Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitkä ovat parhaat kumppaniohjelmat aloittelijoille?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitkä ovat parhaat kumppaniohjelmat aloittelijoille?

Affiliate-markkinoinnin oppiminen voi olla olennaista menestymiselle verkkoyrittäjänä. Mutta vaikka verkkosivustosi, mainoksesi tai sosiaalisen median alustasi olisi asennettu täydellisesti, tarvitset silti yrityksen, jonka kanssa voit tehdä yhteistyötä. Siellä affiliate-ohjelmat kurovat umpeen.

Tässä viestissä kerromme sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä affiliate-markkinointiohjelmista. Opit, miksi niitä tarvitaan, ja lue lisää joistakin parhaiten maksavista kumppaniohjelmista, jotka ovat käytettävissäsi uusina tulokkaina.

Mutta ensin sinun on tiedettävä, mitä ne ovat ja miten ne toimivat.

Mitä ovat affiliate-ohjelmat?

Kumppanuusohjelmat, joita kutsutaan myös liitännäisohjelmiksi, tarjoavat kolmannen osapuolen alustan, jonka avulla yksilöt ja tuotemerkit voivat löytää ja työskennellä keskenään.

Molemmat osapuolet ilmoittautuvat alustalle, keskustelevat yhteistyöstä ja alkavat työskennellä yhdessä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Mutta kulissien takana nämä kumppanuusohjelmat ovat monimutkaisia ​​hirviöitä, jotka tekevät paljon enemmän kuin auttavat kauppiaita ja tytäryhtiöitä. Ne tarjoavat myös erittäin tärkeitä palveluita molemmille osapuolille.

Miten kumppaniohjelmat toimivat?

Kumppanuusohjelmat toimivat antamalla yksityishenkilöiden tai yritysten luoda profiilinsa alustalle ja valita mainostettavan brändin.

Ohjelmat luovat ainutlaatuisen linkin, jonka tytäryhtiöt voivat jakaa sivustonsa vierailijoille, asiakkaille ja sosiaalisen median seuraajille. Kun joku napsauttaa linkkiä ja tekee ostoksia tuotemerkiltä, ​​tytäryhtiö saa palkkion.

Yritykset käyttävät affiliate-ohjelmia parantaakseen myyntiään. Ohjelmat on rakennettu alustoille, joissa on seurantatekniikka, jolla voidaan seurata tytäryhtiöitä.

8 parasta kumppaniohjelmaa aloittelijoille

1. Amazon Associates

Ensimmäisenä kumppaniohjelmien luettelossa on Amazon Associates.

Amazon Associates on ollut yksi parhaista kumppaniohjelmista aloittelijoille vuodesta 1996 lähtien. Itse asiassa se oli ensimmäinen online-affiliate-markkinointiohjelma maailmassa.

Perustamisestaan ​​lähtien se on auttanut verkkomarkkinoijia ansaitsemaan rahaa mainostamalla miljoonille asiakkaille, jotka tekevät ostoksia Amazonissa vuosittain. Kun Amazonin tytäryhtiö jakaa linkin, joka johtaa myyntiin, he ansaitsevat viittausmaksuja kaupasta.

Ja koska tuhannet yritykset opettelevat myymään Amazonissa joka vuosi, tytäryhtiöiden kasvupotentiaali näyttää äärettömältä.

Aloitaksesi Amazon-tytäryrityksenä sinun tarvitsee vain napsauttaa Rekisteröidy-painiketta Amazon Associates -sivu.

Palkkioprosentti: Missä tahansa 1–20 % tuotetyypistä riippuen.

Maksujakso: 60 päivää kuluvan kuukauden päättymisen jälkeen. Amazon pidättää myös maksun, kunnes ansaitset vähintään 10 dollaria Amazon Associate -jäsenenä.

Maksutapa: Sekki, suora talletus tai Amazon-lahjakortti.

2. ClickBank

clickbank-kumppaniohjelma

ClickBank on yksi parhaista yrityksistä, joilla on affiliate-ohjelmia, jotka vetoavat kaikenlaisiin markkinoijiin. Sen kumppanuustiedot ovat täysin avoimia kaikille, joten se on arvokas kumppanisivusto, jota kannattaa harkita menestyksesi kannalta.

🔥 Empfohlen:  Pitäisikö minun käyttää GitHub Copilot vs ChatGPT?

ClickBank aloitti autotallista vuonna 1998, mutta kasvoi nopeasti yhdeksi maailman parhaista vähittäismyynti- ja tytäryhtiösivustoista. Tällä hetkellä sillä on suuri määrä tytäryhtiöitä, jotka ovat ansainneet miljardeja palkkioita ClickBank-tuotteiden mainostamisesta.

Menestyksensä ja 20-vuotisen historiansa ansiosta se on erinomainen vaihtoehto aloittamiseen riippumatta asiantuntemuksestasi. Koska markkinoitavia tuotteita on paljon ja yhteistyökumppaneita on monenlaisia ​​yrityksiä, on vaikea jättää väliin.

Luokat sisältävät:

 • Liiketoimintaa ja sijoittamista
 • Taide ja viihde
 • Matkustaa
 • Urheilu
 • Vihreät tuotteet
 • Koti ja puutarha

Ryhtyäksesi ClickBankin kumppaniksi sinun on luotava tili, syötettävä henkilö- ja maksutietosi ja viimeisteltävä tilisi aloittaaksesi.

Palkkioprosentti: Keskimäärin 50-70 %.

Maksujakso: Viikoittain tai kahdesti viikossa.

Maksutapa: Payoneer, pankkisiirto, shekki, suora talletus.

3. eBay-kumppaniverkosto

eBay-tytäryhtiö

eBay tarjoaa yhden Internetin eniten maksavista kumppaniohjelmista. The eBay-kumppaniverkosto on paikka, jossa voit rekisteröityä eBayn tytäryhtiöksi. Palkkiot ovat 50–70 %.

eBay tarjoaa tytäryhtiöille työkalut, joita he tarvitsevat mainostaakseen eBayn tuotteita mahdollisimman pienellä vaivalla. Riippumatta siitä, miten päätät markkinoida tuotteita, eBayn kumppaniohjelmaa voidaan käyttää hyväksi.

Toisin kuin jotkin muut tässä luettelossa olevat tytäryhtiömarkkinointiohjelmat, eBay-kumppanina työskentelet suoraan eBayn ja sen tuotteiden kanssa. Vaikka työskentelet vähäisessä määrin myyjien auttamiseksi, ensisijainen suhde on sinun ja eBayn välillä.

Ja aivan kuten Amazon, työskentelet alustan kanssa, jolla yritykset haluavat myydä. eBayn dropshipping-mahdollisuuksien ansiosta kasvu on käytännössä varmaa.

Bonuksena eBay ei vaadi sinua työskentelemään yksinomaan sen kanssa. Voit olla eBayn tytäryhtiö ja silti työskennellä muiden kauppiaiden ja ohjelmien kanssa lisätulojen saamiseksi.

Sinun on aloitettava hakea mukaan sen kumppaniohjelma, joka kestää noin viisi minuuttia. Se on ylivoimaisesti yksi helpoimmista hakuprosesseista.

Palkkioprosentti: Vaihtelee 50 % ja 70 % välillä tuotetyypistä riippuen.

Maksujakso: Noin kunkin kuukauden 10. päivä tileille, jotka ovat ansainneet yli 10 yksikköä maan valuuttaa (eli 10 dollaria, 10 puntaa jne.).

Maksutapa: PayPal ja suora talletus (jos tytäryhtiön maa tukee sitä).

4. Commission Junction (CJ)

parhaat kumppaniohjelmat aloittelijoille: Commission Junction

CJ on 20-vuotias affiliate-markkinointiohjelma, joka on auttanut tytäryhtiöitä ja kauppiaita ensimmäisestä päivästä lähtien.

Verkkosivustonsa mukaan yritys tekee yhteistyötä kaksi kertaa useamman Internet Retailer 500 -yrityksen kanssa kuin mikään muu kumppaniohjelma. CJ ylpeilee myös, että kauppiaat suosivat sen sivustoa kaksi kertaa enemmän kuin muut tytäryhtiömarkkinointiohjelmat.

🔥 Empfohlen:  Ratkaistu: Magento 2 -laajennuksen ongelma katalogihaussa

Ja kun tarkastellaan lähemmin kaikkea, mitä sillä on tarjottavanaan, tämä väite näyttää pitävän melko hyvin. Tässä on laaja luettelo sivustolta löytyvistä markkinaraoista, puhumattakaan all-inclusive-luokasta “muu”.

Joten tällaisella maineella ei ole vaikea ymmärtää, miksi sen pitäisi olla korkealla listallasi, kun harkitset kumpi kumppaniohjelmaa valitset.

5. GiddyUp

suosituimmat kumppaniohjelmat 2022: GiddyUp

GiddyUp sopii aloittelijoille, koska se tarjoaa affiliate managerin ja hyödyllisiä työkaluja, jotka auttavat sinua ohjelman eri osissa.

Voit tehdä yhteistyötä yli 150 DTC-brändin (suoraan kuluttajalle) kanssa useilla eri toimialoilla, mukaan lukien matkailu, elektroniikka, terveys ja hyvinvointi. GiddyUpin tytäryhtiöt saavat yksinoikeudella pääsyn näihin verkkokauppayrityksiin.

Yritys tarjoaa myös luovan kirjaston, joka auttaa digitaalisia markkinointikampanjoitasi, luotettavaa seurantaa ja reaaliaikaista dataa, jotta voit analysoida tehokkuuttasi kuukausittain.

Suorituksen seuranta voi auttaa sinua tunnistamaan parannusmahdollisuudet ja ansaitsemaan lisää palkkioita tulevaisuudessa.

Palkkioprosentti: Vaihtelee viittaustyyppien mukaan.

Maksujakso: kunkin kuukauden 1. ja 15. päivä. Sinun on ansaittava vähintään 25 dollaria, jotta voit tehdä kotiutuksen.

Maksutapa: Ulkomaiset pankkisiirrot, ACH ja sekit.

6. Vaikutus

Impact.com-kumppaniohjelma

Impact on yksi harvoista affiliate-markkinointiohjelmista, joka yhdistää ihmiset huippubrändeihin, kuten Airbnb, Uber, Adidas ja monet muut. Se tunnetaan automaatiotyökaluistaan, jotka auttavat virtaviivaistamaan kampanjoitasi ja kasvattamaan myyntiä.

Voit liittyä ja hallinnoida kumppanuuksia näiden yritysten kanssa ilmaiseksi – tuotemerkit kattavat useita luokkia, mukaan lukien kauneus, matkailu, vähittäiskauppa, kuntoilu ja muut.

Kun olet rekisteröitynyt Impactin kanssa, pääset markkinapaikkaan, josta löydät huippubrändejä ja otat suoraan yhteyttä niiden tytäryhtiöiden johtajiin.

Impact maksaa yleensä CPA:lla (cost-per-action), mikä tarkoittaa, että saat palkkion, kun yleisösi ostaa jotain kumppanilinkin kautta.

Palkkioprosentti: Vaihtelee merkin mukaan.

Maksujakso: Voit päättää, minä päivänä haluat nostaa tytäryrityksesi tulot joka kuukausi.

Maksutapa: BACS, PayPal tai suora siirto.

7. Awin

tytäryhtiömarkkinointi ilman verkkosivustoa: Awin

Awin on toinen suosituin kumppaniohjelma aloittelijoille. Se ei edellytä verkkosivustoa – voit liittyä millä tahansa sosiaalisen median profiilillasi, kuten Instagramilla, Pinterestillä tai YouTubella.

Kaikki Awiniin hakevat tytäryhtiöt käyvät läpi vaatimustenmukaisuustarkastuksen, jossa heidän tietonsa tarkistetaan. Sinun on myös tehtävä 5 dollarin talletus liittyäksesi ohjelmaan, jonka Awin hyvittää, kun saavutat ensimmäisen maksukynnyksesi.

Awin tarjoaa pääsyn yli 21 200 brändiin, mukaan lukien johtavat tuotemerkit ja kotitalouksien nimet. Voit vierailla yrityksen mainostajahakemistossa ja etsiä mitä tahansa ohjelmaa, johon haluat liittyä, tai ottaa yhteyttä johonkin brändin edustajaan keskustellaksesi yhteistyöstä.

🔥 Empfohlen:  Grammarly vs Hemingway: Kirjoitusvälineiden taistelu

Palkkioprosentti: Vaihtelee yksittäisten myyjien päättämien hintojen mukaan.

Maksujakso: Kuukauden 1. ja 15. päivänä edellisen kuukauden palkkioista. Sinun on ansaittava vähintään 20 dollaria, jotta voit kotiuttaa.

Maksutapa: ACH, BACS tai kansainvälinen pankkisiirto.

8. Rakutenin tytäryhtiö

rakutenin tytäryhtiö

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on Rakuten-kumppaniohjelma. Tällä ohjelmalla on kolmanneksi suurin markkinaosuus tytäryhtiöverkostoista 7,25 %.

Rakuten on yhteydessä yli 2 500 eri vähittäiskauppabrändiin, jotka myyvät kaikenlaisia ​​tuotteita. Etsi sinulle parhaiten sopiva tuote ja kauppias ja jatka napsauttamalla Käytä-painiketta.

Yksi Rakuten-kumppaniohjelman ainutlaatuisimmista elementeistä on, että suurin osa yrityksistä on vahvasti mukana affiliate-seulontaprosessissa. Jos et ole sopiva, älä ylläty, jos vastaus tulee takaisin ei.

Mutta kun olet saanut hyväksynnän, prosessin loppu on yksinkertaista. Etsi sisältöösi tai mainokseesi sopiva tarjous, luo linkki ja ala sitten ansaita rahaa kumppanina.

Palkkioprosentti: Vaihtelee kumppanikauppiaan palkkioiden mukaan.

Maksujakso: Rakuten maksaa 90 päivää sen jälkeen, kun kauppiaat ovat maksaneet sen. Sinun on myös ansaittava vähintään 50 dollaria palkkioita saadaksesi maksusi.

Maksutapa: Sekki tai suora talletus.

Yhteenveto: 8 parasta kumppaniohjelmaa aloittelijoille vuonna 2023

Nyt kun tiedät hieman enemmän joistakin parhaista aloittelijoille tarkoitetuista kumppanuusohjelmista, käytä hetki aikaa tutkiaksesi niitä itse. Parhaan kumppaniohjelman ja tuotemerkin löytäminen oman markkinaraonne voi viedä aikaa, mutta se on sen arvoista. Muista vain tehdä läksysi ja välttää mahdolliset huijaukset.

Yhteenvetona, tässä on 8 parasta kumppanuusohjelmaa aloittelijoille rahan ansaitsemiseksi vuonna 2023:

 1. Amazon Associates
 2. ClickBank
 3. eBay-kumppaniohjelma
 4. Commission Junction (CJ)
 5. GiddyUp
 6. Vaikutus
 7. Awin
 8. Rakutenin tytäryhtiö

Kun olet valinnut kumppanimarkkinointiohjelman, matkasi kumppanimarkkinointiin on päättynyt. Sinulla on virallisesti unelmiesi sivutouhu, joka saattaa jonain päivänä viedä sinut uusiin korkeuksiin.

Tiesitkö näistä affiliate-markkinointiohjelmista? Miltä lähestymistapasi näyttää? Kerro meille jättämällä kommentti alle.

Haluatko oppia lisää?