Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

MrBeast: Youtuben ensimmäinen miljardööri – tulolähteet ja strategiat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: MrBeast: Youtuben ensimmäinen miljardööri – tulolähteet ja strategiat

Ihmisten ja eläinten välillä on yksi tärkeä ero. Kyllä, aivot ovat yksi osasto, mutta on vielä yksi maaginen asia, jota emme voi nähdä. Tämä alue on yhteydessä ja toimii yhdessä. Me ihmiset olemme siinä hyviä, ellemme parhaita. Jos katsot lajimme menneisyyttä, huomaat, että suurin osa poikkeuksellisimmista asioista, joita olemme rakentaneet tai keksineet, johtui siitä, että pystyimme tekemään yhteistyötä ja olemaan yhteydessä muihin. Joten yhteistyöllä voimme luoda upeita asioita. Tämä teesi on tärkeä pitää mielessä, kun ajattelemme nykyaikaa. Nykyaika on Internetin aikaa. Tietokoneiden keksimisen jälkeen olemme kasvaneet liikaa ja pystymme käsittelemään tietoja hurjalla nopeudella. Sitten tuli nykyihmisen suurin keksintö, internet. Internet on vain tietokoneiden yhteys. Yhteys, joka on yhtä suuri kuin tietokoneiden määrä maailmassa.

Tämän liikkeen tulos tai seuraus on ollut hämmästyttävä pisimpään. Olemme kaikki niin yhteydessä ja voimme työskennellä yhdessä mistä päin maailmaa tahansa. Internet on muuttanut yhteistyön merkitystä ja tuonut talouteen uuden puolen. Se on rakentanut jotain, joka tunnetaan nimellä Internet-talous, joka on sama kuin normaali talous, paitsi että se on verkossa. Nyt kun verkossa on jonkin verran taloutta, näillä markkinoilla on myös joitain avaintoimijoita. YouTube on yksi Internetin tunnetuimmista markkinapaikoista, ja se on luonut monia avaintoimijoita markkinoille ja tietysti omaisuuksia. Tässä artikkelissa puhumme yhdestä sellaisesta Internet-talouden sankarista, YouTuberista MrBeastista, joka on päässyt kaikkiin mahdollisiin uutisiin maailmassa. Hän on yksi YouTuben tunnetuimmista ihmisistä. Hän ansaitsee miljoonia rahaa joka vuosi YouTubesta ja lahjoittaa kaiken videotuotantoon. Katsotaanpa, kuinka hän pystyy selvittämään sen.

YouTube
Herra Beast
Kanavan takana
Useita tulolähteitä
MrBeastin menestyksen syy
Syy MrBeastin kasvun takana

YouTube

YouTube ei vaadi esittelyä. Se on maailman kattavin ja tunnetuin videonjakosivusto. Sen omistaa Google, joka on vastuussa maailman tietojen tallentamisesta ja sen saamisesta maailman saataville. YouTubessa on hämmästyttävää, että se on ilmainen ja kaikki voivat osallistua siihen, se on verkkosivusto, joka hyötyy yhteisöstä ja kasvaa yhteisön ansiosta ja se on rakennettu vain yhteisöä varten. Se on ilmainen ja helposti saatavilla kaikkialta maailmasta, missä on Internet. Löydät opettavaisimpia keskittyneitä videoita oudoimpaan tai typerimpään paskaan, jonka olet koskaan kuvitellut.

Toisaalta YouTube on tarkoitettu katseluun ja vain hauskanpitoon, toisaalta se tuottaa omaisuuksia joillekin henkilöille. Yksityishenkilöt, jotka luovat videoita YouTubelle, saavat oikeuksia YouTuben ansaitsemien mainoksien tuottoon.
MrBeast on yksi tämän segmentin parhaista esiintyjistä, hän on hämmästyttävä kaikin mahdollisin tavoin. Tähän päivään asti hän on työstänyt sisällön kuratointipelinsä rajoja ja tienaa miljoonia. Ei ole yllätys, että jonain päivänä hänestä tulee ensimmäinen YouTube-miljardööri. Tämä tulee olemaan todella kattava artikkeli MrBeastin tuloista, kerro meille ensin, kuka tämä kaveri on.

Herra Beast

Hänen kanavansa nimi on MrBeast, joka on hänen nimensä salanimi. Miehen oikea nimi on Jimmy Donaldson ja hän aloitti YouTuben käytön 12-vuotiaana. Hän on nyt 24-vuotias, ja hän slogoi kaikki nämä vuodet vähemmällä katselukerralla tullakseen yhdeksi YouTuben historian suurimmista kanavista. Hän vain tekee uskomattomia juttuja ja tallentaa ne ja julkaisee ne nettiin sisältönä ja ihmiset tulevat hulluiksi. Jos katsot lukuja, joilla tämä kaveri toimii, saat sataprosenttisen shokin. Hän on muuten erittäin läpinäkyvä kanavansa tilastojen kanssa. Hän avasi äskettäin fyysisen hampurilaiskaupan amerikkalaisessa ostoskeskuksessa ja rikkoi ennätyksen useimpien yhden liikkeen päivässä myymien hampurilaisten osalta. Jos tämä on mielestäsi hulluutta, siirry hänen YouTube-videoihinsa ja näet kuinka hulluja temppuja tämä kaveri tekee.

Joka tapauksessa kaikki edellä mainitut tiedot ovat aivan normaaleja ja luultavasti tiedät kaiken tämän jo. Et tiedä pelisuunnitelmaa, jolla MrBeast toimii. Hän ansaitsee miljoonia dollareita kuukausittain tuloja YouTubesta ja Google-mainostoista. Hän toisaalta käyttää miljoonia dollareita videoihinsa. Joten, miksi tämä kaveri ei ole onnistunut menemään rikki tähän mennessä? Kun opimme hänen pelistään, selvitämme tämän kaiken tässä artikkelissa. MrBeast on ytimessä liikemies ja on siirtänyt koko YouTube-sisältöpelin monta tasoa korkeammalle. Tämä tekee hänestä katsotuimman kanavan ja jäljittelemättömän, vähintäänkin. Sukeltakaamme suoraan siihen, kuinka hän voi ansaita rahaa. Miltä prosessi näyttää? Ensin prosessi.

🔥 Empfohlen:  Bing-hakualgoritmi: mitkä ovat suosituimmat tekijät & Kuinka se toimii?

Kanavan takana

MrBeast on YouTube-kanava, yksinkertainen tyypillinen YouTube-kanava. Hän tekee eri tavalla sisältöä, jonka hän julkaisee kanavillaan. Hänellä ei ole markkinarakoa, ja jokainen video on yli 100 miljoonan katselukerran arvoinen. Jimmy Donaldson eli MrBeast tietää liikaa sisällöstä ja yleisön reaktioista, että hän pystyy käyttämään miljoonia yksittäiseen videoon.
Prosessi on siis yksinkertainen: Beast tekee upeita videoita (eräänisesti) kuluttaa miljoonia dollareita ja saa vastineeksi upeita katselukertoja ja jakoja. Ihmisten reaktiot ja hänen laaja jakelujärjestelmänsä tekevät hänestä rahaa. Hänen pääasialliset tulolähteensä ovat videoissa näkyvistä mainoksista ja mahdollisista sponsoreista. Kun hän saa videon tuottamat rahat, hän siirtyy tekemään uuden videon kuluttaen jälleen miljoonia ja toistaen prosessin vielä kerran. Yksinkertaista, eikö?

Nyt herää kysymys, kuinka hän saavutti tämän merkittävän toimintatason? Syitä siihen voi olla useita, käymme läpi jokaisen yksityiskohdan kulissien takana. Katsotaanpa, miltä hänen yrittäjyysprosessinsa näyttää

Suuri palautesilmukka

Siitä lähtien, kun tämä kaveri Jimmy loi YouTube-kanavansa, hän on omistautunut sen analytiikkaan. Hän on omistautunut sen analytiikkaan uskonnona. Hän seuraa jokaista katsojien hänelle antamaa kommenttia, tykkää ja ei pidä. Alusta lähtien hän on opiskellut ja lukenut ja huomannut kaiken omassa maailmassaan. Hänen maailmansa tunnetaan YouTubena. Hän tuntee yleisönsä ja tietää heidän psykologiansa. Joten palautesilmukka on yksinkertaisesti tämä: hän lataa videon verkkoon ja yleisö jakaa palautetta. Hän tarkastelee palautetta ja rakentaa sen päälle ja tekee näin parempaa sisältöä yleisölle. Näin syntyy palautesilmukka ja MrBeast tietää, mitä yleisö haluaa valepuvussa.

Iterointi

Sana iteraatio tarkoittaa “toistoa”. MrBeast on onnistunut yritys, ei siksi, että hän toistaa työtään tai tuottaa tylsää sisältöä verkossa. Tosiasia on, että hän toistaa koko pelisuunnitelmaansa. Jokaisessa videossa hän menee kaikkeen. Hän käyttää kaikki rahansa ja omaisuutensa luodakseen videon, jota maailma ei ole koskaan ennen nähnyt. Tällä tavalla hän menee kaikki sisään ja ihmiset saavat eeppistä sisältöä verkossa. Tämä all-in-strategia kertoo meille, että herra Beast ei todellakaan välitä rahasta. Joissakin videoissa hän lahjoitti miljoonia dollareita, toisissa hän antoi pois kokonaisen helvetin saaren. Häntä kiinnostaa vain tehdä sisältöä, jota teos ei ole koskaan ennen nähnyt. Tämä saa tämän YouTube-sisällöntuottajan ylittämään rajoja joka kerta videoissaan. Se on iteraatiota, tavan toistoa luodakseen kaiken.

Useita tulolähteitä

Yksi internetin eniten kysytyistä kysymyksistä koskee YouTube-sisällöntuottajien tuloja. YouTube ei ole antanut tähän selkeää vastausta missään blogissa, ja se riippuu myös alueesta toiseen. Nyt Jimmy Donaldson, alias MrBeast, joutuu kohtaamaan samanlaisia ​​kysymyksiä yleisöstään. Kaikki haluavat tietää, kuinka hänellä on varaa lahjoittaa nämä kalliit tavarat vain YouTube-videon vuoksi. Tämä on pätevä kysymys, ja MrBeast on usein nähty puhuvan tästä aiheesta. Hän on yksinkertainen kaveri, jolla on todella tyhmää, koskaan kuolevaa motivaatiota luoda mieleenpainuvaa sisältöä. Tässä kappaleessa keskustelemme siitä, kuinka hän ansaitsee rahaa.

Youtube-mainokset

Ei ole yllättävää, että MrBeastin ensimmäiset tulot tulevat Youtube-mainoksista. Hänen YouTube-videoidensa luvut ovat pelottavia. Joka kerta, kun hän rikkoo sisällön rajoja alustalla, ihmiset reagoivat samanlaisilla näkemyksillä, tykkäyksillä, jaoilla ja kommenteilla. Kaikki hänen ponnistelunsa näiden eeppisten videoiden luomiseen on lopulta sen arvoista, kun yleisö reagoi kauniisti. Ensimmäinen tulolähde on siis YouTube-tulo, jonka yritys tarjoaa sisällöntuottajalle mainosetuina.

Kuten me kaikki tiedämme, YouTuben omistaa Google, ja google voi auttaa ihmisiä kaupallistamaan sisältönsä mainoksia. Joten se on synonyymi mainostuloille. Toisin sanoen, kun napsautat MrBeast-videota, videoiden väliin tulee varmasti joitain videoita. Videoiden välissä olevat mainokset maksavat näiden videoiden keräämälle yleisölle. Nyt näemme, että Google-mainokset tai mainostulot ovat Jimmy Donaldsonin eli MrBeastin ensimmäinen tulonlähde. Tämä tulolähde on yksi tärkeimmistä syistä, miksi MrBeastilla on varaa näin kalliisiin videoihin.

🔥 Empfohlen:  Kuka on Takanori Nakamura - Kuinka tästä epäonnistuneesta Piilaakson yrittäjästä tuli miljardööri

Sponsorointi

YouTube-tulot tai Google Ad sense -tulot eivät ole MrBeastin ainoa tulonlähde. Siellä on monia, joista useimmat eivät edes tiedä. Täällä keskustelemme toisesta tulolähteestä. Toinen tulonlähde tulee sponsoroinnista. Kun henkilö tai luoja pystyy keräämään paljon hypeä ja näkemyksiä, heistä tulee erityisiä. Jokainen yritys haluaa heidän puhuvan niistä hyvällä tavalla. Tässä sponsoroinnit tulevat kuvaan. Esimerkkejä voivat olla Squaren vauhti ja taitojen osuus. Kaikki nämä yritykset ovat kuuluisia sponsoroinnistaan ​​YouTube-sisällöntuottajien kanssa. Sponsorointi on hyvä tapa mainostaa yleisöä. On nähtävissä, että useimmat sisältöä katselevat ihmiset eivät halua nähdä mainoksia, mutta videoon integroitu sponsorointi saa katselukertoja.

MrBeastin tapauksessa hän käyttää innovaatioita myös tässä asiassa. Hän tuo videon aikana erittäin älykkäästi esille sponsorien nimet, mikä lisää brändin näkyvyyttä. Vastineeksi Jimmy saa jonkin verran provisiota myynnistä tai joskus se on kertamaksu. Joten näemme, että tämä on toinen tulonlähde MrBeastille, joka on kuuluisa kaikkialla YouTubessa. Yritykset voivat maksaa satoja tuhansia dollareita vain mainitsemisesta videossa. Tämä on jakelun voima ja hyödyt, joita MrBeastin kaltaiset tekijät saavat.

Tavaraa myydään

Nämä lähteet näyttävät loputtomalta, mutta se on hyvä. Herra Beast on hyvin erikoisessa asemassa jakelunsa kanssa. Hänellä on erittäin suuri yleisö. Yleisö, joka on hänelle hullu ja vähintäänkin erittäin uskollinen. MrBeastin kolmas tulonlähde on hänen myymänsä tavarat. Henkilölle, joka on yhtä suuri kuin Jimmy YouTubessa, se on loistava yritys aloittaa. Merchandise on jonkinlaista tavaraa/vaatteita, jotka liittyvät erityisesti tekijöihin, kuten MrBeast. Hänellä on vaatelinjansa, ja suurin osa hänen yleisöstään tukee sitä Internetiin rakennettuna.

Burger-ravintola

Seuraava tapa ansaita tuloja on jotain todella erilaista. Jokainen harva ihminen on tehnyt tämän aiemmin. MrBeast on hiljattain perustanut hampurilaisketjun. Burger-ravintola, jonka nimi on “MrBeast hampurilaiset‘ on loppujen lopuksi aivan eri peli. Se tarjoaa kaikkea hampurilaisista suklaisiin, hänen nimensä ja tuotemerkin peitossa. Ensimmäisenä avauspäivänä amerikkalaisessa ostoskeskuksessa Jimmy palveli ensimmäistä täyttä päivää. Ensimmäinen avaus oli niin täynnä raivoa, että se rikkoi myös joitain ennätyksiä. Avajaiset rikkoivat maailman myydyimpien hampurilaisten ennätyksen yhden pisteen toimesta. Tällä nopeudella herra Beast näyttää pysäyttämättömältä. Hänellä on myös suklaata Walmartsissa kaikkialla Amerikassa. Kaikki nämä lähteet ovat polttoaine, jolla tämä kaveri pyörittää ja ohjaa sisältöpeliään Internetissä.

MrBeastin menestyksen syy

MrBeast kuluttaa noin kuusisataa tuhatta dollaria kuukaudessa vuokraan, työntekijöihin ja muihin tavallisiin asioihin. Twiitissä hän jopa mainitsi, että vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla hän on käyttänyt jo 10 miljoonaa dollaria sisällöntuotantoon ja työhön. Eräässä raportissa Forbes-lehti jopa arvioi, että tämä kaveri ansaitsee yli kymmenen miljoonaa dollaria joka vuosi. Toisessa raportissa mainitaan, että hän ansaitsee noin 1,2 miljoonaa dollaria Google AdSensesta, myös joka kuukausi. Joka kuukausi hän kerää noin 600 miljoonaa katselukertaa joka kuukausi kaikilla Internet-alustoilla. Hänen Jimmyn sponsorointitulojen on arvioitu olevan noin 8 satatuhatta dollaria. Kaikki nämä luvut ovat järjettömiä ja ylittää odotukset.

Syy MrBeastin kasvun takana

Palautesilmukka

Palaute on loistava tapa tarkastella MrBeastin imperiumia. Hän ottaa sen erittäin vakavasti ja toimii sen mukaan. Hän katselee sisältönsä näkemyksiä ja yrittää muuttaa ja muokata sitä tavalla, josta kuluttajat pitävät ja klikkaavat. Hän näkee tämän prosessin niin tieteellisesti kuin mahdollista. Jokainen tykkäys, jokainen näkymä, jokainen kommentti, hän analysoi sitä. Hän jopa pohtii pikkukuvia, joita aiotaan käyttää hänen videoissaan.

Totaalinen omistautuminen

Jimmy on vain täysin omistautunut sisällön luomiseen ja tekee kaiken mukana joka ikinen kerta. Jokaisessa videossa, jonka voit katsoa hänen YouTube-kanavallaan, huomaat, että tämän kaverin asettama rima ei ole matala. Hän haluaa vain luoda sisältöä, jota maailma ei ole koskaan ennen nähnyt eikä tule näkemään tulevaisuudessakaan. Hän vain menee ulos ja tekee sitä, mitä useimmat ihmiset voisivat kutsua hulluudeksi.

🔥 Empfohlen:  Kellogg'sin markkinointistrategiat: Kasvun ja innovaatioiden edistäminen

Fanit

MrBeastilla on faneja. Hänellä on paljon faneja, ja parasta heistä jokaisessa on se, että he ovat omistautuneet hänelle. He katsovat hänen tekevän kaiken YouTubessa suurella huomiolla. MrBeast on rehellinen YouTube-sisällöstään, josta hänen yleisönsä pitää. Toinen tosiasia on, että MrBeast on vain supermäärätietoinen ja se on erittäin miellyttävä piirre ihmisessä. Joten hänen yleisönsä ei ole vain faneja, he ovat hänen superfanejaan. He tukevat hänen jokaista yritystään ja tekevät siitä onnistuneen.

Tarkoitusohjattu

Puhumattakaan, Jimmy on erittäin tarkoituksenmukainen. Hän ei välitä rahasta. Hän haluaa vain luoda sisältöä, jota maailma ei ole koskaan ennen nähnyt. Näin tehdessään hän käyttää kaikkia resurssejaan ja jopa menee pois tieltä monta kertaa.

Jäljittelemätön

Mene katsomaan hänen YouTube-videonsa ja huomaat, että tämä kaveri on jäljittelemätön. Hän on vain hullu, eikä hänen videoiden aiheitaan voi kopioida. Nykyajan internetissä näkyy, että jokainen yrittää ajaa sisältöaaltoa ja kopioida tunnetuimman trendin. Toisaalta MrBeast luo oman trendinsä. Kaikki mitä hän luo, vaatii niin paljon vaivaa, ettei sitä voida vain kopioida. Tämä tekee Jimmystä jäljittelemättömän ja luo hänelle loistavan kasvupaikan.

Monopoli

MrBeast tekee upeita videoita, jotka ovat täynnä epätodellista tavaraa. Hän on läpinäkyvä yleisönsä kanssa, tuntee heidät erittäin hyvin ja rikkoo joka kerta sisällön rajoja. Kaikilla näillä todellisilla ponnisteluilla MrBeast onnistuu rakentamaan monopolin näille markkinoille. Hänellä on superfaneja, eikä hänen ponnistelujaan voi kopioida millään tavalla. Tämä tekee pääsyn esteestä liian korkealle, jotta ihmiset pääsevät hänen alueelleen. Mikä on määritelmä, joka tunnetaan monopolina todellisessa maailmassa. Kaikkien ponnistelujensa jälkeen hän ansaitsee tämän kaiken.

Johtopäätös

Jimmy Donaldson aloitti YouTube-kanavansa pelivlogina, ennen kuin siirtyi “tyhmiin haasteisiin”, jotka levisivät nopeasti ja toivat hänelle miljoonia seuraajia. Vuonna 2017 hän aloitti “MrBeast Challengen” lahjoittaen rahaa ja hyväntekeväisyyslahjoituksia yhteisöihin kaikkialla maailmassa. Hän on äskettäin ryhtynyt yrittäjyyteen vaatetusyrityksensä Team Treesin kanssa, joka auttaa istuttamaan 20 miljoonaa puuta maailmanlaajuisesti 50 kumppaniorganisaation avulla.

Yli 100 miljoonalla tilaajalla MrBeastista on tullut sekä popkulttuurin ikoni että nykyajan miljardööri, joka toteuttaa unelmansa haaste kerrallaan. Jimmy Donaldson eli MrBeast on hämmästyttävä yrittäjä. Kaikilla ponnisteluilla. Hän kuluttaa miljoonia, ansaitsee miljoonia ja sitten taas menee all in, joka kerta jokaisessa videossaan. Työntää rajoja hänen sisältönsä, joka on kasvanut kaikkialla Internetissä. Hän on yksi mielettömästi ohjattu persoona.

Forbesin raportin mukaan Jimmy Donaldsonista tulee pian ensimmäinen YouTubessa tehty miljardööri. Videonjakoalusta, YouTube, ei ole koskaan ennen nähnyt tällaista ihmettä historiansa aikana. Jimin kaltaisille pelaajille Internet on osoittautunut näyttämölle, jossa he voivat esitellä, mistä ne on tehty ja kuinka he voivat loistaa. Hän käyttää videoon noin 1,5 miljoonaa euroa. Kun luet tätä, viimeisten 90 päivän aikana Beast on saanut 300 miljoonaa yksilöllistä ihmistä katsomaan heidän videoitaan. Tämä on tavallista kamaa MrBeastille, mutta meille hulluja lukuja. Lopulta hän on vain mies, joka on ajettu.

UKK

Kuinka monta tilaajaa MrBeastilla on YouTubessa?

MrBeastilla on tällä hetkellä 112 miljoonaa tilaajaa YouTubessa.

Mikä on MrBeastin nettovarallisuus?

MrBeastin nettovarallisuus on 56 miljoonaa dollaria.

Mikä on oikea nimi MrBeast?

Jimmy Donaldson on mies MrBeastin takana.

Table of Contents