Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Myntran menestystarina – tuotemerkki, joka mullistai online-muotiteollisuuden

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Myntran menestystarina – tuotemerkki, joka mullistai online-muotiteollisuuden

Tänään voimme istua samassa tilassa ja selata kansainvälisiä huippumuotibrändejä ja saada suosikkituotteemme suoraan kotiovellesi. Kiitos evoluution sähköinen kaupankäynti ja verkkokaupan trendejä. Kuten me kaikki tiedämme, yksi Intian sähköisen kaupankäynnin näkyvimmistä nimistä on Myntra.

Myntran perustivat Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania ja Vineet Saxena vuonna 2007.. Myntra todisti melko menestyksekkään ajon jo ennen kuin Flipkart osti sen toukokuussa 2014 2000 miljoonalla rupialla, käteisellä ja osakekaupalla auttaakseen jälkimmäistä pääsemään muotimaailmaan.

Myntran emoorganisaatio on Flipkart. Se on intialainen verkkokauppasivusto, joka tuo premium-brändit sateenvarjonsa alle ja tarjoaa kuluttajille vaivattoman ostokokemuksen.

Sukellaan artikkeliin saadaksesi tietoa kaikesta Myntrasen Aloitustarina, Liiketoimintaa ja Tulomalli, Rahoitus ja sijoittajia, Perustajat ja Tiimi, Haasteet, Kilpailijat, Tulevaisuuden suunnitelmat & enemmän.

Myntra Companyn kohokohdat

Yrityksen nimi Myntra

Päämaja Bengaluru
sektori Sähköinen kaupankäynti
Perustajat Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania, Vineet Saxena, Sankar Bora ja Raveen Sastry
toimitusjohtaja Nandita Sinha (1. tammikuuta 2022 – tähän hetkeen)
Perustettu 2007
Vanhempainjärjestö Flipkart
Kokonaisrahoitus 534 miljoonaa dollaria (huhtikuu 2022)
Tulot 420,7 miljoonaa dollaria (4207 miljardia rupiaa 22:lla tilikaudella)
Arvostus 1,2 miljardia dollaria (marraskuu 2021)
Verkkosivusto myntra.com

Tietoja Myntrasta
Myntra – perustajat ja tiimi
Myntra – Startup Story
Myntra – Missio ja Visio
Myntra – Logo
Myntra – Liiketoiminta- ja tulomalli
Myntra – Rahoitus ja sijoittajat
Myntra – Kasvu ja tulot
Myntra – Fuusiot ja yritysostot
Myntra – Kumppanuudet
Myntra – Innovaatiot ja aloitteet
Myntra – Startup Challenges
Myntra – Kilpailijat
Myntra – Palkinnot ja tunnustuksetTietoja Myntrasta

Myntra on yksi Intian suurimmista muotiverkkokaupoista joka käsittelee laajaa valikoimaa muoti- ja elämäntapatuotteita miehille, naisille ja lapsille. Se myy korkealaatuisia vaatteita, merkkijalkineita, laukkuja ja reppuja, kauneus- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita, kodin ja asumisen asusteita ja paljon muuta.

Myntran emoorganisaatio on Flipkart, joka on yksi Intian suurimmista verkkokaupan yrityksistä. Flipkart on ollut Myntran emoyhtiö vuodesta 2014, jolloin verkkokaupan jättiläinen osti Myntran arviolta lähes 2000 miljoonalla rupialla. Kauppa sisälsi sekä käteistä että osakkeita.

Myntralla on laaja valikoima muotituotteita brändeiltä eri puolilta maailmaa ja se vetoaa nuoriin ja vanhoihin intiaaneihin keskittyen erityisesti Y-sukupolveen tai millenniaaleihin ja Z-sukupolveen. Kaikkien näiden kanssa Myntra voidaan tiivistää osuvasti yhdeksi muodin myymälä Intiassa.

Myntra – perustajat ja tiimi

Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania ja Vineet Saxena ovat Myntran perustajia.

Mukesh Bansal

Mukesh Bansal, Myntran perustaja, syntyi ja kasvoi Haridwarissa, Uttarakhandissa. Hän on tietotekniikan tutkija IIT Kanpurista, minkä jälkeen hän oli työskennellyt useissa eri yrityksissä, mukaan lukien Deloitte, Nextag, Ewanted.com, Centrata ja newScale analyytikkona, insinöörinä ja tuotehallintaosastolla.

Bansal perusti sitten Myntran vuonna 2007, jonka Flipkart osti lopulta hänen lähtiessään. Bansal perusti Curefitin huhtikuussa 2016 ja toimii tällä hetkellä CureFitin perustajana.

Ashutosh Lawania

Ashutosh Lawania on enkelisijoittaja ja Myntran perustaja. Ashutosh valmistui IIT Kanpurista, minkä jälkeen hän toimi Various Startupsissa ohjelmistosuunnittelijana. Lawania oli yksi Myntran perustajista, josta hän lähti vuonna 2017. Lawanian loistava yrittäjämielisyys on myös muutaman muun yrityksen – Bytedge Solutionsin ja MFinen – takana, joissa hän toimii edelleen perustajana.

Vineet Saxena

Vineet Saxena, joka on myös IIT Kanpurin alumni, on toinen Myntran perustaja. Saxena aloitti Tech Mahindran palveluksessa British Telecomissa ohjelmistosuunnittelijana. Saxena liittyi sitten Pramati Technologiesille tuoteinsinööriksi ja jätti sen hieman yli 2 vuoden jälkeen, kun hän liittyi Tavant Technologiesille apulaisarkkitehtina.

Saatuaan yli 4 vuoden kokemuksen edellisestä yrityksestä Saxena päätti perustaa Bytedge Solutionsin. Myntra oli toinen yritys, jonka Saxena oli mukana perustamassa, ja lopulta hän jätti yrityksen vuonna 2011. Pian sen jälkeen hän kuitenkin perusti IndusDivan, jossa hän toimi myös toimitusjohtajana.

Vasta syyskuussa 2020 tämä teknologiayrittäjä erosi yrityksestä ja on hiljattain perustanut toisen yrityksen, Card91:n, jossa hän toimii tällä hetkellä perustajajäsenenä.

Sankar Bora

NIT Calicutin ja IIT Bangaloren alumni Sankar aloitti yrittäjäuransa perustamalla Engineering Exam Prep. Lopulta hän erosi ja päätti palvella useita yrityksiä – IT Solutions, Trigyn Technologies ja Tavant Technologies vanhempana ohjelmistosuunnittelijana, teknisenä johtajana ja apulaisprojektipäällikkönä.

Bora oli myöhemmin yksi Myntran perustajista, jossa hän toimi myynti-/toimintajohtajana. Poistuttuaan Myntrasta vuonna 2010 Bora toimi mentorina ja strategisena sijoittajana Flemingo Hospitality Services Pvt.:ssä. Oy; Miraistore.comin perustaja ja operatiivinen johtaja; AEON Learningin operatiivinen johtaja ja DealShare.inin perustaja ja operatiivinen johtaja, joka hänellä on edelleen.

Raveen Sastry

Raveen Sastry oli yksi Myntran perustajista toimittuaan tuotepäällikkönä Xorassa ja IPTouch Inc:ssä. Lähdettyään Myntrasta Sastry oli yksi Hoopos.com- ja Babyoye.com-sivustojen perustajista, joissa hän toimi myös tuotepäällikkönä ja oli perustajajäsen. .

NudgeSpot oli seuraava yritys, jonka Sastry perusti. Raveen jätti NudgeSpotin palvellakseen Boomtrainin pääjohtajana ja Zeta Globalia strategisena neuvonantajana ja varatoimitusjohtajana ennen kuin hänestä tuli Multiply Venturesin perustajaosakas.

Amar Nagaram

Myntran entinen toimitusjohtaja Amar Nagaram, joka otti tehtävän tammikuussa 2019, päätti irtisanoa sen 23.10.2021. Sujuvan siirtymän varmistamiseksi Amaria pyydettiin kuitenkin olemaan yrityksessä neuvonantajana joulukuuhun 2021 asti. Halu käynnistää oma yritys on se, mikä johti hänen päätöksensä erota yrityksestä toimitusjohtajana. Tyhjyyden täyttää nyt Nandita Sinha, joka on tällä hetkellä palvellut Walmartin omistamaa Flipkartia kuluttajakasvusta ja markkinoinnista vastaavana johtajana 15.11.2021 alkaen.

Nandita Sinha

Nandita Sinha, joka on nimitetty Myntran toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta 2022 alkaen, liittyi Flipkartiin elokuussa 2013 ja palveli useissa tehtävissä ja kategorioissa, joihin kuuluvat kauneus ja henkilökohtaiset hygieniatuotteet, kirjat ja yleiset tavarat, koti, huonekalut ja enemmän.

Hindustan Unilever Ltd. ja Britannia Industries Ltd. olivat aiempia yrityksiä, joiden kanssa Sinha työskenteli. Nandita Sinhalla on noin 17 vuoden kokemus kuluttaja-Internet- ja FMCG-tilasta. Lisäksi hänet linkitettiin MyBabyCart.com-sivustolle perustajajäsenenä. Sinha on BTech-tutkinnon suorittanut IIT BHU:sta ja hänellä on myös markkinoinnin ja strategian tutkinto FMS Delhistä.

Myntralla on tällä hetkellä yli 1000 työntekijää.Myntra – Startup Story

Mukesh Bansal, yksi Myntran perustajista, toimi tuotepäällikkönä neljässä eri startupissa ja oli jo saanut hyvän käsityksen markkinoiden toiminnasta, kun hän päätti käynnistää oman yrityksensä muiden perustajien avulla. ohjelmistosuunnittelun tausta. Myntra syntyi heidän yhdistetyistä yrittäjäunelmistaan.

Myntra aloitti aluksi tilauskohtaisten lahjatavaroiden myynnin ja keskittynyt palvelemaan B2B-mallin alkuvuosina. Myntra perusti verkkosivustonsa, joka tarjosi asiakkailleen valikoiman yksilöllisiä tuotteita, kuten T-paitoja, mukeja, hiirimattoja ja muita vuosina 2007–2010.

yritys alkoi vähitellen lujittaa asemaansa muodin ja elämäntavan alalla ja laajeni pelkästään henkilökohtaisten tuotteiden myynnistä yrityksille muiden henkilöiden palvelemiseen.

Vuoteen 2012 mennessä Myntran tarina sai käänteen, kun se alkoi tarjota tuotteita 360 intialaisesta ja kansainvälisestä tuotemerkistä. Lisäksi siirtyminen B2B-brändistä Intian suurimmaksi B2C-muotiverkkokaupan markkinapaikaksi on todellakin verraton saavutus!

Myntra oli kasvava vallankumous Intian muotiteollisuudessa, minkä vuoksi vuonna 2014 verkkokaupan jättiläinen Flipkart osti Myntran 2 000 ₹ (280 miljoonan dollarin) arvoisella kaupalla.. Ostoon vaikuttivat Tiger Global ja Accel Partners.

Tästä kaupasta huolimatta Myntra jatkaa toimintaansa itsenäisenä kokonaisuutena Flipkartin omistuksessa ja keskittyy ensisijaisesti “muotitietoisiin” kuluttajiin. Samana vuonna tämä intialainen verkkokauppasivusto sisälsi noin 1 50 000 tuotetta yli 1 000 tuotemerkistä, ja sen jakelualue on noin 9 000 PIN-koodia Intiassa.

10. toukokuuta 2015 Myntra keksi yllätyksen ja ilmoitti verkkosivustonsa sulkemisesta. Lisäksi lisäsi, että se palvelisi asiakasta pääasiassa kautta mobiilisovellukset 15. toukokuuta alkaen. “Vain sovellus” -mallin myynti kuitenkin laski. Myntra tuki päätöstään toteamalla, että 95 % sen verkkosivujen liikenteestä tuli mobiililaitteiden kautta ja että 70 % sen ostoksista tehtiin älypuhelimilla. Koska vain sovellusmallin kielteinen vaikutus kuitenkin näkyy, Myntra päätti elvyttää verkkosivustonsa uudelleen.

Myntra – Missio ja Visio

Myntran missio ja visio on tarjota “Vaivaton ja nautinnollinen ostoskokemus ostajille ympäri maata portaalissaan laajimman tuotevalikoiman ja tuotteiden ansiosta.”

30. tammikuuta 2021Myntra on päättänyt korvata nykyisen logonsa uudella valituksen jälkeen, jonka mukaan se loukkaa naisia. Myntran logon nähtiin kuvaavan naisten jalkoja. Kaikkien Myntran logo-ongelmaan liittyvien kiistojen jälkeen verkkokauppasovellus päätti muuttaa logon verkkosivuillaan, sovelluksessaan ja kaikessa pakkausmateriaalissa.

Myntra – Liiketoiminta- ja tulomalli

Myntra toimii premium-brändien aggregator-liiketoimintamallilla (B2C). Myntra toimi aiemmin B2B-liiketoimintamallilla ennen kuin vaihtoi liiketoimintamallinsa B2C:ksi. Myntran liiketoimintamalli perustuu ensisijaisesti siihen, että hankitaan kuluvan kauden tuotteet kaikilta sen kumppanibrändeiltä ja asetetaan ne saataville sen verkkokauppaportaalissa heti, kun ne ovat saatavilla vastaavien merkkien myyntipisteissä.

Myntran tärkein tulonlähde on Market Place ja logistiikka. Se saa tuloja kiinteästä 4–5 %:n provisiosta, jonka se veloittaa tuotteen luokasta ja merkistä riippuen.

Myntra – Rahoitus ja sijoittajat

Myntra on kerännyt yli 534 miljoonaa dollaria rahoitusta 14 kierroksen aikana. Viimeisin rahoitus kerättiin huhtikuussa 2022 sen emojärjestön Flipkartin johdolla.

9 lokakuuta 2020 – Myntra sai uuden 103 miljoonan dollarin pääomansiirron Singaporessa sijaitsevalta emoyhtiöltään FK Myntra Holdingsilta ennen seitsemän päivää kestävää juhlamyyntiään.

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

Huhtikuu 2022 Myöhäinen VC 116 miljoonaa dollaria Flipkart
24. syyskuuta 2021 Rahoituskierros 4,9 miljardia ₹ FK Myntra Holdings
9. lokakuuta 2020 Rahoituskierros 103 miljoonaa dollaria FK Myntra Holdings
6. maaliskuuta 2018 Rahoituskierros 63,7 miljoonaa dollaria FK Myntra Holdings
18. lokakuuta 2017 Velkarahoitus 500 miljoonaa ₹ Kotak Mahindra Bank
31. tammikuuta 2014 Venture kierros 50 miljoonaa dollaria
31. toukokuuta 2013 Venture kierros 25 miljoonaa dollaria
1. helmikuuta 2013 Sarja E 8 miljoonaa dollaria
1. toukokuuta 2012 Sarja D 25 miljoonaa dollaria
1. elokuuta 2011 Sarja C 20,8 miljoonaa dollaria
4. maaliskuuta 2011 Sarja B 14 miljoonaa dollaria Tiger Global Management
1. heinäkuuta 2010 Sarja B 11 miljoonaa dollaria
marraskuuta 2008 Sarja A 5 miljoonaa dollaria NEA-Indo-US Ventures, IDG Ventures ja Accel Partners
lokakuuta 2007 Siemenrahoitus Accel Partners, Sasha Mirchandani ja muut

Myntran sijoittaja Jabong India Private Limited on päättänyt jakaa 7 08 025 oman pääoman ehtoista osaketta singaporelaiselle emoyhtiölleen FK Myntra Holdingsille 455 miljoonalla rupialla yhtiön lakisääteisten ilmoitusten mukaisesti. Lisäksi se on myös jakanut Quickroutes International Private Limitedille 58 195 oman pääoman ehtoista osaketta 37,40 miljoonalla rupialla, mikä on nostanut kokonaisinfuusion 492 miljoonaan rupiaan.

Myntra – Kasvu ja tulot

05 joulukuuta 2022– Myntran mukaan kansainvälisten merkkien kysyntä on kasvanut 60 %.

27th Syyskuu 2021 – Myntra on nyt kasvattanut toimituskeskuksiaan viiteen kaupungeissa, kuten Binolassa, Bilaspurissa, Bhiwandissa, Bengalurussa ja Kolkatassa. Yhtiö pyrkii vahvistamaan toimitusketjuverkostoaan festivaalikauden alennuksen vuoksi. Tämä lisää kapasiteettia suurempiin varastomääriin ja optimoi viimeisten mailien toimitukset, koska yhtiö odotti yli 5,5 miljoonaa yksilöllistä asiakasta tulevan Big Fashion Festivalin aikana, mikä on 1,8-kertainen liikenteen kasvu edelliseen versioon verrattuna.

9. heinäkuuta 2021 – Intian suurin muotiverkkokauppa Myntra väitti tallenneneensa 220 miljoonaa liikenneistuntoa kuuden päivän tapahtuman aikana4-kertainen kasvu verrattuna normaaliin liiketoimintaan, kun taas Myntran asiakaskunta kasvoi 15 miljoonalla ensikertalaisella alustalla.

Myntrasta on tullut Intian muotiasiantuntija joka palvelee miljoonia asiakkaita, ja alustalla on yli 2000 maailman parasta muotibrändiä. He myyvät yli 200 000 tuotetta sovelluksessa tiettynä päivänä ja ovat saavuttaneet noin 500 miljoonaa dollaria Bruttotuotevolyymi tilikaudella 2015–2016. Yrityksen bruttotuotevolyymi (GMV) oli 800 miljoonaa dollaria tammikuussa 2016, mikä on vain pykälän alle sen 1 miljardin dollarin tavoitteen 16. tilikaudella.

Jos tarkastelemme vain jalkineita, meillä on laaja valikoima erilaisia ​​kenkiä, kuten juoksu-, tennis-, jalkapallo-, koripallo- ja kuntokenkiä, sekä vapaa-ajan jalkineita maailmankuuluilta alan johtajilta, kuten Nike, Puma, Converse, Adidas ja Decathlon. , Reebok, Lee Cooper, Numero Uno, Skechers, Crocks, Asics, Fila, Lotto, ID ja monet muut. Muut Myntran muotimerkit ovat rentoja ja sisältävät tyylikkäitä naisten kenkiä Catwalk, Carlton London, Steve Madden ja RedTape.

Tässä tarkastellaan joitain brändin merkittäviä kasvun kohokohtia:

 • Myntra on tällä hetkellä Intian muotiverkkokaupan markkinoiden suurin nimi.
 • Myntran kasvun arvioidaan olevan 300 % alusvaatteiden ja lounge-asujen alalla Covid-19:n toisen aallon keskellä.
 • Myntran verkkosivusto on liittynyt Intian huippumuoti- ja lifestyle-brändeihin. Myntran eksklusiiviset tuotemerkit ovat Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics, Lee, Lotto, Decathlon, FIFA, John Miller, Indigo Nation ja muut.
 • Myntra tarjoaa valikoiman tämän kauden tuotteita Myntran muotibrändeiltä, ​​jotka sisältävät joitain parhaita brändejä useissa eri luokissa vaatteista asusteisiin.
 • Myntra tarjoaa tällä hetkellä tuotteita yli 500 intialaisesta ja kansainvälisestä tuotemerkistä.

Myntra näki a liikevaihto kasvoi 45,5 prosenttia, joka nousi 27. lokakuuta 2022 päivättyjen raporttien mukaan 2891 biljoonasta tilikaudelta 2891 biljoonaan 4207 biljoonaan tilikaudella 2222. Yhtiö ei onnistunut kaventamaan tappiotaan 597 biljoonaan tilikaudella 21:n 429 biljoonasta. lisäystä 39,2 prosenttia. Myntran menorintama kasvoi, mikä kasvoi 1,5X 2 891 miljoonasta 4 207 Rs.

lokakuuta 2022– Myntra päättää tilikauden 2022 päättyy maaliskuussa 2022 Rs. 597 op tappio ja Rs. Tulot 3610 kr Rs:n kokonaistuloista. 4207 kr.

Myntra – Fuusiot ja yritysostot

Fuusiot

 • Myntra, Flipkart-konserniin kuuluva yritys osti Jabong heinäkuussa 2016 70 miljoonalla dollarilla käteisellä.
 • Huhtikuussa 2015 Alkuperäinen 5Myntra osti bengalurulaisen mobiilisovellusten kehitysyhtiön. Tämän yrityskaupan tavoitteena oli vahvistaa ja laajentaa Myntran mobiiliteknologiatiimiä.
 • Heinäkuussa 2016 Myntra osti mobiilipohjaisen sisällön kokoamisalustan nimeltä Cubeitvahvistaa ja laajentaa teknologiatiimiään.
 • Huhtikuussa 2017 Myntra-yhtiö osti InLogg. Tämä oli kaupunkipohjainen teknologia-alusta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​logistisia ratkaisuja sähköisen kaupankäynnin yritysten sujuvaan toimintaan.
 • Huhtikuussa 2018 Myntra India osti bengalurulaisen startupin nimeltä Witworkspuettavien laitteiden valmistaja.
 • Elokuussa 2018 Myntra osti Mumbaissa toimivan startup-yrityksen Pretr Online Services Pvt. Oypäästä päähän monikanavainen alusta vähittäiskaupalle.

Hankinnat

Yhtiö on tehnyt 10 merkittävää yritysostoa tähän mennessä.

Hankintapäivähinta

Pretr Online Services Pvt Ltd 1. elokuuta 2018
Blink (entinen Witworks) 16. huhtikuuta 2018
20 Mekot 29. marraskuuta 2017
InLogg 19. huhtikuuta 2017
Jabong.com 26. heinäkuuta 2016 $70 milj
HRX 20. heinäkuuta 2016
Cubeit 12. heinäkuuta 2016
Alkuperäinen 5 7. toukokuuta 2015
Fitiquette 4. huhtikuuta 2013
Yksinomaan 9. marraskuuta 2012

Myntra – Kumppanuudet

 • Myntra on nyt allekirjoittanut sopimuksen Iso-Britanniassa sijaitseva muotitalo, Boohoo ryhmätämä sopimus mahdollistaa Booho Groupin tuotemerkit, kuten Boohoo, Dorothy Perkins (DP) ja Nasty Gal päästä Intian markkinoille. Boohoo Groupin tuotemerkit tarjoavat yli 1500 tyyliä yksinään.
 • 23. elokuuta 2021 – Myntra-yhtiö on ilmoittanut yhteistyöstään Lontoossa toimiva digitaalinen muotibrändi Urbanic jonka valikoima on saatavilla 1. syyskuuta alkaen. Tämä Myntra-Urbanic-kumppanuus skaalaisi brändin saavutettavuutta ulkomaisilla markkinoilla ja kohdistuisi erityisesti Z-sukupolveen ja milleniaaleihin, jotka ovat sähköisen kaupankäynnin alustan suunnannäyttäjiä.
 • Lokakuussa 2017 yritys teki menestyksekkäästi yhteistyötä tekstiiliministeriön kanssa edistääkseen käsityöteollisuutta maassa.
 • Myntra on kumppaneita Aditya Birla Fashion Retail Ltd:n (ABFRL) The Collectiven kanssa tuodakseen laajan valikoiman premium-brändejä ja käynnistääkseen luksusmyymälänsä 16.11.2021.
 • Myntra teki yhteistyötä brittiläisen muotibrändin “Missguided” kanssa marraskuussa 2021 vastatakseen keskitason muotivaatimuksiin.
 • Myntra teki yhteistyötä ikonisen brittiläisen urheiluvaatebrändin Slazengerin kanssa osana sen strategista kumppanuutta 8.9.2021, jolloin Myntra ja Flipkart tuovat brändin tuotteet saataville alustoilleen.
 • Myntra on tehnyt yhteistyötä useiden brändien kanssa lanseeratakseen Myntra-Mallin, mikä auttaisi brändiä lisäämään online-offline-synergiaa.

Myntra – Innovaatiot ja aloitteet

Myntra on julkistanut Mayan, virtuaalisen muotivaikuttajan, osana sen sitoutumista asiakaskokemuksen parantamiseen. Maya on digitaalinen avatar, joka yhdistää muodin asiantuntemuksen uusimpaan teknologiaan tarjoamalla interaktiivista sisältöä ja jakaen muotivinkkejä, tyylisuosituksia ja uusimpia trendejä. Tämä innovatiivinen aloite osoittaa Myntran omistautumisen pysyä edellä jatkuvasti kehittyvässä muodin verkkokaupan maailmassa.

Esittelemällä Mayan virtuaalisena muotivaikuttajana Myntra osoittaa sitoutumisensa rajojen ylittämiseen ja innovatiivisten lähestymistapojen omaksumiseen muodin verkkokaupan maisemassa. Mayan läsnäolo vahvistaa Myntran asemaa edelläkävijänä, joka pyrkii jatkuvasti tarjoamaan poikkeuksellisia asiakaskokemuksia ja vastaamaan yleisönsä muuttuviin tarpeisiin.

Myntra – Startup Challenges

Logistiikka oli Myntralle iso haaste vastata asiakkaiden tarpeisiin. Sanomattakin on selvää, että se on myös yksi tärkeimmistä verkkokauppayrityksen näkökohdista. Myntran menestys johtuu asianmukaisesti sen hybridilogistiikkamallista. Ratkaistakseen logistiikka- ja toimitusketjuongelmansa alkuvuosina he kehittivät tämän ratkaisun ja jakoivat logistiikan itsensä ja kolmansien palveluntarjoajien kesken pelkästään väestötietojen perusteella.

Tämä oli jälleen suuri haaste Myntralle, koska luotettavien ulkopuolisten palveluntarjoajien löytäminen, jotka voisivat tarjota yritykselle ja kuluttajille maailmanluokan toimituskokemuksen, on melkoista työtä. Tämän estämiseksi Myntra piti toimitusketjunsa hallinnasta suurta huolta ja palkkasi toimitusagentteja, joilla oli korkealaatuinen ja laadukas toimituskokemus.

Myntra on yrityksenä ja tiiminä aina uskonut, että suurin panos syntyy, kun kokonaiskuva pidetään mielessä. Myös se, mitä brändi edustaa ja miten se välittyy yhteiskunnalle lyhyen aikavälin edistymisen aikana, on erittäin tärkeä rooli.Myntra – Kilpailijat

Kun Myntra aloitti toimintansa, ei todellakaan ollut myyjiä, jotka olisivat tarjonneet kuluttajille näin saumattomia ja eksklusiivisia ostokokemuksia. Ajan mittaan sen kilpailijat ovat kuitenkin lisääntyneet Intiassa vuosien varrella.

Myntran pääkilpailijat ovat:

Myntra – Palkinnot ja tunnustukset

Myntra on kerännyt nimensä alle useita nimikkeitä.

 • Myntra tunnustettiin Intian ihailluin ja arvokkain tehobrändi -palkinto 2016 osoitteessa 7. vuosittaiset Intian johtajuuden konklaavit ja Intian asioiden yritysjohtajuuden palkinnot 2016.
 • Myntra.com julkistettiin voittajaksi Red Herring Global 100 -palkinto.
 • CNBC – TV18 tunnusti Myntran verkkosivuston yhdeksi Vuoden kuumimmat Internet-yritykset.
 • Se on myös palkittu “Vuoden muodin sähköinen jälleenmyyjä 2013” Franchise India’s eRetail Awards -kilpailussa.
 • Myntran verkkosovellus ja -sivusto saivat myös otsikon “Paras verkkokauppasivusto vuodelle 2012” IAMAI – India Digital Awards -palkinnon toimesta.
 • Hanke palkittiin myös “Vuoden ihailluin jälleenmyyjä: Ei-myymälävähittäiskauppa” vuodelle 2012, Images Group.
 • Puma India palkitsi Myntran “Vuoden paras verkkokauppakumppani 2011-12”.


UKK

Kuka on Myntran perustaja?

Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania ja Vineet Saxena perustivat Myntran vuonna 2007.

Onko Myntra intialainen yritys?

Kyllä, Myntra on intialainen yritys, jonka perustivat Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania ja Vineet Saxena. Sen emoorganisaatio on Flipkart.

Kuka omistaa Myntran?

Flipkart osti Myntran toukokuussa 2014 Rs. 2000 kruunua.

Onko Myntra B2B vai B2C?

Myntra on B2C-verkkokaupan muotibrändi.

Milloin Myntra perustettiin?

Myntran perustivat vuonna 2007 Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania ja Vineet Saxena.

Miten Myntra ansaitsee rahaa?

Myntra toimii aggregaattorimallilla ja sen tärkein tulolähde on palkkiot.

🔥 Empfohlen:  Helo-sovellus – kiinalainen sovellus, joka antaa miljoonien intialaisten nauttia sisällöstä omalla alueellisella kielellään!