Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä SEO-avainsanoja minun pitäisi käyttää? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä SEO-avainsanoja minun pitäisi käyttää? (vastattu)

SEO-avainsanat ovat sanoja ja lauseita, joita käyttäjät kirjoittavat hakukoneisiin löytääkseen etsimänsä verkosta. SEO-avainsanat ovat myös sanoja ja lauseita, jotka lisäät verkkosivustosi sisältöön tehdäksesi siitä osuvan ja näkyvän hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Jos olet kuitenkin uusi SEO-käyttäjä, saatat kysyä:

Mitä SEO-avainsanoja minun pitäisi käyttää?

Mitkä avainsanat auttavat sinua sijoittumaan korkeammalle, lisäämään liikennettä ja lisäämään liidejä ja myyntiä? Ja kuinka valitset oikeat SEO-avainsanat verkkosivustollesi?

Tässä artikkelissa selitämme, mitä SEO-avainsanat ovat, miksi ne ovat tärkeitä ja kuinka löytää ja käyttää niitä tehokkaasti, jotta tiedät, mitä SEO-avainsanoja käyttää verkkosivustossasi.

Mitä SEO-avainsanoja minun pitäisi käyttää?

SEO-avainsanoilla, joita sinun tulee käyttää, tulee olla seuraavat SEO-ominaisuudet: avainsanan relevanssi, ajankohtainen auktoriteetti ja hakumäärä. SEO-avainsanojen käyttäminen näillä kriteereillä varmistaa, että verkkosivustosi kohdistaa yrityksesi parhaisiin hakukyselyihin.

Mitä ovat SEO-avainsanat?

SEO-avainsanat ovat ideoita ja aiheita, jotka määrittelevät, mistä sisällöstäsi on kyse. Ne auttavat hakukoneita ymmärtämään sisältöäsi ja yhdistämään sen käyttäjien kyselyihin. Ne myös auttavat käyttäjiä löytämään sisältösi käyttämällä heille tuttuja sanoja ja lauseita.

Jos sinulla on esimerkiksi kahvia käsittelevä verkkosivusto, joitain hakukoneoptimoinnin avainsanoja, joita saatat käyttää yleisissä sisältöluokissa, ovat:

 • Kahvi
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Kahvipavut
 • rankalainen puristus

Nämä ovat laajoja avainsanoja ja lauseita, joita käyttäjät voivat syöttää hakukoneisiin löytääkseen kahviin liittyviä tietoja, tuotteita tai palveluita. Nämä ovat myös sanoja ja lauseita, jotka sinun tulee sisällyttää verkkosivustosi sisältöön lisätäksesi näiden luokkien ajankohtaista arvovaltaa.

Nyt hakukoneoptimoinnin avainsanojen, jotka sinun pitäisi valita kohdistetumpaa sisältöä varten, tulisi olla linjassa asiakaspolun (tai myyntisuppilon) kanssa. Kuten toisessa oppaassamme “Kuinka hakukoneoptimointi voi tukea asiakasmatkaa” selitetään, tietyntyyppinen sisältö auttaa asiakkaita löytämään verkkosivustosi, sitoutumaan siihen ja luottamaan siihen matkansa jokaisessa vaiheessa. SEO voi auttaa sinua luomaan ja optimoimaan korkealaatuista, osuvaa ja kiinnostavaa sisältöä, joka vastaa asiakkaidesi hakutarkoituksia ja odotuksia.

🔥 Empfohlen:  7 vastuullista tapaa käyttää tekoälyä sisällön kirjoittajana tai toimittajana

Siksi valitsemiesi hakukoneoptimoinnin avainsanojen tulee vastata asiakaspolun jokaista osaa seuraavasti:

 • Tietoisuus: SEO-avainsanat kohdistetaan kysymyksiin, jotka alkavat “mitä”, “miksi” ja “miten”. Esimerkiksi “mikä on espressokahvi”, “miksi kahvi on mustaa” ja “miten valita kahvipavut”.
 • Huomio: SEO-avainsanat, jotka kohdistetaan ostoa edeltävään prosessiin lauseilla, kuten “paras”, “arvostelut” ja “versus”. Esimerkiksi “paras kahvi teenjuojille”, “costa-kahviarvostelut” ja “amerikkalainen kahvi vs. tippakahvi”.
 • Päätös: SEO-avainsanat, jotka kohdistavat ostajan tarkoitukseen sellaisilla sanoilla kuin “hinta”, “osta” ja “tarjoukset”. Esimerkiksi “lavazza-kahvin hinta”, “osta caribou-kahvia verkosta” ja “peetin kahvitarjous”.

Miksi SEO-avainsanat ovat tärkeitä?

SEO-avainsanat ovat tärkeitä, koska ne auttavat sinua tavoittamaan kohdeyleisösi ja saavuttamaan online-tavoitteesi. Käyttämällä SEO-avainsanoja tehokkaasti verkkosivustollesi ja yrityksellesi, voit:

 • Paranna verkkosivustosi näkyvyyttä ja sijoitusta hakukoneissa.
 • Ohjaa enemmän orgaanista liikennettä verkkosivustollesi.
 • Houkuttele päteviä ja kiinnostuneita vierailijoita, jotka todennäköisesti tuottavat tuloksen.
 • Vahvista auktoriteettisi ja luotettavuutesi omalla markkinaraollasi.
 • Tarjoa arvokasta ja tyydyttävää sisältöä yleisöllesi.

SEO-avainsanat ovat minkä tahansa SEO-strategian perusta. Ilman niitä et voi optimoida verkkosivustoasi hakukoneita tai käyttäjiä varten. Jos olet uusi avainsanatutkimuksen ja verkkosivustosi hakukoneoptimointistrategian rakentamisessa, tutustu tähän toiseen oppaaseen, kun olet lukenut tämän, saadaksesi yksinkertaisen suunnitelman menestyäksesi sijoituksissa: Mikä SEO-strategia on paras aloittelijoille .

SEO-avainsanojen löytäminen ja käyttö

SEO-avainsanojen löytäminen ja käyttäminen ei ole kertaluonteinen tehtävä. Se on jatkuva ja jatkuvasti kehittyvä prosessi, joka vaatii tutkimusta, analysointia ja testausta. Se ei kuitenkaan ole niin monimutkaista, miltä se kuulostaa.

Tässä on joitain vaiheita, joita voit noudattaa löytääksesi ja käyttääksesi SEO-avainsanoja, jotka sinun tulisi kohdistaa verkkosivustollesi:

Suorita avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus on prosessi, jossa selvitetään, mitä sanoja ja lauseita kohdeyleisösi käyttää etsiäkseen verkkosivustoosi liittyviä tietoja, tuotteita tai palveluita. Voit käyttää työkaluja, kuten Ahrefsin avainsanojen luontiohjelmaa, Mozin avainsanojen hallintaa tai Semrushin avainsanojen taikatyökalua löytääksesi tuhansia potentiaalisia avainsanoja omaan markkinarakoonsi.

🔥 Empfohlen:  Miksi Foodpanda epäonnistui ja mitä yrittäjät voivat oppia siitä?

Näiden SEO-työkalujen avulla voit myös analysoida kunkin avainsanan hakujen määrää, vaikeutta, kilpailua ja tarkoitusta, jotta voit valita sisällöllesi parhaat, kannattavimmat ja helpoimmat SEO-avainsanat.

Valitse kohdeavainsanasi

Avainsanatutkimuksesi perusteella sinun on valittava parhaat avainsanat kohdistamiseen verkkosivustollesi. Sinun tulee harkita sellaisia ​​tekijöitä kuin tuotteiden ja palveluiden osuvuus ja mitkä SEO-avainsanat lisäävät ajankohtaista arvovaltaasi tietyissä luokissa.

Sinun tulisi myös pyrkiä yhdistelmään head-avainsanat (lyhyet ja laajat termit) ja pitkät avainsanat (pidempiä ja tarkempia termejä) asiakaspolun eri vaiheissa, kuten tässä oppaassa aiemmin mainittiin.

Luo avainsanoilla optimoitua sisältöä

Kun sinulla on kohdeavainsanat, sinun on luotava korkealaatuista, osuvaa ja informatiivista sisältöä, joka vastaa yleisösi kyselyihin ja tarjoaa arvoa ja ratkaisuja.

Sinun on käytettävä SEO-avainsanojasi otsikkotunnisteessa, metakuvauksessa, otsikoissa, sisällössä, kuvissa, linkeissä jne. Sinun on myös käytettävä luonnollista kieltä ja keskustelusävyä vastaamaan käyttäjien haku- ja puhetapaa. Katso tästä aiheeseen liittyvästä artikkelista avainsanoja lisääminen hakukoneoptimointia koskevaan artikkeliin saadaksesi vaiheittaisia ​​optimointivinkkejä.

Seuraa ja mittaa avainsanatuloksiasi

Avainsanoilla optimoidun sisällön luomisen jälkeen sinun on seurattava ja mitattava sen tehokkuutta hakukoneissa ja käyttäjien keskuudessa. Voit käyttää työkaluja, kuten Google Search Consolea tai Bing Webmaster Toolsia, seurataksesi verkkosivustosi suorituskykyä, virheitä, varoituksia ja suositusten avulla näitä suosittuja hakukoneita.

Voit myös käyttää työkaluja, kuten Google Analytics tai Ahrefs’ Site Explorer tai Semrushin SEO Toolkit mitataksesi verkkosivustosi liikennettä, sijoitusta, tuloksia ja paljon muuta. Voit myös käyttää työkaluja, kuten Ahrefs’ Rank Tracker tai Moz’s Rank Checker, seurataksesi avainsanojesi sijoituksia ja liikkeitä ajan mittaan nähdäksesi kuinka hyvin SEO-avainsanasi toimivat Googlessa ja Bingissä.

Päivitä ja paranna sisältöäsi

Tulostesi perusteella sinun on päivitettävä ja parannettava sisältöäsi, jotta se pysyy tuoreena, täsmällisenä ja osuvana. Sinun on tarkistettava ja lisättävä uutta sisältöä, jotta voit kattaa kaikki aiheesi näkökohdat ja tarjota selkeitä vastauksia ja ratkaisuja yleisöllesi.

🔥 Empfohlen:  11 Facebook-mainosstrategiaa, jotka lisäävät tuloja

Sinun on myös optimoitava uudelleen otsikkotunnisteet, metakuvaukset, otsikot, kuvat, linkit jne., jotta sisällöstäsi tulee selkeämpää ja käyttäjäystävällisempää, jos et saavuta SEO-avainsanojesi 10 parhaan sijoitusta Googlessa tai Bingissä.

Säädä yhtä SEO-elementtiä kerrallaan nähdäksesi, paranevatko sijoitukset. Jos ei, optimoi toinen sivun elementti uudelleen. Jatka testaamista, kunnes saat selville, mikä parantaa sijoituksia ja liikennettä verkkosivulle valitsemillasi SEO-avainsanoilla.

Yhteenveto SEO-avainsanoja varten, joita minun pitäisi käyttää

SEO-avainsanat ovat välttämättömiä kaikille verkkosivustoille, jotka haluavat sijoittua korkeammalle hakukoneissa ja lisätä orgaanista liikennettä. Etsimällä ja käyttämällä oikeita SEO-avainsanoja voit luoda sisältöä, joka vastaa yleisösi etsimää ja tarjoaa arvoa ja ratkaisuja. Kuten tässä oppaassa selitetään, käytettävillä SEO-avainsanoilla tulee olla seuraavat hakukoneoptimoinnin ominaisuudet: avainsanan relevanssi, ajankohtainen auktoriteetti ja hakujen määrä, sekä kohdistaa tiettyihin asiakaspolun vaiheisiin.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents