Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Myydyimmät Fiverr-keikat aloittelijoille (Aloita myynti Fiverrissä ilman kokemusta)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Myydyimmät Fiverr-keikat aloittelijoille (Aloita myynti Fiverrissä ilman kokemusta)

Freelancerit voivat myös vapaasti valita, mitä palveluita he haluavat tarjota. Suosittuja palveluita ovat kirjoittaminen, editointi ja graafinen suunnittelu, mutta muitakin on lukemattomia.

Itse asiassa jotkut keikkatyöntekijät tienaavat rahaa yksinkertaisesti ottamalla matkapuhelimesta selfien pitämällä asiakkaan logoa paikallisen maamerkin edessä.

Mutta voitko ansaita rahaa Fiverrillä ilman taitoja tai kokemusta? Ehdottomasti! Tärkeintä on luoda kunnollinen läsnäolo alustalla ja sitten hyödyntää Fiverrin suurta ostajakuntaa löytääkseen ostajia, jotka ovat valmiita maksamaan paljon enemmän (koska he arvostavat aikaansa ja voit suorittaa työn tehokkaammin ja pienemmällä mikrohallinnolla kuin muut).

Monet freelancerit vapisevat, kun he ajattelevat Fiverriä, koska he kuvittelevat alhaisen palkan ja vaativia myyjiä. Ja selväksi-tämä käsitys on suurelta osin totta (ainakin alussa)

Mutta Fiverrin kaltaiset alustat ovat täynnä myös paljon keskinkertaisia ​​myyjiä, mikä tarkoittaa, että jos olet ahkera ja keskittynyt myyjä, voit erottua joukosta ja tulla huomatuksi muodollisista taidoistasi riippumatta.

Fiverr-ostajien joukko on melko vertaansa vailla. Vaikka useimmat etsivät halpoja keikkoja, jotkut meistä (olen ollut sekä myyjä että ostaja Fiverrissä) etsivät kunnianhimoisia freelancereita auttamaan meitä kasvattamaan liiketoimintaamme.

Ja käytämme paljon rahaa, kun löydämme ne muutamat ahkerat ja itsenäiset työntekijät. Minulla on ollut kuukausia, jolloin olen maksanut yli 10 000 dollaria Fiverr-myyjille.

🔥 Empfohlen:  Odotatko Pixel 7 Prota? Lokakuu voi olla suuri kuukausi