Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

MSG91: Auta yrityksiä tavoittamaan kuluttajansa tekstiviestillä!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: MSG91: Auta yrityksiä tavoittamaan kuluttajansa tekstiviestillä!

Oli itse asiassa aika, jolloin maailma oli hulluksi viesteistä, ja sitten tuli aika, jolloin ihmiset pääsivät siitä täysin yli. Ja juuri tällä kertaa oli joukko yrittäjiä, jotka olivat tiukasti sitä mieltä, että tekstiviestien merkitys nousee jälleen. Samalla näkemyksellä Pushpendra Agrawal, Shubhendra Agrawal ja Ankita Agrawal perustivat MSG91:n vuonna 2010.

MSG91, jonka pääkonttori sijaitsee Madhya Pradeshissa, toimii viestintävälineenä yritysten ja niiden asiakkaiden välillä tarjoamalla entiselle yritysviestintäratkaisuja. MSG91 tarjoaa useita työkaluja ja lisäosia muiden kuin verkkosovellusten joukkotekstiviestien lähettämiseen. Kaiken kaikkiaan se on suunniteltu pienille, keskisuurille tai suurille yrityksille.

Käynnistysnimi MSG91

Päämaja Indore
Perustajat Pushpendra Agrawal, Shubhendra Agrawal ja Ankita Agrawal
sektori Yritysratkaisu
Perustettu 2010

MSG91 – Johdanto

Tämän vaivattoman MSG91-palvelun avulla tekstiviestit saavuttavat vastaanottajansa 9,9 kertaa 10:stä, koska jos joku operaattori epäonnistuu, MSG91 toimittaa sen toisen rinnakkaisoperaattorin kautta. Mutta yleinen kysymys on “Eivätkö kaikki joukkotekstiviestipalveluntarjoajat tee niin?” Ja toisin kuin ilmeinen, vastaus ei ole todellinen. Normaalisti, kun yksi operaattori ei toimita viestiä, useimmat joukkoviestintäpalveluntarjoajat hankkivat toisen operaattorin lähettämään loput viestit, mikä tarkoittaa, että toimittamattomiin viesteihin ei ole koskaan osoitettu.

Mutta täällä MSG91:ssä on järjestelmä, jossa aiemmin toimittamattomien viestien vastaanottajat vastaanottavat viestin myös muilta operaattoreilta. Toinen tärkeä MSG91:n USP on “Lähetä OTP” -palvelu. Tämä palvelu varmistaa erityisesti kertakäyttöisten salasanojen (OTP) onnistuneen toimituksen. Ja jos OPT:tä ei toimiteta, käyttäjät saavat mahdollisuuden vastaanottaa puhelun lähettäjälle suurella hinnalla.

MSG91 tarjoaa käyttäjilleen myös merkittävän erottimen nimeltä mCampaign. mCampaign-palvelu antaa käyttäjilleen mahdollisuuden hyödyntää asiakasanalytiikkaa parhaalla mahdollisella tavalla, kuten asiakkaiden erottaminen, seuranta, liidien muuntaminen ja jokaisen toimitetun viestin todellinen hyödyntäminen. MSG91:ssä aloittavat yritykset saavat 25 000 viestiä täysin ilmaiseksi, kun he kirjautuvat ensimmäisen kerran MSG91:een. Ja tämä on joka kuukausi kuuden kuukauden ajan. Kaiken kaikkiaan startup saa käyttää 1,5 lakh ilmaisia ​​viestejä.

Yli 1 000 aloittavaa yritystä on rekisteröitynyt tähän palveluun. MSG91 haluaa myös antaa takaisin yhteisölle myymällä kustannustehokkaita tekstiviestisuunnitelmia kansalaisjärjestöille ja on ottanut heidän ensimmäisen asiakkaansa tähän aloitteeseen, nimittäin Prayas Corpin, koulutuksen ja terveydenhuollon alalla toimivan kansalaisjärjestön.

USP ja innovaatio

MSG91 tekee lujasti töitä tehdäkseen viestintäteollisuudesta täysin turhaa. Tiimi haluaa nostaa pikatekstiviestipalveluiden tasoa vankan mekanismin ja maailman parhaan jälleenmyyjäpaneelin avulla. Mikään ei inspiroi MSG91-tiimiä, Messengers91:tä enemmän kuin mahdollisuus muuttaa elämää ja yrityksiä määrätietoisten ja omistautuneiden tukipalvelumekanismien avulla.

MSG91 – Visio & Missio

MSG91:n tiimin tehtävänä on tehdä viestinvälitysteollisuudesta täysin epätasainen. He haluavat nostaa pikatekstiviestipalveluiden tasoa maailman parhaan jälleenmyyjäpaneelin ja vankan mekanismin avulla. Mikään ei inspiroi heidän lähettiläitään91 enemmän kuin mahdollisuus muuttaa elämää ja yrityksiä heidän omistautumisensa ja päättäväisyytensä tukipalveluissa.

MSG91 – perustaja

Msg91:n Pushpendra Agrawal palasi kotikaupunkiinsa Indoreen suoritettuaan MBA-tutkinnon Dubaissa, ja hänen mielestään oli järkevää perustaa yrityksensä tänne. “Tämä on turvallinen paikka. Tietenkin se on koti”, hän sanoo ja lisää: ”Mutta enemmän kuin se on myös kustannustehokasta ensikertalaiselle yrittäjälle. Voit palkata ihmisiä pitkällä aikavälillä, mikä muuten Bangaloren kaltaisessa suurkaupungissa on kallis tarjous.

MSg91- Idea

MSG91 on tekninen tarina kolmesta nuoresta yrittäjästä, jotka perustivat IT-yrityksen, koska he halusivat nähdä maailman käyttävän IT-alaa oikeassa mielessä, ja he uskoivat innovatiiviseen mieleensä ja uskalsivat tavoitella unelmiaan. He halusivat saada aikaan eron. Tämä tarina on tänään täyttänyt neljä vuotta alalla. Ja yrityksen menestyksen mantra on olla luova kovalla työllä, jota he ovat tehneet vuosien varrella.


Lue lisää: 20 yleistä virhettä, joita yrittäjien on vältettävä menestyäkseen käynnistyksessä


Kun he aloittivat neljä vuotta sitten, indiorilaiset eivät vielä kuulleet hallituksen ilmoituksia tehdäkseen kaupungista osavaltion IT-keskuksen. Mutta nämä nuoret yrittäjät olivat liian futuristisia odottaakseen, että hallitus päättää heidän kaupunkinsa tulevaisuudesta. He halusivat tehdä kaupunkilleen tulevaisuuden omin käsin. Ja he päättivät, että nyt on aika. He kolme perustivat yrityksen ja toteuttivat suunnitelmansa, ja nykyään Yhtiöllä on 50 ihmisen luova voima.

MSG91 – Joukkue

  • Pushpendra Agrawal, perustaja ja toimitusjohtaja- Pushpendra aloitti liikemiehenä, sitten hänestä tuli opiskelija ja lopulta sarjayrittäjä. Hän näyttää omien hankkeidensa kautta pyrkivän nostamaan teknologiaa startupeille ja massiivisille seuraavan sukupolven yrityksille. MSG91:n jälkeen Puspendra on myös yksi Walkover Web Solutionsin perustajista.
  • Shubhendra Agrawal, perustaja – Tämä MSG91:n perustaja on ehdoton finanssimies. Ihannetapauksessa matematiikan friikki ja insinööri, joka ei välitä kovinkaan paljon akateemikoista. Hän on itse asiassa se, joka perusti yrityksen MSG91 tuomalla ensimmäiset 100 asiakasta.

Ydintiimissä on 15 jäsentä, jotka ovat suoraan mukana asiakkaiden tukemisessa. Samaan aikaan 35 muuta jäsentä työskentelee tutkimus- ja kehitystyössä. Yrityksen asiakkaat luottavat MSG91:n toimittamiseen, tuli mikä tahansa.


Lue lisää: 10 työhaastattelukysymystä täydellisen hakijan palkkaamiseen


MSG91- Tuotteet ja palvelut

MSG91:llä tekstiviesti saavuttaa kohdevastaanottajan 99 prosenttia ajasta. Ja tämä johtuu vain siitä, että jos yksi operaattori epäonnistuu, MSG91 toimittaa sen toisen operaattorin kautta.

Eikö jokainen joukkotekstiviestipalveluntarjoaja tee niin? Ei oikeastaan. Kun yksi operaattori ei toimita viestiä, useimmat joukkoviestintäpalveluntarjoajat saavat toisen operaattorin lähettämään loput viestit. Tämä tarkoittaa, että toimittamattomiin tekstiviesteihin ei koskaan todellisuudessa vastata.

Mutta MSG91:ssä on järjestelmä, jossa aiemmin toimittamattomien viestien vastaanottajat saavat viestin myös muilta operaattoreilta.

Toinen tärkeä ainutlaatuinen myyntiehdotus (USP) on MSG91:n Send OTP -palvelu. Tämä palvelu varmistaa erityisesti kertakäyttöisten salasanojen (OTP) toimituksen. Ja jokaisesta OTP:stä, jota ei toimiteta, käyttäjät voivat valita puhelun ilman lisäkustannuksia lähettäjälle (viestin sijasta).


Lue lisää: Kuusi parasta tapaa, joilla ChatBot voi auttaa sinua liiketoiminnassa


MSG91 antaa sinulle merkittävän erottimen nimeltä mCampaign. mCampaign-palvelu antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää asiakasanalytiikkaa optimaalisesti. Ne auttavat sinua erottamaan asiakkaasi, seuraamaan tilannetta, muuttamaan liidejä – hyödyntämään TODELLISESTI jokaista toimitettua tekstiviestiä.

Aloittavat yritykset saavat 50 000 viestiä täysin ilmaiseksi, kun he kirjautuvat MSG91:een. Tämä on kuukausittain enintään kuuden kuukauden ajan, joten aloittava yritys saa käytännössä 3 000 000 tekstiviestiä käytettäväksi. Yli 1 000 aloittavaa yritystä on rekisteröitynyt tähän palveluun. MSG91 haluaa myös antaa takaisin yhteisölle myymällä kustannustehokkaita tekstiviestisuunnitelmia kansalaisjärjestöille ja on äskettäin ottanut heidän ensimmäisen asiakkaansa tähän aloitteeseen – Prayas Corpin, koulutuksen ja terveydenhuollon alalla toimivan kansalaisjärjestön.

MSG91 – Kasvu

  • Yli 5 000 asiakasta, mukaan lukien suuret ja tunnetut tuotemerkit, kuten Barista, NTPC, Policy Bazaar, Razorpay, 1MG, Ixigo, Blackbuck, Mahindra, MakeMyTrip jne.
  • Asiakaskunta yli 14 300
  • Toimii Intiassa ja 192 maassa maailmanlaajuisesti.

MSG91- Liiketoimintamalli

MSG91:llä yrityksellä, jonka pitäisi olla erittäin riippuvainen pätevästä myyntitiimistä, ei itse asiassa ole myyntitiimiä. Tämä johtuu siitä, että MSG91 uskoo potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseen tarjoamalla erinomaisia ​​myynninjälkeisiä palveluita. Intian johtava joukkoviestintäpalveluntarjoaja pitää koossa heidän tukisankareiden tiiminsä, joka on äärimmäisen omistautunut kouluttamaan käyttäjiä joukkoviestien käyttämisestä heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi optimaalisesti. Yrityksen kokonaisvaltainen palvelumoduuli on oletettavasti heidän suurin myyntipuhe.

MSG91 – Yritysostot ja fuusiot

Osana hankintastrategiaansa MSG91 haluaa mennä globaaliksi ja merkitä läsnäoloaan kaikkialla maailmassa, kun taas kotimainen prosessi on juuri alkanut ToSMS-hankinnassa.

MSG91 – markkinointikampanjat

MSG91 on käynnistänyt useita kampanjoita saadakseen julkisuutta ja luodakseen hyvän brändin muistamisen. He olivat aiemmin tehneet kampanjan, jonka tarkoituksena oli automatisoida aloittavien startup-yritysten viestintäprosessi. Jokainen intialainen aloittava yritys voi saada 10 000 tekstiviestiä kuukaudessa rekisteröitymällä tähän kampanjaan. Tekstiviestit voidaan vaatia MSG91:n käynnistyslogon sijoittamisesta heidän verkkosivuilleen. Kutsumenettely käsitellään äskettäin avatun portaalin kautta

Pushpendra Agrawal, toimitusjohtaja, MSG91, selitti, kuinka tämä aloite syntyi: “Vierain äskettäin monissa eurooppalaisissa startupeissa. Kadehdin heidän työkulttuuriaan. Toisin kuin intialaiset startupit, länsimaiset startupit käyttävät enemmistötyövoimansa energiaa ideointiin. prosessit, jotka voidaan automatisoida, automatisoidaan alusta alkaen. Ihmisen väliintulo rajoittuu valvontaan. Lepoenergia menee uusien ideoiden konseptointiin. Siinä ne ovat askeleen edellä.”


Lue lisää: Mercedes Benzin suurin markkinointikampanja


Pushpendra Agrawal, toimitusjohtaja, MSG91, selittää, miten tämä aloite syntyi: “Vierain äskettäin monissa eurooppalaisissa startupeissa. Kadehdin heidän työkulttuuriaan. Toisin kuin intialaiset startupit, länsimaiset startupit käyttävät enemmistötyövoimansa energiaa ideointiin. Prosessit jotka voidaan automatisoida, automatisoidaan alusta alkaen. Ihmisen väliintulo rajoittuu valvontaan. Lepoenergia menee uusien ideoiden konseptointiin. Siellä ne ovat askeleen edellä.”

MSG91 – Kilpailijat

Kun puhumme yrityksistä, jotka toimivat samassa segmentissä kuin MSG91, niitä on muutamia, nimittäin Gupshup, Route SMS, Solutions Infini. Mutta jälleen kerran, kaikilla näillä yrityksillä on hyvin erilainen malli ja peruskonsepti. Mutta kaiken kaikkiaan kaikki nämä yritykset parantavat liiketoimintaa tarjoamalla optimaalisia tekstiviestipalveluita.

MSG91 – Kasvu- ja tulevaisuussuunnitelmat

Kun MSG91:n perustaja Pushpendra Agrawal kysyttiin tulevista suunnitelmista, hän lisäsi: “Olemme aina olleet yritys, joka keskittyy enemmän helppokäyttöisyyteen. Keskitymme parempaan käyttökokemukseen, parempaan käyttöliittymään ja parempaan käyttöönottoon. Joten tulevaisuuden suunnitelmat ovat samoilla linjoilla; yrittää tehdä tekstiviestien integroinnista helppoa erilaisissa ohjelmistoissa, CRM:ssä ja ERP:issä. Periaatteessa tekstiviestien käytön helpottaminen.”

MSG91 – Perustajan neuvo

Yrityksen toimitusjohtaja Pushpendra Agrawal pyysi työtovereitaan ryhtymään taidefanaatikoiksi jo koodauksen aikana. Hän sanoi: “Jokaisen Walkerin täytyy olla loistava suunnittelija. Haluan kaikkien olevan suuri taiteilija. Mitä tahansa teetkin, yritä vain löytää siitä taiteellista tyydytystä. Se on tärkeää. Ja niin sinä tulet kasvamaan, me kasvamme.”

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Explara – Auta startup-yrityksiä rahallistamaan ja kasvattamaan yleisöä tapahtumiinsa!