Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Money Robot Review

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Money Robot Review

Money Robot on korkealaatuinen linkkien rakennusohjelmisto, joka luo porrastetun verkoston 2.0 käänteislinkeistä sivustollesi. Sen luomat käänteiset linkit ovat erittäin laadukkaita ja ovat maineikkailta sivustoilta, joilla on hyvät mittarit. Money Robot on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja automatisoiduimmista linkkien luontityökaluista. Se toimii tekoälyllä, ja käyttämällä tätä ohjelmistoa voit olla ykkönen Googlessa. Tässä Money Robot -arvosteluopi tästä hämmästyttävästä ohjelmistosta ja kuinka sitä voidaan käyttää yrityksellesi.

Money Robot Review

Tuomme sinulle tämän Money Robot -arvostelu selittää sen ominaisuuksia ja onko se sen arvoista vai ei. Monet ihmiset valitsevat sen sen tarjoamien uskomattomien ominaisuuksien vuoksi. Jotkut niistä ovat:

 • Se tukee rajoittamattomia verkkosivustoalustoja
 • Live-linkin tarkistus
 • Helppokäyttöinen
 • Siinä on lähettäjä, joka luo web 2.0 -käänteisiä linkkejä ja on yksi helpoimmista tavoista automatisoida linkit
 • Money Robot Submitter tarjoaa myös avainsanatutkimusta
 • Se tarjoaa artikkelin kehräyksen ja uudelleenmuodostajan, joka auttaa parantamaan artikkelisi laatua
 • Aikaa säästävä
 • Money Robotin luomia käänteisiä linkkejä olisi parasta valvoa, koska tämä on SEO käänteislinkkimonitorin toiminto
 • Turvallinen maksutapa
 • Siinä on myös selain, joka voi automatisoida minkä tahansa tehtävän
 • Älykäs lähetystoiminta
 • Mukana säännölliset päivitykset yli 5000 verkkosivustolle

Kuka käyttää Money Robot -ohjelmistoa?

Tässä Money Robot Review, anna meidän ymmärtää minkä tyyppisille ihmisille tämä ohjelmisto on tarkoitettu ja kuka osaa hyödyntää sitä parhaiten.

Yksinkertainen vastaus on, että kaikki voivat käyttää tätä työkalua! Jos sinulla on perustiedot ohjelmistoista ja aiot kasvattaa osaamistasi SERP-arvo ja SEO-liikennettä, Money Robot on tarvitsemasi työkalu.

Riippumatta siitä, oletko suuryritys vai osa-aikainen bloggaaja, Money Robot voi olla tehokas työkalu SEO-kampanjaasi. Verkkosivustojen omistajat, bloggaajat, digitaaliset markkinoijat, hakukoneoptimoinnin asiantuntijat, mediayhtiöt, YouTube-sisällöntuottajat jne. voivat käyttää tätä ohjelmistoa käänteisten linkkien rakentamiseen Google-hakutulosten sijoituksen nostamiseksi aivan helposti.

Kuinka Money Robot toimii?

Katsotaanpa, miten se toimii ja millaisia ​​palveluita se tarjoaa:

 • Se tekee hyvää tutkimusta avainsanoja. Tämä auttaisi sinua saamaan oikean käsityksen avainsanasta, jota sinun tulisi käyttää. Se antaisi sinulle myös käsityksen nykyisestä sijoituspaikasta, kun sijoitetaan yhdellä sivulla.
 • Sivustot, kuten YouTube, Pinterest, Twitter tai mikä tahansa muu sosiaalisen median alusta, ovat sivustoja, joilla Money Robot yrittää sijoittua tai tehostaa niitä. Se käyttää samankaltaisia ​​sivustoja sijoittumiseen, koska ne voivat nostaa itsensä ja nostaa pääsivustoasi.
 • Money Robot saisi otsikot blogiisi automaattisesti, mutta voit myös päättää valita haluamasi.
 • Kun kirjoitat artikkelia, Money Robot voi osoittautua erittäin aikaa säästäväksi. Tämän alustan avulla voit lisätä artikkeliisi lukuisia asioita, kuten lisätä luettelon valokuvien URL-osoitteista, YouTube-videoista, Google Mapsista, Amazon-kumppanilinkkikoodin iFrame-upotuksista tai minkä tahansa haluamasi linkin.

Money Robot -hinnoittelu

Kun olet oppinut Money Robotin ominaisuuksista ja sovelluksista, ihmettelet varmasti sen hintaa. Meidän Money Robot -arvostelu, se on seuraava asia, jota käsittelemme. Tässä ovat Money Robotin tarjoamat suunnitelmat.

 • Kuukausitilaus: 67 dollaria kuukaudessa
 • Kerran suunnitelma: 497 $ kertamaksu, jolla saat työkalun elinikäisen lisenssin.

Maksutapojen moninaisuuden ansiosta nopeat maksut on erittäin helppoa. Lisäksi bitcoineilla voi maksaa tilauksesi.

Parasta on, että heillä on 7 päivän ilmainen kokeilu, jota voit käyttää ja ymmärtää sen ominaisuuksia ja nähdä tuloksen. Jos uskot, että se toimii hyvin yrityksellesi, voit valita kertaostovaihtoehdon.

Kuinka käyttää Money Robotia?

Money Robotin käyttäminen on helppoa, mutta tärkeä seikka on muistaa, että sinun on tärkeää oppia käyttämään sen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Voit kokeilla niitä kaikkia 7 päivän kokeilujaksolla, mutta jokaisen niistä ymmärtäminen voi olla hieman hämmentävää ja vaikeaa.

🔥 Empfohlen:  App Flame Review: Onko App Flame laillinen? Kokeilimme sitä

Tässä Money Robot -arvosteluolemme eritelleet Money Robotin käytön helpoissa vaiheissa, jotta voit ymmärtää ne helposti.

Ennen kuin aloitat työkalun käytön, sinun on ostettava tilaussopimus ja asennettava ohjelmisto tietokoneellesi. Noudata seuraavia ohjeita:

1. Tarkista käyttöjärjestelmä: Varmista, että sinulla on Internet Explorer, Vistas, Windows 7 tai uudempi ladataksesi tiedoston.

2. Lataa ohjelmisto: Siirry kohtaan virallinen nettisivu ja napsauta latauspainiketta aloittaaksesi asennusohjelman lataamisen.

3. Asenna ohjelmisto: Kun olet ladannut tiedoston, lue tiedot, hyväksy käyttöehdot, valitse asennuspaikka laitteestasi ja suorita asennus loppuun.

4. Suorita ohjelmisto: Kun olet asentanut työkalun, käytä sitä ensimmäistä kertaa. Luo tili käyttämällä sähköpostiosoitettasi, jonka jälkeen voit aloittaa 7 päivän kokeilujakson.

Money Robot Proxy –

Money Robotin mukana tulee oletusvälityspalvelin, ja se toimii hyvin. Mutta jos etsit parempaa suorituskykyä sisällön luomisen ja käänteisten linkkien muodostamisen nopeuden ja määrän suhteen, on suositeltavaa määrittää yksityinen välityspalvelin.

Nyt kun olet ladannut ohjelmiston ja asettanut välityspalvelimen, seuraava vaihe Money Robot -arvostelu on oppia luomaan kampanja.

Kampanjan luominen Money Robotissa –

Voit luoda uuden kampanjan seuraavasti:

 • Napsauta Luo uusi kampanja -vaihtoehtoa.
 • Valitse linkityskaavio (pyörä, pyramidi jne.) SEO-strategiasi mukaan.
 • Täytä sivuston URL-osoite tai kohdesivuston URL-osoite.
 • Lisää kohdeavainsana.
 • Täytä sisällön otsikko ja teksti.

Paremman kampanjan saamiseksi voit luoda artikkeleita erikseen ja tallentaa ne kansioon, joka ladataan itse työkaluun kampanjan aloitusvaiheessa. Kuitenkin, jos sinulla ei ole sisältöä valmiina kampanjaan, Money Robot voi auttaa luomaan artikkeleita tyhjästä.

Kun olet täyttänyt kaikki tiedot ja varmistanut, että linkityskaavio on tavoitteidesi mukainen, napsauta ‘Aloita kampanja’ -vaihtoehtoa.

Kun aloitat ensimmäisen kampanjasi, voit myös kloonata sen luodaksesi avainsanakohdistuksen Web 2.0 ominaisuuksia. Voit ajaa kahta kampanjaa samanaikaisesti, ja tämä on suurin sallittu määrä kampanjoita kerralla. VPS:n nopeudesta riippuen ensimmäinen kampanja voi kestää noin 12–24 tuntia.

Kun olet suorittanut kaksi ensimmäistä kampanjaa, voit myös käyttää uudelleen luomiasi Web 2.0 -ominaisuuksia. Tämän tekemisen etuna on, että se saisi Money Robotin toimimaan nopeammin ja antaisi myös vauhtia olemassa oleville blogeillesi.

Tämän tekeminen on melko yksinkertaista. Siirry Tilit-välilehteen, napsauta Luo uusia tilejä ja valitse Käytä jo olemassa olevia tilejäni.

Mikä on Money Robot Submitter?

Tämän työkalun on luonut Softtech SRL, ja se on automatisoitu SEO-työkalu. Ihmiset rakastavat tätä työkalua, koska se on käyttäjäystävällinen ja erittäin tehokas SEO-työkalu; näet tulokset hyvin lyhyellä aikavälillä. Money Robot Submitterin avulla pystyt tuottamaan liikennettä verkkosivustollesi nopeasti ja saada sijoituksen Googlen ensimmäisellä sivulla.

Lue myös: 20 parasta linkkien seurantaohjelmistoa markkinoijille

Tietoja SEO Submitter Softwaresta

Monet ihmiset käyttävät tätä ohjelmistoa liike-elämässä, koska se perustuu tekoälyyn, ja se toimii kuin ihmiset suorittaisivat SEO-tehtäviä luonnollisesti. Tämän ohjelmiston tietokanta sisältää lukuisia laadukkaita käänteisiä sivustoja. Käyttämällä SEO Submitter -ohjelmistoa pystyt tekemään kaikenlaisia ​​korkealaatuisia käänteisiä linkkejä.

Tällaisten hämmästyttävien ominaisuuksien ansiosta siitä on tullut melko tunnettu markkinoilla. Käänteisiä linkkejä luovat ihmiset tietävät kuinka tylsää ja vaikeaa linkkien rakentaminen on, mutta tämän ohjelmiston avulla voit luoda automaattisia käänteisiä linkkejä muutamalla napsautuksella. Voisit ansaita komean summan rahaa, jos käytät tätä ohjelmistoa liiketoimintaan.

SEO Submitter -ohjelmistoa kutsutaan myös automaattiseksi linkinrakennusohjelmistoksi sen ominaisuuksien ja toimivuuden vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Yksisivuiset verkkosivustot: ovatko ne hyviä vai huonoja SEO:lle?

Käänteisten linkkien tyypit

Monet ihmiset eivät tiedä, että on olemassa erilaisia ​​käänteisiä linkkejä. Jokaisella käänteisellä linkillä on ominaisuutensa, etunsa ja laatunsa; ne toimivat eri tavalla. Kuten meidän ja useiden muiden Money Robot -arvostelutsen lähettäjä tarjoaa sinulle lähes kaikentyyppisiä käänteisiä linkkejä, jotka tunnetaan markkinoilla parantavan sijoitustasi.

Money Robot lähettää sisältösi automaattisesti useille suosituille sivustoille ja hakemistoihin, kuten:

 • Sosiaaliset kirjanmerkkisivustot
 • Web 2.0 -blogit
 • Web 2.0 -profiilit
 • Viestit sosiaalisessa mediassa
 • Web-hakemistot
 • Wikin artikkeleita
 • Foorumin profiilit
 • Artikkelihakemistot
 • Lehdistötiedote
 • RSS (Really Simple Syndication)

Money Robotin ominaisuudet

Ei Money Robot -arvostelu olisi täydellinen ilman sen ominaisuuksien yksityiskohtaista katsausta. Joitakin tämän työkalun hämmästyttäviä ominaisuuksia ovat seuraavat:

1. Ilmaiset välityspalvelimet – Välityspalvelimet ovat tärkeässä roolissa, ja Money Robotilla saat ilmaisia ​​välityspalvelimia. Hakukoneiden kanssa yhteensopivien linkkien rakentamisen maailmassa ilmaisten välityspalvelinten hankkiminen ei ole pieni asia. Toiminto on melko samanlainen kuin VPN; Suurin ero on, että välityspalvelimia käytetään vain verkkoselaimessa.

Välityspalvelinten avulla voit vaihtaa linkkilähteen IP-osoitteen ilman ongelmia. Parasta välityspalvelinten käytössä on, että näyttää siltä, ​​että olet luonut uuden linkin sivustollesi aina, kun luot linkkejä.

2. Captcha-ratkaisu – Tämä on myös ilmainen ominaisuus, joka on saatavilla Money Robot Submitterissa, ja sen avulla voit ratkaista kaikki captchat, kuten valokuvat, tekstit ja laskelmat. On olemassa useita verkkosivustoja, joissa sinun on ratkaistava tai täytettävä captcha postausten tekemiseen tai tilien luomiseen.

Mutta tällä hämmästyttävällä alustalla saat integroidun captcha-ratkaisijan, joka voi auttaa ratkaisemaan ne saumattomasti. Ei suositella monimutkaisen captchan ratkaisemiseen, sillä voit joko valita maksullisen captcha-palvelun tai käyttää kolmannen osapuolen captcha-palveluntarjoajaa. Heidän captcha-ratkaisuprosessinsa on täysin automaattinen ja ilmainen.

3. Sisällön luominen – Linkinrakennuskampanjassa sisällön luominen on tärkeässä roolissa, ja niiden avulla voit luoda niin monta artikkelia kuin haluat. Tätä ominaisuutta kutsutaan artikkelin pyörittämiseksi, jolloin se ottaa artikkelin automaattisesti ja kirjoittaa sen uudelleen luodakseen uuden version ennen julkaisua.

Voit kirjoittaa uudelleen tai pyörittää artikkelin useilla tavoilla, ja parasta on, että sinun ei tarvitse huolehtia sisällön kopioinnista.

4. Sivustoja päivitetään usein – Nämä palvelimet löytävät uusia verkkosivustoja joka päivä ja päivittävät luetteloa säännöllisesti. Tähän mennessä heillä on noin 55 000 verkkosivustoa, ja määrä kasvaa, kun saat uusia luetteloita verkkosivustoista, joita päivitetään päivittäin. Tämän ominaisuuden suurin etu on, että se auttaa sivustoasi saamaan käänteisiä linkkejä uusilta verkkosivustoilta.

Siksi sinun ei tarvitse etsiä verkkosivustoluetteloa, koska saat joka päivä tuoreen luettelon, johon voit lähettää sisältösi automaattisesti.

5. Sisäänrakennettu käänteisten linkkien indeksointityökalu – Kaikki tämän työkalun avulla luodut käänteiset linkit indeksoidaan automaattisesti lukuisiin hakukoneisiin, kuten Google ja Bing. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa ylimääräisiä indeksointipalveluita päästäksesi läsnäoloon Internetissä.

6. Ilmainen asiakastuki – Toinen hieno asia Money Robotissa on, että sen asiakastukitiimi on käytettävissäsi eri kanavien, kuten Skypen, live-chatin, sähköpostin ja Facebook-ryhmän kautta. Voit ottaa heihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, ja heidän kokenut tiiminsä auttaa sinua kaikin keinoin.

7. Nopea lähetys – Niissä on useita kierteitysominaisuuksia; tuntuu, että 100 työntekijää työskentelee parantaakseen verkkosivustosi sijoitusta. He käyttävät Firefoxia, Chromea tai Internet Exploreria todellisen ihmisen toiminnan simulointiin, mikä helpottaa kaikenlaisten robottien havaitsemismekanismien ohittamista.

8. Rahat takaisin takuu – Jos sinulla on kylmät jalat työkalun käytöstä ja tehokkuudesta, voit testata joitakin ominaisuuksia ja etuja 7 päivän kokeilujaksolla. Voit myös saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen työkaluun ensimmäisen 7 päivän kuluessa maksusta.

🔥 Empfohlen:  Suora pikatalletus: mitä se tarkoittaa?

9. Älykäs lähetysprosessi – Heidän tilinsä luontiprosessi on täysin automaattinen; sinun ei tarvitse painaa mitään painiketta aloittaaksesi prosessin; kaikki tapahtuu automaattisesti, mukaan lukien sähköpostiaktivointi.

10. Backlink-monitoriominaisuus – Voit helposti hallita ja valvoa kaikkia reaaliaikaisia ​​käänteisiä linkkejäsi, ankkuritekstejäsi ja muita niihin liittyviä tietojasi nopeudella noin 500 säiettä sekunnissa.

Nämä ovat joitain Money Robotin upeista ominaisuuksista, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi sijoitusta ja liikennettä.

Plussat

Money Robotin käyttämisessä linkkien luomiseen on lukuisia etuja. Katsotaanpa joitain niistä –

 • Se automatisoi linkkien rakentamisen ja hoitaa kaikki prosessinsa, kuten sisällön luomisen, lähettämisen ja käänteisten linkkien luomisen. Toinen etu on, että se etsii automaattisesti asiaankuuluvat verkkosivustot, joilta linkit voidaan hankkia
 • Sillä on nopein lähetysprosessi, ja kaikki tämä on mahdollista sen monisäikeisen toiminnallisuuden ansiosta
 • Sisältää yli 5000 linkkiä
 • Ilmaiset välityspalvelimet ja captcha-ratkaisu
 • Ei plagiointia varmasti sen artikkelin rakentajan ja kehräyksen takia. Se auttaa sinua lähettämään ainutlaatuista ja erinomaista sisältöä ilman vaivaa
 • Avainsanatutkimustyökalun avulla voit hakea avainsanaa heti
 • Yksi Money Robot -lisenssi voi toimia kahdessa erillisessä VPS:ssä, mikä auttaa vähentämään linkinrakennuskampanjoidesi kustannuksia
 • Voit käyttää tilitietoja milloin tahansa, kun Money Robot on tallentanut pilveen
 • Tehtävien automatisointiin heillä on ohjelmisto nimeltä MR SEO
 • SEO-verkkosi käyttämistä varten voit asentaa sovelluksen kolmeen eri verkkoon

Haittoja

Jatketaanpa tällä Money Robot arvostelu, tässä on joitain sen haittoja –

 • Heidän kokeiluohjelmistossaan on rajoitettuja ominaisuuksia. Jos haluat tietää täysin sen kaikista ominaisuuksista, sinun on valittava kuukausitilaus
 • Sen sisäänrakennettu captcha ei voi ratkaista monimutkaisia ​​pulmia; tätä varten sinun on ostettava indeksointipalvelu
 • Tämä ohjelmisto on yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmän kanssa; et voi käyttää sitä suoraan Mac-ohjelmiston kanssa. Tarvitset lisäohjelmistoja, kuten Microsoft Remote Desktopin, mutta älä huoli, se on ilmainen
 • Sen indeksointipalvelulla on tietty raja päivässä käytettävien URL-osoitteiden lukumäärälle. siksi sinun on ostettava indeksointipalvelu, joka auttaa sinua indeksoimaan nopeammin
 • Money Robot -ohjelmisto vaatii korkean suorittimen kokoonpanon ja korkean VPS:n. Kampanjat määräytyvät VPS:n suorittamisen perusteella

Lue myös: 30 parasta Google AdSense -vaihtoehtoa bloggaajille

Money Robot Review

Jos haluat luoda useita käänteisiä linkkejä lyhyellä aikavälillä, Money Robotin pitäisi olla ensimmäinen ohjelmisto, jota sinun tulee tarkastella. Se on paras saatavilla oleva automaattinen linkinrakennusohjelmisto, ja sen tulokset yllättävät sinut iloisesti. Voit kokeilla sitä valitsemalla heidän 7 päivän ilmaisen kokeiluvaihtoehdon, jolloin saat lisätietoja työkalusta ja sen eduista.

Ohjelmiston edellyttämien alkutaitojen hankkiminen saattaa kestää jonkin aikaa, mutta sinusta tulee ammattilainen, jolla on kokemusta. Voit luoda paljon käänteisiä linkkejä käyttämällä erilaisia ​​verkko-ominaisuuksia. Niiden indeksointiprosessi on suhteellisen hidas, mikä pitää asiat luonnollisina sivustollesi.

Kaiken kaikkiaan tämän lopussa Money Robot -arvostelu ja meidän on sanottava, että se on erinomainen SEO-linkkien rakentamisohjelmisto, eikä ole muuta ohjelmistoa, joka olisi niin tehokas. Jatka lukemista saadaksesi lisää tällaista sisältöä!