Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Modin hallituksen painostus tekoälylle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Modin hallituksen painostus tekoälylle

”Jos Intia ei ota käyttöön uutta teknologiaa muuttuvien aikojen myötä, se jää taaksepäin; maa koki tämän kolmannen teollisen vallankumouksen aikana”, sanoi pääministeri Narendra Modi Gandhinagarissa avattaessaan Digital India Week 2022 -tapahtumaa eilen.

Pääministeri Modi korosti digitalisaation merkitystä maassa. Hän ilmoitti myös neljästä uudesta digitaalisesta järjestelmästä – Digital India Bhashini, Digital India Genesis, Indiastack.global ja MyScheme.

Digitaalinen Intia Bhasini

Tämä järjestely mahdollistaa helpon pääsyn Internetiin ja digitaalisiin palveluihin ja auttaa luomaan sisältöä intialaisella kielellä. Ohjelma keskittyy myös tekoälypohjaisten ratkaisujen rakentamiseen intialaisille kielille ja monikielisten tietokokonaisuuksien luomiseen. Digital India Bhashini -ohjelma rohkaisee kansalaisten sitoutumista BhashaDaan-nimisen joukkohankintaaloitteen kautta näiden tietokokonaisuuksien rakentamiseen.

Digitaalinen Intia Genesis

Digital India GENESIS on lyhenne sanoista Gen-next Support for Innovative Startups. Se aikoo luoda National Deep-tech Startup Platformin tehdäkseen menestyviä startup-yrityksiä Intian II- ja III-tason kaupungeissa. Tälle järjestelylle on varattu 750 INR:n rahasto.

Indiastack.global

Indiastack.global on maailmanlaajuinen arkisto tärkeimmistä hallituksen hankkeista, kuten Aadhaar, UPI, Digilocker ja Cowin Vaccination Platform. Tämä auttaa Intiaa johtavassa asemassa suurten digitaalisten muutosprojektien rakentamisessa ja auttaa myös muita maita etsimään vastaavia teknologiaratkaisuja.

MyScheme

MyScheme on yhden luukun palveluiden etsintäalusta, joka tarjoaa pääsyn Government Schemesiin. Samanaikaisesti ilmoitettiin myös Meri Pehchaan -hankkeesta, joka tarjoaa yhden tunnuksen useille verkkosovelluksille tai -palveluille.

Tekoälyaloitteet Modi-hallinnon alaisina

Digital India -aloitteen käynnistämisestä vuonna 2015 lähtien hallitus on ajanut tekoälyn käyttöönottoa ja digitalisointia. Tekoäly ja koneoppiminen otetaan aktiivisesti käyttöön valtion palveluissa ja niiden toteutuksessa.

Tekoälyn nopean edistymisen ja Kiinan kaltaisten maiden edistyessä jatkuvasti tekoälyyn perustuvassa tutkimuksessa on välttämätöntä, että Intia pitää tätä tekniikkaa kehityksen kriittisenä osana.

🔥 Empfohlen:  10 Googlen rangaistusta, jotka voivat vaikuttaa sivustoosi

Helmikuun 2018 budjettipuheessaan Arun Jaitley sanoi, että Niti Aayog johtaisi kansallista tekoälyä ja siihen liittyvää tutkimusta ja kehitystä koskevaa ohjelmaa. Tuona vuonna budjettimääräraha Digital Indialle, hallituksen kattoaloitteelle tekoälyn, ML:n, 3D-tulostuksen ja muiden teknologioiden edistämiseksi, lähes kaksinkertaistui 3 073 rupiaan (477 miljoonaa dollaria).

Vuonna 2020 IT-ministeriö julkaisi intialaisille startup-yrityksille suunnatun AI Solution Challenge -kilpailun, joka koskee eri aloilla, kuten terveydenhuolto, koulutus, maatalous jne. Jokaisen kategorian parhaat voittajat saivat kukin 20 lakhin INR käteispalkinnon.

Lokakuussa 2020 MSME ilmoitti suuressa aloitteessa, että tekoäly- ja ML-työkaluja käytettäisiin avun ja ratkaisujen tarjoamiseen mikro-, pien- ja keskisuurille yrityksille (MSME).

MSME-ministeriö sanoi myös, että toinen vaihe suunnataan reaaliaikaiseen valitusten käsittelyyn ja hallintaan. Tämä sisältää:

  1. Valvomien ja virkailijoiden suorituskyvyn parantaminen tekoälyllä varustettujen chatbottien avulla kyselyihin vastaamiseksi nopeammin;
  2. Tarjoa reaaliaikaista, yksityiskohtaista analytiikkaa sen yhden ikkunan järjestelmän koko työnkulussa ja valitusten korjaaminen Champions-portaalin kautta tehokkaan ratkaisun ja sidosryhmien tyytyväisyyden parantamiseksi.

Heinäkuussa 2021 pääministeri Narendra Modi julkaisi tekoälylle omistetun AI for All -verkkosivuston Kansallisen koulutuspolitiikan 2020 ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi ja sanoi, että sivusto tekisi nuorisoistamme tulevaisuuteen suuntautuneita. Tämä aloite on käynnistetty luodakseen tekoälyn perusymmärryksen maan jokaiselle kansalaiselle.

Responsible AI for Social Environment (RAISE) 2020 -huippukokouksen aikana hallitus järjesti viisipäiväisen virtuaalisen maailmanlaajuisen huippukokouksen käynnistääkseen keskustelun vankan tekoälyllä toimivan julkisen infrastruktuurin luomisesta Intian ja muiden maiden hyödyksi. RAISE-huippukokouksessa 15 parasta startupia esittelivät tekoälyratkaisuaan maailmanlaajuisesti.

Kesäkuussa 2022 Data Tech Labs Inc ilmoitti “AI for India” -kampanjasta unionin opetusministeri Dharmendra Pradhanin läsnä ollessa. Mainittua kampanjaa ylläpitävät Amazon Web Services (AWS), opetusministeriö (GOI) ja All India Council for Technical Education (AICTE), jonka tavoitteena on kouluttaa, sertifioida ja työllistää 25 lakhia intialaista koko maassa.
Samassa kuussa Eläke- ja eläkeläisten hyvinvointiministeriö ilmoitti suunnitelmistaan ​​avata pian tekoälypohjainen yhteinen eläkeportaali, joka hyödyttää eläkeläisiä ja iäkkäitä kansalaisia. Tämä auttaa myös eläkkeiden saumatonta käsittelyä, seurantaa ja maksamista, unionin ministeri Jitendra Singh sanoi.