanjoihin, haluat ansaita parhaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Säännöllisen data-analyysin avulla tämä tavoite voi toteutua.

Tekemällä älykkäämpiä, dataan perustuvia markkinointipäätöksiä voit toteuttaa tehokkaita optimointeja, jotka lisäävät liidejäsi, tuloksiasi ja tulojasi.

4 huomionarvoista ohjeellista analytiikkaesimerkkiä

Tiedät nyt ohjelmoivan analytiikan määritelmän, sen vertailun muihin analytiikkatyyppeihin ja sen edut. Oletko valmis näkemään ohjeellisen data-analyysin toiminnassa?

Tässä on neljä suositumpaa ohjeellisen analytiikan esimerkkiämme:

1. Johdon pisteytys

Liidien luominen on välttämätöntä yrityksesi tulosten ja myynnin kasvattamiseksi. Vielä tärkeämpää on tuottaa enemmän korkealaatuisia liidejä, jotka voivat tuottaa eniten tuloja yrityksellesi.

🔥 Empfohlen:  15 parasta tekstinkirjoitusvinkkiä tulosprosentin parantamiseen

Preskriptiivinen data-analyysi on ratkaisevan tärkeää, jotta voit ennustaa, kuinka paljon tuloja liidit voivat ansaita yrityksellesi. Tämä prosessi, joka tunnetaan nimellä liidien pisteytys, käyttää ohjeellista analytiikkaa liidien numeerisen arvon määrittämiseen. Eniten pisteitä saaneet liidit ovat arvokkaampia yrityksellesi, koska ne johtavat todennäköisesti tulokseen.

Tämän seurauksena näet, mitkä viittaukset voisivat tuottaa yrityksellesi eniten tuloja, joten voit keskittyä kannustamaan niitä ostamaan tuotteitasi tai palveluitasi.

2. Sisällön luominen

Preskriptiivinen analyysi auttaa määrittämään, minkä tyyppinen sisältö houkuttelee yleisöäsi eniten. Voit esimerkiksi analysoida verkkosivujesi tietoja määrittääksesi, mikä sisältö on verkkosivustosi suosituin.

Nämä oivallukset voivat auttaa sinua määrittämään, minkä tyyppiseen sisältöön yleisösi reagoi, olipa kyse palveluistasi liittyvistä videoista tai tuotteidesi käyttöä käsittelevistä blogikirjoituksista.

Voit sitten luoda lisää sisältöä, jota yleisösi rakastaa, mikä lisää bränditietoisuuttasi ja sitoutumistasi.

3. Tuotteiden ja palvelujen parantaminen

Tuotteidesi ja palveluidesi jatkuva parantaminen varmistaaksesi, että asiakkaillasi ja asiakkaillasi on paras kokemus, on tärkeää brändiuskollisuutesi parantamiseksi.

Määräävän data-analyysin avulla voit tutkia asiakkaitasi ja pyytää palautetta ymmärtääksesi paremmin, mitä yleisösi kokee tuotteistasi ja palveluistasi.

Voit sitten analysoida näitä tietoja tunnistaaksesi yhteisiä piirteitä ja suuntauksia. Saatat esimerkiksi määrittää, että useimmat asiakkaasi ovat sitä mieltä, että tuotteillasi pitäisi olla pidempi säilyvyys.

Tämän ansiosta voit parantaa tuotteidesi säilyvyyttä varmistaaksesi asiakkaillesi parhaan kokemuksen.

4. Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostien lähettäminen mahdollisille ja nykyisille asiakkaille on yksi parhaista tavoista pysyä yhteydessä yleisöösi ja kasvattaa liidejäsi kohti tuloksia.

Ja ohjeellinen analyysi voi auttaa sinua toimittamaan tehokkaita sähköpostikampanjoita, jotka tuovat lisää tuloja yrityksellesi.

Voit esimerkiksi analysoida aiempien sähköpostikampanjoidesi tietoja ja tunnistaa, mitkä sähköpostit, aiherivit ja toimintakehotukset toimivat parhaiten tilaajien keskuudessa.

Saatat huomata, että räätälöidyt sähköpostit, jotka sisältävät tilaajiesi kiinnostuksen kohteiden perusteella tuotesuosituksia, tuottivat eniten tuloksia. Tämän seurauksena voit luoda yksilöllisempiä sähköpostikampanjoita lisätäksesi yrityksesi myyntiä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa paikallista sähköistä kaupankäyntiä

Aloita ohjelmoivan analytiikan käyttö jo tänään

Tiedämme WebFX:llä, että markkinointitulosten analysointi ja seuraavien toimien tunnistaminen tulojesi kasvattamiseksi ei ole helppoa.

Siksi tarjoamme täysin sinulle tehtyjä markkinointianalytiikkapalveluita. Palkittu tiimimme huolehtii kampanjasi seurannasta, tulosten analysoinnista ja tuloja lisäävistä optimoinneista, kun keskityt yrityksesi hoitamiseen.

Keskustele kanssamme tänään soittamalla 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka analytiikkatoimistomme voi auttaa yritystäsi kasvamaan!