Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Näin tarjoat asiakkaillesi unohtumattoman ruoan toimituskokemuksen (8 tapaa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Näin tarjoat asiakkaillesi unohtumattoman ruoan toimituskokemuksen (8 tapaa)

Ruoantoimitusalan startup-yritysten suosio on kasvanut, kuten Zomato, Swiggy tarjoilemalla asiakkaiden suosimia ruokia valitsemistaan ​​ravintoloista. Mutta kaikki sovellukset eivät loista ruoka-asiakaspolussa samalla ihastuttavalla asiakaskokemuksella. Kaikissa käyttöliittymäsuunnittelupalveluissa tulee kiinnittää erityistä huomiota toimituksen osuvuuteen käyttäjän mieltymysten mukaan, jotta ruoan toimituskokemus olisi heille paras. Joten tässä on joitain ruoan toimituksen asiakaskokemuksen näkökohtia ruoan toimituksen aloitus pitäisi adoptoida.

Tässä on muutamia vinkkejä ja tekniikoita, joiden avulla voit antaa ensimmäiselle asiakkaallesi ikimuistoisen kokemuksen kokemusta ruoan toimituksesta parasta heille:

1. Perustajien/tiimin henkilökohtainen toimitus
2. Toimita laadukasta ruokaa
3. Oikea-aikainen toimitus
4. Kohtele jokaista asiakasta ainutlaatuisena asiakkaana
5. Henkilökohtainen ruoka
6. Henkilökohtainen kiitoskirje
7. Yllätysalennus ruoasta – kuka ei pidä siitä
8. Ota kuva – Tallenna se ikuisesti
FAQ

1. Perustajien/tiimin henkilökohtainen toimitus

Tämä saattaa kuulostaa hieman epätavanomaiselta, mutta järjestäjien tai perustajien toimitukset voivat tehdä toimituskokemuksesta asiakkaille ikimuistoisen. Joskus tämä ei ehkä ole mahdollista perustajalle, mutta jos mahdollista, henkilökohtaisesti toimittaminen ensimmäisinä päivinä ja asiakkaille kertominen, että he ovat yrityksen ensimmäisten asiakkaiden joukossa toimituksen jälkeen, voivat saada asiakkaan tuntemaan olonsa erityiseksi. Yksi suosittu esimerkki tästä on, että Yhdysvalloissa UberEatsin toimitusjohtaja Dara Khosrowshahi toimitti ruuat henkilökohtaisesti asiakkaille.

Toimitukseen meni muutama tunti @UberEats. 1. SF on aivan kaunis kaupunki. 2. Ravintolatyöntekijät olivat uskomattoman mukavia joka kerta. 3. Se oli kiireinen!! – 3:24 toimitus klo 3:30:sta verkossa. 4. Olen nälkäinen – aika tilata 🍔🍟🍺 pic.twitter.com/cXS1sVtGhS

— dara khosrowshahi (@dkhos) 27. kesäkuuta 2021

2. Toimita laadukasta ruokaa

Ruoan hyvän laadun ylläpitäminen on luonnollisesti tärkein osa ruokatoimituksen asiakaskokemusta. Tehdäkseen niin, jakajaa tulee neuvoa pitämään ruokapakettia äärimmäisen huolellisesti. Ota palautetta asiakkailta ja kehitä heitä. Voit myös lisätä näytepaketteja muista elintarvikkeista, jotta asiakkaat voivat halutessaan tilata seuraavan kerran.

🔥 Empfohlen:  12 tapaa kasvattaa tulojasi freelance-kirjoittajana

3. Oikea-aikainen toimitus

Maukasta ruokaa ajoissa asiakas haluaa. Ruoan toimittaminen ajoissa on toinen tärkeä osa ruoan toimittamista. Tätä varten asiakkaille on ilmoitettava etukäteen arvioitu toimitusaika. Samalla voidaan tarjota sijainninseurantaominaisuus, jotta asiakas saa reaaliaikaisen arvion toimituksesta.

4. Kohtele jokaista asiakasta ainutlaatuisena asiakkaana

Tekoälymallilla tulee personoida asiakkaiden kokemuksia, mikä antaa tunteen olevansa joku erityinen. Startupin on käytettävä älykkyyttä ruokien luokittelussa, jonka perusteella se antaa suosituksia samankaltaista ruokaa tarjoavien ruokien ja ravintoloiden ympärille.

Hakukokemuksen parantamiseksi Swiggy on rakentanut mukautetun tekoälymallin Sumo Logic, joka asettaa kaikki ravintolat yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Ravintolaluettelo on jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen ja vastaa hänen mieltymyksiään.

Sumo Logic on turvallinen, pilvipohjainen konedatan analytiikkapalvelu, joka tarjoaa reaaliaikaista, jatkuvaa älykkyyttä strukturoidusta, puolistrukturoidusta ja strukturoimattomasta tiedosta sovelluksen koko elinkaaren ja pinon ajalta.

5. Henkilökohtainen ruoka

Mahdollistaen ruokalistapohjaisen selaamisen ja ravintolalistauksen käyttäjien mieltymysten perusteella, listauksen tulee sisältää selkeä lista ruokien hinnoista. Ensimmäisinä päivinä, kun asiakas on tehnyt tilauksen, soita hänelle vahvistaaksesi makuelämyksensä. Esimerkiksi, haluavatko he sen olevan mausteinen tai sokeriton. Se on kirsikka kakun päällä, jos voit muokata ruokaa ja jos kokki voisi kirjoittaa myös henkilökohtaisen muistiinpanon.

6. Henkilökohtainen kiitoskirje

Kauniisti kirjoitettu, persoonallinen perustajan asiakkaita kiittävä viesti voi ilahduttaa heidän sydäntään. Voit myös antaa heille ilmaista ruokaa kahdelle seuraavalle tilaukselle tai voit myös antaa ilmaisia ​​suurakastajia/suklaata/makeisia. Se tarkoittaisi, että haluat jakaa uuden yrityksen perustamisen onnen heidän kanssaan. Se voidaan myös laajentaa koskemaan kaikkia asiakkaita, jotka tilaavat sinulta ensimmäisenä päivänä, ei vain ensimmäiseen asiakkaaseen.

7. Yllätysalennus ruoasta – kuka ei pidä siitä

Yksi parhaista temppuista on yllättää asiakkaat alennuksella toimitussummasta. Alennuksen antaminen yllätyksenä saisi asiakkaan muistamaan verkkoruokaportaalin ikuisesti.

🔥 Empfohlen:  10 tapaa olla tuottavampi verkkokehittäjä

8. Ota kuva – Tallenna se ikuisesti

Voit ottaa kuvan asiakkaasta, joka ottaa vastaan ​​ruokatoimituksen ja kehystää sen kauniilla kehyksellä, jossa on yrityksesi logo ja antaa hänelle kuponkeja/alennuksia jatkokäyttöä varten tai jos haluat tehdä enemmän, voit tehdä kokonaisen videomatkan kuinka paljon rakkautta ja huolenpitoa on mennyt prosessiin ja saada täysi ateria toimitettuna koko henkilöstötiimin kanssa ja kaikki asiakkaan hemmotteluun. Dokumentoi kaikki vain osoittaaksesi, että yrityksesi tekee tätä. Se tarjoaa asiakkaille hyvää ruokaa mukavasti ruokailun yhteydessä kotonaan

Jos tiedät muita hakkereita, jotka ilahduttavat ensimmäistä asiakasta, ilmoita siitä meille kommenteissa.

Johtopäätös

Ensimmäinen toimitus on aina ikimuistoinen kokemus ruokatoimituksen aloittajalle. Asiakkaille startup ei kuitenkaan ole ensimmäinen. Todennäköisesti he ovat jo kokeilleet erilaisia ​​​​verkkosivustoja ennen kuin he ovat tulleet sivustollesi. Ainoa asia, joka saa heidät palaamaan verkkosivustollesi, on tarjoamasi kokemus. Jos aiot käynnistää ruuantoimituksen startup-yrityksen, olet aina halunnut, että ensimmäinen asiakkaasi on erittäin iloinen palvelustasi. Toimituskokemus on kuin ensivaikutelma ruuantoimituksen aloittaville yrityksille. Jos loistat erinomaisen kokemuksen tarjoamisessa asiakkaillesi, olet jo ansainnut potentiaalisen asiakkaan.

FAQ

Mikä tekee hyvän ruoan toimituskokemuksen?

Suuri avain on luoda upea online-ruokaketjut Asiakkaidesi toimituskokemus on ruoan laadun tarkistaminen. Se on tapasi kiittää asiakkaitasi. Varmista myös, että ruoka on suljettu hyvin ja kaikki tarvittavat mausteet ovat myös pakkauksessa. Älä tingi laadusta yli nopeuden.

Mitkä asiakaskokemuksen näkökohdat erottavat ruuan toimituspalvelun?

Perustajien/tiimin henkilökohtainen toimitus, laadukkaan ruoan toimittaminen, jokaisen asiakkaan kohtelu ainutlaatuisena asiakkaana ja henkilökohtainen kiitoskirje tekevät asiakaskokemuksestasi erottuvan ruuan toimituspalvelusta.

Kuinka voin mainostaa ruokatoimitustani?

Sijoita maksettuun mainontaan, lähetä sähköpostia, tee yhteistyötä paikallisten vaikuttajien kanssa ja tee paikallista hakukoneoptimointia.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  6 tapaa muuntaa enemmän vahvistussähköpostien avulla