Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mohammed Zubair – Kuinka hän perusti Alt Newsin ja Rose to Prominencen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mohammed Zubair – Kuinka hän perusti Alt Newsin ja Rose to Prominencen?

Lähteiden mukaan yli 293 toimittajaa on vangittu maailmanlaajuisesti, ja Intia on ensimmäisellä sijalla eniten pidätysten määrällä. Lisäksi useita tapettiin ja heitä vastaan ​​hyökättiin kuulusteluja varten. Näin ollen on melko riskialtista työtä toimittajalle tehdä työnsä Intiassa.

Kuten näette, Mohammed Zubair on tällä hetkellä uutisissa, joten ei ole yllätys tutkia häntä myös Internetissä. Mohammed Zubair ei ole kukaan muu kuin intialaisen tosiasiantarkistussivuston Alt Newsin perustaja.

Hänen pidätyksestään tehtiin kansallinen uutinen sen jälkeen, kun häntä syytettiin valeuutisten levittämisestä Intian pääministeristä Narendra Modista. Lisäksi Alt News on väitetysti raportoinut useista vääriä uutisia koskien hindujen uskonnollisia vakaumuksia.

Toisaalta useat toimittajat vastustivat pidätystä. Niin selvästi, se on todellakin sanasota kansan ja toimittajien välillä. “Kansakunta haluaa tietää!” on nyt todella järkevämpää. Kaikista draamoista huolimatta Mohammed Zubairia ylistettiin saavutuksistaan, tekemistään sijoituksista ja intialaisen toimittajan urasta.

Muhammed Zubair – Elämäkerta

Nimi Mohammed Zubair

Syntymäpaikka Ei tunnettu
Syntynyt 29 päivänä joulukuuta 1989
Kansallisuus intialainen
Ikä 33 vuotta vanha
asema Alt Newsin perustaja

Mohammed Zubair – Varhainen elämä
Mohammed Zubair – Ura
Mohammed Zubair – Henkilökohtainen elämä
Mohammed Zubair – Matka tähän asti
Mohammed Zubair – Sijoitukset
Mohammed Zubair – Kiistat
Mohammed Zubair – Palkinnot ja tunnustukset

Mohammed Zubair – Varhainen elämä

Mohammed Zubair syntyi 29. joulukuuta 1989 Intiassa. Mohammed Zubair on halunnut paljastaa vääriä uutisia valolle teini-iästä lähtien. Zubairin syntymäpaikkaa ja vanhempia ei ole vielä paljastettu. Hän oli kuitenkin varma, että intialaisena toimittajana hän on edistynyt erittäin hyvin. Hänen tilinsä alkoivat sen jälkeen, kun hänestä tuli Alt Newsin perustaja.

Lisäksi väärää tietoa analysoi Alt News, joka suurelta osin tunnistaa laajimmin levinneen. He tarkkailevat Facebook-sivustoja, jotka ovat joskus levittäneet epätarkkoja uutisia ja ovat ideologisen kirjon jommassakummassa ääripäässä käyttämällä CrowdTanglea, Facebook-työkalua, jota julkaisijat käyttävät tiedon leviämisen seuraamiseen Internetissä.

Usein vääriä tietoja twiittailevien käyttäjien Twitteriin lähettämää samanlaista sisältöä valvotaan Twitterin hallintasovelluksella TweetDeckillä. He seuraavat edelleen useita WhatsApp-ryhmiä, joihin he ovat päässeet, ja he saavat materiaalia myös henkilöiltä, ​​jotka tiedottavat heille sosiaalisessa mediassa ja WhatsAppissa.

Mohammed Zubair – Ura

Alt News on intialainen faktantarkistussivusto, jonka perustivat entiset ohjelmistosuunnittelijat Pratik Sinha ja Mohammed Zubair. He avasivat portaalin virallisesti 2. helmikuuta 2017 pääkonttorillaan Ahmedabadissa.

Tämän faktantarkistusohjelman perimmäinen tavoite oli paljastaa valeuutisia. Kaikki alkoi Pratik Sinhan kiinnostuksesta paljastaa vääriä uutisia, sillä hänen vanhempansa ovat molemmat ihmisoikeusaktivisteja.

Mohammed Zubairin ura alkoi vuonna 2013, jolloin valeuutiset olivat huipussaan. Mohammed Zubair on seurannut jokaista harhaanjohtavaa sisältöä koskevia uutisia ja tuonut useita tapahtumia menestyksekkäästi julkisuuteen.

Lisäksi hän sai useita uhkauksia työstään, mutta Mohammed onnistui kuitenkin edelleen työskentelemään verkkosivuillaan vaivattomasti. Toisaalta Zubair on aktiivinen Twitter-käyttäjä, jota joskus kritisoidaan hindufobisista twiiteistä.

Mohammed Zubair – Henkilökohtainen elämä

Mohammed Zubair ei tietääksemme ole paljastanut yksityiselämäänsä Internetissä. Hän on tehnyt koko elämänsä Alt News -sivustolle. Vaikka työn monimutkaisuuden vuoksi hän on kohdannut lukuisia tappouhkauksia ja hyökkäyksiä.

Delhin poliisi pidätti Zubairin 27. kesäkuuta 2022 vuonna 2017 esittämänsä Hindufobia-twiitin takia. Vaikka monet tunnetut toimittajat sekä hänen ystävänsä Pratik Sinha, joka on Alt Newsin perustaja, ilmoittivat, että hänen pidätyksensä tapahtui ilman ennakkoilmoitusta.

Todellakin, lukemattomia tunnettuja toimittajia ja kirjoittajia on tullut tukemaan Mohammed Zubairia. Lisäksi kongressin johtaja Rahul Gandhi, Trinamool-kongressin jäsen Derek O’Brien ja kongressin kansanedustaja Shashi Tharoor ovat laajentaneet tukensa sosiaalisessa mediassa.

Mohammed Zubair – Matka tähän asti

Alt News -matka sisältää myös Mohammed Zubairin matkan. Lisäksi useat muut toimittajat ovat arvostaneet hänen omaa työtään. Tämä sisältää hinduoikeistolaisen DhainikBharat.org-sivuston henkilöiden paljastamisen, muutamien muslimien lynkkauksen, Delhissä toimivan asianajajan Prashant Patelin valeuutisten twiitin ja monet muut.

Kaiken kaikkiaan hän ja Sinha ovat väittäneet, että heillä on luettelo 40 todellisesta lähteestä, joiden väitetään liittyvän valeuutisten julkaisemiseen ympäri maailmaa. Zubair julkaisi yhdessä Alt News -tiiminsä kanssa kirjan nimeltä India Misinformed: The True Story maaliskuussa 2019.

Toisaalta Mohammed Zubairin twiitit ovat edelleen kiistanalainen asia, joka lopulta sai hänet pidätykseen. Sen lisäksi hän on aktiivinen intialainen toimittaja, joka ei koskaan lakkaa kyseenalaistamasta tai paljastamasta valeuutisia.

Sikäli kuin tiedämme, Mohammed Zubair on nyt neljä päivää pidätettynä Delhin poliisin alaisuudessa vuonna 2018 hanumania (hindujumalaisuutta) vastaan ​​lähettämänsä “sopivan twiitin” vuoksi.

Mohammed Zubair – Sijoitukset

Pratik Sinha ja Mohammed Zubair, kaksi entistä IT-insinööriä, perustivat ja hallinnoivat tällä hetkellä tosiasiantarkistussivustoa Alt News Intiassa. Valeuutisten epidemian torjumiseksi se luotiin 9. helmikuuta 2017.

Se, kuinka Zubairin tilille on äskettäin siirretty 50 lakhia poliisin kuulustelujen jälkeen, on edelleen mysteeri huolimatta Zubairin perustajalle, joka johtaa voittoa tavoittelematonta Alt News -järjestöä.

Mohammed Zubair – Kiistat

Viime kuukausina Intiassa on järjestetty lukuisia mielenosoituksia. Nupur Sharma, entinen BJP:n tiedottaja, joka kommentoi halveksivaa väitettä profeetta Muhammedin elämästä, on yksi tällainen julma henkilö. Hänen kommentit aiheuttivat pandemoniaa ja ihmiset vaativat Nupur Sharman rankaisemista.

Vastaavasti vuonna 2018 pahamaineinen Alt Newsin toimittaja Mohammed Zubair julkaisi loukkaavia uskonnollisia tunteita sisältävän artikkelin, jonka nettimiehet löysivät vuonna 2022.

Tuossa twiitissä, jonka hän on jakanut viimeisten neljän vuoden aikana, hän esittää halveksivia huomautuksia hindujumaluuksista ja lisää bensiiniä liekkeihin. Tämän seurauksena voisimme jälleen kohdata hindu-muslimien konfliktin kaikkialla Intian uutisverkostot levittivät impulsiivisesti huijauksia ympäri maailmaa yrittääkseen vangita yleisön huomion ja uskoa, että se on hyvä idea.

Seurauksena sekasorron aiheuttamisesta yhteisössä he joko päätyvät kaltereiden taakse tai kuolevat tuntemattomissa olosuhteissa.

Sikäli kuin voimme tietää, Delhin poliisi pidätti Alt Newsin perustajajäsenen Mohammed Zubairin seuraavien neljän päivän ajan Intian rikoslain pykälien 153-A ja 294-A nojalla vihaan yllyttämisestä ja ilkeämielisyydestä aikomus loukata erilaisia ​​uskonnollisia arvoja.

Lisäksi Alt News perustettiin torjumaan epätarkkoja tietoja, mutta se on saanut kritiikkiä siitä, että se on luotu hindufobisella tavalla.

Delhin rikollishaara pidätti Zubairin vuonna 2018 antamansa twiittinsä jälkeen 27. kesäkuuta 2020 epäiltynä uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta. Delhin poliisi määräsi Alt Newsin perustajalle neljän päivän tutkintavankeuden 28. kesäkuuta 2022 päivän kuulustelujen jälkeen. Päivän poliisin pidätyksen jälkeen Zubair tuotiin pääkaupunkituomari Snigdha Savarian eteen.

Häntä vastaan ​​on nostettu toinen tapaus vuoden 2020 tapauksesta, joka koskee lasten suojelua seksuaalirikoksilta (POSCO), poliisi tutkii Zubairia sen jälkeen, kun hän jakoi kuvan nuoresta tytöstä, jonka kasvot olivat hämärtyneet isänsä kanssa käydyn verkkokiistan jälkeen. Kansallinen lasten oikeuksien suojelukomissio (NCPCR) nosti kanteen Zubairia vastaan ​​tässä asiassa vuonna 2020.

Mohammed Zubair – Palkinnot ja tunnustukset

Oslon rauhantutkimusinstituutti (PRIO) on sisällyttänyt intialaisen kirjailijan ja aktivistin Harsh Manderin, hänen kampanjansa Karwan-e-Mohabbat sekä Alt Newsin perustajat Mohammed Zubairin ja Pratik Sinhan vuotuiseen Nobelin rauhanpalkinnon ehdokkuuteen.UKK

Kuka on Mohammed Zubair?

Mohammed Zubair on intialaisen voittoa tavoittelemattoman tosiasiantarkistussivuston Alt News perustaja. Hän on tunnettu intialainen toimittaja, joka on paljastanut paljon valeuutisia seurauksista huolimatta.

Miksi Mohammed Zubair pidätettiin?

Journalistinsa lisäksi Zubair oli niin avoin tietyistä kiistanalaisista asioista, minkä seurauksena hänet pidätettiin vuonna 2022. Delhin poliisi pidätti Zubairin tämän Hindufobia-tviitin vuoksi vuonna 2018.

Mitkä ovat Zubairin saavutukset?

Vuonna 2022 Alt Newsin perustajat Pratik Sinha ja Mohammed Zubair sekä vaikutusvaltaiset ihmiset olivat ehdokkaita Peace Research Institute Oslon (PRIO) sen vuosittaisessa Nobelin rauhanpalkinnon ehdokkaassa.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Luettelo Shahid Kapoorin tukemista merkeistä