Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miten Gaana.comista tuli Intian suosituin musiikin suoratoistopalvelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miten Gaana.comista tuli Intian suosituin musiikin suoratoistopalvelu

Online-musiikin suoratoisto Intiassa on kukoistanut nopeasti viimeisten kolmen tai neljän vuoden ajan. Maamme ihmiset ovat aina pitäneet musiikista, oli kyse sitten klassisista intialaisista genreistä tai Bollywoodin tai Hollywoodin uusista pop-hiteistä. Internetiä palvellaan nykyään hyvin nimellisillä hinnoilla; tuottoisa online-musiikkiteollisuus menee huipussaan. Kaikki haluavat suoratoistaa musiikkia verkossa, koska sitä on helppo kuunnella milloin tahansa, missä tahansa ja oman toiveensa ja musiikkimaun mukaan.

Statistan antamien raporttien mukaan Intian online-musiikin suoratoistoteollisuus tuottaa yli 213 miljoonaa dollaria ja yli 90 miljoonaa käyttäjää, ja tämä osuus kasvaa nopeasti, 1,6 prosenttia vuodessa. Parhaiden musiikin suoratoistoalustojen tilaajien ja käyttäjien kasvaessa on yksi sovellus, joka on vallannut kaikki muut Intian musiikin suoratoistomarkkinoilla, ja se on Gaana. Tässä artikkelissa opit lisää siitä, kuinka Gaanasta tuli Intia paras äänen suoratoistomusiikkipalveluvoitti kaikki muut.

Gaana.com – Viimeisimmät uutiset

26. kesäkuuta 2021 – Gaana kerää 40 miljoonaa dollaria uudella velkasijoituskierroksella nykyiseltä sijoittajaltaan Tencentiltä ja todennäköisesti nostaa lisää pian.

3. syyskuuta 2020 – Tencent ja Times Internet auttoivat Gaanaa keräämään noin 375 miljoonaa rupiaa velkarahoituskierroksella, mikä oli ensimmäinen investointi kahteen vuoteen sen jälkeen, kun heidän Tencentin johtama viimeinen rahoituskierros on ollut.

25. helmikuuta 2020 – Gaana johtaa muita intialaisia ​​musiikin suoratoistosovelluksia 30 prosentin markkinaosuudella tammikuussa OTT Audience Measurement Insights -raportin mukaan.

Gaana.comin historia

Vuodesta 2010 lähtien Gaana.com johti Avinash Mudaliar, koska hän oli yksi tämän alustan perustajajäsenistä. Hän jätti organisaation ja Pawan Agrawalista tuli uusi liiketoimintajohtaja vuonna 2013. Vasta silloin yritys julkaisi mobiilisovelluksensa Androidille, iOS:lle, Blackberrylle ja muille laitteille. Samana vuonna Gaana.com aloitti yhteistyön South Indian Music Companies Associationin kanssa, mikä antoi heille oikeudet ja pääsyn 79 eri musiikkimerkkiin.

🔥 Empfohlen:  Datasiilot: mitä ne ovat, miten ne muodostuvat ja miten niitä voidaan estää

Sen jälkeen kun Micromax osti osuuden Gaana.comista vuonna 2016, Prashan Agrawalista tuli toimitusjohtaja. IIT Kanpurista ja ISB:stä MBA-tutkinnon suorittanut muutti alustan täysin, minkä jälkeen yritys näki valtavan menestyksen. Hän toi vallankumouksen Intiaan digitaalisen musiikin alusta ja kasvatti yrityksensä markkinat jopa seitsemän kertaa sen kokoisiksi.Gaana ja musiikin suoratoistoteollisuuden vallankumous

Musiikin suoratoistoteollisuus kasvoi valtavasti sen jälkeen, kun 4G lanseerattiin Intiassa, ja viimeisten kahden vuoden aikana se on kasvanut seitsemän kertaa, kun intialaiset halusivat nauttia musiikista verkossa. Siitä lähtien, kun mobiili-internetin käyttäjät ovat ensimmäistä kertaa yhdistäneet teknologian helpon ja helposti saatavuuden jopa Intian maaseudulla, ala on menestynyt valtavasti. Nämä tekijät auttoivat Gaanaa tavoittamaan maamme joka puolelle ja heidän käyttäjäkuntansa alkoi moninkertaistua nopeasti. Kun Gaana. alkoi saada suosiota Prashanin johdolla, yritys ei lopettanut kasvuaan.

Nykyään Gaana tarjoaa musiikkia yli 21 kielellä, ja sen pohjana on yli 3,3 miljardia kappaletta kaikista genreistä. Joulukuussa 2019 Gaana väitti, että sillä on yli 125 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, mikä nousi yli 185 miljoonaan kuukausittaiseen aktiiviseen käyttäjään elokuussa 2020. Striimausalusta on johtava Intian musiikin suoratoistoteollisuus ja kuluttajien mieltymysten kannalta. Vaikka Spotifyn kaltainen valtava globaali kilpailu tuli Intiaan viime vuonna, asiakasvalinta segmentissä säilyi Gaana.

Yhtiön mukaan 35 % kokonaisavustuksesta tulee aluemusiikista. Alustalla on myös yli 5000 käyttäjää, jotka luovat podcasteja kuukaudessa useilla kielillä ja genreillä. Covid-19-pandemian ja maassa asetettujen rajoitusten vuoksi yritys on kokenut musiikin ja podcastien kuluttajien kulutuksen 13 prosentin nousun. Vaikka sovellus ilmoitti sovelluksensa yleisen käytön kasvusta, Gaana ei pystynyt kasvattamaan täyttä potentiaaliaan. Yhtiön liiketulot kasvoivat vain 2,65 prosenttia, mikä oli 123 miljoonaa rupiaa tämän tilikauden lopussa verrattuna 120 miljoonan Rs:n liikevaihtoon vuoden 2020 lopussa.

🔥 Empfohlen:  5 yliopistosta keskeyttävää yrittäjää Intian startup-ekosysteemissä

Tekoälyn käyttö

Gaana on ollut myös käytön suhteen johtava musiikin suoratoistoala Tekoäly (AI) ja innovointia Machine Learning Spacen avulla. Alustalla on useita ainutlaatuisia tekoälypohjaisia ​​algoritmeja, jotka auttavat käyttäjiä tarjoamaan kappalesuosituksia heidän musiikin kuuntelutapansa perusteella. Gaana on todistanut menestystä myös puheavustajahakunsa ansiosta, joka on ollut erittäin suosittu milleniaalien ja vanhusten keskuudessa, koska monien ihmisten on vaikea kirjoittaa.Gaanan ainutlaatuiset ominaisuudet

Alustan tarjoamien innovatiivisten palvelujen on johdettava massiiviseen menestykseen. Alustassa on muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat yritystä erottumaan alalla:

• Gaana oli ensimmäinen musiikkisovellus Intiassa joka esitteli 24 x 7 online-viihdesisältösyötteen

• Tekoälyn johtamat henkilökohtaiset suositukset auttavat käyttäjiä antamaan alustasta äärimmäisen tyytyväisiä

• Gaana tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten soittaminen sanoitusten kanssa, pystysuuntaiset videot ja monikielinen puheavustajahaku

• Smart downloads -ominaisuuden avulla premium-käyttäjät voivat ladata kappaleita automaattisesti kuunteluhistoriansa perusteella.

• Jukebox-studioiden hankinnan jälkeen Gaana on nyt käytettävissä yli 5000 offline-paikassa, kuten pubeissa ja baareissa

• Gaana tarjoaa musiikin lisäksi monia muita tuotteita, kuten podcasteja, hotshotteja, radiota jne.

HotShots lanseerattiin Tiktokin kiellon jälkeen

Pian sen jälkeen, kun Intian hallitus päätti kieltää monien kiinalaisten sovellusten käytön Intiassa, mukaan lukien TikTokin, joka oli sosiaalisen median sensaatio, Gaana lanseerasi HotShots-sovelluksen, joka oli samanlainen työkalu. Gaanan intuitiivinen ja kiehtova ominaisuus auttoi sen käyttäjiä luomaan ja jakamaan lyhyitä videoita ja tarinoita kuten suosittuja Instagram-keloja. Monet tunnetut vaikuttajat, kuten Neha Kakkar, Darshan Raval, Jannat Zubair, Baba Jackson ja monet muut liittyivät Gaana HotShots -alustaan ​​luodakseen ja jakaakseen eksklusiivista sisältöä eri kategorioissa ja aloilla, kuten komedia, musiikki, huulisynkronointi ja tanssi.Lisäksi yhtiö ja sen tiimi uskovat, että yhtiön toiminta auttaa pian tekemään hyvää tulosta. Gaana pyrkii tarjoamaan sisältöä, joka on mukavaa ja miellyttävää jokaiselle intialaiselle. Gaana-sovellusta käyttävä keskimääräinen käyttäjä viettää keskimäärin noin 30 minuuttia kerralla. Nykyään yrityksen 80 % käyttäjistä on uskollisia heille, jotka ovat antaneet heille palautetta, että he rakastavat alustaa sen kappaleiden, podcastien, lyhyiden videoiden ja HotShottien vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat erilaiset kuvan kynnystekniikat ja miten ne toteutetaan?

Yritys haluaa tavoittaa 250 miljoonaa seuraajaa seuraavana vuonna sen jälkeen, kun se on onnistuneesti saavuttanut tavoitellun kattavuuden 185 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain sisään Elokuu 2020. Johtava musiikin suoratoistosovellus on jo kerännyt varoja 206,2 miljoonaa dollaria siitä 3 sijoittajaa, Tencent ja Micromax Informatiikka ovat ensisijaisia. Viimeisin rahoituskierros oli Tencentin johtama velkakierros, joka pumppaa 40 miljoonaa dollaria intialaiselle musiikin suoratoistojättiläiselle kesäkuussa 2021, jonka jälkeen yritys väittää olevansa arvoltaan 570 miljoonaa dollaria.

Gaana lupaa asiakkailleen, että alusta tarjoaa jatkossakin asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen, lanseeraa uusia ominaisuuksia ajoissa, laajentaa musiikkikirjastoaan ja parantaa jatkuvasti intuitiivisia musiikkisuosituksiaan.

Table of Contents