Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä twiitata: 29 mukaansatempaavaa ideaa Twitter-viesteille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä twiitata: 29 mukaansatempaavaa ideaa Twitter-viesteille

Onko sinulla ideat Twitter-postauksiin loppumassa? Tarvitsetko inspiraatiota?

On luonnollista, että sosiaalisen median markkinoijat loppuvat twiittiideoista. Tämä pätee ihmisiin, jotka ovat pyörittäneet sosiaalisen median alustoja vuosia, ja niille, jotka ovat melko uusia pelissä.

Kokemuksesta riippumatta ihmisiltä loppuvat postausideat ennemmin tai myöhemmin.

Ja koska 52 % Twitterin käyttäjistä Yhdysvalloissa käyttää alustaa päivittäin, sinulla ei ole varaa lopettaa yritystäsi koskevien päivitysten julkaisemista.

Onneksi jotkut Twitterin käyttäjät ovat kehittäneet tekniikoita, joiden avulla he voivat julkaista viestejä johdonmukaisesti pitääkseen Twitterin sitoutumisen korkeana. Ja nyt sinäkin voit käyttää samoja tekniikoita kehittääksesi kiinnostavia twiitti-ideoita brändillesi.

Tästä viestistä löydät vinkkejä siitä, kuinka voit kehittää kiinnostavia twiitti-ideoita Twitter-tilillesi.

Kuinka ajoittaa twiittejä

Ennen kuin hyppäämme twiitti-ideoihin, puhutaanpa nopeasti tviittien ajoittamisesta.

Tarvitseeko sinun käyttää sosiaalisen median ajastinta? No, rehellisesti, et.

Mutta ajastimen käyttö mahdollistaa paljon tuottavuuden lisäämisen. Loppujen lopuksi tarvitset kaiken avun, jota voit saada, jos aiot valmistella paljon twiittejä seuraavien parin päivän, viikon tai jopa kuukauden ajan.

Sosiaalisen median ajoittajilla on tärkeä rooli tweet-ideoiden kehittämisessä, koska ne antavat käyttäjille mahdollisuuden suunnitella julkaisunsa etukäteen. Lisäksi ne auttavat sinua olemaan järjestäytyneempi ja johdonmukaisempi.

On työkaluja, kuten Pallyy ja TweetDeck jotka tarjoavat ilmaisen suunnitelman, jos et halua maksaa kuukausittaisia ​​tilausmaksuja sosiaalisen median aikataulutuksesta heti.

Jos haluat mieluummin käyttää jotakin muuta työkalua, lue tweettien ajoittajien vertailu.

Twiittaa ideoita parempaan Twitteriin

Millaista twiittisisältöä sinun on julkaistava saadaksesi lisää sitoutumista seuraajiisi? Ja jos twiittiideat ovat loppumassa, mitä muita twiittejä voit julkaista, jotta Twitter-tilisi ei vanhene?

Huomautus: Meillä on myös opas Twitterin trendeihin, jos tarvitset apua alustalla kasvamiseen. Siellä on myös postaus Twitter-yleisön kasvattamisesta Twitterin markkinointityökalujen avulla. Voit tarkistaa sen.

Tässä on joitain twiitti-ideoita, joita voit käyttää sosiaalisen median sisältökalenterisi täyttämiseen.

Ilmoitukset

Ei yllätyksiä täällä. Useimmat yritykset käyttävät Twitteriä yritysilmoitusten tekemiseen – kuten pitääkin. On kuitenkin edelleen niitä, jotka rajoittavat tekemiään ilmoituksia peläten, että se voisi sammuttaa osan heidän Twitter-seuraajistaan.

Mutta avain on maltillisuus. Jos julkaiset vain ilmoituksia, seuraajasi kyllästyvät viesteihisi ja saattavat jopa harkita tilisi seuraamisen lopettamista. Välttääksesi tämän, erota ilmoituksesi toisistaan. Ja varmista, että kaikki ilmoituksesi ovat asioita, joista seuraajasi välittävät.

Kulissien takana

Twitter-seuraajat haluavat tutustua yrityksen toimintaan. He haluavat nähdä, mitä tapahtuu, kun lähellä ei ole asiakkaita. Miten tuotteita kehitetään? Mitä työntekijät tekevät, kun myymälän aukioloajat ovat ohi? Millaisia ​​kaikki toimistossa todella ovat?

Kulissien takana olevien twiittien lähettäminen – joko tekstinä, kuvina tai videoina – on loistava tapa asiakkaille tutustua sinuun yrityksenä. Se myös inhimillistää yritystäsi ja saa sinut näyttämään lähestyttävämmältä ja suhteellisemmalta.

Blogipostaus

Onko sinulla yrityksen blogia? Sinun pitäisi vakavasti harkita sellaisen hankkimista, jos et. Ja kun sinulla on blogi, varmista, että mainostat kaikkia uusia viestejä Twitter-syötteessäsi.

Blogin mainostaminen ei ole vain hyvä tapa täyttää sisältökalenterisi, vaan se auttaa myös ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi. Ja kun seuraajasi ovat verkkosivustollasi, he voivat helposti selata muita sivuja, mukaan lukien sivuja, jotka mainostavat kaikkia tuotteitasi ja palveluitasi.

Tapahtumat

Tulevia tapahtumia kannattaa mainostaa Twitterissä. Eikä pidä myöskään rajoittua julkisiin yritystapahtumiin. Jos yrityksesi on kutsuttu isompaan tapahtumaan, voit mainita sen jossain postauksessasi.

Jos yrityksesi voitti esimerkiksi palkinnon ja sinä osallistut palkintoseremoniaan, tämä on twiittauksen arvoinen asia.

Voit jopa mainostaa tapahtumia, joita yhteisösi isännöi, varsinkin jos tuotteesi ovat runsaasti esillä.

UKK

Seuraajillasi on kysymyksiä, joihin vain sinä voit vastata. Joten miksi et käyttäisi Twitteriä auttaaksesi heitä ymmärtämään paremmin yritystäsi sekä sen tuotteita ja palveluita?

🔥 Empfohlen:  Opas digitaaliseen markkinointiin SaaS-brändeille

Jos kysymys tulee usein esille, on oikein, että käytät aikaa selvittääksesi, mikä asiakkaasi hämmentää. Ja jos et usko voivasi antaa tyydyttävää vastausta yhdellä twiitillä, voit lisätä selittäviä kuvia tai videoita. Voit jopa luoda aloitussivun ja linkittää siihen twiitissäsi.

Hauskoja twiittejä

Hauskojen asioiden julkaiseminen ei ole koskaan huono vaihtoehto – ellet ymmärrä yleisösi huumoria. Muutoin twiittisi saattavat tuntua säikähtäviltä, ​​mikä on viimeinen asia, jonka haluat.

Vitsien tekeminen kiistanalaisista aiheista ei myöskään ole koskaan hyvä idea. Olet väistämättä vieraannuttanut osan yleisöstäsi. Tai vielä pahempaa, saatat löytää itsesi trendaamisesta verkossa kaikista vääristä syistä.

Kevyet vitsit, jotka eivät poikkea yrityksesi brändäyksestä, johtavat kuitenkin positiiviseen vuorovaikutukseen kohdeyleisösi kanssa.

GIF-tiedostoja ja meemejä

GIF-tiedostot ja meemit ovat myös tervetulleita Twitteriin. Mutta vielä enemmän kuin hauskoja twiittejä, sinun on ymmärrettävä hyvin, kuinka GIF-tiedostoja ja meemejä tulisi käyttää. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee tuntea Internet-kulttuuri ja kuinka GIF-tiedostot ja meemit toimivat, jotta niillä olisi täysi ja suunniteltu vaikutus.

Sinun on myös pidettävä mielessä, että hauska meemi toimisi vain, jos sillä on konteksti. Joten sinun tulee julkaista ne vain, jos voit saada ne liittyvät brändiisi.

Loma postauksia

Tässä on toinen tapa täyttää aukot sisältökalenterissasi. Ajoita joulutervehdys kaikille Twitter-seuraajillesi. Älä rajoita itseäsi suosituimpiin lomiin. Ota kopio kaikista lomapäivistä ja käytä niitä viitteenä.

Voit kuitenkin haluta valita lomasi. Kaikki juhlapyhät eivät sovi sellaiselle yleisölle, joka sinulla on. Ja yli laidan lomatervehdys saattaisi saada sinut kuulostamaan epärehelliseltä.

Ota myös huomioon, mistä maista ydinyleisösi on, sillä heillä saattaa olla lomia, joista et ehkä ole tietoinen.

Mainoskuvat

Yritysten omistajien tulisi julkaista erilaisia ​​mainoskuvia aina kun mahdollista. Nämä voivat olla elämäntapakuvia, jotka osoittavat, kuinka tuotteesi voivat vaikuttaa potentiaalisen asiakkaan elämään. Tai ne voivat olla valokuvia vaikuttajista, jotka käyttävät tuotteitasi todellisessa maailmassa.

Muissa mainoskuvissa voi olla räjäytyskuva tuotteestasi. Nämä viittaavat tuotekuviin, jotka osoittavat, millainen tuote on sisältä. Tämäntyyppiset kuvat ovat erityisen suosittuja Twitter-tileillä, jotka ovat tekniikan alalla.

Alan uutisia

Jos toimit alalla, joka innovoi usein, alan uutisten julkaiseminen Twitter-syötteessä voi olla loistava tapa saada yleisösi mukaan. Hyvä twiitti-idea olisi löytää aihe, jonka seuraajasi haluaisivat tietää, ja lisätä näkemyksesi aiheesta.

Tämä inspiroi terveellistä keskustelua seuraajiesi kesken, mikä merkitsee enemmän sitoutumista tilillesi. Twitterin algoritmi pitää tällaisesta yhteisön vuorovaikutuksesta. Lisäksi se tekee sinusta ajatusjohtajan tuoteryhmässäsi.

Infografiikka

Infografiikka on loistava tapa jakaa tietoa helposti sulavassa muodossa. Voit käyttää muiden tekemiä infografioita. Mutta jos aiot viitata grafiikkaan muista lähteistä, varmista, että mainitset ne ja linkität takaisin alkuperäiseen lähteeseen.

On kuitenkin aina parempi luoda oma infografiikka käyttämällä itse keräämiäsi tietoja. Miksi? Koska kun muut ihmiset käyttävät infografiaasi, he linkittävät takaisin sinuun. Ja se tarkoittaa enemmän näkyvyyttä yrityksellesi. Se lisää myös brändisi arvovaltaa.

Inspiroivia twiittejä

Jotkut ihmiset ovat lopettaneet uudelleentwiitaamisen raikkaiden, inspiroivien twiittien kanssa. Mutta silti on käyttäjiä, jotka pitävät niistä. On kuitenkin tapoja saada inspiroivat twiitit kuulostamaan paremmilta. Ja on yrityksiä, jotka ovat tehneet inspiroivia tai motivoivia lainauksia osaksi tuotemerkkiään, koska ihmiset ottavat ne vastaan.

Jos inspiroivat twiitit sopivat hyvin yritykseesi, ei ole mitään syytä olla tekemättä niitä säännöllisesti osana Twitter-sisältökalenteriasi.

Avoimia työpaikkoja

On yrityksiä, joilla on yrityksen Twitter-tili, joka on enemmän työntekijöilleen ja sijoittajilleen kuin asiakkailleen. Siellä he yleensä julkaisevat twiittejä, kuten avoimia työpaikkoja ja niin edelleen.

Mutta se ei tarkoita, ettet voi julkaista avoimia työpaikkoja asiakkaille suunnatuissa Twitter-profiileissasi. Tällä tavalla toimimisesta on jopa joitain etuja. Ensinnäkin saat yleisösi innostumaan yrityksen tulevaisuudesta. Ja saatat joutua palkkaamaan ihmisiä, jotka ovat jo tuotteesi faneja.

🔥 Empfohlen:  Dropshipping-yrityksen aloittaminen Intiassa AliExpressin avulla (10 helppoa vaihetta)

Uusia palkkaamisilmoituksia

Voit ilmoittaa uusista työntekijöistä Twitter-tilisi kautta, varsinkin jos olet juuri palkannut henkilön, joka on arvostettu ammattialallasi. Esimerkiksi uuden toimitusjohtajan palkkaaminen, jolla on valtava kokemus arvostetussa organisaatiossa työskentelystä, kannattaa ehdottomasti ilmoittaa.

Jotkut rekrytoinnit voivat myös lennättää asiakkaille, mihin yritys on menossa, mikä voisi olla hyvä asia. Uusi, tiettyyn alaan erikoistunut työntekijä voi merkitä rajuja muutoksia tuotevalikoimaan, mikä voi herättää luottamusta uskollisten asiakkaiden keskuudessa.

Äänestykset

Äänestykset ovat toinen tapa olla yhteydessä yhteisöösi. Mutta enemmän kuin vuorovaikutusta, gallupit ovat hyödyllisiä saadaksesi käsityksen siitä, mitä asiakkaasi ajattelevat sinusta ja tuotteistasi. Voit käyttää seuraajiltasi keräämiäsi tietoja yrityksesi parantamiseen.

Tai voit käyttää galluppeja vain huviksesi. Se on ehdottomasti sinusta kiinni.

Jotkut yritykset jopa käyttävät galluppeja mainostaakseen tuotteen ominaisuuksia. Tee kysely siitä, mitkä ominaisuudet ovat asiakkaidesi mielestä hyödyllisimpiä, ja saat todennäköisesti yhden tai kaksi kommenttia käyttäjiltä, ​​jotka eivät edes tienneet ominaisuuden olemassaolosta.

Ammattilaisten vinkkejä

Tässä on toinen hyvä twiittiidea: ammattilaisvinkkejä. Olet tuotteidenne käytön asiantuntija. Joten kukaan ei voi antaa hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten tuotteitasi voidaan käyttää, jotta käyttäjät voivat saada niistä kaiken irti.

Ja jos käytät vakuuttavia sanoja, yleisösi noudattaa ehdottomasti viisaita neuvojasi. Et vain auta heitä, vaan myös korostat tuotteidesi parhaita ominaisuuksia.

Tuotelanseeraukset

Onko sinulla tulossa uusia tuotteita tai ominaisuuksia? Twiittaa ne sitten yleisölle. Nämä twiitit eivät vain lisää tuotelanseerauksia, vaan ne voivat myös lisätä kysyntää.

Ja kiva asia tuotelanseerauksen twiiteissä on, että sinun ei tarvitse tehdä vain yhtä twiittiä. Kyllä, voit tehdä useita, kun lähestyt julkaisupäivää. Itse asiassa haluat tehdä enemmän näitä twiittejä, kun julkaisupäivä lähenee.

Tuotteen edistäminen

On sanomattakin selvää, että sinun tulee mainostaa tuotteitasi säännöllisesti Twitter-syötteessäsi. Tämä on koko syy siihen, miksi yritysten omistajat luovat aluksi Twitter-tilin.

Haluat kuitenkin lisätä vaihtelua. Jos mainostat vain tuotteita, se voi johtaa siihen, että ihmiset lopettavat sinun seuraamisen. Joten on parasta sekoittaa muuntyyppistä Twitter-sisältöä.

Tarjouskoodit tai myynti

Flash-myynti, tarjouskoodit ja myyntiilmoitukset menestyvät hyvin Twitterissä. Jos kysyt uudelta seuraajalta, miksi hän seuraa Twitter-yritystiliä, hän luultavasti sanoisi odottavansa tämäntyyppisiä viestejä.

Kaikki haluavat säästää rahaa. Käytä sitä siis kannustaaksesi ihmisiä seuraamaan Twitter-tiliäsi.

Kysymyksiä

Saatat tehdä hienoa työtä vastaamalla usein kysyttyihin kysymyksiin. Mutta oletko ajatellut kysyä kysymyksiä itse?

Kysymyksiä ei pidä sekoittaa gallupeihin. Kyselyillä tarjoat joukon vastauksia, joista seuraajien on valittava. Kysymyksillä seuraajasi voivat luoda omia vastauksia jättämällä kommentteja.

Tämäntyyppinen Twitter-viesti on hyödyllinen, jos haluat aloittaa keskustelun tuotteesi fanien kanssa ja lisätä sitoutumista.

Uudelleentwiittaukset

Twitter-viesti voi olla yhtä yksinkertaista kuin uudelleentwiitin lähettäminen. Tietenkin haluat uudelleentwiitata jotain, josta yleisösi välittää. Jos asiakkaasi huutavat sinua, voit uudelleentwiitata ne tunnustuksen ja kiitollisuuden merkiksi.

Jos mitään, uudelleentwiittaukset ovat loistava ratkaisu niille, jotka eivät näytä keksivän mitään. Kun olet henkisesti tukossa etkä löydä ulospääsyä siitä, harkitse uudelleentwiitaamista, kunnes olet toipunut.

Arvostelut

Kaikki kasvavat brändit saavat asiakkaiden arvostelun yhdessä vaiheessa. Jos törmäät tuotearvioon, josta pidät, miksi et twiitata siitä? Brändiäsi koskeva myönteinen lehdistö ei ole vain hyväksi yrityksille, vaan se on myös hyvää sisältöä syötteellesi.

Ja vaikka tämä ei ehkä näytä houkuttelevalta useimmille yrityksille, voit myös twiitata negatiivisia arvosteluja ajatuksena, että tunnustat tuotteidesi viat ja lupaat korjata kaikki ongelmat parhaan kykysi mukaan.

Selfiet

Tämä ei välttämättä toimi kaikille. Mutta jos sinut tunnetaan yhteisössäsi ja ihmiset tietävät, että olet yrityksesi omistaja, voit päästä eroon selfien (tai videoiden) julkaisemisesta itsestäsi. Haluat kuitenkin tehdä selfieistäsi merkityksellisiä.

🔥 Empfohlen:  Eupheus Learning: kokonaisvaltainen koulutusratkaisujen tarjoaja

Julkaise selfieitä työntekijöiden kanssa. Pidä kuvia itsestäsi kaupassasi. Voit jopa julkaista kuvia itsestäsi asiakkaiden kanssa.

Jos olet tärkein syy siihen, miksi ihmiset rakastavat brändiäsi, sinun kannattaa näyttää heille, että olet käytännönläheinen yrityksesi kanssa.

Palvelupäivitykset

Sinun tulee twiitata kaikenlaisista palvelun keskeytyksistä, varsinkin jos se vaikuttaa asiakkaisiisi jonkin aikaa. Kyllä, tämä ei ole sellainen twiitti, jonka yritysten omistajat haluavat lähettää. Mutta se on kuitenkin tärkeä twiitti.

Onko sivustosi kunnossa? Onko fyysinen myymäläsi suljettu hätätilanteen vuoksi? Eikö kukaan voi vastata asiakkaiden tiedusteluihin?

Jos liiketoiminnassa on jokin hätätilanne, joka vaikuttaa suoraan toimintaasi, tviitaa siitä välittömästi. Ja yritä vakuuttaa seuraajillesi, että olet tilanteen kärjessä. Anna päivityksiä päivän edetessä.

Tilastot

Auttaako tilastojen julkaiseminen brändiä saamaan lisää seuraajia? Se voi. Erityisesti se auttaa sinua tulemaan ajatusjohtajaksi yhteisössäsi. Ja ihmiset luottavat ajatusjohtajiin sekä myymiinsä tuotteisiin.

Mutta sinun täytyy saada numerot oikein. Jos et, twiiteilläsi on päinvastainen vaikutus. Sinun ei pitäisi vain viitata lähteisiisi, vaan sinun tulee myös tarkistaa, mistä he saavat numeronsa.

Suositukset

Tuotearviot ovat mahtavia varsinkin, kun ne tulevat ihmisiltä, ​​jotka seuraajasi tunnistavat. Voit pyytää graafista suunnittelijaa keksimään huomiota herättävän kuvan, joka sisältää lainauksen, jonka voit sitten twiitata.

Kuvittele, että löydät kymmenen tai kaksikymmentä asiakaslausuntoa. Jos twiitat suositteluja kerran viikossa, yksi päivä voi jäädä pois sisältökalenteristasi viikoiksi.

Palautussisältö

Jos kamppailet todella twiitti-ideoiden kanssa, niin miksi et käyttäisi aiemmin toimineita Twitter-ideoita? Jos sinulla on vanhaa blogisisältöä, joka menestyi hyvin, tai muuta Twitter-sisältöä, joka sai seuraajasi kuhisemaan, voit luoda samanlaisia ​​viestejä.

Haluat kuitenkin pysyä ikivihreissä aiheissa. Ellei päivitystä ole tullut, ei ole melkein mitään järkeä nostaa esiin aihetta, josta kukaan ei enää välitä. Sinun on keskityttävä vanhaan sisältöön, joka on edelleen ajankohtainen.

Trendaavat hashtagit

Voit myös käydä läpi päivän trendaavien hashtagejen luettelon ja katsoa, ​​onko olemassa sellaista, josta voit twiitata. Muista, että trendaavat hashtagit ovat jatkuvaa keskustelua. Jos aiot hypätä sellaiseen, sinun on varmistettava, että tweetit eivät tunnu sopimattomilta.

Ja sinun on parempi varmistaa, että sinulla on täysi käsitys hashtagista. Vaikka hashtag saattaa tuntua yksinkertaiselta, voit hypätä aiheeseen, joka on todella herkkä. Jos näin on, sinun on oltava varovainen sanoessasi.

Huomautus: Meillä on opas kuinka luoda ihanteelliset Twitter-hashtagit omille viesteillesi. Pelkäätkö tekeväsi virheen Twitterissä? Tässä on luettelo yleisistä Twitter-virheistä ja niiden korjaamisesta.

Videot

Jotkut yritykset pelkäävät julkaista videoita. Miksi? Koska heidän mielestään kaikkien videoiden pitäisi näyttää ammattimaisilta. Vaikka siitä olisi varmasti apua, voit julkaista videoita, kunhan ne ovat tarpeeksi selkeitä, jotta yleisö ymmärtää.

Uusimpien puhelimien pitäisi riittää selkeän äänen ja videon tallentamiseen. Joten jopa vlog-tyylinen tuotepäivitys voi olla hyvä Twitter-postaus. Vielä parempi, tämän tyyppisiä videoita ei tarvitse muokata. Joten et tarvitse edes teknistä tietämystä videotviittien lähettämiseen.

Lopulliset ajatukset

Twitterillä on nopeatempoinen sosiaalinen ympäristö, ja jos haluat pysyä väkijoukon tahdissa, tarvitset sisältöä liikkeellä joka päivä.

Toivottavasti tämä luettelo Twitter-postausideoista auttaa sinua jatkamaan peliä ja pysymään mukana.

Jos olet uusi Twitterissä, mutta sinulla ei vielä ole tiliä, katso tämä viesti: Kuinka valita Twitter-kahva.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: