Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Moosend Review: Sähköpostimarkkinointityökalu kasvaville yrityksille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Moosend Review: Sähköpostimarkkinointityökalu kasvaville yrityksille

Oikein tehty sähköpostimarkkinointi on nopein tapa houkutella uusia asiakkaita yritykseen. Itse asiassa 40 prosenttia B2B-markkinoijista sanoo, että sähköpostiuutiskirjeet ovat kriittisimpiä heidän sisältömarkkinoinnin menestykselleen.

Useampien ihmisten kiinnostus tarjonnastasi voi tarkoittaa uusia liidejä. Useiden olemassa olevien sähköpostimarkkinointityökalujen joukossa Moosend tuo pöytään hieman lisäystä.

Moosend on sähköpostimarkkinointialusta, joka on suunniteltu vauhdittamaan yrityksesi kasvua. Se tarjoaa automaation ydinominaisuuksia sekä malleja ja jopa aloitussivun rakennustyökalun. Alusta on hyvin muokattavissa ja riittävän yksinkertainen kaikille sähköpostimarkkinoinnin parissa. Vuonna 2011 perustettu Moosend on auttanut yrityksiä sähköpostimarkkinoinnissa ja aloitussivuilla. Foorumi keskittyy auttamaan sinua suunnittelemaan henkilökohtaisia ​​sähköpostiviestejä asiakkaille, ja siinä on erinomaiset toiminnot.

Moosendin ominaisuudet
Moosendin hinnoittelu
FAQ

Moosendin ominaisuudet

Moosend on alusta, joka on suunniteltu sähköpostimarkkinointiin missä tahansa mittakaavassa, ja siinä on houkuttelevia ominaisuuksia. Kuten kaikissa vastaavissa työkaluissa, Moosend tarjoaa laajan valikoiman päivitettyjä malleja, joista voit valita. Editori on minimaalinen, mutta siinä on paljon mukauttamista.

Sen lisäksi se suorittaa kaiken peruslajittelun ja automatisoinnin, mukaan lukien sähköpostin ajoituksen. Sähköpostien automatisointi ja ajoittaminen postituslistalla varmistaa, että sähköpostisi saapuvat perille oikeaan aikaan. Joitakin alustojen parhaita ominaisuuksia ovat:

Sähköpostin segmentointi

Moosend antaa käyttäjien muokata, tuoda ja tallentaa postituslistoja, joten se on aina käytettävissä, kun sinun on lähetettävä sähköpostisi. Listoja voidaan lajitella, ja siellä on mahdollisuus lisätä mukautettuja merkintöjä. Tiedot voidaan myös ryhmitellä, mikä on hyödyllistä, jos yrityksesi käsittelee erilaisia ​​tuotteita tai palveluita. Osallistumislomakkeilla voidaan kerätä käyttäjätietoja, palautetta ja mitä tahansa tiettyä kenttää.

Kokeile Moosendia nyt!

Sähköpostiautomaatio

Yksi minkä tahansa suositun sähköpostimarkkinointityökalun tärkeimmistä ominaisuuksista on sen automaatioketjut. Yrityksen omistajana kyky luoda täydellisesti ajoitettuja sähköpostisarjoja, jotka herättävät asiakkaiden kiinnostusta, merkitsee kasvua.

🔥 Empfohlen:  The Date House – mehevien mutta terveellisten ruokien merkki

Moosend tarjoaa käyttäjille työnkulkumalleja nopeaa asennusta varten. Saatavilla on perehdytysmalleja, joissa on oppaita ja tervetuloviestejä, jotka voidaan määrittää antamaan asiakkaillesi alustava käsitys yrityksestä tai brändistä.

Valmiiden automaatiosekvenssien valinnan lisäksi käyttäjillä on täysi vapaus luoda omia jaksoja, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa. Automaatiot toimivat saumattomasti ja ovat hyvät käyttöönoton jälkeen.

Liipaisimet ovat toinen tapa ohjata automaatiojaksoja. Tapahtumia tai automaatioita voidaan laukaista, kun tiettyjä dynaamisia muutoksia tapahtuu. Alustalla on myös liidipisteominaisuus, joka tunnistaa, milloin vierailija voi olla mahdollinen liidi. Tämä yhdistettynä automaatiotyökaluihin lisää varmasti liidien määrää ja asiakkaita kaikissa yrityksissä.Aloitussivun rakennustyökalu

Vaikka Moosend on sähköpostityökalu, siinä on oma sisäänrakennettu aloitussivujen rakennustyökalu, joka tekee aloitussivujen luomisesta paljon helpompaa. Editori on täysin muokattavissa, ja siinä on malligalleria niille, jotka haluavat määrittää nopean aloitussivun.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen aloittelijoille, eikä editori vaadi koodausta. Aloitussivu voi tarkoittaa enemmän viittauksia, ja juuri tästä syystä Moosendilla on oma aloitussivun rakennustyökalu.

Käyttäjät voivat vapaasti käyttää omia verkkotunnuksiaan aloitussivuillaan. Alustassa on WordPress-integraatio helpon tuonnin mahdollistamiseksi. Sähköpostikäynnistimet ja automaatiot voidaan konfiguroida helposti Moosendin avulla, joka maksimoi konversiot ja auttaa yrityksiä luomaan lisää asiakkaita. Vedä ja pudota -editorin avulla on helppo muokata tai luoda malleja nopeasti.

Kokeile Moosendia nyt!

Seuranta ja Analytics

Pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys markkinoinnissa, ja Moosendin avulla käyttäjien on helppo seurata ja seurata asiakkaitaan. Google Analytics -integraation lisäksi Moosend voi seurata sekä aloitussivusi että sähköpostisi tilastoja.

Näihin kuuluvat olennaiset tilastot, kuten keskimääräiset napsautukset, liikenne ja poistumisprosentit. Käyttäjät voivat määrittää näiden tilastojen perusteella dynaamisia laukaisimia ja automaatioita. Sisäänrakennettu API antaa käyttäjille entistä enemmän joustavuutta hallita hankittuja tietoja. Tämä voidaan linkittää sisäisiin järjestelmiin tai mihin tahansa muuhun tuettuun alustaan.

🔥 Empfohlen:  ShareDocView: Hanki yksityiskohtaiset analyysit jaetuista asiakirjoistasi

Moosend-sähköpostit voidaan määrittää A/B Split -testikampanjaan kojelaudan kautta. Yritykselle tämä on hienoa, sillä tiedon saaminen suoraan asiakaspalautteen perusteella voi ohjata kampanjaa oikeaan suuntaan. Moosend tarjoaa monia analytiikkaalustan ominaisuuksia yksinään, mikä tekee tehtävästä paljon yksinkertaisempaa.

Asiakaspalvelu

Moosendilla on erinomaiset asiakaspalvelupalvelut kaikille tuotteilleen. Olipa sinulla ongelmia automaation määrittämisessä tai aloitussivusi isännöinnissa, tukitiimi auttaa sinua.

Parasta on, että tuki sisältyy jopa ilmaiseen suunnitelmaan, mikä on hyödyllistä, kun sitä määritetään ensimmäistä kertaa. Moosend voi myös tarjota sinulle omistetun tilivastaavan, kun päivität suunnitelmasi ilmaisesta tasosta.

Vapaus suunnitella, luoda ja automatisoida sähköposteja miltä tahansa laitteelta voi olla hyödyllinen kaikille yrityksille, jotka haluavat saada lisää liidejä. Jos alat kokea ongelmia, 24/7-tukitiimi on vain viestin päässä.

Asiakastukea arvostetaan aina, kun kokeillaan uutta alustaa, jossa asiat voivat olla hämmentäviä ja vaikeita saada käsiinsä. Moosend tekee hyvää työtä arvostetulla asiakaspalvelulla.Moosendin hinnoittelu

Kaikille edulliseen hintaan hinnoiteltu Moosend tekee suunnitelmia sen mukaan, kuinka monta tilaajaa haluat osallistua. Ilmainen suunnitelma antaa sinulle pääsyn kaikkiin alustan ydinominaisuuksiin paitsi aloitussivujen luomiseen jopa 1000 tilaajalle. Tämä on melko hyvä pienimuotoisille yrityksille tai ihmisille, jotka haluavat kokeilla alustaa ennen ostoa.

Pro-paketti vaaditaan, jos haluat yli 1000 tilaajaa, joka alkaa klo 8 dollaria/kk jopa 2000 tilaajaa. Pro-suunnitelma antaa käyttäjille pääsyn kaikkiin alustan ominaisuuksiin, mukaan lukien aloitussivut. Pro-suunnitelmaa voidaan päivittää sen mukaan, kuinka monta tilaajaa tarvitset. Moosend tarjoaa jopa neuvoteltavissa olevan yrityssuunnitelman yrityksille, jotka tarvitsevat yli 200 000 tilaajaa.

Moosend on hinnoiteltu tavalla, joka on liian hyvä ohitettavaksi. Jos tarvitset sähköpostin automaatiotyökalun, joka sisältää lisäetuja, kuten aloitussivun rakennustyökalun ja analytiikan, Moosendin kokeileminen on vain napsautuksen päässä.

Suunnitelmia voidaan päivittää milloin tahansa, jos haluat skaalata tai alentaa asiakaskuntasi mukaan. Markkinointiohjelmistot ovat yleensä kalliita, joten Moosendin kaltaiset palvelut ovat mukava lisä markkinointityökaluihin.

🔥 Empfohlen:  11 oikolukukurssia verkossa vuonna 2023 (henkilökohtainen kokemus!)

Kokeile Moosendia nyt!

Johtopäätös

Sähköpostiautomaatio on digitaalisen markkinoinnin välttämättömyys, sillä se auttaa kampanjaasi tuomaan uusille ihmisille ja laajentamaan asiakaskuntaasi entisestään. Yritykset, kuten Domino’s, Vogue ja WWF:n kaltaiset organisaatiot, käyttävät Moosendia sähköpostiensa ja liidien luomiseen. Tämä osoittaa vain alustan luotettavuuden ja skaalautuvuuden. Moosend tekee kenen tahansa helpoksi tehdä tehokkaita sähköpostimarkkinointikampanjoita helposti ja on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

FAQ

Mikä on Moosend?

Moosend on sähköpostimarkkinointialusta, jossa on keskeisiä automaatioominaisuuksia sekä malleja ja jopa aloitussivun rakennusohjelma.

Mikä on Moosendin hinta?

Moosendilla on ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle 1000 tilaajaa, ja sillä on myös pro-paketti, jonka hinta on 8 dollaria jopa 2 000 tilaajalle.

Mitkä ovat vaihtoehdot Moosendille?

MailerLite, ActiveCampaign, GetResponse, Mailchimp ja Campaign Monitor ovat joitakin vaihtoehtoja Moosendille.