Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitkä ovat parhaat Amazon-myyjien hinnoittelustrategiat?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat parhaat Amazon-myyjien hinnoittelustrategiat?

Amazon on valtava online-markkinapaikka, mikä tarkoittaa, että kaikki sen myyjät kilpailevat monien muiden myyjien kanssa. Nämä toimittajat kiinnittävät huomiota hinnoitteluun, ja jopa Amazon manipuloi hinnoitteluaan ajoittain. Toisin sanoen, merkittävä tekijä menestyksessäsi on Amazon-myyntihinnoittelustrategiasi. Viime kädessä haluat, että tuotteesi on sellainen, jonka asiakas näkee ostolaatikossaan, jossa asiakkaat tekevät ostoksensa. Joten mikä on paras hinnoittelustrategia sinulle?

Tästä oppaasta löydät joitakin suosituimmista Amazon-myyjien hinnoittelustrategioista, joiden avulla voit saada eniten voittoa myynnistäsi.

Kuinka hinnoittelet tuotteet Amazonissa?

Amazon-tuotteiden hinnoittelu voi olla haaste markkinoilla kilpailevien myyjien lukumäärän vuoksi. Amazon antaa sinun listata tuotteita millä tahansa reiluksi katsomallasi hinnalla riippumatta Amazon-hinnasta tai listahinnasta, kunhan et riko mitään Amazonin rajoja ja hintasi noudattaa viitehintakäytäntöä ja pariteettivaatimuksia. myyntisopimus. Myyntisopimuksesi pariteettivaatimukset voivat estää sinua myymästä samaa tuotetta halvemmalla toisella sivustolla.

Viitehinnat ovat tuotteesi listahintoja tai muita vakiohintoja, joita voit listata verrataksesi myyntihintaasi, oletettavasti suotuisasti. Toinen hyödyllinen viitehinta on Was Price. Amazon laskee tämän hinnan automaattisesti ja näyttää tuotteen hinnat edellisten 90 päivän ajalta.

Yksilöllisen sopimuksen myyjät eivät voi myydä milloin tahansa yli 10 000 dollarin hintaan, kun taas ammattilaiset voivat nousta jopa 300 000 dollariin. Nämä hintarajat eivät kuitenkaan koske keräilylistauksia. Toisaalta keräilyesineet ovat aidattuja tuotteita, joten olet yleensä melko kokenut Amazon-hinnoittelustrategiastasi ennen kuin alat hinnoitella keräilyesineitä.

Kun suunnittelet hinnoittelustrategiaasi Amazonissa, sinun on muistettava, että myyntihinnasi on katettava voittomarginaalisi. Amazonin perushinnoittelustrategiasi on aloitettava sieltä. Yksinkertainen kaava voiton laskemiseksi menee seuraavasti:

  • Voitto = myynti – kokonaiskulut

Jos myyntihintasi ei kata tavaroidesi kustannuksia ja niiden myyntikustannuksia, saatat olla tappiollinen.

Muista lopuksi, että myyntihintasi ei ole se, mitä ostaja todellisuudessa maksaa. Ostaja maksaa hintasi ja loppusumman kassalla, mukaan lukien toimituskulut, myyntiveron ja käyttämiensä alennusten tai kuponkien vaikutukset. Lopullinen summa on kokonaishinta, ja sen ostaja maksaa. Kun tiedät, mitä tuotteita Amazonissa myydään, ja hinnat, joissa ne myydään, voit kasvattaa myyntiä ja kasvattaa tuloja.

🔥 Empfohlen:  3 yleisesti väärinymmärrettyä markkinointitermiä ja mitä ne tarkoittavat

Miksi hinnoittelu Amazonissa on tärkeää?

Amazon on yksi maailman suurimmista markkinapaikoista, mikä tarkoittaa, että kilpailu voi olla kovaa myyjien suhteen, jotka haluavat olla myydyin yritys omissa kategorioissaan. Hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä Amazon-asiakkaan tuotteen ostopäätöksessä. Lyhyesti sanottuna, hintasi on kilpailtava muita omalla markkina-alueellasi olevia myyjiä vastaan, jotta voit menestyä Amazon-myyjänä.

Hinnoittelu on myös merkittävä tekijä, jotta pääset ostoslaatikkoon, joka on tuotesivun oikealla puolella oleva valkoinen laatikko. Kun kuluttaja ostaa tuotteen Buy Boxin kautta, joka on useimpien kuluttajien yleinen reitti, myyjä, joka on tällä hetkellä Amazonin korkeimmalle sijoittunut, ilmestyy sinne. Buy Box -voittaja myy yleensä enemmän kuin muut kyseisen tuotteen myyjät. Jos kyseiselle tuotteelle on useita korkea-arvoisia myyjiä, ne pyörivät ostoruudussa, jolloin kukin voi saada osan markkinaosuudesta.

Lisäksi on tärkeää huomata, että Buy Box -voitto vaatii lyhennettyä toimitusaikaa, alhaisia ​​palautuksia ja alhaisia ​​peruutusprosentteja, ja sitä auttaa Fulfilled By Amazonin käyttö. Valitsemasi hinnoittelustrategian perimmäinen tavoite on voittaa Osta Box niin usein kuin mahdollista.

5 Amazon-myyjän hinnoittelustrategiaa

Amazonissa on monia tapoja ansaita passiivisia tuloja. Menestyäksesi sinun on kuitenkin osattava markkinoida ja hinnoitella tuotteitasi. Et aina saa myyntiä vain käyttämällä alhaisinta hintaa. Joten haluat tarkastella viittä Amazonissa käytettyä perushinnoittelustrategiaa ja nähdä, mikä toimii parhaiten Amazon-myyjän hinnoittelustrategiana.

1. Kilpailijakohtainen hinnoittelu

Kilpailijoihin perustuva hinnoittelu on yksi yleisimmistä Amazon-myyjien käyttämistä hinnoittelumenetelmistä. Haasteena on kuitenkin aina tietää tuotteesi todellinen alkuarvo verrattuna kilpailijoiden arvoon. Kilpailijakohtainen hinnoittelu on jälleenmyyjille ratkaisevan tärkeää. Usein suositellaan, että hinta on 2 %:n sisällä tuotteesi alimmasta hinnasta, jotta voit saada ostoslaatikon. Yli 80 % myynnistä tehdään siellä, joten hintasi laskeminen kilpailijoistasi ja 2 %:n alimpaan hintaluokkaan putoaminen voi auttaa lisäämään myyntiäsi. Kilpailijapohjaisen hinnoittelun haittapuoli on, että se on täysin reaktiivista eikä sillä ole selkeää hinnoittelustrategiaa. Joten vaikka tämä strategia on välttämätön jälleenmyyjille, siitä ei ole hyötyä, jos tuotteesi on ainutlaatuinen.

🔥 Empfohlen:  Magento 2:n toimitussäännöt – Meetanshi-laajennus selitetty

Amazon tarjoaa automaattisen hinnoittelun, joka auttaa sinua vastaamaan tai parantamaan nykyistä Buy Box -hinnoittelua.

2. Levityshinnoittelu

Levityshinnoittelu on hinnoittelustrategia, jossa hinnoittelet tuotteesi kilpailijoita halvemmalla saadaksesi markkinaosuuttasi. Strategiaa käyttävät yleensä uudet brändit tai olemassa olevien merkkien uusiin tuotteisiin. Yleisin penetraatiohinnoittelutekniikka on promootiohinta, jolloin hinnannousu myynnin jälkeinen myynti täyttää levinneisyystavoitteen. Pitkällä aikavälillä levinneisyyshinnoittelu ei ole kannattavaa. Se voi kuitenkin saada sinut ostolaatikkoon, jos olet vasta aloittamassa, ja auttaa herättämään kiinnostusta ja tuotemerkkiuskollisuutta tuotteellesi. Tämä Amazonin hinnoittelustrategia toimii parhaiten ainutlaatuisemmille tuotteille.

3. Vakaa hinnoittelu

Asiakkaat, erityisesti toistuvia ostajia, arvostavat tuotteita, joiden hintavaihtelu on alhainen. Sinä myyjänä et ehkä myöskään ole kiinnostunut jatkuvasti alentamaan hintojasi Amazonissa ja vaikuttamaan siten kykyysi myydä suoraan kuluttajille korkeammalla hinnalla. Vakaa hinnoittelu pyrkii pitämään hintasi vakaana ja mahdollisimman lähellä todellista markkinahintaa.

Vakaa hinnoittelu toimii parhaiten suoraan kuluttajille (D2C) tuotemerkeillä ja brändeillä, jotka myyvät useissa kanavissa. Jos myyt useammalla kuin yhdellä alustalla tai jopa omalla verkkosivustollasi, hintavakaus voi olla ratkaisevan tärkeää uskottavuutesi kannalta myyjänä ja brändinä.

Vakaan hinnoittelun saavuttaminen voi olla haastavaa Amazonille. Sinun on seurattava ja analysoitava hintoja usein ja reagoitava haasteisiin, mukaan lukien juhlapyhät ja Prime Day tarpeen mukaan.

4. Edullinen hinnoittelu

Edullinen hinnoittelu perustuu pieniin voittomarginaaleihin ja alhaisiin mainos- ja myyntikustannuksiin. Mallin tavoitteena on myydä tuote laajalle markkinoille ja rajoittaa toimituskuluja mahdollisimman paljon. Yleisesti ottaen edullinen hinnoittelu toimii hyvin jokapäiväisten tarpeiden tuotteissa, kuten kodin puhdistusaineissa ja tietyissä toimistotarvikkeissa.

5. Premium-hinnoittelu

Premium-hinnoittelu on pohjimmiltaan päinvastoin kuin economy-hinnoittelu. Se on yleensä korkeampi hinta, ja se käyttää usein tuotenimeä luomaan halukkuutta maksaa korkeampi hinta. Valitettavasti tuotenimet eivät vaikuta paljon Amazonin ostajiin, joten premium-strategiaan luottavat käyttävät usein alennuksia korkealaatuisista tuotteista houkutellakseen ostajien kiinnostusta. Tämä strategia toimii yleensä parhaiten tuotemerkeissä, joita arvostetaan kategorioissaan.

🔥 Empfohlen:  Parhaat työkalut sisällön tehokkaaseen käyttöön

Loppuhuomautukset

Kun olet miettinyt kaikkia Amazonin hinnoittelustrategioita ja niiden toimintaa tuotevalikoimasi kanssa, voit nyt aloittaa tuotteiden hinnoittelun ja myynnin taidolla, tiedolla ja vähän onnella voittaaksesi ostolaatikon, kasvattaaksesi markkinaosuutta ja alkaa tehdä voittoa.

Helium 10:ssä meillä on työkalut ja resurssit, jotka auttavat sinua menestymään Amazon-myyjänä. Jos mietit, kuinka ansaita rahaa Amazonilla, työkalumme, kuten markkinointi-, analytiikka- ja avainsanatutkimustyökalumme, voivat varmistaa, että optimoit Amazon-listauksesi täysin. Aloita Helium 10:n käyttö tänään.

Table of Contents