Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mukautuva – Kasvata tuloja mobiilitilauksista!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mukautuva – Kasvata tuloja mobiilitilauksista!

Kilpailu on nyt erittäin kovaa mobiilikehittäjien keskuudessa, joten on tärkeää hallita asiakkaiden säilyttämistä, löytää jokaiselle käyttäjälle oikea hinta ja laskea tarkasti yksikkötalous. Siksi tarvitaan yhden luukun työkalu mobiililiittymille, joka keskittyy markkinointiin. Vitaly Davydov ja Kirill Potekhin perustivat Sopeutuva joka on palvelu mobiilisovelluksen sisäisten tilausten analysointi ja kasvattaminen.

Lue tämä artikkeli saadaksesi tietoa Adapty.iosta, palveluista, perustajista, logosta, liiketoimintamallista, rahoituksesta, wikistä ja sijoittajista.

Mukautuva – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi mukautettu

Päämaja New York kehitystiimin kanssa Itä-Euroopassa
sektori B2B SaaS
Perustajat Vitali Davydov, Kirill Potekhin
Perustettu 2019
Laillinen nimi Adapty Tech Inc.
Verkkosivusto adapty.io

Tietoja Adaptysta ja sen toiminnasta
Mukautuva – kohdemarkkinoiden koko
Miten Adapty aloitettiin?
Mukautuva – Tuote/palvelut
Adaptyn ja tiimin perustajat
Mukautuva – nimi, tunnuslause ja logo
Mukautuva – liiketoimintamalli ja tulomalli
Mukautuva – Käynnistys
Sopeutuva – Rahoitus ja sijoittajat

Tietoja Adaptysta ja sen toiminnasta

Adapty on palvelu analysointia ja kasvua varten mobiilisovelluksen sisäiset tilaukset. Yritys rakentaa joukon työkaluja, jotka auttavat mobiilikehittäjiä ja markkinoijia lisäämään maksullisten tilaajien konversioprosenttia ja hallitsemaan tilausinfrastruktuuria.

Adapty.io on palvelu mobiililiittymien kasvattamiseen. Siinä on seuraavat ominaisuudet:

  • Ota sovellusten sisäiset sovellukset nopeasti käyttöön mobiili-SDK:n avulla
  • Kasvata tuloja maksumuurin A/B-testauksella
  • Hanki lisää tilaajia Promo-kampanjoilla
  • Analysoi toistuvat maksut Dashboardin avulla

Se integroituu myös kolmannen osapuolen analytiikka- ja attribuutiopalveluihin ja välittää tilaustapahtumat heille.

Mukautuva – kohdemarkkinoiden koko

App Annien mukaan 94 prosenttia 250 suurimmasta sovelluksista kaupallistetaan sovelluksen sisäisillä tilauksilla. Ainoastaan ​​iOS-mobiilisovellukset ovat tuottaneet 4,6 miljardia dollaria, ja tilaajamäärä on kasvanut viisinkertaiseksi viimeisen viiden vuoden aikana. Joten matkapuhelinliittymät hallitsevat markkinoita. On melko vaikea arvata, mikä on seuraava väline mobiilikaupallistamiseen, mutta on varmaa, että se toistuisi. Tällaiset maksut ovat kannattavia sekä mobiilikehittäjille että Applelle/Googlelle, muista, että myyjät ottavat 30 % leikkauksen.


Lue myös: Pabbly Connect: Yksi alusta automatisoi kaikki integraatiosi


Miten Adapty aloitettiin?

Adapty käynnistettiin sisäisenä tuotteena yhdessä perustajan omien tarpeiden ratkaisemiseksi. Eräänä päivänä he huomasivat, että tuotteella on markkinat! He ovat nähneet joidenkin yritysten ilmestyvän samankaltaisilla tuotteilla ja päättäneet liittyä kilpailuun. Perustajat keskustelivat 12 mobiilikehitysyrityksen kanssa, ja he kaikki vahvistivat, että he haluavat kehittää ominaisuuksia. Joten Vitaly ja Kirill aloittivat Adaptyn.

Mukautuva – Tuote/palvelut

Adapty toimii kaksi tilaa. Ensimmäinen on saatavana ilman koodausta ja alkaen a Ilmainen suunnitelma. Lisää App Store Connect -tunnistetiedot, niin saat yksityiskohtaista analytiikkaa ja raportteja. Todellinen työ alkaa siitä SDK asennus. Se on kirjoitettu puhtaalla Swiftillä (Kotlin Androidille) ja painaa 100 kt.

Tilausten toteuttaminen sovelluksessa on todella tuskaa, se vaatii palvelimen vahvistamaan kuittauksen, käsittelemään Applen tapahtumia, linkittämään tapahtumat käyttäjään ja lopulta tallentamaan sen jonnekin. Tilausten oikea käyttöönotto ilman tietojen menettämistä kestää yleensä vähintään 3 kuukautta. Mutta Adaptyn avulla SDK-yritykset voivat ottaa sovelluksen sisäisiä tilauksia erittäin helposti käyttöön sovelluksessa ja synkronoida tilaajia alustojen välillä, mukaan lukien verkko.

Mutta tämä ominaisuus on vasta alkua. Sopimuksen katkaisija on Paywall A/B -testaus. Sen avulla asiakkaat voivat mukauttaa käyttöliittymää ja vaihtaa tuotteita maksumuurin kautta ilman sovelluksen julkaisua. Yritykset voivat säätää hinnoittelua eri kohorttien mukaan ja kasvattaa liikevaihtoa.

Viimeinen suuri ominaisuus on a promokampanja push-ilmoituksissa. 97% mobiilisovellusten käyttäjistä on freemiumeja, mutta jotkut heistä ovat valmiita tilaamaan, mutta he tarvitsevat hieman ponnistelua. Rajoitetun alennustilaustarjouksen lähettäminen voi olla mukavaa.

Adapty on yhden luukun työkalukehittäjä, ja markkinoijien on työskenneltävä tilauksen kanssa. Jotkut ominaisuudet voidaan korvata kolmannen osapuolen palveluilla, mutta yritykselle on tärkeää saada kaikki yhteen paikkaan, kun se liittyy talouteen.


Asiaankuuluvaa luettavaa: Luettelo ilmaisista työkaluista, joita voit saada työskennellessään kotona | Koronaviruksen työkalujen tarjoukset


Adaptyn ja tiimin perustajat

Sopeutuva on perustettu kirjoittaja Vitali Davydov ja Kirill Potekhin.

Vitali Davydov on Perustaja ja toimitusjohtaja ja Kirill Potekhin on Perustaja ja teknologiajohtaja mukautumisesta.

Perustajat ovat työskennelleet yhdessä 6 vuotta. He ovat nyt 11 hengen tiimi, joista suurin osa on insinöörejä. Kaikilla tiimin jäsenillä on tietojenkäsittelytieteen tekninen tausta, mutta he jakavat vastuunsa.

Se on perintö. Vitaly ja Kirill aloittivat toisen tuotteen vuonna 2016, ja se teki mainosten optimointia mukauttamisen kautta. Näin he sopeutuvat.

Mukautuva – liiketoimintamalli ja tulomalli

Adapty.io:ssa on freemium SaaS -liiketoimintamalli. Ydinominaisuudet, kuten maksujen SDK, ovat saatavilla suoraan ilmaisessa paketissa. Heillä on 2 maksettua suunnitelmaa alkaen 99 $/kk.


Lue myös: Appsumo LifeTime -tarjoukset vertailulla – [May 2020]


Mukautuva – Käynnistys

Startup kasvoi orgaanisesti ja käytti verkostoa käynnistykseen. Sen jälkeen se julkaistiin Product Huntissa.

🔥 Empfohlen:  Sujatha Sagiraju, Appenin tuotejohtaja - Haastattelusarja