Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Muistettavaa ennen tuotteiden ostamista AliExpressistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Muistettavaa ennen tuotteiden ostamista AliExpressistä

Me kaikki rakastamme tehdä ostoksia verkkoportaaleista ja päästämme irti kivijalkakaupoissa käymisen vaivasta. Raportin mukaan verkko-ostajien määrä ylittää 500 miljoonaa Intiassa vuoteen 2030 mennessä. Vaikka verkko-ostolla on etuja, myös tiettyjä rajoituksia on otettava huomioon ennen ostamista verkkokauppasivustoilta. Maiden välisten maksuyhdyskäytävien ansiosta on nyt mahdollista ostaa tuotteita mistä tahansa maasta ilman maksuongelmia. Tiesitkö, että suurin osa Intiassa myytävistä verkkotuotteista tuodaan Kiinasta?

Yksi tällainen verkkokauppasivusto, joka kattaa suurimman osan Kiinasta tuoduista tuotteista, on AliExpress. Ennen kuin olet liian innostunut jättämään aluksen tästä portaalista, sinun on oltava tietoinen säännöistä ja määräyksistä ennen kuin ostat AliExpressistä varmistaaksesi sujuvan ja tyydyttävän ostokokemuksen, yksi Kiinan suurimmista verkkokauppasivustoista, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kohtuuhintaan. Sen omistaa Jack Ma. Jack Ma, joka on kuuluisa bisnestycoon ja hänen räsy rikkaudeksi taustatarinansa tarjoaa korvaamatonta motivaatiota.

Tämä viesti kertoo sinulle kaiken siitä, kuinka ostaa tuotteita AliExpressistä Intiassa istuessasi. Myös AliExpressin vaikutus Intian markkinoille tulee kattaa. Intialaiset suhtautuvat AliExpressiin ristiriitaisesti. Jotkut pitävät sitä erittäin hyödyllisenä, kun taas toisilla on ollut epätyydyttävä kokemus verkkokauppaportaalista. Olitpa kokenut ostaja tai ensikertalainen, tämä blogi tarjoaa arvokkaita oivalluksia, joiden avulla voit tehdä tietoisia ostoksia AliExpressissä. Joten aloitetaan.

Muista asioita ennen kuin teet ostoksen AliExpressistä

Hidas toimitus

AliExpress ei ole Intiassa sijaitseva ostossivusto, mikä tarkoittaa, että tiettyjä tuontisääntöjä sovelletaan aina, kun ostat tuotteita AliExpressistä. Normaali toimitusaika AliExpressistä on 30 päivää, ja se voi pidentää hallituksen määräysten mukaan. AliExpress tarjoaa sinulle seurantatunnuksen tuotteesi sijainnin jäljittämiseksi; muuten et voi tehdä muuta kuin odottaa. Jos toimituksesi juuttuu jonnekin, sinulla on todella pitkä odotus. Ostossivusto käyttää kiinalaisia ​​kuljetusyrityksiä tuotteiden hävittämiseen, ja tavarat yleensä menevät väärään paikkaan matkalla luoksesi. Jos olet valinnut ilmaisen toimitustavan, saatat saada tuotteesi kuukausien kuluttua.

🔥 Empfohlen:  Intian puettavien tuotteiden markkinat – kattava tutkimus langattoman teollisuuden kasvusta

AliExpress on kuitenkin tunnistanut nämä ongelmat ja pyrkii parantamaan toimitusverkostoaan. Se integroi verkostoon nopeita ja laatulähtöisiä toimituskumppaneita kasvattaakseen myyntiä ja parantaakseen asiakaskokemusta.Tuo lisenssi

Sinä tarvitset kauppalisenssi ja a rekisteröity kauppapaikka jos aiot ostaa AliExpressistä ja myydä Intiassa. Tarvitset myös vienti-tuontiluvan. Ja sitten on tehtävä ottaa yhteyttä tulliselvitykseen. Lisensointi on yksi suurimmista esteistä, kun on kyse tuotteiden ostamisesta AliExpressistä ja niiden myymisestä Intiassa.

AliExpressistä ostaminen on täysin laillista

On täysin laillista ostaa AliExpressistä ja vaihtaa tuotteita Intiassa. Ostosi ei saa ylittää 10 000 INR vuodessa, ja tuotteiden tulee olla henkilökohtaiseen käyttöön. Jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, sinun on rekisteröidyttävä, hankittava tuonti- ja vientilisenssi sekä maksettava verot ja tullit.

Jos sinulla on kysyttävää, kuten tuotteiden katoaminen toimituksen aikana, ainoa vaihtoehtosi on ottaa yhteyttä AliExpress-agenttiin chat-tuen kautta. Et voi ottaa yhteyttä AliExpress-myyjiin soittamalla; chat on ainoa väline, ja on suuri mahdollisuus, että myyjä ei vastaa. Siksi sinun on oltava tietoinen mahdollisista viivästyksistä, kadonneista toimituksista ja muista tekijöistä ennen AliExpressistä tilaamista.

AliExpressin säännöt

On joitain muita sääntöjä ja määräyksiä, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin teet ostoksen AliExpressistä. Esimerkiksi tulli- ja tullimaksuina on maksettava noin 30 % kokonaissummasta.

Ilman tuonti/vientilisenssiä

  • Enimmäismäärä ilman tullia on INR 2000 eli tuoda vain tähän rajaan asti ilman tullia ja senkin omaan käyttöön.
  • Jos tilauksen summa on yli 2000 INR, paketti säilytetään tullitoimipaikassa.

Sinun on sitten todistettava/vakuutettava tullivirkailija, että tavarat on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, ja maksettava tullimaksu, jotta paketti saadaan pois sieltä.

Tuonti/vientilisenssillä

Lisenssillä voit tuoda arvokkaampia tavaroita ja maksaa tuotteesta tavallista tullia Intian tullimääräysten mukaisesti.Onko AliExpress saatavilla Intiassa?

Tällä hetkellä AliExpress ei ole saatavilla Intiassa, eikä se toimita myöskään täällä. Intian ja Kiinan tilanteen jälkeen hallitus kielsi monet kiinalaiset mobiilisovellukset vuonna 2020, muun muassa AliExpress on yksi niistä. Siksi AliExpress ei ole saatavilla Intiassa.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 myyntitrendit terävöittävät lähestymistapaasi

Onko turvallista ostaa AliExpressistä nyt?

On ehdottomasti turvallista ostaa AliExpressistä nyt, koska sen omistaa yksi suosituimmista ja tunnetuimmista monikansallisista yrityksistä Alibaba. Alibaban maine tekee AliExpressistä hyvämaineisen yrityksen ostoksia varten.Johtopäätös

Voit perustaa menestyvän yrityksen Intiaan AliExpressin avulla. Mutta valitettavasti ostossivusto kiellettiin Intiassa ja enemmän kiinalaisia ​​sovelluksia, jotka harjoittavat toimintaa jotka vahingoittavat maan suvereniteettia, koskemattomuutta ja turvallisuutta. Hallitus oli kieltänyt 59 sovellusta 29. kesäkuuta 2020 ja 2. syyskuuta 118 muuta sovellusta, mukaan lukien AliExpress. Aikaisemmin sovellukset, kuten TikTok, Bigo Live ja PUBG Mobile, jotka olivat kaikki erittäin suosittuja Intiassa, kiellettiin.

UKK

Mikä on AliExpress?

AliExpress on Alibaba Groupin omistama kiinalainen verkkokauppasivusto. Se on verkkokauppa, joka ostaa tuotteita paljon halvemmalla kuin Amazon.

Onko AliExpress Kiinasta?

Kyllä, AliExpress on Kiinassa toimiva verkkokaupan vähittäiskauppa, josta voi ostaa tuotteita paljon halvemmalla.

Kuinka ostaa AliExpressistä Intiassa?

  • Jos haluat ostaa tuotteita henkilökohtaiseen käyttöön, ostoksesi ei saa ylittää 10 000 INR vuodessa.
  • Jos haluat ostaa tuotteita irtotavarana, sinun on rekisteröidyttävä, hankittava tuonti- ja vientilisenssi sekä maksettava verot ja tullit.

Onko AliExpress kielletty Intiassa?

Kyllä, AliExpress on kielletty Intiassa.

Miksi AliExpress on kielletty Intiassa?

AliExpress on kielletty Intiassa, samoin kuin muut kiinalaiset sovellukset, jotka harjoittavat toimintaa, joka vahingoittaa maan suvereniteettia, koskemattomuutta ja turvallisuutta.

Kuinka ostaa AliExpressistä Intiassa kiellon jälkeen?

Tämä on Googlen suosituin kysymys, johon ei ole selkeää vastausta. Intialaiset AliExpressin käyttäjät pystyivät kuitenkin ostamaan tuotteita “epävirallisesti” AliExpress-myyjiltä. Sinun tarvitsee vain muuttaa reittiäsi, harkita VPN:n käyttöä mobiililaitteissasi tai kannettavissa tietokoneissasi tai tehdä yhteistyötä Oye Expressin kanssa. Tämä on täydellinen tapa nauttia verkko-ostosten helppoudesta ja samalla pitää tietosi turvassa.

Mitä eroa on Alibaban ja AliExpressin välillä?

  • Molemmat alustat ovat Alibaba Groupin omistamia sisaryrityksiä.
  • Alibaba keskittyy B2B-markkinoihin, kun taas AliExpress keskittyy rajat ylittäviin B2C-markkinoihin.
  • Yleensä valmistajat, tukkukauppiaat, kauppayhtiöt ja viejät myyvät tuotteitaan Alibaban kautta, kun taas AliExpressissä tyypillinen myyjä on vähittäismyyjä.
  • Hinnoista voidaan neuvotella Alibabassa, kun taas AliExpress tarjoaa kiinteähintaisia ​​tuotteita.
  • Alibaba.com-sivustolla myyjien on maksettava 0% useimmista tapahtumista, kun on kyse palkkiosta, kun taas AliExpress-myyjät maksavat jopa 8%.
🔥 Empfohlen:  Markkinointitoimiston kustannukset: Kuinka paljon yrityksesi markkinointi maksaa vuonna 2023

Table of Contents