Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Myynnin hallintapaneelin käyttäminen tulojen kasvattamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Myynnin hallintapaneelin käyttäminen tulojen kasvattamiseen

Kuvittele, että saat visuaalisen esityksen myyntitiedoistasi ja suorituskykymittareistasi. Voit seurata edistymistä kohti tavoitteitasi ja tulotavoitteitasi, tunnistaa asiakkaiden käyttäytymismalleja ja tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä.

No, se on mahdollista myynnin kojelaudalla. Voit käyttää sitä analysoimaan ja tulkitsemaan keräämiäsi tietoja ja muuntaa ne käyttökelpoisiksi oivalluksiksi liiketoimintasi laajentamiseksi. Myyntitietojen ja suorituskykymittareiden visualisoinnin avulla voit ymmärtää paremmin asiakkaiden käyttäytymistä, havaita parannusmahdollisuuksia ja tehdä laskelmia liiketoiminnallisia päätöksiä, jotka lisäävät tuloja.

Kuulostaako yrityksesi tarvitsemalta?

Katsotaanpa, kuinka voimme ottaa käyttöön myynnin hallintapaneelin yrityksellesi ja alkaa hyödyntää tietojesi koko potentiaali.

Tässä on yhteenveto aiheista, joista keskustelemme:

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on myynnin kojelauta?

Myynnin kojelauta on interaktiivinen datanäyttö tärkeimmistä myyntimittareista ja suoritusindikaattoreista, joiden avulla voit seurata yrityksesi edistymistä myyntitavoitteiden saavuttamisessa. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa seurata myyntitoimintaa, tunnistaa trendejä ja tehdä datalähtöisiä päätöksiä.

Miksi tarvitsen myynnin kojelaudan yritykselleni?

Oletko koskaan miettinyt, saavuttaako myyntitiimisi asetetut tavoitteet tai kuinka voit käyttää asiakasdataa myynnin kasvattamiseen? Jos vastasit kyllä, tarvitset myynnin kojelaudan! Se tarjoaa reaaliaikaisia ​​näkemyksiä ja analytiikkaa, jonka avulla voit tehostaa myyntiä ja asiakkaiden sitoutumista tietoihin perustuvilla päätöksillä.

Se voi auttaa havaitsemaan nopeasti myyntitiedoissasi olevat mallit, mikä mahdollistaa tarkemman ennustamisen ja tarkemman strategian kehittämisen. Voit seurata tuloja, myynnin kasvua ja uusien asiakkaiden hankintaastetta helposti myynnin kojelaudan avulla.

Jos esimerkiksi huomaat, että asiakashankintaluvut ovat laskeneet, saatat haluta investoida enemmän markkinointialoitteisiin tai parantaa myyntitiimisi tavoittavuusstrategioita. Tai jos huomaat, että tiettyjen tuotteiden tai palveluiden tuotto on korkein, voit muokata tarjontaasi vastaamaan näitä tehokkaimpia alueita.

Tämäntyyppinen kojelauta voi myös auttaa sinua seuraamaan myyntitiimisi suorituskykyä ja tunnistamaan huippusuoritukset tai alueet, joilla he saattavat tarvita valmennusta. Se voi tarjota reaaliaikaisia ​​päivityksiä myyntitoiminnasta, jolloin voit muokata strategioita tai ratkaista ongelmia nopeasti. Se voi olla tehokas työkalu myyntitoimintojesi optimointiin ja yrityksesi kasvun edistämiseen.

Mitä minun pitäisi etsiä myynnin kojelautapalvelusta?

Nykyään on niin monia myynnin kojelaudan tarjoajia, joista valita. Siitä huolimatta on ratkaisevan tärkeää valita sellainen, joka tarjoaa useita ominaisuuksia ja analytiikkaa, joka auttaa sinua tekemään viisaita päätöksiä ja parantamaan myyntiäsi.

Auttaaksemme sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon olemme hahmotelleet muutamia tekijöitä ja toimintoja, jotka on otettava huomioon myynnin kojelaudan markkinoilla. Näitä ovat seuraavat:

 1. Räätälöintivaihtoehdot
 2. Tietojen integrointiominaisuudet
 3. Analytics-toiminto
 4. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 5. Mobiiliyhteensopivuus

Lue lisää saadaksesi lisätietoja jokaisesta!

1. Mukauttamisvaihtoehdot

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, kun etsit myynnin kojelautaa, on selvittää, kuinka paljon voit mukauttaa sitä palveluntarjoajan työkaluilla ja ominaisuuksilla. Voit mukauttaa kojelaudan vastaamaan erityistarpeitasi myyntitietojen seurantaa ja analysointia varten, ja sen joustavuus tekee siitä arvokkaan voimavaran.

Ota esimerkiksi myyntipäällikön rooli yrityksessäsi. Haluat mukauttaa tiimisi kojelautaa seurataksesi myyntiä tiettyjen tuotelinjojen, asiakassegmenttien ja maantieteellisten alueiden mukaan. Sinun on käytettävä joustavia raportointiominaisuuksia luodaksesi raportteja, jotka kuvastavat näitä KPI:itä reaaliajassa, jolloin myyntitiimisi voi tehdä tietoisia päätöksiä resurssien kohdentamisesta parhaan tehon saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  9 strategiaa verkkoliiketoimintasi kasvattamiseen

Myynnin kojelauta, kuten MarketingCloudFX, voi olla loistava ratkaisu hypoteettisessa tapauksessasi. Se tarjoaa mukautettavia raportteja ja reaaliaikaisen datan visualisoinnin, jonka avulla myyntitiimisi voi seurata edistymistään ja muokata strategioitaan sen mukaisesti. Se tarjoaa myös liidien seuranta- ja attribuutioominaisuuksia, joiden avulla voit tunnistaa, mitkä markkinointikanavat tuottavat yrityksellesi eniten tuloja.

Myynnin hallintapaneelin personointi voi auttaa sinua seuraamaan ja analysoimaan tietojasi asianmukaisesti yrityksesi kannalta. Sinun tulisi etsiä palveluntarjoajia, jotka antavat sinulle paljon tilaa muokata asioita, kuten siirrettävät widgetit, muokattavat kaaviot ja kaaviot sekä mahdollisuus lisätä tai poistaa tietolähteitä.

2. Tietojen integrointiominaisuudet

Haluat myös varmistaa, että myyntikojelaudan tarjoajasi tarjoaa tietojen integrointiominaisuudet. Asiakassuhteiden hallintaohjelmasi (CRM), markkinoinnin automaatiojärjestelmäsi ja verkkosivuston analytiikkatyökalu ovat vain muutamia esimerkkejä, joita voit integroida ja yhdistää saadaksesi täydellisen kuvan myyntituloksestasi.

Palatakseni hypoteettiseen myyntipäällikkötapaukseen – haluat nyt löytää kojelaudan, joka tarjoaa helpon pääsyn myyntitietoihin yhdestä paikasta ja jonka avulla tietosi voidaan helposti hyödyntää markkinointikampanjoissa tietojen integrointiominaisuuksien avulla. Näin voit nopeasti tunnistaa trendit ja mahdollisuudet ja käyttää oivalluksia markkinointistrategioiden tiedottamiseen ja yrityksen tulojen kasvuun.

Paras vaihtoehto tässä tapauksessa olisi käyttää IntegrationsFX:ää MarketingCloudFX-hallintapaneelissa. IntegrationsFX:n avulla voit yhdistää kaikki myynti- ja markkinointitietolähteesi yhteen paikkaan, mikä tarjoaa kattavan kuvan myynti- ja markkinointisuorituskyvystäsi.

Tämän ominaisuuden avulla voit integroida CRM-tiedot, yleisökohdistuksen ja liidien laadun hintatarjousputket saadaksesi tietoa asiakkaidesi käyttäytymisestä ja optimoidaksesi markkinointistrategiasi sen mukaisesti. IntegrationsFX tarjoaa myös reaaliaikaisen tietojen synkronoinnin ja mukautettavat raportointivaihtoehdot, joiden avulla voit tehdä tietoisia päätöksiä nopeasti.

Voit nähdä trendejä, tehdä perusteltuja arvioita ja hienosäätää myyntitapaasi yhdistetyn myyntitietokannan avulla. Voit säästää aikaa ja vaivaa tietojen integrointiominaisuuksien avulla automatisoimalla tietojen keräämisen ja analysoinnin monista lähteistä.

3. Analytics-toiminto

Analytiikkaominaisuuksilla varustettu myynnin kojelauta on välttämätön asiakkaiden toimien, mieltymysten ja ostohistorian seurannassa ja analysoinnissa, jotta voidaan tiedottaa myynti- ja markkinointistrategioista ja kasvattaa liikevaihtoa.

Otetaan esimerkiksi MarketingCloudFX-myynnin hallintapaneeli. Se tarjoaa AnalyticsFX:n seuraamaan ja analysoimaan verkkosivustosi liikennettä, käyttäjien käyttäytymistä ja tulosprosentteja. Tämän ominaisuuden avulla voit seurata keskeisiä suorituskykyindikaattoreita (KPI), seurata myyntitrendejä ja tunnistaa myyntiprosessissasi parantamisen varaa. Voit sitten käyttää näitä tietoja päättääksesi, mihin markkinointirahasi käytetään parhaiten.

Haluat, että myynnin kojelaudassasi on analytiikkatoiminto, jonka avulla voit tunnistaa malleja ja trendejä, jotka voivat ohjata päätöksentekoprosessiasi ja antaa sinun personoida markkinointitoimiasi asiakkaiden sitoutumisen ja uskollisuuden lisäämiseksi.

Tämän toiminnon avulla voit arvioida mainonta- ja myyntialoitteesi sijoitetun pääoman tuottoprosenttia tulevaa parantamista varten.

4. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Viimeinen asia, jonka haluat, on myynnin kojelauta, jossa on monimutkainen ja vaikeasti navigoitava käyttöliittymä, joka voi tehdä kaikkien myyntikojelaudan ominaisuuksien hyödyntämisestä haastavaa. Siksi sinun on etsittävä palveluntarjoajia, jotka tarjoavat intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen lyhentääksesi koulutusaikaa ja nostaaksesi käyttöönottoastetta.

Siksi sinun kannattaa etsiä palvelua, jonka avulla voit mukauttaa kojetaulujasi vedä ja pudota -ominaisuuksien avulla ja joka tarjoaa selkeän kuvan. Näiden toimintojen avulla tiimisi voi nopeasti tunnistaa trendit ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ilman, että sinun tarvitsee viettää tuntikausia monimutkaisessa käyttöliittymässä.

Kun annat tiimillesi pääsyn näihin ominaisuuksiin ja selkeään käyttöliittymään, se auttaa heitä työskentelemään tehokkaammin yhdessä, parantamaan tuloksia ja lisäämään mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi.

🔥 Empfohlen:  Markkinointi- ja myyntitiimien yhdistäminen tulojen kasvattamiseksi

5. Mobiiliyhteensopivuus

Tässä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä on erittäin tärkeää, että tiimisi voi käyttää tietoja reaaliajassa missä ja milloin tahansa. Harkitse siis mobiiliyhteensopivuuden tarjoavan palveluntarjoajan valitsemista varmistaaksesi, että pysyt yhteydessä ja pysyt ajan tasalla liikkeellä ollessasi.

Oletetaan, että tiimisi on tärkeässä alan konferenssissa, ja sen on nopeasti kerättävä tietoja viimeisimmistä markkinatrendeistä voidakseen keskustella potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Mobiilituen ansiosta he voivat helposti käyttää kojelautaa ja visualisointeja älypuhelimistaan, jolloin he voivat tehdä tietoisia päätöksiä paikan päällä. Tämä voi antaa joukkueellesi kilpailuedun ja parantaa heidän kykyään tehdä sopimuksia ja menestyä konferenssissa.

Mobiililaitteiden tuki on elintärkeää muuttuviin markkinaolosuhteisiin sopeutumiseksi ja laajan asiakaskunnan tyydyttämiseksi. Sen avulla työntekijät voivat käyttää tärkeitä tietoja ja kommunikoida asiakkaiden kanssa liikkeellä ollessaan, mikä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

Kuinka voin käyttää myynnin kojelautaa myynnin lisäämiseen?

Myynnin hallintapaneelin avulla voit seurata tulojasi sen tapahtuessa. Voit optimoida myyntistrategiasi ja kasvattaa tulojasi tarkastelemalla myyntimittareitasi selkeästi.

Tässä on neljä tapaa, joilla voit käyttää myynnin hallintapaneelia myynnin ja tulojen lisäämiseen:

 1. Analysoi tietoja eri lähteistä
 2. Seuraa myyntitiimisi suorituskykyä
 3. Tunnista trendit myyntitiedoissasi
 4. Seuraa myyntiputkeasi

1. Analysoi eri lähteistä saatuja tietoja

Tietojen avulla voit löytää mahdollisuuksia lisätä myyntiä ja saada syvempää ymmärrystä asiakkaiden tarpeista. Myynnin kojelauta tarjoaa arvokkaita näkemyksiä esittämällä tiedot selkeästi ja ytimekkäästi, jolloin on helpompi tunnistaa malleja tai trendejä, jotka voivat auttaa lisäämään myyntiäsi.

Sen avulla voit analysoida tietoja eri lähteistä, mukaan lukien tilaushistoriat, asiakasvuorovaikutus ja markkinatrendit. Näillä tiedoilla voit kertoa myyntistrategiastasi ja muokata sitä sen mukaisesti. Myynnin hallintapaneelin avulla voit myös seurata edistymistä kohti myyntitavoitteitasi ja mitata kampanjoidesi menestystä.

Se saattaa auttaa sinua ymmärtämään asiakkaitasi paremmin, jotta voit vastata heidän tarpeisiinsa ja varmistaa heidän tyytyväisyytensä. Yrityksesi menestystä voivat ruokkia tietopohjaiset päätökset, joita voit tehdä myynnin kojelaudan avulla.

2. Seuraa myyntitiimisi suorituskykyä

Henkilöstön ponnistelut ovat elintärkeitä liiketoiminnan menestymisen kannalta, koska ne edustavat yrityksen arvokkainta omaisuutta. Hallintapaneelin avulla voit seurata yksittäisten myyntiedustajien edistymistä, tunnistaa parhaita suoriutujia ja paikantaa alueita, joilla tiimisi saattaa tarvita lisäkoulutusta tai tukea.

Luodaan hypoteettinen skenaario sen purkamiseksi. Olet siis teknologiayrityksen myyntipäällikkö ja olet juuri alkanut käyttää myynnin kojelautaa tiimisi tulosten seuraamiseen. Huomaat, että yksi myyntiedustajistasi – kutsumme häntä Saaraksi – menestyy jatkuvasti muita paremmin tehdessään sopimuksia.

Kojelaudan avulla analysoit Saaran lähestymistapaa ja taktiikkaa ja huomaat, että hänen onnistumisprosenttinsa on korkea, kun hän mukauttaa puhepuheen jokaiselle asiakkaalle. Kun olet hankkinut tämän tiedon, sinulla on paremmat valmiudet valmentaa henkilöstöäsi organisaatiosi myynnin lisäämiseen.

Myynnin kojelaudan avulla voit seurata tiimisi suorituskykyä, paikantaa ongelma-alueita ja käyttää näitä tietoja valintojen tekemiseen myyntistrategian parantamiseksi. Voit myös toteuttaa kannustinohjelmia motivoidaksesi ja palkitaksesi myyntitiimiäsi kovasta työstä ja menestyksestä.

Mittaa mittareita, jotka vaikuttavat sinun lopputulos.

Oletko kiinnostunut yksilöllisistä liiketoimintatarpeistasi mukautetuista raportoinnista? MarketingCloudFX:n tarjoama WebFX luo mukautettuja raportteja yrityksellesi tärkeimpien mittareiden perusteella.

 • Johtoja
 • Tapahtumat
 • Puhelut
 • Tulot

Lisätietoja

3. Tunnista trendit myyntitiedoissasi

Voit käyttää myynnin kojelautaa nähdäksesi, mitkä tuotteet tai palvelut ovat suosituimpia, mitkä paikat tuovat eniten rahaa ja mitkä markkinointialoitteet tuovat eniten viittauksia. Voit sitten hienosäätää myyntisuunnitelmaasi ja käyttää enemmän aikaa ja energiaa sinne, missä se tuottaa eniten tuottoa.

🔥 Empfohlen:  24 parhaiten palkattua työpaikkaa kiinteistösijoitusyhtiöissä

Jos huomaat, että tietty tuote myy jatkuvasti hyvin, voit päättää panostaa enemmän kyseisen tuotteen mainontaan ja myyntiin. Vaihtoehtoisesti, jos jokin tietty alue ei menesty, voit tutkia syytä ja muokata myyntitapaasi.

Tämä lähestymistapa voi myös auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset mahdollisuudet murtautua uusille markkinoille tai tuotelinjoille. Voit kohdistaa yrityksesi strategisesti pitkän aikavälin menestykseen hyödyntämällä myyntitietojasi.

4. Seuraa myyntiäsi

Tarkastellaanpa uudelleen hypoteettista tilannettamme, jossa olet menestyvän teknologiakäynnistyksen myyntipäällikkö. Joten nyt olet analysoinut myyntitietojasi säännöllisesti ja huomannut paljon kasvupotentiaalia tietyillä markkinoilla.

Hyödyntämällä näitä tietoja olet tunnistanut uuden tuotelinjan, joka täydentäisi nykyistä tarjontaasi ja vetoaa laajempaan yleisöön. Tiedät kuitenkin, että myyntiputkesi kaipaa parannusta, koska tarjoukset usein juuttuvat tiettyihin vaiheisiin.

Yksi ratkaisu on käyttää myynnin hallintapaneelia avoimien sopimusten tilan seuraamiseen ja laskelmien tekemiseen niiden suhteen. Kojelaudan ominaisuuksien avulla voit luottaa kykyysi ennustaa tulojen kasvua ja kohdistaa resursseja sen mukaisesti pitkän aikavälin menestykseen.

Seuraamalla myynnin etenemistä putkilinjan jokaisessa vaiheessa voit tunnistaa pullonkauloja ja alueita, joissa kaupat ovat juuttuneet. Nämä tiedot voivat auttaa sinua edistämään tarjouksia ja lisäämään tulosprosenttejasi.

Myynnin kojelauta voi auttaa sinua ennustamaan myyntitulojasi tarjoamalla selkeän kuvan putkistostasi ja kaupan sulkemisen todennäköisyydestä. Näiden tietojen avulla voit tehdä tarkkoja myyntiennusteita ja suunnitella resurssejasi sen mukaisesti.

Tietojen analysointi putkistostasi voi antaa näkemyksiä myyntiprosessisi tehokkuudesta ja auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sen parantamiseksi.

Aika nostaa myyntiäsi

Pitkä palveluluettelomme auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi kaikkia osa-alueita markkinointistrategioilla, joiden on todistetusti lisättävä alimman rivin mittareita, kuten tuloja ja tuloksia.

Viimeisen 5 vuoden aikana olemme onnistuneet enemmän kuin 12,9 MILJOONAA liiketoimia koko asiakaskuntamme alueella.

Maksimoi myyntisi MarketingCloudFX-myynnin hallintapaneelin avulla

MarketingCloudFX:n avulla voit sanoa hyvästit hajaantuneille myyntitiedoille ja omaksua tehokkuuden hyödyntämällä kehittyneitä analytiikka- ja liidienseurantatyökalujamme, jotka tarjoavat reaaliaikaisia ​​näkemyksiä myyntiprosessistasi.

Lisäksi Pähkinänkuoren markkinoinnin avulla voit muuttaa raakatiedon käyttökelpoisiksi oivalluksiksi ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka edistävät yrityksesi kasvua. Nutshell Marketing tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja, jotka auttavat sinua automatisoimaan markkinointikampanjoitasi, parantamaan liidien luomista ja lisäämään asiakkaiden sitoutumista.

MarketingCloudFX:n ja Nutshellin avulla voit virtaviivaistaa myynti- ja markkinointiprosessejasi, maksimoida sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi (ROI) ja saavuttaa liiketoimintatavoitteesi nopeammin.

Oletko valmis näkemään sijoitetun pääoman tuottoprosentin 20 prosentin kasvun?

Ota yhteyttä verkossa tai soita 800-280-1062 keskustella strategin kanssa siitä, kuinka voimme auttaa sinua toteuttamaan strategioita sijoitetun pääoman tuottoprosentin parantamiseksi.