Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä? [+5 Ways to Increase Sales with Web Design]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä? [+5 Ways to Increase Sales with Web Design]

Haluat tehdä positiivisen ensivaikutelman uusien vierailijoiden kanssa. Kun he tulevat sivustollesi, haluat heidän olevan kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi ja heistä tulee asiakkaaksi. Jos verkkosivustosi ei kuitenkaan ole tasoltaan, saatat antaa yleisöllesi negatiivisen ensivaikutelman, koska 94 % ensivaikutelmista liittyy verkkosivustosi suunnitteluun.

Sivustosi ulkoasu ei ainoastaan ​​tee ensivaikutelmaa, vaan sillä on valta määrittää, tuleeko joku myymään yrityksesi. Miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä? Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka sivustosi suunnittelun uudistaminen voi auttaa lisäämään yrityksesi tuloja!

PS Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista markkinointitrendeistä ja saada toimivia vinkkejä web-suunnittelun ja markkinoinnin käyttämiseen tuloksesi kasvattamiseen, tilaa Revenue Weekly!

Miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä?

Verkkosuunnittelun avulla voit lisätä myyntiä ja parantaa yrityksesi tuloja.

Miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä tarkalleen? Katsotaanpa muutamia tilastoja, jotka osoittavat suunnittelun vaikutuksen myyntiin:

75 % mielipiteistä verkkosivuston uskottavuudesta tulee web-suunnittelusta

Kun käyttäjät katsovat sivustoasi, he määrittävät, oletko uskottava suunnittelusi perusteella. Joten jos nykyinen suunnittelusi on vanhentunut, vierailijat eivät näe sinua luotettavana ja karttavat sivustoasi.

Tämä aiheuttaa sen, että menetät yrityksesi myynnistä. Kun uudistat verkkosivustosi suunnittelua, parannat sivustosi uskottavuutta. Siisti ja moderni verkkosivusto saa vierailijat tuntemaan olonsa mukavaksi selailemaan tai tekemään ostoksia sivullasi.

Tämän seurauksena he todennäköisemmin ostavat yritykseltäsi.

Verkkosivustosi suunnittelun parantaminen voi lisätä sen uskottavuutta, mikä lisää yrityksesi myyntiä.

89 % ihmisistä tekee ostoksia kilpailijan kanssa huonon käyttökokemuksen jälkeen

Haluatko tietää, kuinka web-suunnittelu voi parantaa myyntiä? Aloita tarkastelemalla, kuinka verkkosivustosi ulkoasu vaikuttaa käyttäjäkokemukseen.

Jos sivustosi on vanhentunut ja vaikea käyttää, vierailijasi eivät pysy siellä. He poistuvat sivustostasi ja vierailevat kilpailijan verkkosivustolla, mikä johtaa menetettyyn myyntiin.

Sivusto, joka tarjoaa positiivisen kokemuksen upealla suunnittelulla, pitää ihmiset kuitenkin sitoutuneina sivustoosi.

Sen lisäksi, että piirrät heidät visuaalisesti houkuttelevan sivuston avulla, sinulla on verkkosivusto, joka on toimiva ja yleisösi helppokäyttöinen. Tämä parannettu suunnittelu lisää yrityksesi sitoutumista ja myyntiä.

🔥 Empfohlen:  Ystävyys päättyi yksittäiseen moodiin – nyt Multi-Modality on paras ystäväni: CoDi on tekoälymalli, joka voi saavuttaa minkä tahansa sukupolven Composable...

38 % ihmisistä lopettaa verkkosivuston käytön, jos se ei ole houkutteleva

Jos verkkosivustosi ei ole visuaalisesti houkutteleva, ihmiset lakkaavat olemasta kiinnostuneita siitä. Yleisösi haluaa olla vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa, jotka ovat visuaalisesti houkuttelevia ja kiinnittävät heidän huomionsa.

Vanhentunut verkkosivusto voi saada ihmiset poistumaan, mikä tarkoittaa, että niistä ei tule myyntiä yrityksellesi. Investoimalla ammattimaiseen web-suunnitteluun voit kuitenkin kasvattaa yrityksesi myyntiä ja tuloja. Voit luoda visuaalisesti houkuttelevamman sivuston, joka kiinnittää yleisösi huomion ja saa heidät sitoutumaan sisältöösi.

5 tapaa parantaa web-suunnitteluasi myynnin lisäämiseksi

Sinulla on vastaus kysymykseen “Miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä?” ja tiedät web-suunnittelun merkityksen myynnin kannalta, joten nyt on aika siirtyä siihen, kuinka voit parantaa sivustosi ulkoasua myynnin lisäämiseksi.

1. Integroi responsiivinen suunnittelu

Kun tiedät web-suunnittelun merkityksen myynnin kannalta, voit ymmärtää, kuinka toimiva sivusto houkuttelee yleisöäsi. Ensimmäinen askel myynnin lisäämisessä on responsiivisen suunnittelun integrointi. Responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sivustosi mukautuu mihin tahansa laitteeseen, jota joku käyttää.

Jos joku käyttää verkkosivustoasi mobiililaitteellaan, responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sivustosi mukautuu pienemmälle näytölle. Käyttäjillä on sama loistava kokemus kuin jos he käyttäisivät sivustoasi pöytäkoneella. Sinun on integroitava responsiivinen suunnittelu sivustoosi, koska 37 % kuluttajista ostaa todennäköisemmin mobiiliresponsiivisilta verkkosivustoilta.

Hyvä, responsiivinen verkkosivustosuunnittelu voi auttaa sinua lisäämään yrityksesi myyntiä.

2. Tee toimintakehotuksistasi (CTA) erottumaan sivulla

Jos haluat lisätä myyntiä verkkosuunnittelun avulla, keskity toimintakehotuksiisi. Kun yleisösi pitää sivustosi tiedoista ja haluaa ottaa seuraavan askeleen, he etsivät toimintakehotuksia opastaakseen heitä. Jos toimintakehoitteesi eivät erotu sivulla tai kerro yleisöllesi, kuinka edetä, menetät yrityksesi myyntiä.

Voit lisätä myyntiä web-suunnittelulla luomalla CTA:ita, jotka ponnaavat sivultasi. Katso tämä Applen esimerkki: Sininen CTA ponnahtaa pois sivun valkoisesta kuviosta. Se on myös kuvaava ja kertoo käyttäjälle tarkalleen, mitä tapahtuu, jos hän napsauttaa toimintakehotusta.

Tässä tapauksessa, jos joku klikkaa CTA:ta, hän lisää tuotteen laukkuun. Kun sinulla on hyvä verkkosivuston suunnittelu, toimintakehoitteesi erottuvat sivulla ja tarjoavat perusteellisen kuvauksen siitä, mitä tapahtuu, kun he napsauttavat painiketta. Joten sen sijaan, että sinulla olisi toimintakehotus, jossa lukee “Napsauta tätä”, haluat kuvailevan toimintakehotuksen, kuten “Rekisteröidy ilmaiseen kokeiluun napsauttamalla tätä!” Joten miten web-suunnittelu voi parantaa myyntiä?

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekniikka voi parantaa kirjoitustaitoja?

Suunnittelemalla yleisöäsi kiinnostavia ja helposti löydettäviä toimintakehotuksia saat enemmän ihmisiä napsauttamaan niitä, mikä lisää yrityksesi myyntiä.

3. Käytä korkealaatuista visuaalista materiaalia

Jos haluat kasvattaa myyntiä web-suunnittelulla, keskity korkealaatuisten visuaalien käyttöön. Visuaalisilla ominaisuuksilla on ratkaiseva rooli yleisön pitämisessä sivullasi. Kun sivullasi on tekstilohkoja, joita ei voi hajottaa, vaarana on, että yleisösi työntyy pois sivustostasi.

Tekstiseinät voivat tuntua ylivoimaisilta, mikä saa käyttäjät pomppaamaan sivustoltasi. Lisäksi, jos visuaalisi, kuten tuotekuvasi, ei ole korkealaatuista, yleisösi ei voi nähdä niitä. Se antaa heille myös huonon kuvan sivustostasi ja voi saada vierailijat pitämään sivustosi epäluotettavana.

Hyvä sivuston suunnittelu sisältää laadukasta visuaalista sisältöä, joka parantaa käyttökokemusta. Voit lisätä sivustollesi visuaalista ponnahdusta kuvien, videoiden tai grafiikan avulla. Suosittelemme käyttämään alkuperäistä visuaalista materiaalia – arkistokuvat tai grafiikat voivat tuntua persoonattomalta, ja on mahdollista, että yleisösi näkee niitä käytettynä muilla sivustoilla.

Visuaalien lisääminen verkkosivustollesi auttaa sinua pitämään liidejä sitoutuneina pidempään, mikä lisää yrityksesi myyntiä.

4. Luo järjestetty navigointi

Jos edelleen kysyt: “Kuinka web-suunnittelu voi parantaa myyntiä?” on aika tarkastella yhtä web-suunnittelun kriittisimmistä näkökohdista: navigointiasi. Kun investoit verkkosuunnitteluun, keskity organisoidun navigoinnin rakentamiseen, jota on helppo käyttää. Järjestetyn navigoinnin avulla ihmiset löytävät tuotteesi tai palvelusi nopeammin ja helpommin, mikä tekee niistä todennäköisemmin myyntiä yrityksellesi.

Otetaan Apple esimerkkinä. Niiden navigointi on järjestetty heidän myymiensä tuotteiden mukaan. Heillä on erilliset luokat tietokoneille, iPadeille ja iPhoneille sekä kelloille ja televisioille. Tämän navigoinnin avulla ostajat voivat helposti löytää tarvitsemansa tuotteen. Mitä tulee navigointiisi, haluat varmistaa, että järjestät sen, jotta yleisösi voi löytää asiaankuuluvaa tietoa. Käytä laajoja luokkia ja järjestä niihin liittyvät alaluokat.

Sen avulla voit luoda organisoidun navigoinnin, jotta yleisösi voi löytää tiedon nopeasti.

5. Käytä tyhjää tilaa

Jos haluat lisätä myyntiä web-suunnittelulla, varmista, että käytät tyhjää tilaa. Monet yritykset tekevät virheen yrittäessään täyttää verkkosivustonsa jokaisen sentin tiedolla tai kuvalla. Tosiasia on kuitenkin, että sivustosi ylikuormittaminen voi tehdä siitä enemmän häiritsevää ja ylivoimaista yleisöäsi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on syymarkkinointi ja miten se voi hyödyttää yritystäsi?

Valkoinen tila on hyvän suunnittelun perusta. Sen avulla voit pitää sivuston puhtaana ja pitää yleisösi keskittyneenä olennaiseen tietoon. Applen verkkosivusto on erinomainen esimerkki tyhjän tilan hyödyntämisestä vierailijoiden keskittymiseen.

Kun käytät tyhjää tilaa, pidät yleisösi keskittyneenä olennaiseen tietoon ja saat heidät pysymään sivustossasi pidempään mukana. Pidempi sitoutumisaika lisää yrityksesi myyntiä.

6. Nopeuta sivustoasi

Tiesitkö, että hitaasti latautuvat sivustot aiheuttavat 2,6 miljardin dollarin tulonmenetyksiä vuosittain? Jos sivustosi ei lataudu nopeasti, menetät yrityksesi myynnin. Verkkosuunnittelun avulla voit kuitenkin parantaa sivustosi latausaikaa ja ansaita siten enemmän myyntiä yrityksellesi.

Nähdäksesi sivustosi nykyisen latausajan voit syöttää URL-osoitteesi Google PageSpeed ​​Insightsiin ja nähdä sivustosi tämänhetkisen latausajan. Jos sivustosi ei ole tasoltaan, voit ottaa Googlen ehdotuksia vastaan ​​ja yrittää parantaa sivustoasi, jotta se latautuu nopeammin. Voit myös investoida digitaalisen markkinointiyrityksen sivunnopeuspalveluihin, jos sinulla ei ole aikaa tai et tiedä mistä aloittaa sivustosi suunnittelun parantamisessa.

Kasvata myyntiä huippuluokan web-suunnittelutoimiston web-suunnittelulla

Investointi verkkosivustosi suunnitteluun auttaa sinua lisäämään yrityksesi myyntiä.

Luomalla kauniisti suunnitellun sivuston pidät yleisösi sitoutuneena ja kiinnostuneena sivustasi pidempään. Sivuston ulkoasun uudistaminen voi olla iso projekti, mutta WebFX voi poistaa sen tehtävälistaltasi. Palkitun yli 500 asiantuntijan tiimimme avulla voimme auttaa sinua rakentamaan verkkosivuston, josta pidät.

Ota yhteyttä verkossa tai soita meille tänään klo 800-280-1062 puhua strategin kanssa web-suunnittelupalveluistamme!