Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä tulee välttää verkkoisännässä ja mitä ei saa huijata

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tulee välttää verkkoisännässä ja mitä ei saa huijata

Web-isännän valitseminen yrityksellesi tai blogillesi on tärkeä askel verkkoon pääsemisessä.

Näin voit alkaa ilmoittaa tuotteistasi ja palveluistasi maailmalle. Kuitenkin, jos valitset huonon verkkoisäntännän, ponnistelusi ovat turhia. Saatat päätyä aukkoon budjettiisi. Huonot verkkoisännät pyrkivät huijaamaan sinulta varojasi eivätkä pysty tarjoamaan sinulle palveluita, joita luulet saavasi. Yritysmaailmassa on välttämätöntä kehittää taitava silmä näiden huijausten poimimiseen.

Huono Web-palvelimen havaitseminen

”Löydä

Tee verkkosivustokeskus

1. Valitse tunnetut ja hyvämaineiset isännät
Yksi parhaista tavoista valita isäntä ja välttää huijaukset on valita isäntä, jolla on hyvä maine. Tarkista isännät, jotka liittyvät joihinkin alueesi suuriin yrityksiin, ja voit luottaa siihen, että ne eivät ole huijauksia. Lisäksi, jos tunnet muita yritysten ja blogien omistajia, keskustele heidän kanssaan heidän käyttämistään isännistä. Tietysti sinun on näytettävä älykäs mieli, kun kerää neuvoja kilpailijoilta. Harkitse keskustelua omistajien kanssa, jotka eivät kilpaile kanssasi ollenkaan. Olen arvostellut yli 20 suosittua ja arvostettua isäntiä.

2. Tarkista heidän verkkosivustonsa.
Kun olet alkanut kaventaa mahdollisten isäntien luetteloa, tutustu niihin liittyviin verkkosivustoihin. Ehkä löydät luotettavia yrityksiä, joita olet käyttänyt yhteisöstäsi vuosia, tai ehkä törmäät sivustolle, joka on pitkään tunnettu huijauksena. Vaikka et itse olisikaan tutustunut sivustoihin, voit selata niitä nähdäksesi, näyttävätkö ne laillisilta yrityksiltä. Vaikka tämä käytäntö ei välttämättä jätä sinulle konkreettista vastausta, se antaa sinulle paremman suunnan.

3. Lue sopimus läpi.
Joskus ihmiset tietoisesti ilmoittautuvat huijauksiin, koska heidän ei tarvitse lukea sopimusta läpi. He voivat esimerkiksi yksinkertaisesti napsauttaa, että he hyväksyvät tietyn isännän ehdot, ohittaen sen tosiasian, että heidän on maksettava isännälle prosenttiosuus voitostaan. Käytä aikaa lukeaksesi materiaali läpi ennen kuin napsautat hyväksyväsi. Älä vain ohita tietoja, jotka ovat sinulle epäselviä. Jotkut ihmiset sanovat vain jättävänsä huomiotta tiedot, joita he eivät ymmärrä. Näin tekeminen on suuri virhe, johon liittyy usein suuri hinta. Jos et tiedä, mitä luet, tee lisätutkimusta ja harkitse asianajajan ottamista.

🔥 Empfohlen:  Dropshipping AliExpressin avulla: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

4. Tiedä, milloin se on liian hyvää.
Kun olit lapsi, vanhempasi luultavasti kehottivat sinua toimimaan varoen, jos jokin näytti liian hyvältä ollakseen totta, ja tämä neuvo pätee edelleen. Jos verkkosivusto tarjoaa sinulle hämmästyttävän tarjouksen, jonka voisit edes kuvitella olevan totta, niin se ei todennäköisesti ole. Vaikka helmi ilmestyy ajoittain, muista, että verkkoisännät kilpailevat keskenään. Jos sivusto tarjoaa jotain niin upeaa, sinun on kysyttävä itseltäsi, miksi kaikki eivät käytä sitä.

5. Etsi isännän web-läsnäolo ja persoona.
Jos kirjoitat harkitsemasi verkkoisännän nimen ja sen jälkeen sanan “huijaus” tai “arvostelut” suureen hakukoneeseen, saatat löytää tarvitsemasi tiedot. Saatat jopa huomata, että verkkosivustolla on arvostelulistaus paikallisella sivulla, jolle monet ihmiset ovat antaneet palautetta. Sosiaalisen median tilin tarkistaminen on hyvä tapa nähdä, mitä ihmiset sanovat yrityksestä. Muista, että sinun on oltava varovainen verkossa julkaistujen arvostelujen kanssa. Joskus ihmisille maksetaan niiden kirjoittamisesta, kun heillä ei ole lainkaan kokemusta yrityksestä. Jotkut yritykset palkkaavat myös online-maineenhallintayrityksiä hiomaan ulkonäköään Internetissä. Vaikka jotkut näistä yrityksistä käyttävät eettisiä menetelmiä, toiset käyttävät epämiellyttäviä menetelmiä, jotka manipuloivat ihmisiä näkemästä totuutta.

6. Selvitä, voitko saada rahasi takaisin.
Riippumatta siitä, kuinka paljon tutkit tiettyä päätöstä, ainoa tapa tietää, toimiiko se todella sinulle, on kokeilla sitä. Kokeilemalla yhtä näistä verkkoisännöistä saatat huomata, että yritys on varmasti hyvämaineinen, mutta isännöintisivusto ei vain ole sinua varten. Kun haluat saada sanan julkisuuteen yrityksestäsi tai blogistasi, et halua jäädä jumiin verkkopalveluun, joka ei ole sinua varten. Siksi ennen kuin kirjaudut johonkin tiettyyn suunnitelmaan, sinun on selvitettävä, onko olemassa tapa saada rahasi takaisin, jos se ei toimi. Tietysti kyseiselle sopimukselle on todennäköisesti aikaraja. Sinulla voi esimerkiksi olla mahdollisuus tehdä niin vain 30 päivän ajan rekisteröitymisen jälkeen.

7. Kiinnitä huomiota ilmaisiin kokeiluihin.
Kun näet ilmaisen kokeilujakson, saatat ajatella, että mikään ei voi mennä pieleen. Loppujen lopuksi se on ilmainen, joten voit olla varma, että sinun ei tarvitse maksaa rahaa, jos olet tyytymätön palveluun. Sinun on kuitenkin silti luettava ehdot varmistaaksesi, että kirjaudut vain siihen, mitä tarkoitat. Lisäksi maksuttoman kokeilujakson aikana käytettävissäsi voi olla rajoitettu määrä palveluita ja työkaluja, joten tarkista, mitä ilmaisen kokeilujakson aikana tarjotaan. Tämän lisäksi sinun on myös tarkistettava, pyytääkö ilmaisen kokeilujakson rekisteröityminen luottokorttitietojasi. Jos näin tapahtuu, sinun on edettävä varoen. Kysy itseltäsi, miksi ilmainen kokeilu vaatii luottokorttitietosi. Ehkä se on yksi niistä tarjouksista, joissa sinua veloitetaan vain, jos et peruuta ennen tiettyä ajanjaksoa. Sinun on kuitenkin tiedettävä, mihin olet ryhtymässä, ja asetettava itsellesi muistutus palvelun peruuttamisesta, jos et halua sitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta prosenttia äideistä saa huoltajuuden vuonna 2023? (USA ja maailma)

8. Etsi yhteystiedot.
On totta, että jopa huijausyrityksillä voi olla osoitteita ja puhelinnumeroita luettelossa, mutta näiden tietojen etsiminen voi auttaa sinua tutkimuksessasi. Kun esimerkiksi löydät yrityksen yhteystiedot, etsi se. Sitten voit nähdä, liittyykö verkkoisäntään huijauspuheluita tai ovatko ihmiset valittaneet numerosta. Voit myös tarkistaa, mikä osoite on, ja laittaa sen Google-hakuun. Jos pystyt nostamaan yrityksen imagoa, saatat luottaa siihen, että kyseessä ei ole huijaus. Esimerkiksi web-isäntäyritys, jonka pääkonttori sijaitsee yritysrakennuksessa, antaa sinulle suuremman luottamuksen tunteen kuin se, jossa osoitteen haku johtaa tyhjään kiinteistöön tai rikkinäiseen asuinrakenteeseen.

9. Puhu edustajalle.
Ihmiset ovat perehtyneet hyvin naamioimaan aikeensa puhelinkeskustelujen kautta, kun he ovat huijaamisen asiantuntijoita, mutta tee itsestäsi havaitsemisen asiantuntija. Web-hosting-yrityksen edustajan kanssa puhuminen voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, onko tämä yritys totta vai ei. Voit esittää kysymyksiä yrityksestä ja prosessista saadaksesi paremman käsityksen siitä, saatko todellisia vastauksia vai onko linjan toisessa päässä oleva henkilö vain epäselvä. Saat myös käsityksen siitä, kuinka vahvat asiakaspalvelutaidot ovat siinä tapauksessa, että sinulla on joskus ongelmia.

10. Tarkista heidän Better Business Bureau -luokitus.
Jos verkkoisäntä on listattu Better Business Bureaun verkkosivuilla, olet onnekas. Voit saada tietoa yrityksestä ammattimaisesta lähteestä. Sen lisäksi, että haluat tarkistaa yrityksen luokituksen, haluat myös nähdä, kuinka monta valitusta on ollut ja kuinka monta valitusta on ratkaistu. Tämä verkkosivusto antaa yritykselle arvosanan, joten jos näet A:n, voit ymmärtää paremmin, että verkkoisäntä sopii sinulle. Esimerkiksi Hostgatorin (lue arvosteluni) BBB-luokitus on A+.

11. Tarkista maksusuunnitelma.
On mahdollista, että aiot ilmoittautua jonkinlaiseen maksusuunnitelmaan, kun luot tilisi yritykseen. Varmista, että luet sen huolellisesti. Sekavalta näyttävä suunnitelma saattaa olla houkutus. Kun yrität selvittää maksusuunnitelman tarkkoja yksityiskohtia, olet hajamielinen web-isännän luonnoksesta kokonaisuudessaan. Maksusuunnitelmat eivät saa olla monimutkaisia. On totta, että ne saattavat vaihdella hieman ja että alussa saatat joutua maksamaan hieman enemmän aloittaaksesi. Sinun tulee myös etsiä yleishintaan liittyviä maksuja, jotka vaikuttavat kyseenalaisilta. Usein voi olla järkevämpää ostaa hosting vuodeksi tai pidemmäksi aikaa etukäteen. Esimerkiksi iPage (arvostelu) veloittaa 1,99 dollaria kuukaudessa, jos kirjaudut 36 kuukaudeksi, kun taas niiden normaalit maksut ovat noin 11 dollaria kuukaudessa. Muista tarkistaa maksutavat, useimmat hosting-yritykset hyväksyvät useimmat yleisimmät luottokortit, kun taas jotkut web-hosting-yritykset hyväksyvät Paypalin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka siirtyä Magento 1:stä Magento 2:een

12. Älä myy itseäsi lyhyeksi.
Jossain vaiheessa sinun on sitouduttava tiettyyn verkkopalveluun, jos haluat saada sivustosi toimimaan. Sinun tulee kuitenkin jatkaa sen seurantaa saadaksesi selville, saatko kaiken, mitä sinulle luvattiin. Jos yritys ei noudata kaupan päättymistä, sinun on harjoitettava oikeuksiasi. Kannattaa jutella edustajan kanssa, ja jos ongelma ei ratkea, kannattaa myös kertoa huolenne sosiaalisessa mediassa ja arvostelusivuilla. Tämän lisäksi saatat haluta ottaa yhteyttä Better Business Bureau -toimistoon tai asianajajaan auttaaksesi sinua saamaan luvatut asiat oikein tai saamaan rahasi takaisin. Kun kyse on tämäntyyppisistä tilanteista, muista, että olet oman asianajajasi.

Table of Contents