Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

MyPoints-arvostelu: Onko se laillista vai huijausta?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: MyPoints-arvostelu: Onko se laillista vai huijausta?

Oletko kuullut MyPointsista? Tämä MyPoints-arvostelu näyttää sinulle tärkeitä faktoja MyPoints-palkkio-ohjelmasta.

Annamme sinulle perusteellisen yhteenvedon ohjelman toiminnasta, eduista ja haitoista sekä muuta asiaankuuluvaa tietoa.

Kun olet lukenut, sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, onko MyPoints ohjelma, jota haluat kokeilla.

Yhteenveto

MyPoints auttaa sinua ansaitsemaan rahaa monilla tavoilla, myös kun teet ostoksia verkossa. Jotkut MyPoints-pisteiden ansaitsemisvaihtoehdot ovat puhdasta voittoa. Toiset vaativat, että käytät rahaa verkko-ostosten kautta.

Plussat

 • Jälleenmyyjien valinta
 • Helppokäyttöinen
 • Hyvämaineinen yritys

Haittoja

 • Kelpoisuus kyselyihin
 • Asiakaspalvelu
 • Tuotteen hinnoittelu

Mikä on MyPoints

MyPoints on palkinto-ohjelma, joka antaa sinulle jopa 40 prosenttia käteistä takaisin, kun teet verkko-ostoksia lähes 2 000 suurimmalta jälleenmyyjältä.

Joitakin MyPoints-kumppaneita jälleenmyyjiä ovat Walmart, Target, Home Depot ja Kohl’s.

Vuonna 1996 perustettu MyPoints on yksi pisimpään toimivista ostosten cashback-palkintosivustoista.

MyPointsin omistaa tällä hetkellä palkintosivustojätti Prodege. Prodege, joka lanseerasi Swagbucksin vuonna 2008, osti MyPoints vuonna 2013.

Miten MyPoints toimii?

MyPoints auttaa sinua ansaitsemaan käteistä takaisin verkkokaupoissa ja myös muilla tavoilla. Kun ansaitset pisteitä, joita kutsutaan MyPoints-pisteiksi, voit vaihtaa ne palkintoihin.

Joitakin MyPoints-palkintoja ovat matkamailit, PayPal-käteinen ja lahjakortit. Jos haluat tehdä ostoksia verkossa ja viettää aikaa verkossa yleensä, voit ansaita vakavasti rahaa MyPoints-pisteillä.

MyPoints-tilin rekisteröiminen on ilmaista. MyPoints ansaitsee rahaa, kun teet ostoksia MyPoints-portaalin kautta. He saavat palkkion jälleenmyyjältä ja jakavat sen kanssasi. Näin sivusto rahoittaa tulosi.

Kuinka tehdä rahaa MyPoints-pisteillä

Joten näin voit alkaa ansaita rahaa MyPoints-pisteillä ansaitsemalla pisteitä. Vaikka saat eniten pisteitä verkko-ostoksilla, voit saada niitä myös muilla tavoilla.

Tässä on lyhyt yhteenveto kaikista tavoista, joilla voit ansaita pisteitä MyPoints-pisteillä.

Verkkokauppa

Tapa ansaita MyPoints-pisteitä, kun teet ostoksia verkossa, on siirtyä kauppoihin MyPoints-portaalin kautta.

Sitten sinun on kirjauduttava tilillesi ja päästävä MyPoints-portaalisi kautta liikkeisiin, joissa haluat tehdä ostoksia.

Toisin sanoen, jos et osta tätä reittiä, et ansaitse käteispalautuksiasi.

Huomaa, että kaikki verkkokaupat eivät ole MyPoints-kumppaneita. Valittavana on kuitenkin yli 1 900 myymälää, joten löydät todennäköisesti MyPoints-paikalta ainakin joitain kauppoja, joissa haluat tehdä ostoksia.

Jotkut suosituimmista myymälöistä, joiden kanssa MyPoints-kumppaneita ovat, ovat:

 • Target ja Walmart
 • Groupon ja eBay
 • Lowen kodinsisustusliikkeet ja Home Depot
 • LL Bean ja American Eagle Outfitters
 • Bed, Bath and Beyond
 • Kylpy- ja vartalotyöt
 • Ylivarasto

Voit myös ansaita rahaa takaisin, kun teet ostoksia matkasivustoilla, kuten Travelocityllä ja Expedialla. Ja yövyttäessä osallistuvissa hotelleissa. Katso MyPoints-verkkosivustolta täydellinen luettelo osallistuvista kaupoista.

Jaa mielipiteesi

Voit myös saada MyPoints-pisteitä tekemällä markkinatutkimustutkimuksia. Kyselyjen avulla voit antaa palautetta tuotteista ja palveluista, jotta yritykset voivat parantaa myymiään tuotteita ja palveluita.

Videoiden katsominen

MyPoints-kotisivulla on toinen osio, joka jakaa videoita, joita voit katsella. Ja ansaitset pisteitä jokaisesta katsomastasi videosta.

Videot kattavat erilaisia ​​aiheita, kuten:

 • Vanhemmuus
 • Politiikka
 • Urheilu
 • Viihde

Ja muitakin aiheita on. Jokainen videon yhteenveto näyttää videoosien pituuden ja monta pistettä, joita voit ansaita katsomalla niitä. Tiedät nämä tiedot ennen kuin aloitat katsomisen.

Huomaa, että et ansaitse valtavia pisteitä videoiden katselemisesta, mutta jos videoiden katselu on joka tapauksessa jotain, saatat saada siitä myös maksun.

🔥 Empfohlen:  Milloin negaatiokäsittelyä kannattaa käyttää tunneanalyysissä?

Hyödynnä tarjouksia

Voit hyödyntää useita MyPoints-tarjouksia. Sopimus voi esimerkiksi olla alennus tuotteesta, palvelusta tai ohjelmasta. Tai se voi olla matkapaketti.

Kun ostat sopimuksen, ansaitset MyPoints-tarjoussivulla määritetyt pisteet. Kuten muitakin pisteitä, voit sitten käyttää niitä PayPal-käteisen tai lahjakortin hankkimiseen.

Useimmissa kaupoissa on kuitenkin tarvetta käyttää rahaa johonkin.

Paikalliset tarjoukset

Voit myös ansaita pisteitä siitä, mitä MyPoints kutsuu “paikallisiksi tarjouksiksi”. Tämä tarkoittaa, että MyPoints antaa sinulle pisteitä, kun teet ostoksia paikallisten Groupon- tai LivingSocial-sivustojen kautta.

Pelaa pelejä

MyPoints antaa sinulle pisteitä sivustollaan olevien pelien lataamisesta ja pelaamisesta. Jos haluat viettää aikaa nettipelien parissa, tämä voi olla hyvä tapa ansaita pisteitä.

On kuitenkin tärkeää tietää, että sinun on käytettävä rahaa useimpien sivuston pelien pelaamiseen.

Ansaitsemasi pisteet eivät kompensoi sitä, mitä maksat pelien pelaamisesta, joten tämä ei ehkä ole paras ominaisuus käytettäväksi, jos haluat käyttää MyPoints-pisteitä rahan ansaitsemiseen.

Kuponkien tulostaminen ja lunastaminen

MyPointsissa on kuponkiosio, josta voit tulostaa kuponkeja myymälässä ostoksia varten. Kun tulostat ja lunastat kupongit, voit ansaita pisteitä.

Mukava asia tässä MyPoints-ominaisuudesta on, että se auttaa sinua säästämään rahaa ruokakaupassa pisteiden ansaitsemisen lisäksi.

Viittaus ystäviin

Toinen tapa ansaita pisteitä MyPointsilla on saada ystäviä ja perheenjäseniä rekisteröitymään ohjelmaan. Tässä ominaisuudessa on hienoa, että se on lahja, joka antaa jatkuvasti.

Näin se toimii. Saat pienen määrän pisteitä vain siitä, että saat jokaisen ilmoittautumaan. Tätä kirjoittaessa MyPoints maksoi 25 pistettä jokaisesta pätevästä viittauskirjautumisesta.

Saat kuitenkin myös lisäpisteitä, kun suosittelemasi ihmiset käyttävät MyPoints-pisteitä. Joka kerta kun viittauksesi ansaitsee vähintään kymmenen pistettä, saat kymmenen prosenttia heidän ansaitsemistaan ​​pisteistä.

Toisin sanoen, jos suosituksesi ansaitsee 1 000 pistettä, ansaitset 100 pistettä. Jos pidät todella ohjelmasta ja tiedät muita, jotka olisivat kiinnostuneita sen käyttämisestä, tämä voi olla loistava tapa kasvattaa tulojasi.

Etsi internetistä

MyPoints antaa sinulle pisteitä myös, kun asennat ja käytät MyPoints-työkalupalkkia Internet-hakujen tekemiseen. Pisteiden kerääminen tällä tavalla on kuitenkin “arvonnan onnea”. Jotkut haut ansaitsevat pisteitä, kun taas toiset eivät.

Sähköpostien lukeminen

MyPoints lähettää sinulle “BonusMail”-nimiä sähköposteja, jotka sisältävät lisää mahtavia tarjouksia. Monet BonusMailin tarjouksista antavat sinulle pisteitä vain niiden lukemisesta.

Kuinka lunastaa pisteitä MyPointsista

Kun olet valmis lunastamaan MyPoints-pisteillä ansaitsemasi pisteet, sinun on tiedettävä tässä.

Ensinnäkin sinun on ansaittava vähimmäismäärä pisteitä, ennen kuin voit lunastaa tai kotiuttaa.

Vähimmäispistemäärä, joka sinun tulee lunastaa lahjakorttiin, on 480 (tässä kirjoituksessa). Vähimmäispistemäärä, joka vaaditaan rahaksi lunastamiseen, on suurempi.

Kun olet valmis lunastamaan pisteesi, katso vain ruudun oikeaa yläkulmaa sisäänkirjautumisen jälkeen. Näet nimesi, keräämäsi pisteet ja pienen palkintokuvakkeen.

Kun napsautat palkintopainiketta, saat avattavan valikon. Tämä valikko näyttää jälleenmyyjän lahjakorttivaihtoehdot.

Palkinnot on listattu nimellisyyden mukaan. Valitse vain nimellisarvo ja jälleenmyyjä, jonka haluat ostaa MyPoints-pisteilläsi.

Sitten sinun täytyy tarkistaa palkintosi. Useimmat jälleenmyyjien lahjakortit saapuvat sähköpostiisi 3–10 arkipäivän kuluessa.

Jos päätät saada pisteilläsi PayPal-palkinnon, sinulla on oltava aktiivinen PayPal-tili. PayPal-palkinnot hyvitetään tavallisesti PayPal-tilillesi viiden arkipäivän kuluessa.

🔥 Empfohlen:  25 parasta Blogger-kirjaa luettavaksi tänä vuonna

Lisävaihtoehtona tiedät, että voit myös valita Visa-lahjakortin toiseksi tavaksi saada käteistä MyPoints-pisteillesi.

MyPoints Asiakaspalvelu ja turvallisuus

Asiakaspalvelu MyPoints-verkkosivustolla on rajoitettua. Asiakaspalvelun puhelinnumeroa tai live-chat-vaihtoehtoa ei ole.

Sivustolla on kuitenkin laaja “apu”-osio, josta saat vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Ja heillä on “lähetä”-lomake, johon voit lähettää kysymyksiä, joihin et löydä vastauksia ohjeosiosta.

Saatat myös ihmetellä sivuston turvallisuutta. Koska sinun on tehtävä verkkoostoksesi MyPoints-portaalin kautta, jaat luotto- tai maksukorttitietosi heidän sivustollaan.

MyPoints sanoo, että asiakkaiden yksityisyys ja turvallisuus ovat heille erittäin tärkeitä. Ne tallentavat luottokorttitiedot turvallisesti suojatussa, salatussa ympäristössä.

MyPointsin käyttämä suojattu, salattu ympäristö on Payment Card Industry Security Standards Councilin sertifioima yhteensopiva.

Silti, vaikka salauksella ja suojauksella olisi hyvä idea käyttää verkko-ostoksissa luottokorttia pankkikortin sijaan.

Muita tietoja MyPointsista

Tässä on joitain muita asioita, jotka saatat haluta tietää MyPointsista.

Rahan ansaitseminen tarkoittaa usein rahan kuluttamista

MyPoints-tilin rekisteröiminen on ilmaista; kuitenkin huomaat, että sinun on usein käytettävä rahaa ansaitaksesi pisteitä. Ja käyttämäsi rahat painavat usein enemmän kuin ansaitsemasi rahat.

Se ei ole todella ilmainen tapa ansaita rahaa, ellet keskity pelkästään kuluttamattomiin ansaitatavoihin, kuten kyselyihin. Siksi on tärkeää pitää silmällä, mitä kulutat osallistuaksesi ohjelmaan.

Jos esimerkiksi käytät rahaa, jota et tavallisesti käyttäisi vain pisteiden ansaitsemiseen, tämä ei ehkä ole paras sivusto käytettäväksi.

Jos kuitenkin saat loistavia tarjouksia tavaroista, joita ostat joka tapauksessa – ja ansaitset pisteitä – MyPoints voi olla loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

Et välttämättä täytä kaikkiin kyselyihin

Jotkut ihmiset ovat havainneet arvostelusivustoilla, että heidän on vaikea päästä mukaan MyPoints-kyselyihin.

Kun yritykset käyttävät markkinatutkimusyrityksiä tuotteiden ja palvelujen parantamiseen, ne yleensä haluavat palautetta ihmisryhmältä, jolle he markkinoivat.

Jos et sovi markkinatutkimustietoja etsivien yritysten kohdemarkkinoille, et täytä kyselyitä.

Antamasi tiedot voivat rajoittaa niiden kyselyiden määrää, joihin olet oikeutettu osallistumaan.

Käteispalautuksen ansaitsemissäännöt

On tärkeää, että noudatat MyPoints-sääntöjä, kun työskentelet saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksista MyPoints-pisteiden kautta. Sinun on esimerkiksi käytettävä myymälöitä, joissa teet ostoksia MyPoints-portaalisi kautta.

Varmista lisäksi, että käytät vain MyPointsin sinulle toimittamia kuponkikoodeja. Muiden kuponkikoodien käyttäminen voi häiritä MyPoints-seurantajärjestelmää ja mitätöidä pisteiden ansaitsemisen.

Lisäksi sinun kannattaa olla varma, että saat ostoksesi päätökseen viipymättä. Ostoksia tehdessäsi käyttämäsi selainikkunan sulkeminen tai liian kauan ostoksen tekemisen odottaminen voi keskeyttää MyPoints-seurantajärjestelmän.

MyPoints-ostossääntöjen noudattaminen on elintärkeää. Jos et ansaitse pisteitäsi tai rahat takaisin, MyPoints ei yleensä voi hyvittää sinulle pisteitä tai rahat takaisin, jotka olisit saanut.

Huomaa myös, että peruutetut tai palautetut tapahtumat johtavat MyPoints-pisteiden myöntämien pisteiden peruuttamiseen.

Jos sinun on vaihdettava ostamaasi tuotetta, se kannattaa tehdä MyPoints-portaalisi kautta, jotta ansaitsemasi pisteet säilyvät.

Pisteiden käyttäminen matkamaileihin

MyPoints tekee yhteistyötä United Airlinesin kanssa, jotta voit käyttää pisteitäsi matkustamiseen.

Kun olet saavuttanut vaaditun vähimmäispistemäärän, voit lunastaa pisteesi MileagePlus-palkintomaileiksi United Saver Awards -ohjelman puitteissa.

Vähimmäispistemäärä, jonka tarvitset lunastaaksesi ne United Airlines -palkintoohjelmaan, on 25 000. Huomaa, että voi kestää kuudesta kahdeksaan viikkoa ennen kuin lunastetut pisteet näkyvät United Awards -tilillesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Grad Schoolissa: 23 eeppistä tapaa

Viittausohjelman käyttäminen

Mainitsimme viittausohjelman yllä, mutta sinun tulee tietää siitä muitakin asioita. Ensinnäkin ansaitset pisteitä (10 prosenttia) kaikista suosituksestasi ansaitsemistasi pisteistä, lukuun ottamatta BonusMail-pisteitä ja kyselyyn kuulumattomia pisteitä.

Lisäksi ei ole rajoituksia ihmisten määrälle, joista voit saada pisteitä, kun teet viittauksia. Suosittelemiesi on kuitenkin käytettävä heille antamaasi linkkiä (henkilökohtainen linkkisi MyPoints-tililtäsi) MyPoints-tilin avaamiseen.

Jos suosittelemasi henkilö on jo rekisteröitynyt MyPoints-tilille, et saa pisteitäsi. Suosittelijan on oltava uusi jäsen ja hänen on suoritettava rekisteröintinsä ja vahvistettava tilinsä.

Ja lähettämäsi jäsen voi myös aloittaa suositusohjelmansa. Kelpoisena suosittelejana ansaitset pisteitä vain suosittelijan toiminnoista, jotka ansaitsevat vähintään kymmenen pistettä.

Kaikki heidän suorittamansa aktiviteetit, jotka ansaitsevat alle kymmenen pistettä, ansaitsevat nolla pistettä.

Hyvät ja huonot puolet

Arvosteluviesteissämme on yhteenveto arvioimamme ohjelman tai tuotteen eduista ja haitoista.

Tässä on joitain MyPoints-palkkio-ohjelman käytön tärkeimmistä eduista ja haitoista.

Plussat

 • Cashback lähes 2 000 jälleenmyyjälle verkko-ostoksista
 • Palkintona laaja valikoima jälleenmyyjien lahjakortteja, mukaan lukien käteispalautus
 • Helppo käyttöliittymä
 • Luotettava yritys, jolla on pitkä historia palkitsemisalalla

Haittoja

 • Useimmat pisteiden ansaitsemismahdollisuudet edellyttävät rahaa
 • Ei live-chat- tai puhelinpalvelua
 • Kelpoisuus kyselyihin osuu tai ei

Toinen “huijaus”, jota kannattaa pitää silmällä, on MyPointin verkko-ostokset.

Selaillessani joidenkin myymälöiden verkkokauppaportaalia huomaan toisinaan, että jotkin hinnat ovat MyPoints-pisteissä korkeampia kuin ne olisivat, jos ostaisit suoraan kaupoista tai etsit muita tarjouksia.

Siksi sinun kannattaa pitää hintoja silmällä ja tarkistaa hinnat tehdessäsi ostoksia MyPoints-verkkoportaalin kautta.

Sovellukset, kuten Honey-laajennussovellus, voivat olla hyvä tapa auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset, kun teet ostoksia verkossa.

Vaihtoehtoja MyPointsille

On olemassa pari sivustoa, joilla on paljon yhtäläisyyksiä MyPointseihin.

Swagbucks

Swagbucks on toinen sivusto, jossa voit saada palkkaa erilaisista tehtävistä.

Sen omistaa myös sama yritys kuin MyPoints, joten saatat nähdä joitakin yhtäläisyyksiä niiden toiminnassa.

InboxDollaria

InboxDollars on samanlainen GPT-sivusto, jossa voit ansaita rahaa vastaamalla kyselyihin, lukemalla sähköposteja tai jopa etsimällä netistä.

Se on ollut olemassa vuodesta 2000 ja on maksanut yli 80 miljoonaa dollaria tähän mennessä.

Yhteenveto

MyPointsilla on Trustpilot-pisteet 4,4/5 ja A+-luokitus Better Business Bureau -sivustolla.

Pidän siitä, että on niin monia tapoja ansaita palkintopisteitä. Mutta useimmat pisteiden ansaitsemisvaihtoehdot johtavat minimaalisiin palkkioihin. Joten jos aiot ansaita vakavaa rahaa, sinun kannattaa tarkastella muita sivutoimivaihtoehtoja.

Mitä tulee ostospisteisiin, saatat löytää parempia hintoja ostamillesi tuotteille, jos ostat itse.

Minun neuvoni on vertailla MyPoints-portaalissa näkemiäsi hintoja hintoihin, jotka löydät käyttämättä MyPoints-pisteitä varmistaaksesi, että saat parhaan tarjouksen.

Table of Contents