Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista: 17 vinkkiä menestykseen! [2023]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista: 17 vinkkiä menestykseen! [2023]

Olet valmis aloittamaan oman verkkoyrityksesi, mutta et ole varma, mitä tehdä ennen kuin avaat yrityksen Etsy myymälä? Olet napsauttanut oikeaa artikkelia!

Kun tuijotin haikeasti ulos ikkunasta yritystyötäni, en koskaan ajatellut myydään Etsyssä oli elinkelpoinen vaihtoehtoinen tulonlähde.

Sitten minä oppinut tulostettavista ja olen sittemmin luonut ja myynyt omia tuotteitani.

Kokosin alla kronologisessa järjestyksessä numeroidun luettelon erityisistä toimista, jotka sisältävät yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä tehdä. Sinun on vain keskityttävä yhteen tehtävään kerrallaan – jotkut ovat jopa valinnaisia.

Tämä artikkeli antaa sinulle ideoita siitä, mitä kannattaa harkita ja mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista.

Etsy on maailmanlaajuinen virtuaalinen markkinapaikka ostajille ja myyjille kerätä, luoda, ostaa, myydä ja kerätä asioita. Varastoa ei ole – vain yhteisö myy sitä, mitä he rakastavat, ja Etsy yhdistää sinut suoraan heihin ja tekee prosessista helppoa kaikille.

Jos olet huolissasi siitä, kuinka vaikeaa Etsy-kaupan perustaminen on, voit käyttää seuraavaa yhteenvetoa Etsy-kaupan perustamisen tarkistuslistana saadaksesi nopean ohjeen siitä, mitä tehdä ennen myyntiä Etsyssä:

Mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista: Pikaopas

1. Tarkista laki- ja verovaatimukset

2. Rekisteröi yrityksesi

3. Luo erillinen pankkitili

4. Päätä markkinarako

5. Tutkimuskilpailu ja hinnoittelu

6. Tarkista samankaltaiset tuotteet Pinterestistä

7. Luo ja testaa tuotteitasi

8. Päätä toimitusvaihtoehdot ja -käytännöt

9. Laske kulut ja maksut

10. Nimeä Etsy-kauppasi

11. Etsy-kaupan brändäys

12. Opi Etsy SEO

13. Opi erilaisia ​​Etsy-strategioita

14. Osta URL-osoite tai sivuston verkkotunnus

15. Liity Etsy-ryhmiin ja -yhteisöihin

16. Sijoita Etsy-kursseihin

17. Lue Etsy Seller -käsikirja

1. Tarkista Laki- ja verovaatimukset

Ensinnäkin sinun tulee selvittää, kuinka voit perustaa Etsy-kaupan laillisesti maassasi – ymmärtämällä Etsy-kauppasi oikeudelliset ja verovaatimukset.

Jos olet Yhdysvalloissa, haluat tietää verkkoyritysten liikevaihtoveron perintävaatimukset ja miten se eroaa osavaltioiden välillä.

Voit myös harkita asiantuntija-apua kysymällä neuvoa asianajajaltasi tai kirjanpitäjältäsi varmuuden vuoksi.

Et halua yllättyä ikävästi velkojen verojen määrästä tai pahempaa sakoista, jotka aiheutuvat lain- tai verovaatimusten laiminlyönnistä!

2. Rekisteröi yrityksesi

Tee Etsy-myymälästäsi virallinen viimeistään rekisteröimällä sen yritykseksi! Yhdysvalloissa nämä ovat erilaiset rakenteet:

 • yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • kumppanuutta
 • osakeyhtiö LLC
 • yhtiö

Lukea tämä US Small Business Administrationin opas tunnistaaksesi, mikä tyyppi sopii parhaiten yrityksesi luonteeseen.

Valinnaisesti saada yritysvakuutus Etsy-kauppasi tarjoaa myös taloudellisen suojan ja mielenrauhan odottamattomilta kuluilta, kuten omaisuuden katoamiselta tai kuljetuksen aikana tapahtuvilta vaurioilta.

3. Luo erillinen pankkitili

Tee Etsy-myymälästäsi virallinen viimeistään rekisteröimällä sen yritykseksi! Yhdysvalloissa nämä ovat erilaiset rakenteet:

 • yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • kumppanuutta
 • osakeyhtiö LLC
 • yhtiö

Lukea tämä US Small Business Administrationin opas tunnistaaksesi, mikä tyyppi sopii parhaiten yrityksesi luonteeseen.

Valinnaisesti saada yritysvakuutus Etsy-kauppasi tarjoaa myös taloudellisen suojan ja mielenrauhan odottamattomilta kuluilta, kuten omaisuuden katoamiselta tai kuljetuksen aikana tapahtuvilta vaurioilta.

4. Päätä markkinarako

Ennen kuin avaat Etsy-kaupan, harkitse tuotteidesi markkinaraon kaventamista tietyille yleisöille tai markkinoille. On 2 tapoja päättää:

 • etsi vastaavia Etsystä myydyimpiä tuotteita tunnistaaksesi, mihin markkinaraon ne kuuluvat
 • selaa jokaista luokkaa ja merkitse muistiin, mitkä myydyimmät tuotteet haluat luoda ja myydä
🔥 Empfohlen:  Mitä odottaa Googlen ja Microsoftin äskettäin lanseeratuilta Ai Office -työkaluilta

Voit valita sinua kiinnostavia markkinarakoja tutkimalla näitä tuotteita. Markkinoiden ottaminen huomioon antaa sinulle selvyyden siitä, mitä asiakkaita yrität auttaa tai mitä ongelmia tuotteesi ratkaisee.

5. Tutkimuskilpailu ja hinnoittelu

Nyt kun olet valinnut tuotteet ja markkinaraon, on aika tutkia kilpailuasi ja niiden hinnoittelua! Etsyssä on miljoonia myyjiä ja miljoonia muita tuotteita. Haluat oppia parhailta antaaksesi itsellesi paremmat mahdollisuudet menestyä.

Etsi tuotteita ja markkinarakoa Etsy-hakupalkista ja kirjaa sitten myydyimpien tuotteiden ominaisuudet ja hintaluokat laskentataulukkoon tai taulukkoon helposti. Opi kuinka myydyimmät myyjät kirjoittavat listauksia ja ottavat tuotekuvia.

Voit lisätä oman persoonallisuutesi tunnistamalla, mistä pidät kustakin bestsellereistä tai miten parantaisit listausta, ja sisällytä ne tuotteeseesi!

6. Tarkista samankaltaiset tuotteet Pinterestistä

Tiesitkö että Pinterest on yli 90 miljoonan käyttäjän käyttämä kuvien hakukone? Kirjoita tuotteesi tai markkinarako Pinterest-hakupalkkiin ja valmistaudu merkitsemään muistiin kaikki uudet ideat ja inspiraatiot lukemattomista pinneistä ja tauluista.

Etsy-asiakkaat ovat hyvin todennäköisesti myös Pinterestissä. Tuotteesi ja markkinaraon suosituimpien pinssien ja taulujen tutkiminen antaa sinulle selkeitä ideoita siitä, mistä asiakkaat pitävät. Jatkossa voit jopa harkita käyttämällä Pinterestiä ohjataksesi entistä enemmän liikennettä kauppaasi!

7. Luo ja testaa tuotteitasi

Mitkä ovat mielestäsi Etsy-kaupan pakolliset tavarat? Arvasit sen, tietysti sinun tuotteesi! Kun luot tuotteita, muista kirjata kunkin tuotteen luomiseen käytetty aika ja kustannukset aina minuuttiin ja senttiin.

Tarvitset näitä tietoja myöhemmin laskeaksesi, onko tuote kannattava tai edes mahdollista luoda mittakaavassa, kun tilauksia alkaa tulla lisää. Testaa sitten tuotteidesi kestävyys useissa ympäristöissä ja pyydä perheeltäsi ja ystäviltäsi rehellistä palautetta.

8. Päätä toimitusvaihtoehdoista ja -käytännöistä

Kun olet luonut ja testannut tuotteesi, mieti, mitä haluat priorisoida toimitettaessa! Asiakkaat ovat tottuneet nopeisiin toimituksiin, mutta sinun kannattaa myös olla varovainen kustannusten ja palvelun luotettavuuden suhteen yrityksen omistajan maineen vuoksi.Jos olet digitaalisten tuotteiden myyntiä, et välttämättä edes vaadi toimitusta – vain linkki, jonka asiakkaat voivat ladata maksamisen jälkeen. Tällaisissa tapauksissa on erittäin suositeltavaa käyttää ei-hyvityskäytäntöjä, koska ladattuja tuotteita ei voi peruuttaa.

9. Laske kulut ja maksut

Ennen kuin hinnoittelet tuotteidesi, laske yhteen tuotteen luomiseen tarvittavista materiaaleista, liiketoiminnan hallinnosta, toimituksista ja kaikesta muusta aiheutuvat kustannukset Etsy-maksut varmistaaksesi, että ansaitset rahan menettämisen sijaan.

Toinen huomioon otettava tekijä on aika, jonka käytät tuotteiden luomiseen ja Etsy-kaupan ylläpitämiseen. Et esimerkiksi halua käyttää tunteja vain tuotteen valmistamiseen $1 voitosta.

Pienestä vähimmäistavoitteesta aloittaminen auttaa varmistamaan Etsy-kauppasi kannattavuuden pitkällä aikavälillä.

10. Nimeä Etsy Shop

Mietitkö kuinka tarkistaa Etsy-kaupan nimen saatavuus?

 • Kirjoita nimi Etsyn hakupalkkiin
 • Google hae ‘Etsy [shop name]’
 • Syötä nimi luodessasi kauppaasi, niin saat tiedon, jos nimi on jo varattu

Jos muutat mieltäsi jostain syystä, voit aina muuta Etsy-kauppasi nimeä myöhemmin.

On hyvä pitää mielessä muutama nimi vaihtoehtona siltä varalta, ettei sellaista ole enää saatavilla. Saat inspiraatiota selaamalla tuoteluokkaasi ja listaamalla myydyimpien kauppojen nimet.

Tässä on joitain vinkkejä Etsy-kaupan nimeämiseen!

11. Etsy-kaupan brändäys

Brändäyksestä on tullut olennaista, jotta yritykset erottuvat asiakkaiden joukosta. Saatat haluta:

 • paletti, jossa on 1 pääväri ja 2 korostusväriä
 • erilaisia ​​fontteja otsikoille, otsikoille ja sisällölle
 • yleinen teema johdonmukaisen ja mieleenpainuvan vaikutelman saamiseksi
🔥 Empfohlen:  30 päivän minimalismihaaste muuttaa elämäsi

Selaa muita Etsyn ja Pinterestin nastat tai taulut brändäysinspiraatioita etsimässä!

Luo henkilökohtainen, mutta ammattimainen Tietoja minusta -sivu esitelläksesi itsesi, kokemuksesi ja asiantuntemuksesi, jotta voit olla yhteydessä asiakkaisiin. Ihmiset tukevat yritystäsi todennäköisemmin, kun he voivat samaistua tarinaasi ja arvoihisi.

12. Opi Etsy SEO

Tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää ennen myyntiä Etsyssä, olisi Etsyn hakukoneoptimointi ja sen käytön oppiminen myymäläsi eduksi.

Saadaksesi oivalluksia ja analytiikkaa todellisella hakumäärällä Etsyssä, Myydään samurai on paras all-in-one-työkalu massiiviseen SEO-kasvuun Etsy-kaupassasi. Lisäksi nautit 20 % pois minun koodillani: ulkopuolella ja yli (pienet kirjaimet) koko elämän, lukijanani!

Erittäin edullinen vaihtoehto on KeySearchjoka on avainsanojen tutkimustyökalu, jota voit käyttää paitsi Etsyn lisäksi myös muualla (blogit, Youtube-videot ja muut verkkokauppasivustot!).

Ole hyvä ja käytä koodiani ULKOPUOLELLA (kirjaimilla) varten 30 % pois kuukausittain lukijanani.

13. Opi erilaisia ​​Etsy-strategioita

Onnistuneen Etsy-kaupan rakentamiseen on useita tapoja, jatka yrittämistä, kunnes löydät itsellesi sopivan! Tässä on avuksesi luettelo siitä, mitä olen kirjoittanut Etsyssä myymisestä:

Kaikki nämä artikkelit selittävät tarkemmin, mitä sinun tulee tietää ennen Etsy-kaupan avaamista.

Olet enemmän kuin valmis aloittamaan ja avaamaan oman Etsy-kaupan, kun olet lukenut tämän artikkelin ja yllä olevan luettelon!

14. Osta URL-osoite tai sivuston verkkotunnus

Olen varma, että olet perustamassa Etsy-kauppaasi visio mielessäsi, joten miksi et turvaisi URL-osoitetta ja ostaisi sivuston verkkotunnuksen samalla kun olet sitä tekemässä? Tämä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja laajentaa ja siirtää liiketoimintaa omalle verkkosivustollesi, kun olet valmis!

Aloitin kanssa BlueHost ja suosittelen niitä aina aloittelijoille kohtuuhintaisuuden ja reagoivan asiakastuen vuoksi. Rekisteröidy linkilläni varten 30 % pois ensimmäisenä vuonna PLUS saat verkkotunnuksen ILMAISEKSI.

15. Liity Etsy-ryhmiin ja -yhteisöihin

Yrityksen perustaminen voi olla pitkä, yksinäinen matka, mutta sen ei tarvitse olla nyt, kun kaikki ovat verkossa!

Siellä on virallinen foorumi ja myös runsaasti Etsy-ryhmiä ja -yhteisöjä, joissa myyjät voivat olla yhteydessä toisiinsa ja oppia toisiltaan.

Hyppää kyytiin Facebooketsiä [Etsy sellers] ja pitkä lista hakutuloksista tulee näkyviin – sinun tarvitsee vain valita. Sama koskee Googlea – löydät Etsy-veteraaneja jakamassa vinkkejä ja temppuja sekä mainostamassa ryhmäään tai yhteisöään blogeissaan.

16. Invest In Etsy -kurssit

Jos sinulla on kiire oppiaksesi kaiken itse, voin todistaa sen henkilökohtaisesti Tulostettavat numeroittain jonka ostin Suzi Whitfordilta.

Hän ansaitsee kokopäiväistä tuloa tulostettavien tuotteiden myynnistä, ja hänen perusteellinen kurssinsa on auttanut tuhansia muita opiskelijoita perustamaan oman Etsy-kaupan.

The Gold City Ventures E-printables Side Hustle Course on myös erittäin suositeltavaa auttamaan aloittelijoita opettelemaan tulostusmateriaalien käyttöä.

Luojat Julie ja Cody ovat ansainneet tuhansia dollareita Etsy-yrityksistään ja luoneet yhden suosituimmista kursseista siitä, mitä sinun tulee tietää ennen Etsy-kaupan perustamista.

Jos haluat oppia lisää, tässä on artikkeli aiheesta parhaat Etsy-kurssit!

17. Lue Etsy-myyjän käsikirja

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, paras vaihtoehto olisi lukea Etsy Seller -käsikirja kannesta takaosaan:

🔥 Empfohlen:  Stacey Hartman Mitä uutta Web-sivustoissa + markkinointiverkkokaupassa Lue artikkeli

Kaikkiin kysymyksiisi löytyy myös kattava Ohjekeskus osio, joka on koottu sinulle UKK:ksi ja myös Etsyn tuki kaikkeen muuhun, jota ei ole lueteltu.

Usein kysyttyä, mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista

Etsy-kaupan avaaminen? Tässä on kahdeksan helppoa vaihetta:

 1. Rekisteröi Etsy-tilisi
 2. Valitse kauppasi asetukset
 3. Nimeä Etsy-kauppasi
 4. Lisää myymäläluetteloita tuotteillesi
 5. Päätä maksuasetuksesi
 6. Määritä laskutus- ja maksutavat
 7. Avaa Etsy-kauppasi
 8. Mukauta Etsy-kauppaasi

Kuinka monta tuotetta tarvitset Etsy-kaupan perustamiseen?

Kuinka monta tuotetta tarvitset Etsy-kaupan perustamiseen? Useimmat myyjät aloittavat 10–20 tuotetta, mutta voit myös aloittaa 30–40 tuotteella. Levittäminen voi olla suurempi riski, mutta se voi auttaa asiakkaita huomaamaan myymäläsi nopeammin. Etsyllä on yli kaksi miljoonaa myyjää, joten mahdollisimman monen tuotteen listaaminen on yksi tavoista erottua joukosta.

Tarvitsetko jotain Etsy-kaupan perustamiseen?

Tarvitsetko siis jotain Etsy-kaupan perustamiseen? Sillä aikaa Etsy ei vaadi myyjiltä toimilupaa myydäkseen Etsyssä, sinun on silti noudatettava sinua koskevia lakeja ja määräyksiä. Ota yhteyttä pätevään ammattilaiseen, jos sinulla on kysyttävää siitä, mitkä lait koskevat sinua verkkomyyntiä harjoittavana pienyrityksenä.

Kuinka paljon Etsy-kaupan keskimääräinen omistaja tienaa?

Mietitkö, kuinka paljon keskimääräinen Etsy-kaupan omistaja tienaa? Menestyvä Etsy-myyjä voi olla keskimäärin 43 000–46 000 dollaria vuodessa, joka on jo loistava perusta, jolle rakentaa, mutta eniten myyneet voivat ansaita yli 65 000 dollaria kuukaudessa!

Onko Etsy-kaupan perustaminen vaikeaa?

Onko Etsy-kaupan perustaminen siis vaikeaa? Ei, Etsy-kaupan perustaminen ei ole vaikeaa. Onneksi näin matalalla sisäänpääsyn esteellä, Etsy-kaupan perustaminen vie hyvin vähän aikaa. Tuotteen listaaminen ja myyminen maksaa sinulle pieniä maksuja, vaikka tilin rekisteröinti on täysin ilmaista.

Tämän artikkelin luettuasi toivon, että tiedät nyt tarkalleen, mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista, jotta voit myydä tuotteitasi verkossa.

Paras vinkkini olisi oppia Etsy SEO kunnolla alkuun – käyttämällä Myydään samurai ja KeySearch olla kilpailukykyinen. Jonka jälkeen investoimalla kurssille myydäksesi vielä enemmän.

Vaikka tämä luettelo saattaa aluksi tuntua pelottavalta, muista aina – keskity vain yhteen vaiheeseen kerrallaan.

Rakennat taloa tiili tiileltä ennen kuin vuokraat sen tuloja varten.

Toivotan sinulle kaikkea hyvää ja menestystä Etsy-myymälän avaamiseen! Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai vinkkejä, kommentoi, niin vastaan ​​mielelläni tai jaan ajatuksesi ihanan yhteisöni kanssa täällä.