Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Näin saat The Last of Usin ilmaiseksi AMD:ltä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näin saat The Last of Usin ilmaiseksi AMD:ltä

AMD on juuri julkistanut erityisen hyvin ajoitetun paketin. Jos olet The Last of Us -fani, oli kyseessä sitten peli tai esitys, tämä tarjous saattaa olla lunastamisen arvoinen.

Tästä päivästä alkaen voit saada ilmaisen kopion tulevasta PC:lle, jos ostat AMD GPU:n. Siruvalmistaja antaa myös alennusta yhdestä parhaista näytönohjainkorteistaan.

Jacob Roach / Digital Trends

AMD ei olisi voinut valita parempaa aikaa tämän tietyn pelin ja GPU-paketin kehittämiseen. 15. huhtikuuta 2023 asti voit ansaita ilmaisen kopion, jos ostat yhden AMD:n uusimmista grafiikkasuorituksista. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla RX 7900 XTX tai RX 7900 XT, koska myös koko viimeisen sukupolven mallisto kelpuutetaan. Se sisältää huippuluokan vaihtoehdot, kuten RX 6950 XT, mutta myös budjettivaihtoehdot, kuten RX 6500 XT tai RX 6600 XT.

Tästä huolimatta, jos valitset RDNA 3:n, AMD myös alentaa RX 7900 XT:tä 50 dollarilla valituilta jälleenmyyjiltä, ​​mikä tarkoittaa, että sen pitäisi nyt maksaa 850 dollaria. Saattaa kestää hetken ennen kuin nämä muutokset tulevat voimaan, ja jotkut AMD:n kumppanit pitävät korttia edelleen kalliina, mutta tällä hetkellä on saatavana myös malleja, joiden hinta on jopa 800 dollaria.

Alennukset näkyvät useimmissa malleissa, ja jopa ne, jotka olivat aluksi kalliimpia, ovat nyt vähintään 50 dollaria halvempia – vaikka tämä ei koske kaikkia versioita. Hauskuuden vuoksi tämä oli alennettu huikealla kolmella sentillä. Oletamme, että se odottaa edelleen 50 dollarin alennusta ja saattaa pian laskea hintaa.

Jos aiot ostaa AMD GPU:n, jossa on , varmista jälleenmyyjältäsi, osallistuuko se kampanjaan. Sinun tulee saada erityinen koodi lunastaaksesi pelin oston jälkeen.

Ei ole huono idea, että AMD alentaa RX 7900 XT:n hintaa. Vaikka lippulaiva RX 7900 XTX näyttää myyvän melko hyvin, RX 7900 XT jää usein Nvidian RTX 4070 Ti:n varjoon. Vaikka molemmat kortit ovat epäilyttävän hinnoiteltuja, jotkut lähteet osoittavat, että RTX 4070 Ti myy hyvin verrattuna.

🔥 Empfohlen:  Osta yksi, saat yhden puun: Meetanshi istuttaa puun jokaista tilausta kohti

The Last of Usisin ympärillä oleva hype saavuttaa parhaillaan huippunsa käynnissä olevan HBO-ohjelman ansiosta, jonka pääosissa ovat Pedro Pascal ja Bella Ramsey. Alun perin vuonna 2013 julkaistu peli teki äskettäin onnistuneen paluun PlayStation 5:lle, ja PC-versio on tulossa pian. Se julkaistaan ​​28. maaliskuuta ja sen hinta on 60 dollaria, joten jos ajattelit silti ostaa grafiikkasuorittimen, voit yhtä hyvin yrittää hyödyntää tätä pakettia.