Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Myynnin mahdollistava ohjelmisto: tarvitseeko yrityksesi sitä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Myynnin mahdollistava ohjelmisto: tarvitseeko yrityksesi sitä?

Myynti on ehkä vanhin ja elintärkein osa yrityksen pyörittämistä. Myynnin tekeminen ei ole kuitenkaan koskaan ollut vaikeampaa nykypäivän kilpailuympäristössä. Lyhentyneet huomiovälit, runsaasti muita liiketoimintanäkymiä ja -mahdollisuuksia sekä jatkuvasti muuttuvat asiakassuhteet ja dynamiikka ovat tehneet seuraavan suuren myyntitrendin tuntemisen käytännössä mahdottomaksi.

Onneksi myyjät voivat käyttää työkaluja tehdäkseen sopimuksen mahdollisten asiakkaiden kanssa. Yksi parhaista työkaluista nykyään on myynnin mahdollistava ohjelmisto. Mutta ovatko myynnin mahdollistavat työkalut todella kustannusten arvoisia? Antavatko ne todella arvokkaita näkemyksiä vai ovatko ne vain uusi bisnesmuoti, joka menee ohi ajan myötä?

Useimmat myyntiasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että myynnin mahdollistavat ohjelmistot voivat auttaa lisäämään myyntiä, saamaan uskollisia asiakkaita ja auttamaan myyntitiimiä saamaan luottamusta myynnin sulkemiseen päivästä toiseen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on myynnin mahdollistaminen?

Ymmärtääksesi, mitä myynnin mahdollistamisohjelmisto on, sinun on ensin ymmärrettävä, kuinka myynnin mahdollistaminen toimii ja kuinka se on elintärkeää yrityksesi menestykselle.

Myyntiedustajat pommitetaan tiedolla asiakkaistaan, riippumatta siitä, mistä heidän asiakkaat pitävät tai eivät pidä, kuinka usein he tekevät ostoksia, mitä he haluavat olla erilaisia ​​ja mitkä myyntitekniikat toimivat heille. Saattaa olla vaikeaa ymmärtää, kuinka kaventaa ja siirtää näitä tietoja tavalla, jota on helppo käyttää myynnin tekemiseen.

Tässä on myynnin mahdollistaminen. Kuten termi viittaa, myynnin mahdollistaminen antaa myyntiedustajille mahdollisuuden tehdä myyntiä oikeilla työkaluilla, sisällöllä, markkinoinnilla ja muilla myyntiprosessin osa-alueilla.

Yrityksesi ja ylemmän tason johdon tehtävänä on kouluttaa myyntiedustajat parhaisiin tekniikoihin myynnin toteuttamiseksi ja mahdollisten asiakkaiden muuttamiseksi asiakkaiksi.

Joitakin esimerkkejä myynnin käyttöönotosta voivat sisältää:

 • Harjoittelumateriaalit
 • Sisältökirjastot
 • Liidien luontityökalut
 • Ymmärrys asiakassuhteiden hallintajärjestelmistä (CRM), joita käytetään myynnin mahdollistavien ohjelmistojen yhteydessä
 • Tietojen analysointi ja oivallukset
 • Automatisointityökalut prosessien virtaviivaistamiseen
 • Nykyinen markkinointisisältö

Myynnin mahdollistamisohjelmisto: erittely

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, mitä myynnin mahdollistaminen on, voit ymmärtää, mitä myynnin mahdollistamisohjelmisto on ja kuinka se voi auttaa edustajiasi ja asiakkaitasi yhtä lailla. Yleensä myynnin mahdollistamisohjelmistolla on kolme ominaisuutta, mukaan lukien:

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat toistuvat tulot ja miten voit seurata sitä?

Tallentaa hyödyllistä markkinointisisältöä

Markkinointisisältö on elintärkeää asiakkaiden sitouttamisessa, ostajien houkuttelemisessa ja asiakkaille käsityksen antamisessa tarjoamistasi palveluista. Enemmän kuin vain mainontaa ja markkinointisisältöä, se auttaa vahvistamaan brändiäsi ja auttaa asiakkaita pitämään yritystäsi auktoriteettihahmona. On tärkeää huomata, että markkinointisisältö vaihtelee suuresti ja että ilmaisukeinoja on oltava erilaisia. Joitakin esimerkkejä tänään ovat:

 • Interaktiivinen markkinointisisältö: Interaktiivisen markkinointisisällön avulla asiakkaat voivat olla vuorovaikutuksessa tuotteesi tai palvelusi kanssa. Tämän tyyppisen sisällön tavoitteena on auttaa luomaan ostajapersoona, antamaan henkilökohtainen kokemus ja kuromaan umpeen asiakkaan ja tuotteesi välinen kuilu. Interaktiivista sisältöä on monessa muodossa kyselyistä tietokilpailuihin, chatboxeihin ja muihin.
 • Videot ja muu visuaalinen sisältö: Videot voivat olla uskomattoman tehokkaita houkuttelemaan ostajia, joilla on kysyttävää tuotteestasi tai yrityksestäsi. Nykyään markkinointivideot voivat olla yhtä pitkiä kuin tiedotusmainokset tai lyhyitä kuin TikTok-video tai Instagram-rulla.
 • Sosiaalisen median viestit: Sosiaalinen media on tehokas työkalu yrityksille, joilla he voivat olla yhteydessä asiakkaisiin ja auttaa heitä ymmärtämään tuotettasi ja liiketoimintaasi paremmin. Yritykselläsi tulee olla hyvin määritelty strategia siitä, kuinka myyntitiimi voi käyttää sosiaalista mediaa ostajien sitouttamiseen, oli kyseessä sitten vaikuttajien palkkaaminen tai oma sosiaalisen median tiimi. Käytätkö galluppeja, vieraspostauksia tai tarinoita? Koska sosiaalisen median sisällön luomiseen on niin monia tapoja, strategia ja sisältömarkkinointisuunnitelma ovat erittäin tärkeitä.
 • Tapaustutkimuksia: Tapaustutkimukset ovat loistava tapa näyttää potentiaalisille asiakkaille, kuinka tuotteesi voi hyödyttää heitä tosielämän skenaarioissa. Ne ovat täydellinen tapa rakentaa luottamusta, korostaa onnistumisiasi ja muuttaa potentiaaliset asiakkaat ja viittaukset myyntiin.

Tämä luettelo ei edes sisällä SEO-tarkoituksiin kirjoitettuja blogeja ja artikkeleita. Koska sisältöä on niin paljon, on tärkeää, että sinulla on paikka, jossa markkinointimateriaalisi ovat helposti myyntiedustajien saatavilla. Järjestäytyminen on elintärkeää markkinointistrategiasi ja puolestaan ​​myynnin tehostamisessa.

Rakenna myyntisisältöä yhteistyössä

Pelkkä paikka yrityksesi markkinointisisällölle ei riitä. Ilman tapaa rakentaa yhteistyössä ja hienosäätää sisältöäsi myyntitiimisi jää epäselväksi uusimpien tekniikoiden suhteen, joita voit käyttää sopimuksia tehtäessä.

🔥 Empfohlen:  Tämä mikro-LED-kehitys on juuri sitä, mitä AR ja VR tarvitsevat

Siksi on tärkeää, että myyntipäällikkö, jonka avulla myyntiedustajat voivat rakentaa myyntisisältöä, on erittäin tärkeää. Vaikka saatat luottaa muihin järjestelmiin, kuten Google Driveen, yksinkertaisissa tehtävissä, kuvittele kuinka tämä toimii, jos tiimisi päättää tehdä täydellisen uudistuksen nykyiseen markkinointistrategiaansa.

On aina parasta valita organisoidumpi myynnin mahdollistava ohjelmisto, jonka avulla tiimisi voi työskennellä yhtenäisesti huippuluokan markkinointitekniikoiden ja sisällön kehittämiseksi.

Seurantatyökalut asiakkaiden sitouttamiseen

Lopuksi hyvä myynnin mahdollistava ohjelmisto sisältää työkalut asiakkaiden sitoutumisen seurantaan. Nämä työkalut auttavat myyntiedustajia:

 • Tiedä, kuinka parantaa nykyistä myynnin mahdollistamisstrategiaansa
 • Ymmärrät eri asiakassegmenttejä ja kuinka kohdistaa heidän viestinsä ja myyntitekniikansa kullekin segmentille
 • Käytä avaintietoanalytiikkaa, joka voi auttaa sisällön optimoinnissa

Nämä seurantatyökalut tarjoavat reaaliaikaista tietoa ja palautetta asiakkaiden sitoutumisesta sekä historialliset tiedot vuorovaikutuksista. Tämä auttaa kertomaan myyntitiimillesi, mikä toimii, mitä menetelmiä on ehkä mukautettava tai parannettava ja mihin asiakassegmentteihin heidän tulisi keskittyä myyntipuhettaan räätälöidessään.

Myynnin mahdollistamistyökalujen edut

Jotkut yrittäjät saattavat edelleen olla epäröiviä investoimaan myynnin mahdollistamistyökaluihin, varsinkin jos heidän nykyinen tapa jakaa markkinointisisältöä on jokseenkin tehokasta. Uuden myynnin mahdollistavan ohjelmiston päivittämisessä tai käyttöönotossa on kuitenkin monia etuja, kuten:

Tee mielekästä myyntiä ja yhteyksiä

Myynnin mahdollistava ohjelmisto on tehokas työkalu, joka auttaa myyntiedustajia luomaan merkityksellisempiä yhteyksiä asiakkaisiinsa samalla kun he tietävät enemmän myynnin edistämisestä. Kun käytössäsi on oikea myynnin mahdollistava ohjelmisto, voit säästää aikaa ja rahaa asiakkaiden hankinnassa analysoimalla tiedot nopeasti ja määrittämällä, mikä toimii ja mikä ei tietyssä asiakassegmentissä.

Oletetaan esimerkiksi, että yksi asiakaskuntasi suosii läheisiä yhteyksiä ja personointia, kun taas toinen arvostaa lyhyitä puheluita ja vähäisiä sisäänkirjautumisia oston jälkeen.

Kuinka myyntiedustajasi tietävät, mitkä tuotteet ja strategiat toimivat millekin asiakkaalle? Kun myynnin mahdollistavat työkalut ovat rinnallaan, edustajasi voivat tietää, mitä menetelmiä käyttää ja kuinka muokata strategioita eri yleisöille.

Pidä kirjaa myyntitekniikoiden päivitetyistä muutoksista

Myyntitiimisi tekee kiireisiä erilaisia ​​työtehtäviä myynnin viimeistelystä asiakkaiden kirjaamiseen ja liidien metsästykseen. Myynnin mahdollistava ohjelmisto voi olla hengenpelastaja myyntitiimeille, jotka näyttävät olevan uupuneet tai muuten tarvitsevat apua työtaakan hallinnassa.

🔥 Empfohlen:  39 yksinkertaista nautintoa elämässä, jotka ovat täysin ilmaisia

Sen sijaan, että esimerkiksi jatkuvasti tarkistaisit sähköpostejaan tai tuhlaisisivat aikaa myyntikokouksiin myynnin sisällön ja strategioiden tarkistamiseen, tiimisi voi yksinkertaisesti käyttää ohjelmistoa pysyäkseen ajan tasalla uusimmista markkinointitrendeistä. Yrityksesi voi sitten keskittyä luomaan lisää viittauksia sen sijaan, että keskustelisin jatkuvasti muuttuvien markkinointistrategioiden logistiikasta ja yksityiskohdista.

Siltakuilu markkinoinnin ja myynnin välillä

Lopuksi yrityksenä on elintärkeää kannustaa eri osastojen välistä yhteenkuuluvuutta ja tiimityötä. Myyntiosastosi voi olla hyvin erilainen kuin markkinointiosastosi, ja se saattaa keskustella muutoksista heidän kanssaan vasta sen jälkeen, kun CRM-tiedot on tarkistettu. Mutta sen ei pitäisi olla näin. Menestyvä yritys voi käyttää myynnin mahdollistavia ohjelmistoja kuromaan umpeen myynnin ja markkinoinnin välistä kuilua ja edistämään yhteistyö- ja innovaatioympäristöä.

Myyntitiimisi voi jakaa näkemyksiä markkinointitiimille, jolloin he saavat arvokasta palautetta markkinointistrategioidensa hiomiseen. Markkinointitiimit voivat myös muistuttaa myyntitiimejä heidän roolistaan ​​pitch-prosessissa, vastata kysymyksiin tai antaa palautetta heidän suorituksestaan. Kummassakin tapauksessa myynnin mahdollistava ohjelmisto toimii umpeen umpeen ja edistää viestintää näiden kahden tärkeän osaston välillä.

Käytä Sales Enablement -ohjelmistoa seuraavassa kampanjassasi

Jos suunnittelet uutta kampanjaa yrityksellesi, myynnin mahdollistava ohjelmisto voi parantaa yrityksesi menestymismahdollisuuksia. Myynnin mahdollistavan ohjelmiston avulla voit varmistaa, että tiimisi on valmis lisäämään myyntiä, edistämään suhteita asiakkaisiin ja että sillä on lopulta toimiva markkinointistrategia.

Markkinoinnin ja myynnin maailmassa tapahtuu niin monia muutoksia, joten myynnin mahdollistava ohjelmisto voi antaa tiimillesi mielenrauhan ja paikan organisoida, pohtia ja luoda onnistuneita strategioita.

Table of Contents