Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Näetkö enemmän mainoksia Outlook-sovelluksessasi? Et ole yksin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näetkö enemmän mainoksia Outlook-sovelluksessasi? Et ole yksin

Mainoksia ei pääse pakoon kaikkialla Internetissä, vaikka selaat postilaatikkoasi. Ja nyt Microsoft lisää mainoksia Outlook-sovellukseen Androidissa ja iOS:ssä.

The Vergen raportin mukaan Microsoft on lisännyt käyttäjien Outlook-postilaatikoissa näkyvien mainosten määrää muutaman viime kuukauden aikana, varsinkin jos he käyttävät Outlookia ilmaiseksi. Yhtiö sanoi, että ainoa tapa, jolla ilmaiset käyttäjät voivat välttää näkemästä näitä mainoksia, on ottaa käyttöön Focused-postilaatikko, yhden postilaatikon ominaisuus, joka tarjoaa kaksi välilehteä: “Keskitetty” tärkeälle sähköpostille (kuten työsähköpostille) ja “Muu” loput, mukaan lukien mainokset.

“Outlookin ilmaisille käyttäjille mainokset näkyvät postilaatikossaan, ja he voivat ottaa käyttöön “Focused Inbox” -ominaisuuden, jos he haluavat nähdä mainoksia vain “Muu”-postilaatikossa”, Microsoftin tiedottaja Caitlin Roulston sanoi lausunnossaan.

Ainoa varoitus on, että käyttäjät näkevät mainoksia riippumatta siitä, käyttävätkö he Focussed Inbox -ominaisuutta vai eivät. Mainokset näkyvät postilaatikon yläosassa, ja ne näyttävät oikeilta sähköpostiviesteiltä samalla tavalla kuin Microsoft ja Google näyttävät mainoksia Outlookin ja Gmailin selainversioissa. Vaikka mainokset näkyvät vain “Muu”-välilehdessä, niitä on silti erittäin vaikea välttää.

Outlookin käyttäjät valittivat sosiaalisessa mediassa viime viikon postilaatikossaan näkyvistä mainoksista. Jotkut heistä suosittelivat ihmisiä käyttämään muita sähköpostipalveluita Outlookin sijaan, kun taas toiset ilmaisivat pettymyksensä Microsoftiin, koska se meni Googlen tielle ja otti mainoksia osaksi Outlookin käyttöliittymää.

Hei @MicrosoftHelps, päätös laittaa postilta näyttäviä mainoksia @Outlook-mobiilisovellukseen on täyttä roskaa.

Ihmisten huijaaminen klikkaamaan mainoksia on paskaa UX-suunnittelua. Tarkistan sähköpostin, enkä yritä ladata ohjaimia vuonna 2005.

— Andrew Hendry (@aahendry) 16. elokuuta 2022

Outlook lisää mainoksia juuri siksi, että sinun pitäisi sen sijaan käyttää @SparkMailApp tbh:n sijaan. Ei mainoksia ja se on uskomattoman hyvä älykäs postilaatikko, joka palvelee minua paremmin kuin Gmail tai Outlook koskaan

🔥 Empfohlen:  Opi toimiva ratkaisu Magento 2 -palveluun, joka ei ole tilapäisesti saatavilla (503)

— Syksyn rapsodia 🐚🦭 | VTUBER (@RhapsodyAutumn) 22. elokuuta 2022

iOS:n @Outlook-sovellus näyttää minulle mainoksia, jotka näyttävät nyt sähköpostiviesteiltä. Mene vittuun täältä @Microsoft pic.twitter.com/o6dSIY85Yt

— Nick Smith (@yonicksmith) 16. elokuuta 2022

Google otti mainoksia Gmailiin vuonna 2012, mutta ne näkyvät vain Tarjoukset-välilehdessä, mikä on järkevää, koska ihmiset käyttävät sitä tarkistaakseen suosikkiliikkeidensä myyntiä. Outlookin Muut-välilehdellä on mainoksia, jotka sisältävät muita sähköpostiviestejä kuin myyntiä ja tarjouksia. Jos et kestä lisääntyviä mainoksia, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin joko tilata Microsoft 365, joka maksaa 7 dollaria kuukaudessa tai 70 dollaria vuodessa (jos tilaat henkilökohtaisen paketin), tai poistaa Outlook kokonaan.