Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Näin Netflixin Glow olisi voinut päättyä ChatGPT:n ja Bingin mukaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näin Netflixin Glow olisi voinut päättyä ChatGPT:n ja Bingin mukaan

Peruttujen Netflix-ohjelmien aikakirjat lähettävät fanit villille alueelle, ja me tietäisimme. Jotkut Tom’s Guiden henkilökunnasta on edelleen järkyttynyt Glow’n peruutuksesta, kaikki nämä vuodet myöhemmin. Joten tutkittuamme otsikot pohdimme Black Mirror -tapaa käsitellä tätä tilannetta.

Entä jos uusi Bing with Chat GPT ja ChatGPT otettaisiin mukaan parantamaan joidenkin suosikkiohjelmiemme arvet? Nämä tekstipohjaiset tekoälytyökalut ovat tuottaneet kaikenlaisia ​​villi tuloksia varhaisessa testauksessaan, ja vaikka ChatGPT pääsi tänne ensin, meidän piti käyttää Bingin versiota, koska ChatGPT ei pääse käsiksi uusimpiin yksityiskohtiin.

Valitsimme Glow’n ja kaksi muuta suosikkiamme – Inside Jobin ja Teenage Bounty Huntersin – jotta voimme arvioida näiden robottien tarkkuutta.

Tässä on mitä tapahtui:

Bing’s Glow -elvytys on hyvin ennustettavissa

GLOW peruttiin kiistanalaisesti vain 3 kauden jälkeen sen jälkeen, kun se oli uusittu neljänneksi kaudeksi, joka keskeytettiin Covidiin liittyvien viivästysten vuoksi. Bing näytti saavan melko hyvän käsityksen siitä, mitä GLOW:n lopussa tapahtui, ja hän esitti meille muutamia ideoita.

Se ehdotti, että “Yksi mahdollinen tarina kaudelle 4 olisi voinut koskea Debbien kamppailua johtaakseen omaa verkostoaan naisena miesvaltaisella alalla, samalla kun hän yritti tasapainottaa ystävyyttään Ruthin kanssa ja romanssia Texin kanssa.” Kyllä, voimme nähdä sen tapahtuvan.

Bing tarjosi myös, että “Toinen mahdollinen tarina kaudelle 4 olisi voinut koskea Ruthin matkaa näyttelijänä Hollywoodissa, jossa hän olisi saattanut kohdata hylkäämistä, syrjintää ja häirintää. Hän olisi myös saattanut kaipaamaan työskentelyä Samin kanssa, joka oli kiireinen tekemään omansa. elokuva tyttärensä Justinen kanssa.” Vaikka nämä ovat melko epämääräisiä, ne vaikuttavat uskottavilta GLOW-ohjeilta. Bing jopa esitti tarinan sivuhahmoille, kuten Bashille ja Carmenille, mikä taas näytti melko mahdolliselta.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n käyttäminen avainsanatutkimukseen

Juuri kun ChatGPT:tä kehotettiin kirjoittamaan “Write GLOW season 4”, asiat alkoivat mennä pieleen. Tekoäly antoi minulle jaksokohtaisen erittelyn painikeskeisestä juonen ja jopa lisäsi “uuden painijan nimeltä Roxy (soitti Laverne Cox)”, mutta siinä oli joitain keskeisiä epäjohdonmukaisuuksia.

Suurin virhe tapahtui, kun sanottiin, että Alison Brien Ruth ja Betty Gilpinin Debbie olivat pariskunta, mikä kuulostaa siltä, ​​että ChatGPT hankkii liikaa fanfic-foorumeilta epäoikeudenmukaisuutta heidän näytökseensä. Melkein jokainen jaksokuvaus päättyy periaatteessa samaan kuvaukseen: “Sillä välin Ruth kamppailee päästäkseen eroon tunteistaan ​​Debbietä ja hänen uransa suuntaa kohtaan.” tai “Sam huomaa olevansa uransa risteyksessä ja hänen on tehtävä vaikea päätös.”

Jos GLOW saa koskaan ansaitsemansa herätyksen, pysykäämme ihmiskirjoittajissa.

Bing villiintyi tuoden Inside Jobin takaisin

Joidenkin teknisten vaikeuksien jälkeen (he eivät halua meidän tietävän totuutta!) onnistuimme saamaan Bingin luomaan potentiaalisen uuden kauden syvän tilan animaatiokomediasta, jonka Netflix perui julmasti vain yhden kauden jälkeen (kahdessa osassa).

Kaksiosainen rakenne näytti hämmentävän sekä Bingiä että ChatGPT:tä, koska se ei tunnistanut ensimmäisen kauden toista puoliskoa. Bing toimitti meille lyhyen kuvauksen esityksestä, ja sitten asiat alkoivat muuttua oudoksi. Eikä tavallisella tavalla Inside Job muuttuu oudoksi.

Bing lisäsi “Uusi hahmo nimeltä Greta Thunberg (äänenä hän itse), joka osoittautui avaruusolentojen vakoojaksi, jonka galaksien välinen neuvosto oli lähettänyt tarkkailemaan maapallon ympäristötilannetta. Hän ystävystyi Reaganin kanssa ja auttoi häntä paljastamaan joitain Cognito Inc:n suunnitelmia.

Siinä mainittiin myös kilpailevat salaliittoteoreetikkojen ryhmät, nimitarkastaja Alex Jones “Truthers”-ryhmän johtajana sekä Tom Cruise ja Beyoncé, jotka johtavat Illuminatia. Se on melkein kuin Bing tykkää kierrättää, sillä Inside Job Part 2 sisälsi parodian Alex Jonesista sekä Illuminatin, johon kuului Beyoncé.

Mitä tulee itse ChatGPT:hen, kun sitä pyydettiin “Kirjoittamaan Inside Jobin kausi 2”, se tarjosi epämääräisen ja yleisen juonen, mutta erityisesti kuvaili idioottimaista Brettiä “tekniikkataivaiseksi” ja mainitsi myös “loistavan mutta arvaamattoman Docin sekä tyylikkään ja ovelan. Sam”, joiden oletettavasti on tarkoitus olla Andre ja Gigi.

🔥 Empfohlen:  Hyödynnä juhlakauden markkinoinnista: näin

ChatGPT toimitti virheitä Teenage Bounty Huntersin perusteissa

Yksi Netflix-aikakauden räikeimmistä peruutuksista, Teenage Bounty Hunters kesti vain 10 jaksoa ja päättyi käänteeseen, joka ei koskaan saanut mahdollisuutta kehittyä. Teenage Bounty Hunters oli hauska, suloinen ja pirteä kerralla, ei sanoja, joita yleisesti käytetään kuvaamaan tekoälyä.

Bing itse asiassa osoitti hyvin vähän mielikuvitusta vastauksessaan ja sen sijaan antoi meille yhteenvedon ensimmäisestä kaudesta ja sitten lainauksia Entertainment Weekly haastattelu sarjan luojan Kathleen Jordanin kanssa toisen kauden mahdollisesta suunnasta. ChatGPT oli kuitenkin iloinen voidessaan velvoittaa meidät.

Juonen suhteen ChatGPT piti asiat erittäin epämääräisinä ja lupasi meille, että “Kauden edetessä panokset nostetaan yhä korkeammalle kaikille hahmoille, mikä johtaa huipentumaiseen välienselvitykseen, joka koettelee heidän siteitään ja muuttaa heidän elämänsä ikuisesti. ”

Kuten Glowissa, myös joitakin merkittäviä virheitä tehdään. Se aloittaa ‘toisen kauden’ tekstillä “Sterling ja Blair ovat edelleen kiusaa paljastuksesta, että heidän äitinsä Debbie ei ole vain elossa vaan myös rikollinen, joka on käyttänyt heitä auttamaan laittomia toimiaan”, mikä on varsin merkittävä virhe. on itse asiassa Debbien kaksois Dana, joka on rikollinen, ja myös ensimmäisen kauden finaalissa paljastetaan, että Debbie ei ole Sterlingin äiti. ChatGPT jopa kulkee joitakin samoja askeleita kuin ensimmäinen kausi uskoen, että Sterling jatkaa Luken kanssa, vaikka he erosivat ensimmäisen kauden puolivälissä.

Näkymät: ChatGPT ja Bing eivät lähiaikoina korvaa ammattikirjoittajia (tai amatöörikirjoittajia).

Lähdimme tähän kokeiluun uteliaisina siitä, kuinka oudot asiat muuttuisivat, jos tarjoamme ChatGPT:lle ja Bingin versiolle paikkaa kirjoittajan huoneessa. On selvää, että he eivät ole ollenkaan valmiita.

On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, kuinka tekoäly tarjoaa luovan idean siellä täällä, vaikka se haukkui ja vain repii ideoita takaisin meille muun ajan. Joten, Netflix, jos aiot tuoda nämä ohjelmat takaisin, älä yritä leikata kulmia käyttämällä tekoälykirjoittajia. (Ei sillä, että… vai?) Vastaisit unelmiin näyttämällä painajaisia.

🔥 Empfohlen:  Eroaako sisäisten linkkien arvo sivun sijainnin mukaan?

Tämän päivän parhaat Roku Streaming Stick 4K (2021) -tarjoukset

Table of Contents