Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miten WriterAccessia käytetään? Ota kaikki irti alustan työkaluista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miten WriterAccessia käytetään? Ota kaikki irti alustan työkaluista

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa voisi sanoa, että brändi on vain niin hyvä kuin sen sisältömarkkinointi on.

Sisältömarkkinointi tarjoaa kuluttajille tiedot, joita he tarvitsevat palvelun ostamiseen tai tilaamiseen. Se on usein ostosuppilon yläosassa ja myös alaosassa.

WriterAccessin käytön oppiminen voi auttaa sinua tavoittamaan nämä kuluttajat paremmin.

WriterAccess on porttisi poikkeuksellisen sisällön luomiseen. Se tarjoaa sinulle kriittiset työkalut ja huippututkitut kyvyt, joita tarvitset laadukkaiden artikkeleiden, blogien, verkkosivustojen, e-kirjojen ja muiden tuottamiseen.

Voit hankkia joitain työkaluja, joihin pääset WriterAcessin jäsenenä. Mutta WriterAccess tuo työkalut työkalupakkiisi halvemmalla ja lisää lahjakkuutta sisältösi loistamiseen.

Tietenkin me kaikki pelkäämme sitä, mitä emme ymmärrä. Joten jos WriterAccessin käyttäminen estää sinua, voimme auttaa.

Tämä artikkeli kertoo sinulle hieman enemmän WriterAccess-sisällönluontialustasta ja sen työkaluista.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

WriterAccessin käyttäminen

Aloitetaan perusmääritelmällä. WriterAccess on sisällöntuotantoalusta. Jäsenenä saat kaiken tehokkaaseen sisältömarkkinointiin tarvitsemasi yhdestä paikasta. Tämä tarkoittaa, että voit:

 • Ideoita aiheita
 • Luo sisältömarkkinointistrategioita
 • Tutkia avainsanoja
 • Mittarin luettavuus
 • Löydä kirjoitus-, editointi- ja suunnittelukykyjä
 • Palkkaa heidät
 • Luo tilausseloste
 • Muokkaa sisältöä tai ulkoasua
 • Luo sisältöä, joka on valmis julkaistavaksi

Ja kaikki tapahtuu yhdellä alustalla. Mieti, mitä kaikkea tämä vaatii ilman WriterAccessia, ja arvon näkeminen ei ole vaikeaa.

Kojelauta

Yksi asia, joka erottaa WriterAcessin muista lahjakkuusalustoista, ovat tarjotut ominaisuudet. Se alkaa kattavasta kojelautasta, jonka avulla voit visualisoida kaiken sisältösi kanssa kerralla.

Kojelaudassa on myös tehokas tekoälypohjainen aihegeneraattori. Seuraava aihe voi siis olla valmiina aivan käden ulottuvilla. Tutkimusta ei tarvita; tee vain tilaus.

The Talent

WriterAccess esittelee sinulle tuhansia lahjakkaita sisällöntuottajia. He ovat ammattikirjoittajia, suunnittelijoita, sisältöstrategioita, toimittajia, oikolukijoita ja kääntäjiä. Voit löytää luojan, joka sopii tyyliisi ja budjettiisi.

Alustan kautta sinulla on mahdollisuus valita käsin haluamasi lahjakkuus, kuten sisällöntuottaja. Voit myös antaa tekoälyn löytää sinulle oikean ammattilaisen tietojesi tai haluamasi kirjoitustyylinäytteen perusteella.

Kolmas vaihtoehto on antaa johtajien, jotka tuntevat nämä kirjoittajat hyvin, suositella niitä, jotka sopivat projektiisi. Sitten he lähettävät kirjoittajille sähköpostia ja pyytävät heitä vastaamaan sinulle saatavuudestaan.

WriterAccessilla on myös kykyjä jokaiseen budjettiin. Kirjoittajilla on esimerkiksi tähtiluokitukset, jotka osoittavat heidän palkkatasonsa. Se voi olla tapa löytää nopeasti kirjailija, jolla on varaa.

Kirjoittajat käyvät läpi laajan laatutestauksen ennen kuin WriterAccess hyväksyy heidät. Arviot ilmaisevat kokemusta, koulutusta ja sitä, kuinka hyvin muut jäsenet ottavat ne vastaan.

Strategiatyökalut

Tietysti sisällön luominen on enemmän kuin kirjoittajan löytämistä. Tarvitset myös jonkun muokkaamaan kirjoitettua sisältöä. Lisäksi sinun on luotava strategia, joka auttaa sinua luomaan sisältöä säännöllisesti, ja sinun on ideoita aiheita.

🔥 Empfohlen:  Miksi sosiaaliset osuudet, jotka viittaavat melkein mihinkään liikenteeseen, ovat hyödyllisiä

WriterAccess tarjoaa strategisia työkaluja, jotka vievät sinut perille. Alustalta löydät joitain innovatiivisimpia käytettävissä olevia työkaluja kuvien asettamiseen, aiheiden kehittämiseen, hakukoneoptimoinnin parantamiseen ja sisältösi julkaisemiseen yleisillä alustoilla, kuten WordPress, Hubspot ja Zapier.

WriterAccess tarjoaa työkalut ja kyvyt, joita tarvitset luodaksesi sisältöä, joka kasvattaa brändiäsi käden ulottuvilla. Löydät myös innovatiivisia tekoälypohjaisia ​​työkaluja, jotka voivat auttaa sinua strategioissa.

Luo parempaa sisältöä nopeammin: AI-työkalut

AI tai tekoäly käyttää koneoppimista ymmärtääkseen tarpeitasi paremmin. WriterAccessin avulla saat kaiken irti tekoälystä sisällön luomiseen, mutta silti ammattilaiset tekevät kriittisen, luovan työn puolestasi.

WriterAccess tarjoaa sinulle tekoälytyökaluja, jotka auttavat sinua:

 • Tutki markkinoitasi
 • Ymmärrä yleisöäsi
 • Kehitä aiheita
 • Luo avainsanoja
 • Pisteiden kieli
 • Kehitä ostajapersoonia
 • Etsi kirjoittaja, joka sopii tyyliisi ja ääneesi
 • Seuraa asiakaspolkua
 • Etsi ja lisensoi kuvia
 • Tarkista alkuperäisyys

Tämä on kaikki se, mitä sinun on joka tapauksessa tehtävä osana sisältömarkkinointistrategiaasi. WriterAccess AI -työkalut tekevät työn puolestasi. Sinun tarvitsee vain tehdä kriittiset päätökset.

WriterAccess toimii virtaviivaistamalla sisältömarkkinointiprosessia puolestasi. Sisältömarkkinointi on elintärkeää liiketoiminnan kasvulle, mutta se voi olla uuvuttavaa. Liian usein yritykset jättävät välttämättömät vaiheet väliin tai tyytyvät vähemmän kuin mitä ne tarvitsevat säästääkseen aikaa tai rahaa.

WriterAccessin jäsenenä saat kakkusi ja syöt sen myös. Saat brändisi tarvitseman korkealaatuisen sisällön, mutta vähemmän aikaa ja rahaa investoimalla. Yhdellä alustalla saat kaiken tarvitsemasi aiheesta lahjakkuuteen. Luot julkaisukelpoista sisältöä nopeasti ja säännöllisin väliajoin.

Tarkista luettavuustaso: Language Grader

Language Grader -työkalu käyttää kolmea eri pistettä varmistaakseen, että tekstisi saavuttaa ihanteellisen luettavuustason yleisöllesi. Nämä pisteet ovat:

 • Helppolukuinen Flesch-Kincaid: Vaihtelee 0-100, ja 100 on helpoin lukea.
 • Flesch-Kincaid-luokan taso: Vaiheet 1-18, mikä heijastaa vaikeusastetta.
 • Gunning Sumu -indeksi: Vaihtelee noin 5–17+, ja pistemäärä heijastaa lukua, joka on noin yhden pisteen korkeampi kuin vastaava arvosana.

Kun kirjoittaja on lähettänyt sen, jokainen tilaus arvostellaan automaattisesti. Löydät pisteet tilauslomakkeesta. Voit pyytää haluamaasi lukutasoa tilausta tehdessäsi varmistaaksesi, että kirjoittajasi saavuttaa haluamasi merkin.

Voit myös käyttää erillistä Language Grader -ohjelmaa tilisi Alustatyökalut-osiossa. Liitä ja lähetä vähintään 200 sanaa tekstiä saadaksesi sisällön luettavuuspisteet.

Tarkenna ajoitustasi: Asiakasmatkakartat

Asiakasmatkakartat hahmottelevat vaiheita, jotka henkilö kulkee läpi siitä hetkestä, kun hän löytää brändisi, kunnes hänestä tulee uskollinen asiakas ja fani. Tämän matkan kartoittaminen auttaa sinua välittämään oikean viestin oikeaan aikaan.

Sisällön luominen asiakaspolun eri vaiheisiin alkaa ottamalla huomioon, mitä yleisösi ajattelee, tuntee ja tarvitsee kuulla kunkin vaiheen aikana.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas vertaislainaukseen vuonna 2023

Löydät asiakasreittikartan rakennustyökalun tilisi Omaisuuskirjaston Streamline Workflow -osiosta. Luo matkakartta matkan kullekin vaiheelle ja liitä se sitten sisältötilauksiin auttaaksesi kirjoittajaa.

Lisäalustatyökalujen avulla voit seurata, kuinka paljon sisältöä olet luonut kullekin vaiheelle varmistaaksesi, että sinulla on koko matka.

Ymmärrä yleisösi: Buyer Persona Builder

Varmista, että sinä ja kirjoittajasi ymmärrät kohdeyleisösi alustan Buyer Persona Builderin avulla. Tämä työkalu opastaa sinut läpi luoda houkutteleva, dataohjattu persoona helppokäyttöisellä lomakkeella.

Täytä kentät tai valitse valintaruudut luodaksesi ihanteellisen asiakasprofiilin, joka sisältää:

 • Nimi, kuva ja tehtävänimike
 • Miksi he tarvitsevat mitä tarjoat
 • Väestötiedot
 • Käyttäytyminen ja vaikuttajat
 • Kohdista kirjoitustyyli, sävy, muoto ja tietotaso
 • Sisällön luettavuuden taso ja tavoite

Löydät ostajan persoonarakenteen tilisi resurssikirjaston Streamline Workflow -osiosta. Voit luoda ja tallentaa niin monta persoonaa kuin tarvitset. Kun olet tallentanut, voit helposti lisätä ne mihin tahansa tekemäsi tilaukseen suoraan tilauslomakkeesta.

Jos sinulla on useita henkilöitä WriterAccessissa, voit käyttää työkalujamme seurataksesi, kuinka monta kappaletta olet luonut kullekin. Tämä auttaa varmistamaan, että tavoitat jokaisen yleisön oikeanlaisella sisällöllä.

Virtaviivaista viraston työnkulkua: White Label Portal

Erityisesti virastoille suunniteltu White Label -portaalimme helpottaa työskentelyä useiden asiakkaiden kanssa. Asiakkaasi voivat käyttää sisältöään mukautetun portaalin kautta, jonka olet määrittänyt WriterAccess-alustalle.

Asiakkaasi voivat siirtyä portaaliin pyytääkseen tarkistuksia tai hyväksyäkseen sisältönsä – edes tietämättä, että he käyttävät alustaa, joka ei ole sinun.

Löydät White Label Portal -vaihtoehdon tilisi Virtaviivaista työnkulkua -osiosta.

Etsi kuumimmat aiheet: BuzzSumo

Ennen kuin voit ottaa yhteyttä yleisöösi, sinun on valittava aiheita, jotka todella kiinnostavat heitä. Löydät nämä aiheet helposti palkitun BuzzSumo-työkalun avulla.

Alusta sisältää erikoisversion BuzzSumosta, jonka avulla voit lähettää avainsanan löytääksesi:

 • Suosittuja aiheita
 • Huippuvaikuttajat
 • Trendaavaa sisältöä

Suodata tulokset löytääksesi täydelliset ideat, jotka liittyvät brändiisi. Muuta sitten ideat nopeasti tilauksiksi. Löydät BuzzSumo-vaihtoehdon tilisi Alustatyökalut-osiosta.

Lisää houkuttelevia visuaaleja: kuvakirjastot

Ihminen käsittelee kuvia 60 000 kertaa nopeampi kuin teksti. Laadukkaat kuvat tai niiden puute voivat myös tehdä tai rikkoa ensivaikutelman sivustostasi, sivustasi tai viestistäsi.

Silmää hivelevien kuvien lisääminen sisältöösi on helppoa WriterAccess-alustan kuvakirjastovaihtoehtojen avulla. Olemme tehneet yhteistyötä StoryBlocksin, Shutterstockin ja Gettyn ​​kanssa tarjotaksemme korkealaatuisia kuvia sormiesi ulottuville.

Storyblocks-kuvat ovat ilmaisia, kun taas Shutterstock- ja Getty-kuvat ovat saatavilla alustan kautta alennettuun hintaan.

Kuvavaihtoehdot ovat tilisi Tilaukset-osiossa. Täältä voit löytää kuvia itse ladattavaksi ja käytettäväksi missä tahansa haluamassasi sisällössä. Jos haluat mieluummin, että kirjoittaja etsii kuvia sinulle, ilmoita pyyntösi tilauslomakkeella tilausta tehdessäsi.

🔥 Empfohlen:  Paytm-liiketoimintamalli – miten Paytm ansaitsee rahaa

Varmista omaperäisyys: Copyscape

Alkuperäinen sisältö on pelin nimi sisältömarkkinoinnissa. Plagiointi ei ole koskaan hyväksyttävää, ja päällekkäinen sisältö voi haitata sijoitustasi ja yleistä tuotemerkkiäsi.

Jokainen WriterAccess-alustan kautta lähetetty tilaus suoritetaan automaattisesti Copyscapen tunnetun alkuperäisen tarkistuksen läpi.

Copyscape skannaa lähetetyn sisällön enemmän kuin 600 miljoonaa blogia ja muuta verkkosisältöä selvittääkseen, löytyykö osumia. Jos ne ovat, voit nähdä, onko vastaavaa tekstiä liikaa ja onko se korjattava.

Lisätyökalut lisätehoa varten

Vaikka olemme hahmotelleet joitain alustan parhaista työkaluista, niitä on vielä muutama. Ne sisältävät:

 • SpyFu SERP -seuranta: Seuraa sisältösi suorituskykyä ja vakoile kilpailijoita saadaksesi oivalluksia ja suunnitellaksesi seuraavan sisältömarkkinointisi.
 • Surfer SEO: SurferSEO käyttää edistynyttä tekoälyä suorittaakseen automaattisesti kilpailuanalyysin yhden sivun kilpailussasi. Se paljastaa ihanteellisen pituuden, luettavuuden ja avainsanavalinnan, jota käytetään kilpailemaan yhden sivun paikoista.
 • MarketMuse: Käytä MarketMusea sisällön optimointiin edelleen saadaksesi parhaat tulokset.
 • Julkaisemisen integraatiot: Työnnä sisältösi suoraan WriterAccess-alustalta WordPressiin, Facebookiin, HubSpotiin, LinkedIniin tai Twitteriin julkaisemista varten.

Ota kaikki irti WriterAccesista

Saadaksesi selville, mitkä nämä työkalut tulevat nykyisen tilauksesi mukana, siirry kojelautaan ja napsauta vasemmalla puolella olevaa alustatyökalut.

Useimmat työkalut sisältyvät perusjäsenyyteen, vaikka muutamat ovat yksinoikeudella korkeammille tasoille. Alustan työkalujen hyödyntäminen alkaa tiedosta, mitkä ovat käytettävissäsi. Toinen osa on niiden käytön oppiminen.

Asiakasohjekeskuksessamme on paljon tietoa, mukaan lukien:

 • UKK
 • Käyttöoppaat
 • Video-opetusohjelmat
 • Helppoja vaihtoehtoja ottaa meihin yhteyttä

Siellä voit oppia lisää työkaluista sekä kaikista muista alustan näkökohdista.

Johtopäätös

Määrä on yhtä kriittinen kuin laatu SEO maailmassa. Oikealla sisällöllä sinun pitäisi nähdä enemmän liikennettä verkkosivustollasi, korkeampi sijoitus orgaanisissa hauissa ja tulos parantua. Huomaat myös, että luot enemmän sisältöä kuin koskaan.

Avainsanojen tutkimus, aiheiden luominen, ostajapersoonat, sisältömarkkinoinnin strategiatyökalut ja joukko tarkastettuja sisällöntuottajia odottavat sinua WriterAccesissa. Tämä on totta, olitpa brändi, joka etsii sisältömarkkinointiratkaisua, tai markkinoija, joka haluaa helpottaa työtäsi. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, on kokeilla sitä. Voimme auttaa sielläkin.

WriterAccess tarjoaa a ilmainen kahden viikon kokeilu. Näet itse kaiken sisällönluontialustan tarjoaman maksutta. Rekisteröidy siis tänään ja katso, mistä WriterAccessissa on kyse.

Table of Contents