Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Moto G Power 5G lisää lippulaivaominaisuuden budjettipuhelimeen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Moto G Power 5G lisää lippulaivaominaisuuden budjettipuhelimeen

Motorola saattaa pelata lippulaivamarkkinoilla Motorola Edge 40 Pron kanssa, mutta edullisista puhelimista amerikkalainen monoliitti tunnetaan parhaiten. Vaikka se ei herätä niin paljon aaltoja kuin uusin Samsung-puhelin tai Apple iPhone -julkaisu, Moto G:n uusin iteraatio on aina huomion arvoinen asia, sillä Motorola on todellinen avaruuden veteraani ja tietää, mikä tekee siitä erinomaisen. halpa laite.

Mikä parasta, tämä uusi Moto G tulee aikaan, jolloin budjettipuhelimen ystäville ei ole koskaan ollut näin hyvää. Aiemmin premium-ominaisuudet suodattuvat alas halvempiin laitteisiin muuttamatta tätä makean alhaista hintaa tai ominaisuuksia, joita kaikki rakastavat. Juuri näin tapahtuu uudessa Motorola Moto G Power 5G:ssä, joka sisältää 50 megapikselin pääkameran linssin, suuremman määrän tallennustilaa ja suuren näytön 120 Hz:n virkistystaajuudella. Suurella 5 000 mAh:n akulla, josta G Power -tuotesarja tunnetaan, tämä voisi olla 300 dollarin puhelin, joka kannattaa napata, jos pidät edullisesta edusta.

Superpehmeä liike

Motorola

Vaikka Moto G Power -puhelimen otsikkoominaisuus on aina ollut vahva akku, näyttö varastaa esityksen tänä vuonna. Se on 6,5 tuuman FHD+-näyttö, mutta siinä on kaikki, mitä se jakaa viime vuoden Moto G Powerin näytön kanssa. Tämän vuoden Moto G Powerissa on tapahtunut merkittävä päivitys 720p-resoluutiosta 1080p-resoluutioon, joten näytössäsi on paljon enemmän yksityiskohtia kuin ennen. Suurempi päivitys on kuitenkin virkistystaajuudessa, joka hyppää arvokkaasta 90 Hz:stä 120 Hz:iin, joka näkyy yleisemmin lippulaivapuhelimissa, kuten Google Pixel 7 Pro tai Samsung Galaxy S23 Ultra.

Jos et tunne virkistystaajuuden roolia älypuhelimissa, se yksinkertaisesti selittää, kuinka usein näyttösi päivittää näkemäsi kuvan. 60 Hz:n näytöllä, joka on ollut standardi jo vuosia, näyttö päivittyy 60 kertaa sekunnissa. 90 Hz:n näytöllä se päivittyy 90 kertaa sekunnissa ja 120 Hz:n näyttö päivittyy – arvasit sen – 120 kertaa. Vaikka tämä nopeus on aivan liian nopea, jotta voit tietoisesti havaita, se vaikuttaa siihen, kuinka “tasavalta” näyttö tuntuu, etenkin kun selaat sovellusta tai pelaat nopeatempoista peliä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä online-portfolio

Uusi Moto G Power, joka saa tämän ominaisuuden, on suuri voitto, mutta se ei ole yksin sen sisällyttämisessä – Nokia G60 5G ja Samsung Galaxy A54 molemmat tarjoavat myös 120 Hz:n virkistystaajuuden. Tämä on erityisen hämmästyttävää, kun otetaan huomioon iPhone 14, lippulaivapuhelin, jolla on edelleen vain 60 Hz:n virkistystaajuus.

Voimia päiviksi

Motorola

Uudet virkistystaajuudet ovat yksinkertaisesti uusimpia leluja Moto G Powerin pakkauksessa; entä puhelimen kaima? Moto G Power -sarja tunnetaan pitkäkestoisesta akustaan, ja vaikka 120 Hz:n näyttö todennäköisesti lisää virrankulutusta, 5 000 mAh akku on todennäköisesti tehtävänsä mukainen. Sarjan aiemmat versiot ovat kyenneet kolmen päivän akun kestoon – lähes ennenkuulumatonta näinä päivinä – ja vaikka uusi prosessori ja näyttö vaativat lisätehoa, kahden päivän akunkesto on silti todennäköinen.

Lataus on rajoitettu 15 wattiin, mikä ei ole nopein saatavilla oleva millään tavalla – mutta jos puhelin kestää kolmen päivän akun, se voi olla uhrauksen arvoinen. Moto G Powerin mukana tulee myös laturi pakkauksessa, toisin kuin monissa lippulaivapuhelimissa, vaikka tuo laturi pystyy lataamaan vain 10 W.

Moto G Powerin mukana tulee myös laturi, toisin kuin monissa lippulaivapuhelimissa.

Muut tekniset tiedot eivät ole lippulaivatason tasoa, mutta ne ovat mahdollisesti hyviä. Mukana on kahdeksanytiminen MediaTek-prosessori, joka toivottavasti parantaa viime vuoden hidasta suorituskykyä, mutta toinen suuri päivitys on hyppy 64 Gt:sta perustallennustilasta 128 Gt:iin, ja mahdollinen päivitys 256 Gt: iin. Tämä on erittäin tervetullut päivitys ja kaksinkertaistaa elokuvien, meemien ja pelien määrän, jotka voit säästää sadepäivää varten. Takakameraa ei ole päivitetty viime vuodesta, ja se koostuu 50 megapikselin pääobjektiivista ja parista 2 megapikselin makro- ja syvyysobjektiivista. Selfiekamera on päivitetty 16 megapikseliin, mikä on tervetullut lisä selfien ystäville keskuudessamme.

🔥 Empfohlen:  Samsung lisää Galaxy S21 -valikoiman Certified Renewed -kauppaan

Motorola Moto G Power 5G maksaa 300 dollaria, ja se on saatavilla Best Buysta, Amazonista ja Motorolasta 13. huhtikuuta alkaen. Puhelin tulee myös T-Mobilen, Spectrum Mobilen ja Xfinity Mobilen metroon lähikuukausina. joten jos aiot napata sellaisen noilta kuljettajilta, pidä silmällä.

Table of Contents