Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Motion Invest -tarina kolmen vuoden jälkeen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Motion Invest -tarina kolmen vuoden jälkeen

Melkein 3 vuotta sitten kumppanini ja minä käynnistimme Motion Investin, markkinapaikan, jossa voit ostaa ja myydä verkkosivustoja.

Suunnittelimme Motion Investin paikaksi, jossa tarkastamme kaikki listatut sivustot varmistaaksemme, että tietyntyyppisiä sivustoja ei koskaan listattu ja että kaikki mahdolliset ongelmat paljastetaan luettelossa.

Yleisesti ottaen olemme saavuttaneet tämän vision viimeisen kolmen vuoden aikana, kun Motion Invest on jatkanut kasvuaan.

Tänään haluan jakaa muutaman tilaston Motion Investin toiminnasta ja ilmoittaa pienestä muutoksesta listautumissivustojen hinnoittelussamme.

2 suurta päivitystä?

No, Motion Investillä on uusi web-suunnittelu!

Toiseksi alennamme palkkioitamme. Ja erityisesti, jos sivustosi on yli 100 000 dollaria, uusista hinnoista tulee entistä houkuttelevampia.

Muutama liikesijoitustilasto

Jälkeenpäin katsottuna on melko uskomatonta, että olemme viime vuosina edenneet ideasta satojen verkkosivustojen myyntiin.

Listaamme joka viikko uusia sivustoja ja keskitymme ensisijaisesti sisältösivustoihin, jotka kohdistavat SEO-liikenteeseen.

Tässä on muutamia tilastoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

  • Keskimääräinen kerrannainen: 35x
  • Keskimääräinen myyntiaika: 12 päivää
  • Onnistumisprosentti: 97 %
  • Myytyjä sivustoja yhteensä: 718

Joten kuinka paljon voit odottaa myyväsi sivustosi Motion Investissä? No, viimeisten 3 vuoden aikana keskimääräinen kerrannainen on ollut 35-kertainen kuukausiansiot (noin 3 kertaa vuodessa).

Keskimääräinen aika, joka kestää sivuston myymiseen Motion Investissä, on vain 12 päivää! Pienemmillä sivustoilla se on hieman nopeampi ja suuremmilla sivustoilla hieman pidempi.

Kaikista Motion Investiin listatuista sivustoista peräti 97 % myydään!

Tämä johtuu esitarkastussivustoistamme. Luetteloimme vain sivustot, jotka tiimimme on tarkastanut ja vahvistanut. Joten hylkäämme edelleen monet sivustot, jotka eivät voi vahvistaa tuloja tai joilla on muita ongelmia sivustoissaan.

Lopuksi, alusta lähtien olemme onnistuneesti myyneet 718 sivustoa!

Kertoimet ja keskimääräinen myyntiaika

Tässä kaaviossa kerrotaan, kuinka kauan sivuston myynti kesti ja kuinka monta sivustoa myytiin keskimäärin sivuston koon perusteella.

🔥 Empfohlen:  Pelisovellukset, jotka maksavat välittömästi PayPalille

Joten jos myyt pienen sisältösivuston 5 000–100 000 dollarilla, voit odottaa sen myyvän keskimäärin 7–18 päivässä.

Jos kuitenkin myyt sivustoa 500 000–1 miljoonalla dollarilla, voit odottaa, että sen myyminen Motion Invest -markkinapaikalla kestää 30–37 päivää.

Yleensä voit nähdä, että pienemmät sivustot myyvät yleensä korkeammilla kerroilla. Tämä on todennäköistä, koska pieni muutos todellisessa dollarimäärässä, joka tarjotaan 5 000 dollarin myydyllä sivustolla, vaikuttaa moninkertaisuuteen huomattavasti enemmän kuin sivusto, joka on yli 100 000 dollaria.

Vaikka myytyjen sivustojen keskimääräinen kertymä on 35-kertainen kuukausitulot, vaihteluväli on missä tahansa 30-43x kuukausitulot sivuston koosta riippuen.

Muutos Motion Invest -komissiorakenteeseen

Vaikka olemmekin tyytyväisiä yli 700 sivuston myymiseen viimeisen kolmen vuoden aikana, uskomme, että voimme tehdä vieläkin paremmin jatkossa.

Tänään minulla on ilo ilmoittaa, että alennamme palkkioitamme! Meillä on jatkossa pysyvästi alhaisemmat palkkiot. Lisäksi meillä on erikoistarjous, joka on vielä alhaisempi.

Tässä ovat uudet pysyvät hinnat ja erikoispalkkio vain tälle kuukaudelle.

New Motion Invest alemmat hinnat

Erikoistarjoukset vain lokakuulle

Kuten näet, uusi palkkioprosentti tulee houkuttelevammaksi, mitä suurempi sivusto.

Jos teet tutkimusta, huomaat, että 5–7 prosentin palkkioprosentti on huomattavasti alhaisempi kuin muilla välittäjillä.

Joten jos myyt sivustoa 100 000–500 000 dollarin välillä, Motion Invest -välittäjäpalkkio on vain 7 % (alle puolet siitä, mitä aiemmin veloitimme!).

Toisaalta Empire Flippers veloittaa 15 % tämän alueen myydyistä sivustoista. Muut välittäjät ovat samalla alueella.

Katsotaanpa esimerkkiä, jossa joku myy sivuston 250 000 dollarilla. Tässä ovat eri välittäjiltä veloitettavat palkkiot:

  • Empire Flippers (15 %) – 37 500 dollaria
  • Quiet Light -välitys (10 %) – 25 000 dollaria
  • FEinternational (15 %) – 37 500 dollaria
  • Motion Invest (7 %) – 17 500 dollaria
🔥 Empfohlen:  Uber-hakkerointi on törkeä tarina teinistä hakkerointiin huvin vuoksi

Jos listaat sivustosi lokakuun aikana, välityspalkkio on vielä pienempi. Vain 5,25 prosenttia. Joten kokonaispalkkiot sivustosi myynnistä olisivat vain 13 125 dollaria.

Uusi web-suunnittelu!

Kuinka meillä on “varaa” tarjota niin alhaisia ​​palkkioita?

Ensinnäkin olemme rakentaneet todella tehokkaan prosessin ja tiimin. Toiseksi keskitymme yksinomaan SEO-liikenteeseen kohdistaviin sisältösivustoihin. Tämän seurauksena olemme TODELLA pystyneet kouluttamaan tiimiämme ja virtaviivaistamaan prosessiamme jopa enemmän kuin muut välittäjät.

Pyrkiessäni tekemään sivustojen listaus- ja myyntiprosessista entistä tehokkaampi ja tehokkaampi, olen iloinen voidessani ilmoittaa uudesta web-suunnittelusta!

Tämä uusi muotoilu sisältää TONNIA taustatoimintoja, jotka helpottavat sekä sinun että tiimimme valmistamista sivustoihin listaamista varten.

Huomaat kuitenkin myös, että uusi verkko sisältää käyttöliittymässä muita ominaisuuksia, jotka helpottavat sen käyttöä ja helpottavat lopulta sivustojen löytämistä ja hankkimista.

Seuraavat 3 vuotta?

Joten mitä seuraavat kolme vuotta tuovat Motion Investille?

Toivottavasti Motion Invest tulee jatkossakin vakiinnuttamaan asemansa tehokkaimpana paikkana ostaa ja myydä sisältösivustoja verkossa.

Olemme tehneet useita muutoksia Motion Investiin liiketoiminnan kasvattamisen myötä. Yli 700 sivuston myynnin jälkeen sanoisin kuitenkin, että olemme varmasti löytäneet tuotemarkkinoillemme sopivan.

Seuraava? Lisää kasvua!

Toivomme todella, että uusi verkkosuunnittelu ja alhaisemmat palkkiot nopeuttavat kasvua ja tekevät sisältösivustojen ostamisesta ja myymisestä todella nopeampaa, helpompaa ja luotettavampaa.