Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitkä ovat erilaiset markkinoinnin tyypit?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat erilaiset markkinoinnin tyypit?

Markkinointi on tärkeä osa minkä tahansa yrityksen toimintaa. Se auttaa sinua tavoittamaan uusia asiakkaita, lisää myyntiä ja korostaa brändiäsi. Mutta minkä tyyppistä markkinointia on saatavilla, ja mihin sinun pitäisi investoida saadaksesi parhaat tulokset?

Olemme koonneet luettelon käytössäsi olevista perinteisistä ja digitaalisista markkinointistrategioista. Lue lisää!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Perinteisen markkinoinnin tyypit

Perinteinen markkinointi kattaa kaikki strategiat, joihin ei liity digitaalista tai verkkomediaa. Tunnetuimpia esimerkkejä ovat TV-, radio- ja mainostaulumainokset, joita pidetään myös suoravastausmarkkinointina.

Tässä on viisi yleisintä perinteisen markkinointitekniikan tyyppiä.

1. Suoramainonta

Suoramainontamarkkinoinnissa yritykset lähettävät painomateriaalia mahdollisen asiakkaan kotiin. Nämä materiaalit voivat sisältää kuponkeja, alennuksia ja uutiskirjeitä.

Suorapostituksella yritykset voivat tavoittaa tietyissä paikoissa olevia asiakkaita tai lähettää sähköpostiviestejä asiakkaille, jotka ovat liittyneet heidän postituslistalleen.

2. Painomarkkinointi

Painettu markkinointi sisältää mainosten tai myynninedistämismateriaalin jakelun välineissä, kuten sanomalehdissä, aikakauslehdissä ja esitteissä. Voit tavoittaa paikallisen tai valtakunnallisen yleisön painetun markkinoinnin avulla sen mukaan, minkä tyyppisessä julkaisussa mainoksiasi näytetään.

USA Todayn tai The New York Timesin kaltaisella sanomalehdellä on laajempi kattavuus kuin paikallisella sanomalehdelläsi. Paikallislehden mainonta voi kuitenkin auttaa edistämään paikkakuntakohtaisia ​​palveluita.

3. Puhelinmarkkinointi

Telemarkkinoinnin avulla yritykset soittavat potentiaalisille asiakkaille mainostaakseen palveluja puhelimitse. Puhelinmarkkinointi tarjoaa mahdollisuuden vastata asiakkaiden kysymyksiin reaaliajassa ja on henkilökohtaisempi kokemus.

Puhelinmarkkinointi on myös kehittänyt negatiivisen maineen, joten on tärkeää olla tarkoituksellinen puheluiden kanssa.

4. PR-markkinointi

PR (PR) on markkinoinnin ala, jonka tavoitteena on käsitellä sitä, miten media kohtelee ja edustaa yritystäsi. Yritykset laativat usein lehdistötiedotteita tapahtumista, uusista tuotteista, palkinnoista ja lahjoituksista ja kannustavat lehdistöä julkaisemaan ne.

🔥 Empfohlen:  Hämmästyttävät työpaikat sertifioivat kotoa työskentelyn digitaalisen markkinoinnin parhaat käytännöt

PR on kokopäivätyö organisaatiossa, ja monilla yrityksillä on kokonaisia ​​PR-tiimiä käsittelemään lehdistöään.

5. TV- ja radiomarkkinointi

Vaikka suoratoistopalvelut ovat vaikuttaneet niihin, televisio ja radio ovat edelleen tehokkaita markkinoinnin muotoja. TV- tai radiomainosten luomisen kustannukset vaihtelevat kanavan tai aseman, mainoksen pituuden ja mainoksen näyttöajan mukaan.

Jos käytät ylimääräistä rahaa TV- ja radiomainoksiin, varmista, että sinulla on koukku, joka saa mainoksesi erottumaan katsojien mielissä.

Digimarkkinoinnin tyypit

Kuten nimestä voi päätellä, digitaalinen markkinointi on markkinointia, joka tapahtuu verkossa. Seuraavat ovat erityisen tehokkaita saadaksesi enemmän huomiota yritykseesi digitaalisella aikakaudella:

1. Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi (SEM) pyörii hakukoneiden, kuten Googlen, ympärillä. Hakukonemarkkinointitavoitteisiisi kuuluu saada verkkosivustosi näkymään osuvien hakukonetulossivujen (SERP) kärjessä Googlessa. SEM:iä on kahta tyyppiä:

 • Hakukoneoptimointi (SEO): Ohjaa orgaanisten napsautusten määrää tärkeimpien kohteiden kautta, jotka saavat verkkosivustosi näkymään SERP:issä, mukaan lukien avainsanat, sivuston suunnittelu ja laadukas, luotettava sisältö.
 • Pay-per-click (PPC): Mainonta, jossa ostetaan mainoksia, jotka näkyvät SERP:issä ja rohkaisevat käyttäjiä napsauttamaan verkkosivustoasi.

PPC-mainokset näkyvät SERP:iden yläosassa “Mainos”-erotuksella.

SEO keskittyy saamaan sivusi huipulle maksamatta mainoksista.

2. Sisältömarkkinointi

Nykyään useimmilla yrityksillä on blogeja, jotka liittyvät yrityksensä tuotteisiin ja palveluihin. Blogin lisäksi sisältömarkkinointiin voi kuulua podcastien, webinaarien ja videosisällön luominen.

Sisältömarkkinoinnilla on useita tavoitteita, mukaan lukien:

 • Kannustetaan mahdollisia ostamaan tuote tai tilaamaan sähköpostiuutiskirjeitä
 • Vastaaminen yleisiin kysymyksiin
 • Lisää luottamusta brändiisi
 • Luomme sinusta alan johtajan

3. Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostikampanjoilla on useita tarkoituksia mainostamisesta liikenteen tuottamiseen sosiaalisen median kanavillesi bränditietoisuuden lisäämiseen.

Sähköpostimarkkinointi toimittaa viestisi suoraan asiakkaan tai mahdollisen asiakkaan postilaatikkoon. Voit luoda jakeluluettelon pyytämällä sähköpostiosoitetta kassalla tai rohkaisemalla asiakkaita tilaamaan, kun he vierailevat verkkosivustollasi. Varmista, että asiakkaat voivat hallita sähköpostisi käyttöönottoa ja käytöstä poistamista!

🔥 Empfohlen:  13 mielenkiintoista faktaa Tata Groupista, joista et ehkä tiedä

4. Sosiaalisen median markkinointi

Vaikka sosiaalisen median markkinointia voi käyttää käsi kädessä sisältömarkkinoinnin kanssa, se toimii myös itsenäisesti. Tämä menetelmä sisältää tuotteidesi mainostamisen sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest ja TikTok.

Mieti, millä alustoilla yleisösi on aktiivinen, ennen kuin luot sosiaalisen median tilit.

5. Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi voi lisätä brändisi näkyvyyttä ja auttaa sinua tavoittamaan laajemman yleisön. Voit tarkastella vaikuttajamarkkinointia sosiaalisen median markkinoinnin osana.

Sosiaalisen median vaikuttajat ovat ihmisiä, joilla on suuri, uskollinen seuraaja, joka pysyy sisällöstään ajan tasalla. Vaikuttajat julkaisevat sisältöään sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, TikTokissa ja YouTubessa.

Yritykset voivat sponsoroida vaikuttajia ja maksaa heille siitä, että he puhuvat tuotteesta tai palvelusta yhdistämällä sen tavalliseen sisältöön. Vaikuttajat saavat yleensä palkkaa sponsoroinnista.

6. Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointiin kuuluu yhteydenpito tytäryhtiöön, joka mainostaa tuotteitasi vastineeksi prosenttiosuudesta sen myynnistä. Vaikuttajamarkkinoinnin tavoin yhteistyö tytäryhtiön kanssa voi saada tuotteesi uuden yleisön eteen.

7. Mobiilimarkkinointi

Mobiilimarkkinointi käyttää mobiililaitteita ensisijaisena edistämiskeinona. Esimerkkejä mobiilimarkkinoinnista voivat olla push-ilmoitukset, tekstiviestit, QR-koodit ja paljon muuta.

Mobiilimarkkinoinnissa hyödynnetään sitä tosiasiaa, että ihmiset käyttävät puhelimiaan ostoksille – yli 40 % verkkokaupoista tapahtuu mobiilissa!

8. Äänimarkkinointi

Yli miljardi puhehakua tehdään joka kuukausi. Puhehaku voi olla helpompaa ja helpompaa kuin kirjoittaminen, etenkin kun puheavustajat, kuten Siri, ovat sisäänrakennettuja mobiililaitteisiin. Puhehakua käyttävät ihmiset käyttävät täydellisiä lauseita ja lauseita, ja Google on mukautunut parantamalla luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) ominaisuuksia.

Kuinka valitsen markkinointialustojen välillä?

Kun kaikki nämä vaihtoehdot ovat valittavissa, tutkimus on avain tehokkaan markkinointistrategiasi rakentamiseen. Jotkut kysyttävät kysymykset ovat:

 • Mikä on budjettisi ja käytettävissä olevat resurssit?
 • Mitkä ovat lopulliset liiketoimintatavoitteesi?
 • Kuinka suuri yrityksesi on?
 • Haluatko kohdistaa mainoksesi paikalliselle vai laajemmalle yleisölle?
 • Mitkä ovat kohdeyleisösi demografiset tiedot?
🔥 Empfohlen:  Patanjalin markkinointistrategia - kuinka he käyttivät ihmisten uskomuksia?

Jos et ole vielä varma, mikä strategia olisi paras, työskentely huippudigitaalisen markkinointitoimiston kanssa voi säästää aikaa ja rahaa tutkimuksessasi.

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Tapaa WebFX – kaikentyyppisen digitaalisen markkinoinnin mestarit

Digitaalisen markkinoinnin ratkaisut kasvattavat yrityksesi tuloja ja viittauksia. WebFX:n digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat voivat auttaa sinua luomaan mukautetun strategian palveluilla, kuten SEO, PPC, sosiaalinen media ja web-suunnittelu. Säästämme aikaa ja energiaa, sillä kaikki tarvitsemasi resurssit ovat yhdessä toimistossa.

Jos haluat lisätietoja digitaalisen markkinoinnin suunnitelmistamme, ota meihin yhteyttä verkossa tai soita 800-280-1062 tänään!