Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miten UPI-maksut vaikuttivat FinTech-teollisuuteen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miten UPI-maksut vaikuttivat FinTech-teollisuuteen?

Termi ”FinTech” on rahoituksen ja teknologian yhdistelmä, ja sillä tarkoitetaan IT-yritysten rahoitusalan uusien ratkaisujen tarjoamista. Uusia liiketoimintamalleja luodaan peräkkäin erityisesti Internetiä käyttävien B-C-palvelujen alueella. Suurin ero näiden uusien yritysten ja perinteisten rahoitusyhtiöiden välillä on heidän ajattelunsa IT-sijoituksista.

Tietotekniikan käyttö luo dramaattisia muutoksia finanssipalveluihin, mikä helpottaa ja tehostaa niiden käyttöä. Maksupalveluissa oli aiemmin toimijoina pankkeja ja luottokorttiyhtiöitä, mutta nyt alalle on tullut uusia toimijoita, mikä helpottaa ja hyödyttää maan kansalaisia. Vastaavasti, UPI-maksut vaikuttivat FinTech-teollisuuteen.

Miksi UPI kasvaa näin nopeasti?
Kuinka UPI vaikutti fintech-teollisuuteen Intiassa?
Johtopäätös
UKK

Miksi UPI kasvaa näin nopeasti?

  • Yksi syistä, miksi UPI-palvelut on otettu käyttöön maailmanlaajuisesti luottamuksella. Kun käytät UPI:tä asioiden maksamiseen, korttitietoja ei jaeta kauppiaiden kanssa, mikä tarkoittaa, että vaikka kauppiaat hakkeroidaan, UPI-maksuja käyttävät ihmiset ovat turvassa tietojen vuotamiselta.
  • Toinen syy siihen, miksi UPI-maksut mullistavat Fintech-teollisuutta, on sen vaivaton tapa maksaa ja rekisteröityä. UPI:n vahvistamiseen tarvitaan vain Aadhar-korttisi todennus, sormenjälkesi skannataan ja matkapuhelinnumerosi vahvistetaan.

Intialainen yhteiskunta pelkää vahvasti petoksia sekä fyysisessä vähittäiskaupassa että verkossa. Vaikka Intiassa olikin tapahtunut valtion interventioita digitaalisten siirtomuotojen käyttämiseksi maksuissa, se on edelleen hyvin käteisyhteiskunta. Jos tarkastellaan luottokorttien käyttöä, joka on digitaalisten maksujen perusmuoto, tällaisten maksupalvelujen käyttöönotto on Intian osavaltioissa alhainen verrattuna Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Japaniin tai Etelä-Koreaan. Luottamuksen rakentaminen digitaalisiin maksupalveluihin on avainasemassa.

Digitaalisen maksamisen tai minkä tahansa muun FinTech-palvelun käyttöönotossa on kyse siitä, kuinka FinTech-teollisuus voi tarjota asiakkaille mukavuutta ja luottamusta, jotta he voivat tuntea olonsa turvalliseksi palvelun käytössä. Mobiilien käyttö on jo nyt ajamassa suurinta muutosta finanssipalveluiden historiassa. Mobiilia pidetään historian nopeimpana teknologian massakäyttöönottona kuin mitään muuta tekniikkaa. Mobiililaitteita on nykyään jo 7,2 miljardia. UPI-maksupalveluissa mobiili oli vain 1 % kaikista tapahtumista vuonna 2010, nyt vuonna 2019 se on yli 45 %.

🔥 Empfohlen:  Teslan kauan odotettu lanseeraus Intiassa


Kuinka UPI vaikutti fintech-teollisuuteen Intiassa?

National Institute for Transforming Indian (NITI) toimitusjohtaja Amitabh Kant sanoi haastattelussa, että Intian Fintech-markkinat kasvavat todennäköisesti 31 miljardiin dollariin vuonna 2020, ja tämä johtuu suurelta osin UPI-maksujen käytöstä. Tämä johtuu pääosin siitä, että Intia on ainoa maa maailmassa, jossa on yli miljardi mobiiliyhteyttä ja biometriikkaa, mikä tarjoaa riittävästi mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia fintech-teknologian tunkeutumiseen.

Intian FinTech-markkinoiden arvioidaan hyppäävän 140 miljardiin dollariin vuonna 2023 ja vuoteen 2025 mennessä Fintech-alan arvon arvioidaan olevan 150-160 miljardia dollaria.

  • UPI on helpottanut maksamista: Takana ovat ajat, jolloin ihmisillä oli tapana kantaa mukanaan valtava nippu käteistä matkustaessaan tai vieraillessaan ravintolassa. UPI-maksujen käyttöönoton myötä matkustamisesta on tullut helpompaa ja turvallisempaa.
  • UPI on helpottanut ostamista ja myymistä verkkokaupan kautta: UPI on helpottanut ostamista ja myymistä fintech-sovellusratkaisun kautta verkkokauppayrityksille. Kun Internet of Things (IoT) -yhteyden kautta liitetään monenlaisia ​​laitteita, on mahdollista saada historiallista tietoa ihmisten päivittäisestä toiminnasta. Näiden elämänlokien avulla sähköisen kaupankäynnin alustat pystyvät analysoimaan säännöllisen ja laittoman toiminnan malleja, mikä lisää niiden kykyä havaita laitonta toimintaa.
  • Luottamuksen lisääminen sekä asiakkaiden että yritysten keskuudessa: UPI-maksut ovat käynnistäneet ja luoneet luottamusta ostajien ja myyjien välille. Tämä johtuu järjestelmän sisällä ylläpidetystä yksityisyydestä. UPI-tapahtumat ovat aina maksajan aloittamia ja edellyttävät maksajan hyväksyntää OTP:ltä. Tämä keskittyy henkilöiden välisiin siirtoihin (P2P).
  • Maksut UPI:n kautta ovat erittäin nopeita: Toinen UPI:n huomionarvoinen piirre, joka on luonut sille valtavan kysynnän Fintech-teollisuudessa, on se, että maksut tai tapahtumat hoituvat erittäin nopeasti. Ei viivettä ja viivettä, mikä helpottaa liiketoiminnan sujuvuutta.
  • UPI:n avulla voit linkittää tilisi suoraan PANKKIIN, etkä tarvitse virtuaalisia lompakoita: On olemassa monia virtuaalilompakkoyrityksiä, kuten Paypal, PayTM, Mobikwik jne., mikä edellyttää, että laitat rahaa virtuaalilompakkoon, mutta UPI-maksun avulla voit käyttää säästötilisi rahaa suoraan.
  • Voit myös pitää kirjaa pankkitapahtumistasi UPI:n kautta: UPI:n avulla voit myös pitää kirjaa nostoista ja talletuksista, mikä säästää aikaa ihmisiltä, ​​jotka muuten olisivat käyneet pankissa päivittämässä kirjanpitoaan. Tästä on suuri hyöty vanhuksille, joiden ei tarvitse käydä pankeissa ja he voivat siirtää haluamansa summat hakemuksen kautta.
🔥 Empfohlen:  Miten sumeaa logiikkaa voidaan käyttää sääntöpohjaiseen päätöksentekoon?


Johtopäätös

UPI on kahden viime vuoden aikana tehnyt toisen innovaation, jossa voit pyytää luottoa tilinylitystilisi (OD) kautta. Tämä uusin lisäarvo eliminoi luottokorttipuhelujen riskin ja riskinarvioinnin perinteisten pankkien luottojärjestelyjen kautta. Voimme siis perustellusti sanoa, että innovatiivisuuden ja yrittäjyyden kulttuuri on syntynyt käytön myötä UPI Fintech-teollisuudessa emmekä olisi voineet olla ylpeämpiä. Se mullisti ajatuksen päivittäisistä maksuista ja improvisoi myös tilisiirtojen turvallisuudesta.

UKK

Mikä on UPI-täyslomake?

UPI:n täydellinen lomake on Unified Payments Interface.

Mikä on UPI pankkitoiminnassa?

Unified Payments Interface (UPI) on Intian National Payments Corporationin (NPCI) kehittämä pikamaksujärjestelmä.

Mikä on FinTech-toimiala?

FinTech on lyhenne sanoista Financial technology. FinTech on talouden toimiala, johon kuuluu yrityksiä, jotka teknologian avulla tekevät rahoituspalveluista nopeita ja tehokkaita.

Mikä on UPI-tekniikka?

UPI on NPCI:n yhtenäinen käyttöliittymä, joka yhdistää erilaiset pankkipalvelut ja lompakkomaksu- ja muut ominaisuudet yhdeksi maksujärjestelmäksi. Yksi UPI-tunnus ja PIN-koodi luodaan. UPI-tunnusta ja PIN-koodia käytetään rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen, ja reaaliaikaisia ​​pankkien välisiä maksuja voidaan suorittaa.