Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Myy suoraan asiakkaillesi YouTube Shoppingin avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Myy suoraan asiakkaillesi YouTube Shoppingin avulla

Internetin käyttäjinä uskon, että voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että arvostamme vaivatonta verkkokauppaa. Järjestämättömät selauskokemukset ja monimutkaiset uloskirjautumiset voivat saada meidät harkitsemaan ostoa hetkessä uudelleen. Mutta YouTube Shoppingin avulla voit tehdä yleisösi ostokokemuksesta yksinkertaisen.

Shopify-integraatioiden avulla voit myydä varastosi YouTube-seuraajillesi helposti. Tässä artikkelissa käsittelemme YouTube Shoppingin perusasiat, mukaan lukien tavaroiden myyminen YouTubessa yhdistämällä Shopify-tilisi YouTubeen.

Tiesitkö, että WebFX on sosiaalisen median markkinoinnin ja verkkokaupan asiantuntijoiden koti? Se on totta! Olemme auttaneet kumppaneitamme kehittämään verkkokauppasivustoja, jotka luovat positiivisia verkkokauppakokemuksia asiakkailleen (ja sinä voit olla seuraava!).

Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 oppiaksesi kuinka WebFX voi auttaa sinua seuraavan verkkokauppakampanjasi kehittämisessä.

YouTube Shopping Shopifyn avulla

Aivan kuten TikTokin uusi sovelluksen sisäinen ostosominaisuus, sisällöntuottajat voivat nyt mainostaa ja myydä tuotteita suoraan käyttäjille yhdessä paikassa YouTube Shoppingin kautta.

YouTube Shoppingin avulla sisällöntuottajat voivat luoda ja yhdistää Shopify-tilinsä YouTube-kanavaansa ja esitellä tuotteita videoissa, livelähetyksissä, YouTube Shorts -videoissa ja live-chateissa.

Kun aloitat myynnin YouTube Shoppingin avulla, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:

 • Kanavasi kauppa (yhdistetyn Shopify-tilin kautta)
 • Merkitty tuotteet videosisällössäsi ja suoratoistotapahtumissasi
 • Videoiden päätösruuduissa näkyvät tuotteet
 • Kiinnitetyt tuotteet live-chateissa

YouTube Shopping ei rajoitu verkkokauppayrityksiin – omien tuotteidensa lisäksi käyttäjät voivat käyttää YouTube Shoppingia toisen brändin tuotteiden mainostamiseen.

YouTube Live Shopping

YouTube Live Shoppingin avulla voit myydä tuotteitasi katsojillesi reaaliajassa YouTuben livestreamin kautta.

Toisin kuin perinteisessä verkkokaupassa, YouTube Live Shoppingin avulla voit esitellä tuotteita ja puhua niistä suoratoistossasi ja tarjota katsojille ensikäden tietoa tuotteesta.

Live-ostoskokemukset, erityisesti verkkokaupat, kuten YouTube Live Shopping, ovat uskomattoman mukaansatempaavia, viihdyttäviä ja viime kuukausina tuottavia brändeille.

🔥 Empfohlen:  Ezoic Humix: mikä se on & Miten Humix toimii

Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että live-kaupankäynti saa aikaan kiireellisen ostamisen tunteen, koska suorat lähetykset ovat aikaherkkiä. Tämän seurauksena live-ostoksia käyttävien yritysten tulosprosentit ovat nousseet yli 30 %.

3 vinkkiä tavaroiden myymiseen YouTube Shoppingissa

Nyt kun olemme käsitelleet perusasiat, katsotaanpa joitain hyödyllisiä vinkkejä mainosjakauman määrittämiseen ja ylläpitoon Shopifyn kautta suoritettavan YouTube Shoppingin kautta.

1. Varmista, että olet kelvollinen sisällöntuottaja

Tällä hetkellä vain kelvolliset sisällöntuottajat voivat linkittää Shopify-tilinsä YouTubeen ja myydä suoraan sivuston käyttäjille. Tukikelpoiset sisällöntuottajat voivat myös mainostaa ja myydä muiden merkkien tuotteita

Mainosta muiden merkkien tuotteita YouTube Shoppingissa

Jotta voit olla kelvollinen sisällöntuottaja, joka mainostaa muiden tuotemerkkien tuotteita omalla kanavallasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Toimipaikkasi on Brasiliassa, Intiassa, Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa
 • Kanavallasi on yli 20 tuhatta tilaajaa
 • Hyväksy kanavasi kaupallistamista varten
 • Ei voi olla musiikkikanava (esim. liittyy musiikkikumppaneihin, pidetään “virallisena artistikanavana”)
 • Kanavasi yleisöksi ei voi määrittää “Tehty lapsille”

Jos olet YouTube-sisällöntuottaja, joka täyttää yllä olevat kriteerit, voit merkitä tuotteita videoihisi, Shorts-videoihisi ja livestriimeihisi, jotta katsojat voivat selata ja ostaa suoraan YouTubessa samalla kun he katselevat sisältöäsi.

Myy omia tuotteitasi YouTube Shoppingissa

Jotta voit myydä omia tuotteitasi YouTube Shoppingin ja YouTube Live Shoppingin kautta, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

 • Kanavasi kaupallistaminen on hyväksytty.
 • Asut alueella, jolla YouTube-kumppaniohjelma on saatavilla.
 • Sinulla on yli tuhat tilaajaa tai sinut on merkitty viralliseksi artistikanavaksi
 • Kanavasi yleisöksi ei ole asetettu “Tehty lapsille”.
 • Kanavasi ei ole saanut yhtään vihapuhetta koskevaa yhteisön sääntöjen rikkomista koskevia varoituksia, eikä kanavallasi ole merkittävää määrää videoita, jotka rikkovat YouTuben kanavan kaupallistamiskäytäntöjä.

Jos täytät yllä olevat ehdot, voit aloittaa brändisi tuotteiden myynnin YouTubessa kanavasi myymälän, tavallisen videosisällön ja livestreamien kautta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä Canvan avulla

2. Yhdistä Shopify-tilisi YouTubeen

Shopify-tilisi yhdistäminen YouTubeen on helppoa. Tässä on lyhyt kuvaus siitä, miten se tehdään:

 1. Kirjaudu sisään YouTube Studio ja valitse Ansaita vasemmassa valikossa.
 2. Valitse Ostokset -välilehti (tämä näkyy vain, jos kanavasi on oikeutettu YouTube Shopping -ohjelmaan), valitse sitten Aloittaa jos tämä on ensimmäinen kerta, kun yhdistät jälleenmyyjän kanavaasi. Jos ei, valitse Yhdistä New Store + tuotekortilla.
 3. Siellä näet vaihtoehdon Shopify – napsauta sitä ja valitse sitten Siirry Shopifyhin. Tämän jälkeen sinut ohjataan Shopify-tilillesi.
 4. Lisää Shopifyssa Google Channel -sovellus myymälään ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
 5. Valitse sitten Google Channel -sovelluksesta Yleiskatsaus > YouTube Shopping > Aloittaa.
 6. Melkein valmis! Valitse YouTube-kanava, jonka haluat yhdistää Shopify-tiliisi, tutustu ohjelman sääntöihin ja valitse Täydellinen asennus. Täältä voit aloittaa YouTube Shopping -sivusi hienosäädön ja myynnin katsojillesi noudattamalla näytön ohjeita!

3. Kiinnitä huomiota tuotteisiisi YouTube Shopping -mainoksilla

YouTube Shopping -mainokset ovat loistava tapa ansaita arvokkaita näyttökertoja ja sitoutumisia YouTuben 2,6 miljardilta aktiiviselta käyttäjältä.

YouTube Shopping -mainokset näkyvät videosoittimen oikealla puolella tai sen alapuolella käyttäjän laitteesta riippuen. Nämä videomainokset ovat ostettavia, joten käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa niissä näytettävien tuotteiden kanssa. Kun käyttäjät napsauttavat tuotetta, josta ovat kiinnostuneita, heidät ohjataan sivustollesi viimeistelemään ostos tai selaamaan muita tuotteita.

YouTube Shopping -mainosten suurin vetovoima on se, että ne voivat auttaa lisäämään brändi- ja tuotetietoisuutta. Tekipä käyttäjä ostoksen tai ei, käyttäjä tietää nyt brändistäsi, ja se antaa sinulle mahdollisuuden kohdistaa kyseisille asiakkaille uudelleenmarkkinointimainoksia.

Ei vain, vaan käyttäjät ovat tietoisia brändisi läsnäolosta YouTubessa ja voivat tarkastella sisältöäsi ja tehdä ostoksia YouTube-alustalla.

Tee yhteistyötä verkkokaupan mestareiden tiimin kanssa!

WebFX-kampanjat ovat tuottaneet enemmän kuin 12 936 451 verkkokauppatapahtumat viimeisen 5 vuoden aikana

🔥 Empfohlen:  Täydennä sisältöstrategiaasi WriterAccessin ohjatun AI-sisältötoiminnon avulla

Lue tapaustutkimukset

Aloita YouTube Shopping ja Shopify WebFX:n avulla

WebFX:n digitaalisen markkinoinnin tiimi ei ole vain sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntijoita, vaan olemme erittäin ammattitaitoisia verkkokauppasivustojen rakentamisessa, ylläpidossa ja markkinoinnissa. Ja kyllä, se sisältää Shopifyn!

Yhdessä voimme tehdä hienoa työtä yrityksesi hyväksi. Katso, mitä voimme tarjota sinulle, kun teet yhteistyötä WebFX:n kanssa verkkokaupan ja sosiaalisen median palveluissa tänään soittamalla meille numeroon 800-280-1062 tai ottamalla meihin yhteyttä verkossa.