Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miten LinkedIn toimii? Käytä LinkedIniä tehokkaasti vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miten LinkedIn toimii? Käytä LinkedIniä tehokkaasti vuonna 2022

Jokainen teistä on varmasti kuullut LinkedInistä monta kertaa, mutta tiedätkö kuinka voit käyttää sitä tehokkaasti? Tässä artikkelissa emme vain kerro sinulle siitä, mitä LinkedIn on, vaan mainitsemme myös useista tavoista, joilla voit käyttää sitä, mikä voi hyödyttää uraasi valtavasti.

LinkedInistä on tullut arvokas resurssi uralle ja useille liike-elämän ammattilaisille verkostonsa kasvattamiseen, resurssien ja tuen saamiseen. Se auttaa myös luomaan suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin, mikä voi lisätä bränditietoisuuttasi ja tulojasi.

Toinen LinkedInin erottuva piirre on, että se auttaa freelancereita, kotiyritysten omistajia ja etätyöntekijöitä muodostamalla yhteyden ulkomaailmaan helposti ja hankkimalla asiakkaita.

Miten LinkedIn toimii? Käytä LinkedIniä tehokkaasti vuonna 2022

Hämmästyisit, kun tietäisit, että LinkedIn on maailman suurin ammatillinen verkostoitumisalusta. Se on sosiaalinen verkosto, joka on luotu erityisesti ura- ja yritysammattilaisten yhteydenpitoa varten. Linkedillä on monia käyttötarkoituksia, kuten työnhaku, uran etenemismahdollisuuksien etsiminen, työntekijöiden palkkaaminen, potentiaalisten asiakkaiden löytäminen ja paljon muuta.

Jos puhumme sen käyttäjistä, yli 65 miljoonaa ammattilaista käyttää Linkediä liiketoimintansa ja uransa nostamiseen. Yksi asia, josta ihmiset pitävät eniten LinkedInissä, on se, että täällä rakennat strategisia suhteita, toisin kuin muilla sosiaalisilla alustoilla, joissa ystävystyt kenen tahansa ja kaikkien kanssa.

  • Se lopettaa kontaktien määrän näyttämisen, kun olet luonut yli 500 yhteyttä, koska LinkedInissä on kyse laadukkaiden kontaktien luomisesta määrään keskittymisen sijaan.
  • Siinä on jäseniä kaikkialta maailmasta kaikilta toimialoilta, mikä tarkoittaa, että voit olla yhteydessä ihmisiin maailmanlaajuisesti tarpeidesi mukaan.
  • Monet Fortune 500 -johtajista ovat LinkedInissä, mikä tarkoittaa, että sinulla on myös mahdollisuus olla yhteydessä heihin.
  • Se on laaja alusta ihmisille, jotka haluavat löytää potentiaalisia asiakkaita, työskennellä freelancerina ja pitää työnsa avoimina.

Askel askeleelta – tehokkaan LinkedIn-profiilin luominen

Täällä pystyt ymmärtämään, kuinka LinkedIn-profiilisi luodaan ja mitkä ovat asioita, joista sinun ei pitäisi pidättyä.

a. Aloita perusasioista: Kun luot profiilin LinkedInissä, sinun on ensin syötettävä sähköpostiosoitteesi. Varmista aina, että rekisteröidyt sähköpostiosoitteella, jota tarkistat säännöllisesti. Tämä on yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun tulee ottaa huomioon.

Koska saat usein yhteyspyyntöjä, viestejä ja muita profiiliisi liittyviä ilmoituksia. Täytä demografiset tiedot, kuten sijainti, puhelinnumero, nykyinen työllisyystilanne, vaaditun työn tyyppi, koska olet avoimena tiedottaessasi, potentiaalinen työnantaja voi ottaa sinuun yhteyttä helpommin.

Jos haluat lisätä yhteystietoja nopeasti LinkedIn-profiiliisi, voit sallia LinkedInin pääsyn sähköpostiyhteystietoluetteloosi.

b. Valitse tilityyppi: Tässä tulee seuraava vaihe, jossa sinun on päätettävä, että jos haluat valita ilmainen versio tai premium. Ilmainen versio on perusversio, jossa pääset rajoitettuihin vaihtoehtoihin, kun taas premium-versiossa saat vaihtoehtoja, joista valita esimerkiksi opiskelijoille, työnhakijoille, ammattilaisille jne.

Ne veloittaa eri alueilla, kuten työnhakijoilla se on erilainen, kokeneiden ja ammattilaisten se on erilainen jne. Näin ollen, kun valitset minkä tahansa version, ajattele käyttöäsi ja vaatimuksiasi. Premium-versioissa on kuukauden ilmainen kokeiluvaihtoehto, joten jos et pidä siitä, voit peruuttaa sen ja valita toisen vaihtoehdon.

c. Lisää kuva: No, se ei ole toimeksianto, mutta lisäämällä valokuva profiilisi näyttää täydelliseltä. Muista, että LinkedIn on ammattimainen alusta, joten varmista, että kuvasi on sama. Käytä ammattimaista pääkuvaa tai mitä tahansa kuvaa, joka antaa hieman muodollisen ilmeen ja jonka tulee olla vähintään 200 x 200 pikseliä.

Koska jos käytät kuvaa, jossa on vähemmän pikseleitä, se saattaa näyttää epäselvältä ja vääristyneeltä. Olennaista on laittaa korkearesoluutioinen kuva, koska on todettu, että profiilia laadukkailla kuvilla katsotaan enemmän ja saadaan enemmän viestejä.

d. Esittele kokemuksesi: Ihmisille, jotka etsivät työtä, tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joista heidän pitäisi puhua. Kokemusluettelossasi tulee aina kertoa yksityiskohtaisesti siitä, mitä olet tehnyt. Halutessasi voit myös lisätä ansioluettelosi profiiliisi tai jos haluat, voit esitellä kaiken kokemuksesi manuaalisesti.

Kokeile ja puhu kaikista ohjelmista ja nimityksistä, joiden parissa olet työskennellyt, yritä käyttää enemmän avainsanoja tehdäksesi ansioluettelostasi tai sisällöstäsi kiinnostava ja luettava. Muista, että kun mainitset kokemuksestasi, aloita kirjoittaminen ensin uusimmasta ja mainitse sitten aiemmat yritykset, joissa olet työskennellyt.

e. Määritä taitosi: Se näyttää aina hyvältä, kun mainitset taidoistasi. Kokeile ja kirjoita 3–5 taidosta ja varmista, että valmistelet myös, miten olet käyttänyt näitä taitoja aiemmissa yrityksissä, koska monet ihmiset voivat kyseenalaistaa sinua palkkaamisen aikana.

On tutkittu, että ihmisiä, jotka mainitsevat taitonsa profiilissaan, profiilejaan katsotaan enemmän. Muista, että vaikka mainitset taitosi, pidä korkeatasoiset taidot edessä ja loput sen alapuolella. Koska taidot ovat tärkeässä roolissa yhdistäessäsi sinut rekrytoijiin.

f. Koulutustausta: Kun mainitset koulutustaustasi, kirjoita kaikista kouluista (jos olet muuttunut), koska se auttaa vanhoissa koulukavereissa, ryhmissä jne. Mainitse myös kaikki suorittamasi sertifiointikurssit, kuten Microsoft Excel, digitaalinen markkinointi jne. .

Nämä kurssit voivat auttaa sinua saavuttamaan etulyöntiaseman muihin saman profiilin hakijoihin nähden. Jos sinulla on paremmat tiedot tai kokemus, rekrytoijat suosivat sinua kuin toista ehdokasta.

g. Abstrakti se: Sinun on tärkeää tiivistää mainitsemasi, mutta se ei ole helppoa. Pidä mielessä muutama seikka, kun teet yhteenvedon. Ensinnäkin kirjoita se vähintään 40 sanalla, niin kuin se näkyy, kun ihmiset etsivät sitä, toiseksi mainitse persoonastasi ja puhu tavoitteistasi ja kokemuksistasi.

🔥 Empfohlen:  Intian 11 parasta ilmaista yrityslistaussivustoa vuonna 2023

h. Otsikko: Tämä on jotain, jolla on paljon merkitystä, koska se näkyy oikealla puolella nimesi vieressä ja saattaa myös näkyä hakutuloksissa joissakin hakukoneissa. Tämä on mukava tapa tehdä vaikutus katsojiin, joten käytä sitä valppaasti.

Otsikkosi tulee kirjoittaa niin, että ihmiset avaavat ja lukevat profiilisi innokkaasti. Olisi hienoa, jos voisit käyttää avainsanoja, koska se tekisi profiilisi löytyvän nopeasti. Voit käyttää otsikoita, kuten “kaikkien hyvien mahdollisuuksien etsiminen”, tietojenkäsittelytieteen asiantuntija ja mitä tahansa sellaista, missä olet hyvä.

i. Lisää muita tietoja: LinkedInissä on tila, johon voit laittaa halutessasi lisätietoja. Monet ihmiset käyttävät tätä tilaa viisaasti, ja niin voit tehdä sinäkin. Kirjoita jotain, jota rekrytoija ei voinut pidätellä tarkistamasta koko profiiliasi.

Voit käyttää tätä tilaa kirjoittaaksesi harrastuksistasi, kuten maalaamisesta, joka osoittaa, että olet luova ihminen, kriketin pelaamiseen, joka osoittaa, että pystyt työskentelemään hyvin ryhmässä jne. Käytä tätä tilaa siten, että jokaisella sanalla on merkitystä.

j. Oikoluettu: Kun viimeistelet profiilisi, älä unohda oikolukea sitä, sillä se on aina hyvä tarkistaa uudelleen kaikenlaisten virheiden välttämiseksi. Kielioppivirheiden lisäksi kannattaa tarkistaa, onko työskentelypäivä ja läpäisyvuosi mainittu oikein.

Tarkista, oletko käyttänyt ammattikieltä eikä slangia käytetä. Itse asiassa luotettavin tapa tarkistaa lisätiedot tai yhteenveto on tarkastaa ne online-tarkistuksen kautta, koska ne antaisivat sinulle virheet, jotka olet ehkä jättänyt huomaamatta.

k. Pyydä ystävääsi katsomaan se: Joskus on hyödyllistä, jos joku muu katsoo sinun tekemääsi työtä. Voit pyytää ystävääsi tai perheenjäsentäsi katsomaan sitä ja katsomaan, onko se houkutteleva ja näyttääkö kaikki paikallaan.

Opiskelijat voivat pyytää apua opettajilta ja ammattilaiset myös kollegoiltaan tai ystäviltään. Tämä on poikkeuksellinen tapa tietää virheet ja korjata ne.

l. Luo henkilökohtainen URL-osoite: Sinun täytyy ajatella, että miksi tarvitset a henkilökohtainen URL-osoite? No, pointti on, että se helpottaa muiden löytämistä. Ihmiset, joilla on yleisiä nimiä, saattavat kohdata ongelman, että URL-osoitteet, joilla on samanlainen nimi, otetaan käyttöön, joten voit lisätä syntymäaikasi, vuoden tai mitä tahansa nimesi perään. URL-osoitteesi tulee olla 5–30 merkkiä pitkä.

m. Verkon luominen: Kun olet tehnyt profiilisi, on aika rakentaa verkostosi. Tämä on LinkedInin tärkein osa, mitä enemmän verkostoja rakennat, sitä paremmat mahdollisuudet profiilisi näkyvyyteen kasvavat ja siten enemmän työmahdollisuuksia. Muista, että LinkedIn on ammattiyhteyksistä, ei ystävien saamisesta.

Voit luoda yhteyden keneen tahansa, jonka he tuntevat, ja keneen tahansa, johon sinulla on ammatillinen yhteys tai haluat luoda ammatillisen yhteyden.

n. Päivitetään säännöllisesti: LinkedIn on hyödyllinen vain, jos käytät sitä säännöllisesti, muuten saatat pidättäytyä mahdollisuuksista. Jos tarkistat päivitykset säännöllisesti, olisit yhteydessä yhteyksiisi ja tietäisit mitä ympärillä tapahtuu. Tarkista vähintään kerran viikossa ja vastaa yhteyspyyntöihin, julkaise tai kommentoi artikkeleita jne.

o. Viestin sisältö: Jos haluat olla näkyvissä LinkedInissä, sinun on tärkeää julkaista sisältöä säännöllisesti. Lähetä asioita, jotka liittyvät aloillesi, kuten hauskoja työhön liittyviä lainauksia, tilastoja, artikkeleita tai mitä tahansa mistä pidät.

Tässä oli kyse profiilin luomisesta. Seuraavaksi tärkeä asia on tietää, kuinka voit käyttää sitä saadaksesi parhaat tulokset. Haluatko tietää miten? Aloitetaan.

Kuinka käyttää LinkedIniä tehokkaasti?

Profiilin luominen on yksinkertaista, mutta siinä pysyminen säännöllisesti ja sen tuottava käyttö on myös taidetta. Tässä on joitain kohtia, jotka auttavat sinua käyttämään LinkedIniä tehokkaasti:

1. Täydennä profiilisi

Kuten edellä mainittiin, ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on viimeistellä profiilisi ja saada se näyttämään vahvalta. Kun olet luonut profiilisi, voit myös mainostaa LinkedIn-läsnäoloasi muilla alustoilla verkostojesi kasvattamiseksi.

Mitä enemmän ihmisiä lisäät LinkedIn-profiiliisi, se parantaa hakusi sijoitusta. Kun luot uusia yhteyksiä, pääset paitsi heidän profiiliinsa, myös voit nähdä julkisesti saatavilla olevat yhteydet. Siksi, jotta voit lisätä yhä enemmän yhteyksiä, on ensiarvoisen tärkeää, että sinulla on ääniprofiili.

2. Aloita keskustelu

LinkedIn tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähettää viestejä kontakteillesi ja keskustella heidän kanssaan. Kun olet luonut yhteyksiä sen jälkeen, voit halutessasi keskustella heidän kanssaan reaaliajassa. Jos näet vihreän pisteen, yhteytesi on aktiivinen ja voit puhua heille.

Vaikka ne eivät ole aktiivisia, voit silti jättää viestin, jos haluat. Parasta siinä on, että kun saat minkä tahansa viestin, automaattiset vastaukset luodaan, kuten okei, kiitos, hyvä niin jne. Se voi auttaa tekemään keskusteluistasi lyhyitä, nopeita ja teräviä.

Jos käytät premium-tiliä, sinulla on myös InMailin käyttöoikeus. Tämän ominaisuuden avulla voit lähettää yksityisviestin mihin tahansa LinkedIn-numeroon ilman esittelyä.

3. Anna ja vastaanota merkintöjä ja suosituksia

Tiedätkö mitä suositukset ja suositukset ovat? Suositukset ovat henkilökohtaisia ​​kokemuksia, jotka korostavat ammattitaitoasi. Voit yrittää kerätä suosituksia ihmisiltä, ​​joiden kanssa olet työskennellyt.

Voit myös pyytää heitä lisäämään joitain tiettyjä stringejä, jotka ovat houkutelleet heitä yleisen lausunnon kirjoittamisen sijaan.

Suositukset ovat ilmoituksia, jotka kuvaavat erityisiä kykyjäsi. Suositukset auttavat tekemään profiilistasi vahvan, ja potentiaaliset asiakkaat tai profiilisi katsojat voivat tehdä vaikutuksen sen lukemisen jälkeen.

Tämä on erittäin tärkeä askel profiilisi vahvistamisessa ja työstäsi kertomisessa. Yhteytesi voivat kirjoittaa suosituksia profiilillesi ja myös antaa suosituksia taidoistasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni kuuntelee podcasteja vuonna 2023? (Pikatilastot)

4. Ole osa LinkedIn-ryhmiä

Jos haluat pysyä aktiivisena LinkedInissä ja haluat tietää, voit luoda ryhmiä tai liittyä niihin. Tämä on loistava tapa keskustella kaikista ideoista ja jakaa toimialaasi liittyviä päivityksiä.

Jos haluat etsiä aktiivisia ryhmiä, sinun tarvitsee vain mennä hakupalkkiin ja etsiä ryhmiä, joihin haluat kuulua. Kun olet liittynyt ryhmän jäseneksi, voit liittyä keskusteluun, esittää kysymyksiä ja myös lähettää viestin kenelle tahansa ryhmän jäsenelle.

Se voi olla loistava tapa tulla tunnetuksi ja saada päivityksiä toimialastasi. Lisäksi voit myös jakaa tietoja tai mitä tahansa päivityksiä, mutta varmista, ettet koskaan mainosta itseään tällaisissa ryhmissä. Varmista myös, että luet ryhmän säännöt, sillä jos et noudata niitä, ne saattavat poistaa tai estää sinut.

5. Luo kiinnostavaa sisältöä

Tapa, jolla julkaiset kuvia, tekstiä ja sisältöä muille sosiaalisen median alustoille samalla tavalla, voit tehdä sen LinkedInissä. Ainoa ero on, että tässä julkaisemasi sisällön tulee olla informatiivinen, hyödyllinen tai liiketoiminta-alueellesi liittyvä.

Älä kirjoita mitään vain pysyäksesi aktiivisena, sinun tulee varmistaa, että kaikki kirjoittamasi on oikein ja ilman kielioppivirheitä. Jos pidät videoiden tekemisestä, voit myös ladata hyödyllisiä videoita.

Sisällön säännöllinen julkaiseminen vahvistaa organisaatiosi identiteettiä. Kun lähetät videota, muista lisätä kuvatekstejä katsojille, jotka katsovat videon äänen pois päältä. Jos ei videota, voit myös jakaa koko artikkelin. Katsojasi voivat jopa jakaa nämä artikkelit.

Jos kirjoitat alkuperäistä sisältöä, älä unohda ottaa sen tekijänoikeuksia. Jos haluat yhä useamman lukevan sisältöäsi, yritä lisätä siihen hashtageja.

6. Etsi uusia ehdokkaita ja työpaikkoja

Linkedistä löydät sekä uusia työntekijöitä että mahdollisuuksia tarpeidesi mukaan. Voit helposti etsiä etsimiäsi ihmisiä kirjoittamalla tarvittavat taidot ja napsauttamalla sitten hakupainiketta, jolloin näet tuhansia ihmisiä, joista voit valita minkä tahansa ehdokkaan.

Parasta on, että sen hakusuodattimen avulla voit hakea sijainnin, kielen, koulun, entisen yrityksen, koulutuksen jne. mukaan. Tämä helpottaa ja nopeuttaa oikean sopivan etsimistä. Itse asiassa sen premium-versiossa on vielä enemmän vaihtoehtoja asioiden yksinkertaistamiseksi.

Se on myös hyvä ihmisille, jotka etsivät työtä, koska he voivat ottaa yhteyttä ihmisiin, jos he näkevät profiilinsa mukaisen työpaikan. Tämä on nopea ja helppo tapa saada työpaikka.

7. Rakenna yrityksesi profiili

LinkedIn on loistava alusta bränditietoisuuden ja yrityksesi näkyvyyden luomiseen. Näin voit luoda hyvän yhteyden potentiaalisiin asiakkaisiisi ja yhteyksiisi. Jos luot LinkedIn-sivun, ihmiset tai uudet työntekijät voivat helposti etsiä ja lukea yrityksestäsi.

Voit käyttää sivullasi vierailevien ihmisten tietoja kohdistaaksesi sisältöäsi entistä tehokkaammin. Voit myös käyttää LinkedIniä kilpailijoiden, toimittajien ja muiden vastaavien tietojen tutkimiseen.

8. Noudata ammatillista etikettiä

Muista, että sinun on noudatettava etiikkaa ja koodeja, jos haluat säilyttää hyvän maineen LinkedInissä. Menestyksesi riippuu hyvien suhteiden ylläpitämisestä yhteyksiesi kanssa, mikä on mahdollista vain, jos vaikutat ammattimaiselta.

Varmista siis, että et julkaise mitään henkilökohtaista sisältöä tai juoruja, joita kuulet, koska monet ihmiset lukisivat sen. Ole valppaana jakaessasi yritystäsi koskevia tietoja, sillä se voi jättää suuren vaikutuksen katsojiisi ja yhteyksiisi. Älä keskustele saavutuksistasi liikaa, vaan keskity todellisten ja hyvien yhteyksien luomiseen.

Lue myös: 30 kannattavinta keikkaa Fiverrillä

Tässä oli kyse LinkedInin tehokkaasta käytöstä. Kerro meille nyt joistakin parhaista käytännöistä, joita sinun tulee noudattaa, jotta saat enemmän näkymiä profiiliisi tai lisätäksesi bränditietoisuutta jne.

LinkedInin parhaat käytännöt

1. Optimoi LinkedIn-profiilisi verkkosivustolinkkien ankkuriteksti

Monet ihmiset käyttävät perusankkuritekstilinkkejä verkkosivustojensa luettelossa LinkedIn-profiilisi tietoosiossa. voit muokata perusankkuritekstiä ja tehdä niistä houkuttelevia. Syy tähän on, että se kiinnittäisi enemmän huomiota, jolloin ihmiset näkevät profiilisi entistä enemmän.

  • SEO on erittäin tärkeä – Pelkkä profiilin täyttäminen ei riitä, erottuaksesi muista, sinun on optimoitava profiilisi sopivilla avainsanoilla. Voit lisätä nämä avainsanat otsikkoon, yhteenvetoon, lisätietoihin jne.
  • Tee profiilistasi avoin profiili- Jos valitset LinkedInin pro-version, jos tämä avoimen profiilin ominaisuus auttaa sinua lähettämään viestin mille tahansa LinkedIn-yhteyshenkilölle heidän yhteyden tilastaan ​​riippumatta, jos he hyväksyvät avoimen profiilin viestit. Tämä ominaisuus auttaa sinua saamaan yhteyden ihmisiin, joiden kanssa et muuten ehkä voisi olla vuorovaikutuksessa.
  • Luo kohdistettuja esittelysivuja – Nämä sivut ovat kohdistettuja niche-sivuja, jotka ovat yrityksen pääsivun sivuja. Nämä sivut voivat auttaa mainostamaan tiettyjä tuotteita tai palveluita ja regales tietylle yleisölle. Nämä sivut ovat parhaita, jos haluat tarjota henkilökohtaisemman kokemuksen verkkosivustosi vierailijoille.
  • Käytä LinkedIn Pulse- Et ehkä tiedä mitä LinkedIn-pulssi on? Tämä on LinkedInin julkaisu- ja uutissisällön tuotantoalusta. On hyvä tarkistaa se, koska saisit kaikenlaisiin toimialoihin liittyviä uutisia ja saat myös kaikki päivitykset.

Halutessasi voit myös tilata päivittäisiä tai viikoittaisia ​​sähköposti-ilmoituksia. Parasta on, että kuka tahansa LinkedIn-käyttäjä voi kirjoittaa ja julkaista artikkeleita sykäyksessään.

2. Kokeile mainoksia ja sponsoroituja päivityksiä

LinkedIn tarjosi sinulle myös mainoksia ja sponsoroituja päivityksiä. Näillä mainontavaihtoehdoilla on mahdollisuus kohdistaa yleisö ammatin, yrityksen koon, tehtävän ja toimialan perusteella, mikä tarkoittaa, että mainoksesi näkyvät käyttäjille, jotka todennäköisimmin lukisivat mainoksiasi ja toimivat niiden perusteella.

LinkedIniä voidaan käyttää markkinointityökaluna, sillä se voi lisätä ja kasvattaa tuloja yrityksellesi, jos sitä käytetään oikein.

🔥 Empfohlen:  6 esimerkkiä Amazon-myymälästä verkkokauppasi inspiroimiseksi

Nämä olivat joitain kohtia, jotka kannattaa muistaa LinkedIniä käytettäessä, mutta vielä tärkeämpää on oppia niistä harvoista yleisistä virheistä, joita useimmat ihmiset tekevät käyttäessään LinkedIniä.

Yleisiä virheitä, joita tulee välttää käyttäessäsi LinkedIniä

Sinun on tärkeää tietää LinkedInin yleisistä sudenkuopat ja kuinka voit helposti välttää ne:

a) Älä kohtele LinkedIniä kuten muita sosiaalisen median alustoja: Monet ihmiset tekevät tämän virheen käyttämällä LinkedIniä muiden sosiaalisen median alustojen tapaan, mutta sinun ei pitäisi koskaan tehdä niin. LinkedIn on ammattimainen verkostoitumissivusto. LinkedInissä ei ole suvaitsevaisuutta epäammattimaisia ​​ihmisiä kohtaan, koska ihmiset eivät halua lukea tai viihdyttää mitään hölynpölyä LinkedInissä.

Heti kun ihmiset tekevät profiilin, he alkavat pyytää apua tai liittyä ryhmään ja mainostaa tuotteitaan tai brändiään jne. Vältä näitä virheitä, sillä kaiken tämän tekevät ihmiset, jotka eivät osaa käyttää LinkedIniä, joten toimi ammattimaisesti ja seuraa LinkedIniä säännöt.

b) Pidä tilasi positiivisena: Varmista, että et keskustele poliittisista aiheista ja siitä, kuinka ala, jolla työskentelet, on huonontunut. Pyri pitämään viestisi positiivisina ja erityisinä. Lisäksi olisi hienoa, jos julkaisemasi sisältö perustuisi tosiasioihin ja tilastoihin.

Toimialallesi lisäarvoa tuovan mahtavan sisällön julkaiseminen voi olla hyvä idea ja auttaa myös muita.

c) Puuttuva personointi: Tähän mennessä tiedät hyvin, että LinkedIn on verkostoitumista, mutta silti se tarvitsee myös hieman persoonallista kosketusta. Siksi, jos saat tilaisuuden, sinun ei pitäisi koskaan missata mitään mahdollisuutta mukauttaa minkään yhteyden tai asiakkaan kanssa. Tämä voi auttaa luomaan pitkäaikaisia ​​suhteita ja saavuttamaan hyvän maineen asiakkaiden kanssa.

d) Älä koskaan lähetä viestiä “Näen, että katsoit profiilini”: Monet ihmiset tekevät tämän virheen, mutta sinun ei pitäisi koskaan tehdä tätä. On monia ihmisiä, jotka vainoavat monia ihmisiä, mutta he eivät koskaan kerro heille, he eivät koskaan lähetä heille viestiä suoraan.

On todella outoa ja epäammattimaista sanoa, että olet tarkastanut profiilini, joten jätä tämä huomioimatta, koska muut ihmiset saattavat tuntea olonsa hieman kiusallisiksi ja nolostuneiksi ja hän saattaa myös luoda toisenlaisen kuvan sinusta.

e) Et vietä tarpeeksi aikaa LinkedInissä: Jos haluat saada kaiken irti, sinun on investoitava siihen aikaa, ja sama pätee myös LinkedIniin. Älä usko, että pelkkä LinkedIniin liittyminen riittää; se on kuin ammatillista edistystä, jossa sinun on käytettävä tarpeeksi aikaa.

Mitä enemmän käytät sitä, sitä enemmän hyötyä saat siitä, sillä voit luoda enemmän yhteyksiä, löytää parempia työmahdollisuuksia, mainostaa brändiäsi ja paljon muuta.

f) Älä koskaan valehtele: Toisin kuin jotkut ihmiset, älä liioittele tai valehtele saavutuksistasi tai kokemuksistasi, koska tämä voi olla suurin virhe. Jotkut ihmiset ovat tehneet tämän ja lopulta jonain päivänä he jäivät kiinni, ja sinä päivänä, kun tämä tapahtuu, se saattaa olla urasi loppu tällä alalla. Älä siis koskaan liioittele tai valehtele itsestäsi.

g) Seuranta: Seuraamatta jättäminen voi olla negatiivista sinulle, koska joskus ihmiset auttavat sinua pääsemään työhaastatteluun tai ovat kiinnostuneita urastasi, sinun tulee aina kysyä heiltä heidän uraansa ja heidän asioitaan. Arvosta heitä ja kerro, kuinka heidän neuvoistaan ​​oli apua jne. Tämä ei parantaisi suhdettasi, vaan avaisi sinulle myös tulevaisuuden mahdollisuuksia.

h) Käytä monimutkaisia ​​sanoja kuvaamaan yksinkertaisia ​​töitä: Tämä temppu toimi korkeakouluissa, ei ammattisanassa. Jättiläisten sanojen käyttäminen yksinkertaisen työn mainitsemiseen ei nyt toimi. Käytä hyviä sanoja, mutta älä monimutkaisia ​​sanoja, jotka saavat lukijan kyllästymään. Käytä aina yksinkertaisia ​​ja lyhyitä lauseita kuvaamaan itseäsi tai kokemustasi.

Nämä olivat muutamia asioita, jotka sinun tulee aina pitää mielessä käyttäessäsi LinkedIniä. Älä myöskään unohda noudattaa LinkedInissä liittymiesi ryhmien etiikkaa ja sääntöjä, koska se saattaa kostaa sinulle. Muista myös vastata kaikkiin vastaanottamiisi sähköposteihin ja sisällyttää profiiliisi kaikki tärkeät linkit, jotka liittyvät yritykseesi, blogiisi tai mihin tahansa muuhun tärkeään linkkiin.

Bottom Line

Teknologia on aina auttanut ihmisiä kasvamaan, mutta se riippuu vain henkilöstä, kuinka he käyttävät sitä. Sama koskee LinkedIniä, se on innovaatio, joka oikein käytettynä voi auttaa luomaan todellisia ammatillisia suhteita, joista voit löytää arvoa.

Suositus: 10 parasta rahanhallintavinkkiä aloittelijoille

Profiilisi voi menestyä vain, kun näet, että monet ihmiset katsovat sitä, kommentit lisääntyvät, ihmiset lähettävät sinulle viestejä ja rekrytoijat ottavat sinuun yhteyttä. Ammatillinen kehittyminen on kuin jatkuvaa tanssia, joka vie aina eteenpäin. Luo vahva profiili äläkä koskaan missaa mitään tilaisuutta LinkedInissä, sillä se saattaa olla elämänmuutos sinulle.

Miltä sitten menestys LinkedInissä näyttää sinulle?

Table of Contents