Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä tehdä, kun liiketoiminta on hidasta vuonna 2023: 10 strategiaa liiketoimintasi tehostamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tehdä, kun liiketoiminta on hidasta vuonna 2023: 10 strategiaa liiketoimintasi tehostamiseksi

Onko liiketoiminta hidastunut yrityksessäsi? Ehkä olet huolissasi siitä, että myynti jää alle ennusteiden tai että yrityksellä on vaikeuksia pysyä pystyssä taloudellisesti. Jokainen yrittäjä kokee ajoittain tyhmiä toiminnassa. Joten mitä teet, kun liiketoiminta on hidasta?

Tämä artikkeli auttaa sinua paikantamaan yrityksesi hidastumisen syyn ja määrittämään, mitä tehdä, kun liiketoiminta on hidasta. Tässä on lyhyt kuvaus siitä, mitä käsittelemme:

Etsitkö tapoja tehostaa liiketoimintaasi? Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi oivalluksia ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat yritystäsi valtaamaan verkkomarkkinat. Yli 200 000 yrityksen omistajaa on luottanut meihin – sinäkin voit.

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

6 mahdollista syytä, miksi liiketoiminta on hidasta

Jokainen yrityksen omistaja tietää, ettei menestystä ole taattu – ajat voivat olla vaikeita, ja saatat huomata, että yritykselläsi on vaikeuksia pysyä pystyssä. Saatat ihmetellä, mikä hidastaa liiketoimintaasi.

Tässä on kuusi mahdollista syytä, miksi yrityksesi saattaa olla hidas:

 1. Kassavirtaongelmia
 2. Talouden taantumat
 3. Teknologian innovaatiot ja nouseva kilpailu
 4. Kausivaihtelut
 5. Lomat
 6. Markkinoiden liikkeet

1. Kassavirtaongelmat

Kassavirtasi koostuu yrityksesi kuukausittain saapuvista ja lähtevistä rahoitusvaroista. Terve kassavirta osoittaa yrityksen kyvyn:

 • Noudata taloudellisia sitoumuksia
 • Täydennä käyttöpääomaa
 • Pääoman palautus osakkeenomistajille
 • Toimi kannattavasti
 • Maksaa laskuja
 • Valmistaudu taloudelliseen epävarmuuteen

Jos sinulla on negatiivinen kassavirta, se osoittaa, että lähtevät kulut ylittävät säännöllisesti saapuvat tulot. Oletetaan esimerkiksi, että sait viime kuussa 25 000 dollaria tuloja, mutta käytit 35 000 dollaria, mikä johti 10 000 dollarin negatiiviseen kassavirtaan.

Jotkut tekijät, jotka voivat aiheuttaa negatiivista kassavirtaa ja stunt liiketoiminnan kasvua, ovat:

 • Viivästykset velkojen takaisinmaksussa, mikä voi alentaa luottopisteitä
 • Ottaa lisää velkaa toimintakulujen rahoittamiseksi
 • Sijoitusmahdollisuuksien käyttämättä jättäminen

Tärkeintä on, että kassavirran tehokas hallinta on välttämätöntä yrityksesi selviytymiselle, vaikka se tekisikin tasaisia ​​voittoja.

2. Talouden taantuma

Talouden tila on vaikuttavin tekijä yrityksesi menestyksen kannalta – kuluttajien mielipide muuttuu taantuman aikana. Ihmiset ovat varovaisempia suurten ostosten tekemisessä ja ovat taipuvaisempia laittamaan rahaa syrjään valmistautuessaan vaikeaan talouskauteen.

Tämä tarkoittaa, että yritykselläsi on oltava valmiussuunnitelmat mukautuakseen muuttuvaan taloudelliseen tilanteeseen. Ennakoiva strategia, joka on sovitettu nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen, voi auttaa yritystäsi selviytymään talouden laskusuhdanteista.

3. Teknologian innovaatiot ja nouseva kilpailu

Teknologinen kehitys tekee monet alat alttiiksi uusille ja tehokkaammille talouden tulokkaille. Siksi yrityksesi on pysyttävä ajan tasalla teknologisista muutoksista ja oltava valmis reagoimaan nopeasti luovilla ratkaisuilla.

Myös kilpailijoiden innovatiivisuus voi hidastaa muita toimialoja. Otetaan esimerkiksi viihdeteollisuus. Kun Netflix mullisti tavan, jolla kuluttajat katsovat elokuvia ja TV-ohjelmia, se aiheutti hidastumisen muissa suurissa mediaryhmittymissä ja inspiroi niitä ottamaan käyttöön kilpailevia suoratoistoratkaisuja.

Vaikka joistakin näistä myrskyistä voi olla mahdollista ratsastaa, toiset voivat vaatia luovampaa ongelmanratkaisua. Esimerkiksi verkkokauppa ja muut verkkokaupan alustat ovat vaikuttaneet merkittävästi vähittäiskauppaan. Nykypäivän dynaamisilla markkinoilla sinun on oltava luova ja ennakoiva, jotta yrityksesi menestyy.

4. Kausivaihtelut

Kun aikasarjassa tapahtuu joka vuosi havaittavia muutoksia, sanotaan sarjan olevan kausiluonteinen. Esimerkiksi tulisijayrityksillä on sesonkiaikansa lämpiminä kuukausina, kun taas vähittäiskaupan yrityksillä on kiireisintä aikaa talvella. Asiakkaiden kysynnän syklissä esiintyy usein kausiluonteisia malleja, ja yritysten tulee ennakoida ja suunnitella näitä muutoksia vastaavasti.

On siis tärkeää mitata liiketoiminnan menestystä tavalla, joka ei sisällä vertailua hiljaisen ja kiireisen vuodenajan välillä. Jos haluat pysyä kilpailijoiden edellä ja säilyttää asemasi markkinoilla, sinun on seurattava markkinoita ja reagoitava sen mukaisesti.

5. Lomat

Samalla tavalla kuin takkayritykset kokevat elpymistä talvilomien aikaan, muut, kuten yritysten väliset (B2B) liiketoimet, yleensä hidastuvat. Tällaiset muutokset voivat vaikuttaa merkittävästi yrityksesi tulokseen, joten niiden seuraaminen on välttämätöntä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda Admin Grid Magento 2:ssa

Koska lomat voivat vaikuttaa liiketoimintaan, on tärkeää verrata lomakauden tuloksia muiden vastaavien ajanjaksojen tuloksiin lineaarisen asteikon sijaan. Lomakausi on aivan erilainen eläin kuin vuoden kiireisimpiä aikojasi.

Voit selvittää, pitäisikö yrityksesi lisätä vai vähentää markkinointi- ja myyntipanostuksiaan uuden vuoden aikana, voit katsoa, ​​miten asiat sujuivat koko lomakauden ajan. Näin pystyt paremmin valmistautumaan yrityksesi huippu- ja ruuhka-aikaan riittävin resurssein.

6. Markkinaliikkeet

Muuttujat, kuten talouden tila, uutiskierto ja kulttuuriset muutokset, vaikuttavat kaikki viimeisimpien markkinatrendien muovautumiseen. Nämä suuntaukset voivat vaikuttaa yksittäiseen tarjoukseen tai kokonaisiin markkinoihin. Yritykset, jotka seuraavat markkinoiden liikkeitä, voivat mukauttaa tarjontaansa paremmin kohdedemografian tarpeisiin.

Jos yritys esimerkiksi tietää, että kestävien tuotteiden kysyntä on lisääntynyt, se voi varmistaa, että tarjontansa asemoidaan tämän trendin mukaisesti. Vastaavasti, jos tiettyjen tuotteiden tai palvelujen kysyntä laskee, yritykset voivat välttää resurssien sijoittamisen niihin ja siirtyä muihin tarjontaan, jolla on enemmän kysyntää.

Kun yritykset ovat tietoisia toimialoihinsa vaikuttavista trendeistä, yritykset voivat pysyä kilpailukykyisinä ja varmistaa, että ne tarjoavat kuluttajien haluamia tuotteita ja palveluita.

Vaadimme ja muodostamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia, jotta yrityksesi saa pitkän aikavälin tuloksia.

yli 90 % WebFX-asiakkaista jatkaa yhteistyötä kanssamme kampanjansa toisena vuonna.

Kuule tyytyväisiä asiakkaitamme

Mistä tietää, kun liiketoiminta on hidasta?

Paras tapa tietää, onko yrityksesi hidas, on kääntää yrityksesi talous. Aloita tarkastelemalla tulojasi ja menojasi, arvioimalla alan trendejä ja analysoimalla asiakkaiden palautetta mahdollisten ongelmien tunnistamiseksi.

Tässä on joitain tekijöitä, jotka voivat hidastaa liiketoimintaasi:

Verkko- ja/tai kävelyliikenteen väheneminen

Onko verkkosivustosi liikenne riittävä ylläpitämään myyntisuppilosi? Jos verkkosivustosi liikenne ei ole optimaalista, se voi johtaa kuivaan myyntiputkeen, mikä johtaa tulojen vähenemiseen ja lopulta alhaisempaan kannattavuuteen. Verkko- ja/tai kävelyliikenteen väheneminen voi olla varoitusmerkki liiketoiminnan laskusta.

Jos sinulla on verkkoliiketoimintaa tai olet verkossa ja huomaat verkkosivustosi liikenteen laskun, jota ei voida johtua tiimisi suorituskyvystä tai mainoskampanjan ongelmista, voit käyttää verkkosivustosi liikenteen seurantatyökaluja saadaksesi tietoa verkkosivustosi liikennemalleista ja analysoidaksesi niitä. miksi se voi laskea.

Jos harjoitat fyysistä liiketoimintaa, voit mitata kävijämäärääsi vertaamalla vuosittaista myyntiä, asiakkaiden sitoutumista, kyselyitä sekä asiakkailta ja työntekijöiltä saatua palautetta. Näiden mittareiden vertaaminen antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka liikenne kehittyy ja vaikuttaa liiketoimintaasi.

Opi kuinka lisäsimme liikennettä yli 40 %ja konversiot yli 100 % verkkokauppa-asiakkaalle.

Lue tapaustutkimus

Laskeva tulo

On välttämätöntä tarkastella ja verrata yrityksesi kuukausittaisia, neljännesvuosittaisia, vuosittaisia ​​ja vuosittaisia ​​tuloja edellisen vuoden samoihin ajanjaksoihin. Sinun tulisi myös analysoida tulolähteitä, kuten maksutonta ja maksullista hakua, viittauksia ja tytäryhtiöitä.

Tämä auttaa määrittämään aikakehyksen jo ennakoimallesi tulojen laskulle. Voit määrittää, oliko liiketoiminnan hidastuminen perimmäinen syy tulojen laskuun, joka ei ollut kausivaihtelun mukaista vai oliko odotettua suurempi.

Analysoimalla eri ajanjaksojen tulolukuja saatat nopeasti havaita tulojen laskua tai kasvua.

Muutos myynnin lopetussuhteessa

Kun huomaat tulojen laskun, se on merkki siitä, että liiketoiminta on hidastunut tai että myyntiosastollasi on ongelma. Joten seuraava looginen askel on arvioida myyntitiimin toimintaa mahdollisen syyn selvittämiseksi.

Tarkista myyntihenkilöstön tekemien sopimusten prosenttiosuus ja vertaa sitä aikaisempien vuosineljänneksien lukuihin. Onko heillä samanlainen menestysaste kauppojen tekemisessä? Jos ei, on hyvä aika arvioida uudelleen myyntitiimisi tehokkuus.

On olennaista arvioida sulkemissuhde sekä liidien määrä ja laatu, jotta he ymmärtävät myyntitiimisi suorituskykyä paremmin. Sulkemissuhteen muutosten taustalla olevan syyn tutkiminen edellyttää syvällisempää tarkastelua myynnin tehokkuusmittareissa, kuten liidien luonti, liidien muunnosprosentti ja keskimääräinen myyntisyklin pituus.

Voittomarginaalin lasku

Jos myynti ei ole laskenut, sinun tulee tutkia, ovatko voittomarginaalit laskeneet vai eivät. Laskevat marginaalit voivat viitata liidien muuntoprosentin tai kokonaismyyntiprosessin laskuun.

Kannattavampien tuotteidesi tehokkuuden tutkiminen vähemmän vaikuttavien tuotteiden kanssa voi auttaa selvittämään, miksi liidien konversioprosentti tai keskimääräinen myyntisyklin pituus on laskenut.

Sen ymmärtäminen, miksi liidien konversioprosentti tai keskimääräinen myyntisyklin pituus on laskenut, on ratkaisevan tärkeää määritettäessä parasta toimintatapaa kannattavuuden palauttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta iPadia on myyty vuonna 2023? (Myyntitilastot)

WebFX on kumppaniyritysten luottamus.

Kuule HydroWorxilta, joka näki a 236 % orgaanisten istuntojen kasvu WebFX-palveluilla.

Katso videokertomus

Mitä tehdä, kun liiketoiminta on hidasta

 1. Lähetä palautepyyntö sekä henkilökunnalta että kuluttajilta
 2. Tarkista asiakkuuksien hallintajärjestelmäsi (CRM).
 3. Suorita kilpailijatutkimus
 4. Laajenna tarjontaasi
 5. Päivitä markkinointisisältösi
 6. Investoi verkkomainontaan
 7. Ota käyttöön ristiinmyynti
 8. Kehitä myynnin mahdollistamissuunnitelma
 9. Parantaa olemassa olevia rakenteita ja menettelyjä
 10. Ota yhteyttä työntekijöihisi auttaaksesi heitä selviytymään burnoutista

1. Lähetä palautepyyntö sekä henkilökunnalta että kuluttajilta

Kuinka usein kysyt työntekijöiltäsi tai asiakkailtasi palautetta? Jos vastaus on ei koskaan tai tuskin koskaan, tämä on erinomainen aika toteuttaa se.

Palautteen kerääminen työntekijöiltä ja asiakkailta voi antaa sinulle paljon oivalluksia siitä, mikä hidastaa liiketoimintaasi, mikä sillä menee hyvin ja missä sitä voisi parantaa.

Näiden tietojen avulla voit tehdä muutoksia toimintaasi ja asiakaspalveluun vastaamaan paremmin työntekijöidesi ja asiakkaidesi tarpeita. Tämä auttaa sinua pitämään enemmän asiakkaita ja parantamaan työntekijöidesi moraalia.

2. Tutki asiakassuhteiden hallintajärjestelmääsi (CRM).

Kun liiketoiminta on hidasta, on parasta tarkistaa myyntihenkilöstön tehokkuus ja tutkia CRM-järjestelmäsi tietoja. Voit käyttää näitä tietoja tunnistaaksesi mahdolliset tyytymättömyyden lähteet asiakkaidesi ja työvoimasi keskuudessa.

Voit esimerkiksi tarkistaa, kannustavatko tiedonkeruulomakkeesi mahdollisia asiakkaita antamaan täydet nimet ja yhteystiedot ilman rajoituksia, kuten merkkimäärärajoituksia. Jos jokin yhteystiedoista on puutteellinen, myyntiedustajien voi olla haastavaa seurata asiakkaita tai tarjota oikeaa asiakaspalvelua.

Voit myös tarkistaa, kuinka pitkä edustajasi tyypillinen myyntisykli on ja kuinka usein he sulkevat voittoja vastaan ​​tappioita. CRM-tietosi voivat antaa käsityksen myyntitiimisi yleisestä suorituskyvystä.

Voit käyttää näitä mittareita ohjaamaan tiimisi pohdintoja. Voit käyttää CRM-järjestelmää, kuten Pähkinänkuorta, seurataksesi tiimisi edistymistä ja luodaksesi raportteja. Se näyttää sinulle tarkalleen, kuinka henkilökuntasi suoriutuu, joten voit määrittää, missä muutokset tehdään.

3. Suorita kilpailijatutkimus

Useimmille johtajille ei aina ole etusijalla kiireisten työaikataulujemme käyttäminen kilpailijoiden ja heidän strategioidensa oppimiseen. Mutta ottamalla aikaa ymmärtääksesi, kuinka kilpailijasi menestyvät, voit saada arvokkaita oivalluksia parantamiseen ja erottumiseen.

Tietojen kerääminen kilpailijoiden toiminnasta voi tarjota erinomaisen vertailukohdan suoritustasi mittaamiseen. Se auttaa myös tunnistamaan, mitä strategioita ja taktiikoita he käyttävät, sekä markkinoiden heikkoudet tai mahdollisuudet.

4. Laajenna tarjontaasi

Nyt kun ymmärrät selvästi kilpailijoiden strategiat, vahvuudet ja heikkoudet, on aika hyödyntää niitä. Yksi tapa tehdä se on laajentua uusille markkinoille, monipuolistaa tuotteitasi tai palveluitasi ja tarjota jotain, mitä kilpailijasi eivät.

Ihmiset ovat esimerkiksi tulleet yhä riippuvaisemmiksi digitaalisten alustojen mukavuudesta ja sähköisen kaupankäynnin voimasta, joka antaa heille pääsyn tarvitsemaansa vain muutamalla napsautuksella.

Varmista, että asiakkaasi voivat ostaa sinulta milloin ja missä haluavat avaamalla verkkokaupan, lisäämällä toimituspalvelun tai tarjoamalla verkkokonsultaatiota. Tämä antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden ja auttaa sinua saamaan suuremman markkinaosuuden.

Mittaa mittareita, jotka vaikuttavat sinun lopputulos.

Oletko kiinnostunut yksilöllisistä liiketoimintatarpeistasi mukautetuista raportoinnista? MarketingCloudFX:n tarjoama WebFX luo mukautettuja raportteja yrityksellesi tärkeimpien mittareiden perusteella.

 • Johtoja
 • Tapahtumat
 • Puhelut
 • Tulot

Lisätietoja

5. Päivitä markkinointisisältösi

Nyt kun tiedät, mitä asiakkaasi ja työntekijäsi haluavat ja tarvitsevat, ymmärrät kilpailijoiden strategiat ja olet parantanut tarjontaasi, on aika tarkastella uudelleen markkinointimateriaalejasi.

Aloita katsomalla verkkosivustoasi, sähköpostejasi ja sosiaalisen median viestejäsi varmistaaksesi, että ne kuvastavat tarkasti päivitettyä tarjontaasi. Arvioi, välittääkö markkinointisisältösi kaikilla alustoilla oikean viestin, onko se houkuttelevaa ja mukaansatempaavaa ja onko siinä luettelo kaikista nykyisistä tuotteistasi ja palveluistasi.

Lisäksi sinun tulee tutkia kieltäsi varmistaaksesi, että se resonoi kohdeyleisösi kanssa. Kun olet arvioinut nykyisen markkinointimateriaalisi ja tunnistanut mahdolliset ongelmat, voit keskittyä luomaan tai päivittämään sisältöä, joka kuvastaa tarkasti liiketoimintaasi.

6. Investoi verkkomainontaan

Kun ajat ovat hiljaisia, monet yritykset leikkaavat menojaan, kuten mainontaan. Jos onnistut vetoamaan heidän asiakaskuntaansa, sinun on paljon helpompi houkutella heitä yritykseesi.

Kun markkinoilla on vähemmän kilpailua, mainokset ovat erinomainen tapa tavoittaa mahdolliset asiakkaat. Voit räätälöidä mainoskampanjasi budjettiisi sopivaksi – olipa se kuinka pieni tahansa.

🔥 Empfohlen:  Magento 2:n varmuuskopiointi komentorivillä, hallintapaneelilla ja manuaalisesti

Voit käyttää digitaalisia alustoja, kuten sosiaalista mediaa ja hakukoneita, kohdistaaksesi potentiaalisia asiakkaita. Mainoskampanjan toteuttaminen voi olla tehokas tapa saada pitoa hiljaisena aikana.

7. Ota käyttöön ristiinmyynti

Todellisuudessa mahdollisuus saada tuloja kuluttajalta ei lopu kaupan myötä. Yksi tapa kasvattaa tuloja on ristiinmyynti nykyiselle asiakaskunnallesi.

Ristiinmyynti on toissijaisen tuotteen myynnin edistämistä ensisijaisen tarjonnan lisäksi. Tarjoamalla lisätuotteita, jotka toimivat rinnakkain ensisijaisen oston kanssa, voit auttaa asiakkaita parantamaan kokemustaan ​​ja kasvattamaan samalla tuloja.

Jos yrityksesi tarjoaa tietyn tuotteen tai palvelun, joka voi täydentää tai parantaa asiakkaan alkuperäistä ostoa, voit hyödyntää sitä parantaaksesi asiakasuskollisuutta ja varmistaaksesi toistuvan liiketoiminnan.

8. Kehitä myynnin mahdollistamissuunnitelma

Myynnin mahdollistaminen edellyttää myyntiedustajien varustamista oikeilla työkaluilla ja resursseilla, jotta kaupat voidaan tehdä onnistuneesti. Myynnin mahdollistamisstrategiassa huomioidaan myyntihenkilöstösi tarpeet ja heidän asiakkaidensa vaatimukset.

Voit esimerkiksi antaa myyntiedustajillesi pääsyn CRM-järjestelmään, joka helpottaa kontaktien hallintaa ja tilien seurantaa. Markkinointiosastosi voi myös tarjota agenteille erityyppistä sisältöä parantaakseen heidän vuorovaikutustaan ​​mahdollisten asiakkaiden kanssa.

Tutkimukset osoittavat, että menestyneimpiä myyntiresursseja ovat suorat tuote-esittelyt, asiakaspalautteet, arvostelut, markkinatiedot ja sosiaalisen median julkaisut.

9. Parannetaan olemassa olevia rakenteita ja menettelyjä

Myyntihenkilösi menestyy paremmin, jos he noudattavat virtaviivaista rakennetta ja menettelytapoja. Tämän rakenteen tulisi sisältää automaattisten muistutusten määrittäminen edustajille, kiintiöiden ja tavoitteiden asettaminen, myyntikoulutuksen tarjoaminen uusien ominaisuuksien ja tarjousten pysymiseksi ajan tasalla sekä suorituskykymittareiden seuranta.

Kun liiketoiminta on hidasta, on hyvä aika tehdä tilannekatsaus ja arvioida, miten asiat tehdään myynnin aikaansaamiseksi. Mieti, mikä on ja mikä ei auta myyjiäsi ja potentiaalisia asiakkaitasi, ja muokkaa uutta menettelyäsi parantaaksesi sulkemisprosenttiasi ja asiakastyytyväisyyttäsi.

Kun olet tarkistanut menettelyn, mieti tekijöitä, jotka vaikuttavat liidien etenemiseen. Kun tunnet myyntiprosessisi sisältä ja ulkoa, voit arvioida sen vahvuudet ja heikkoudet. Suunnittele myös myyntitiimisi motivointi näinä aikoina.

10. Kirjaudu työntekijöidesi kanssa auttaaksesi heitä selviytymään burnoutista

Työntekijöiden burnoutilla on kauaskantoisia seurauksia yrityksellesi, mukaan lukien työn huono laatu ja myrkyllinen yrityskulttuuri. Suunnitelma kirjautua sisään henkilöstön jäsenten kanssa ja varmistaa heidän emotionaalinen hyvinvointinsa on välttämätöntä.

Jos huomaat, että myyntiedustajat kokevat työuupumusta, korjaa ongelma heidän kanssaan. Tee strategia suorituskyvyn parantamiseksi, ehdota heille lomapäivien käyttöä tai lisävalmennusta. Varmistaaksesi myyntihenkilöstösi menestyksen, sinun on tehtävä aloite myös seisokkien aikana.

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

Oletko oppinut, mitä tehdä, kun liiketoiminta on hidasta?

Tarjoamme myös kattavia vinkkejä ja neuvoja yrityksesi verkkomyynnin tehostamiseen. Ota yhteyttä verkossa tai soita 800-280-1062 jos olet kiinnostunut työskentelemään myynnin optimointi- ja automaatioasiantuntijoidemme kanssa myynnin lisäämiseksi.