Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

MSI:n massiivinen kaareva näyttö saattaa olla pelaajien unelmakone

Seuraava artikkeli auttaa sinua: MSI:n massiivinen kaareva näyttö saattaa olla pelaajien unelmakone

MSI on juuri julkistanut tulevan pelinäytön, joka näyttää todelliselta pedolta, joka sopii syrjäyttämään markkinoiden parhaimmat ultralaajakuvanäytöt.

“Project 491C” -nimellä nimetty superultraleveä näyttö sisältää sekä korkean virkistystaajuuden että OLED-hyvyyttä. LG on myös julkistanut joidenkin odotettujen pelimonitoreiden hinnat.

MSI ilmoitti Twitterissä näytöstä, mutta se piti yksityiskohdat melko niukasti. Se vähän, mitä tiedämme, on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi näytön suosittelemiseksi. Project 491C tulee olemaan 49 tuuman peto, joka on valmistettu erittäin leveässä muodossa. Tämä ei ole yleinen näyttötyyli pelinäytöissä, mutta koska paneeli on kaareva, se voi tarjota seuraavan tason uppoamisen moniin nimikkeisiin.

Itse paneeli lisää vaikuttavaa tekijää, koska tämä on QD-OLED, joten se on melkein varmasti kirkas ja upea. Tämän lisäksi MSI koristeli näytön korkealla 240 Hz:n virkistystaajuudella. Tämä ei ole MSI:n ensimmäinen yritys QD-OLEDiin, mutta se on ensimmäinen, kun kyse on paneelin yhdistämisestä korkeaan virkistystaajuuteen.

MSI väittää, että tämä on ensimmäinen tällainen näyttö maailmassa, ja se on jo saanut CES 2023 Innovation Award -palkinnon. Koska CES 2023 on tulossa tammikuussa 2023, saamme todennäköisesti lisätietoja tästä näytöstä pian.

Toistaiseksi MSI ei maininnut hintaa tai saatavuutta. Yksi asia on varma – tämä näyttö ei ole halpa, joten varaudu, jos haluat omistaa sen jonain päivänä. Näytön (todennäköisesti korkeiden) kustannusten lisäksi tarvitset myös yhden parhaista GPU:ista saadaksesi kaiken irti tästä pedosta.

Vaikka MSI:n ilmoitus ei ollut paljon muuta kuin pelkkä nopea teaseri, LG on juuri julkaissut kahden oman mielenkiintoisen näytön hinnoittelu- ja julkaisupäivämäärät.

Ensimmäistä kertaa tämän vuoden IFA:ssa esitelty LG UltraGear 45GR95QE on 45 tuuman OLED-näyttö. Aivan kuten MSI:n tulevassa tarjouksessa, myös tässä on 240 Hz:n virkistystaajuus ja se on kaareva. Se on kuitenkin enemmän tavallinen ultralaajakuva, 21:9-kuvasuhteella ja 3 440 x 1 440 QHD-resoluutiolla. Se tukee sekä Nvidia G-Synciä että AMD FreeSync Premiumia. 45 tuuman mallin rinnalle LG tuo markkinoille myös 27 tuuman UltraGear OLEDin litteällä näytöllä.

🔥 Empfohlen:  Olemme kokeilleet kolmea parasta Rytr-vaihtoehtoa vuonna 2023

Molemmat näytöt ovat ennakkotilattavissa 12. joulukuuta alkaen, ja niiden toimitukset alkavat 28. joulukuuta tai myöhemmin. 27 tuuman versio maksaa 999 dollaria, mutta 45 tuuman näytön hinta on, ei ole yllättävää, paljon korkeampi. Voit odottaa kuluttavan 1 699 dollaria, jos haluat omistaa kyseisen mallin. Tämä antaa meille hyvän käsityksen siitä, kuinka kallis MSI:n tuleva näyttö saattaa olla – se ei todennäköisesti ole halvempi kuin uusi LG.