Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nämä 5 Milleniaalia aloittivat bloggaamisen 12 kuukautta sitten. Nyt he kaikki tienaavat yli 1 000 dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nämä 5 Milleniaalia aloittivat bloggaamisen 12 kuukautta sitten. Nyt he kaikki tienaavat yli 1 000 dollaria kuukaudessa

Se, että blogit ilmestyivät silloin, kun vielä sanoimme “World Wide Web”, ei tarkoita, että näiden henkilökohtaisten julkaisujen idea olisi poissa muodista. Media on kehittynyt niin paljon sen jälkeen. Nyt monet ihmiset käyttävät blogeja osana kehittynyttä markkinointistrategiaa houkutellakseen yrityksiä. Ei enää vain henkilökohtaisten tarinoiden kertomista, blogin perustaminen on nyt vakavaa bisnestä.

Hakukoneoptimoinnista kumppanilinkkeihin, sisällöstä jakeluun, on paljon opittavaa, jos haluat ansaita elantosi blogistasi.

Valmistautuminen on avain nopeaan ansaitsemiseen

Jo 500 miljoonaa julkaistua blogia ei välttämättä ole helppoa saada itsellesi vetovoimaa. Nämä tuhatvuotisbloggaajat aloittivat bloginsa viimeisen vuoden aikana ja ovat jo ansaita rahaa bloggaamalla – itse asiassa 1 000 dollaria tai enemmän kuukaudessa – ja sinulla on neuvoja kuinka nopeasti nollasta tuhansiin kuukaudessa.

1. Löydä oma markkinarako (ja alarako)

Ahmed Mir loi SipCoffeeHouse, blogi parhaan kahvin keittämisestä ja juomisesta. Hän sanoi, että on tärkeää selvittää markkinarako ennen kuin aloitat.

Kun tiedät markkinaraon, voit hyödyntää sisältökeskuksia. Kun olet merkinnyt useisiin viesteihin niiden ala-aloja, voit koota ne sivulle, joka toimii keskuksena saadaksesi tietoa kyseisestä ala-aiheesta. Hakukoneet rakastavat sisältökeskuksia, ja ne voivat olla suuri liikenteen lähde.

Ahmed ansaitsee rahaa affiliate-linkeistä Amazonin kautta suosittelemalla kahviin liittyviä tuotteita, kuten sähköisiä hanhenkaulakeittimiä, K-kuppeja ja Keurig-kahvinkeittimiä. Tämä ansaitsi hänelle 1 000 dollaria kuukaudessa noin kuudennen bloggauskuukauden tienoilla.

Hän sanoi, että bloggaajien tulisi kirjoittaa viestejä, jotka liittyvät toisiinsa ja tarjoavat sisäisiä linkitysmahdollisuuksia. Hän kirjoittaa esimerkiksi kahvista, joka sisältää kahvivälineiden ja papujen alaraot. Niistä tuli hänen kaksi keskeistä keskittymää sisällön kehittämiseen.

Avainsanat ovat tärkeä osa blogistrategiaasi. Avainsana on hakutermi, jota käytät syöttinä tuodaksesi jonkun blogiisi. Henkilö voi laittaa sen Googlen hakukenttään löytääkseen sinut. Jotta voit optimoida blogitekstisi hakuliikenteelle, sinun on varmistettava, että nämä sanat sisältyvät useita kertoja koko viestiin.

Kun etsit aiheita, Ahmed ehdottaa, että etsit niin sanottuja “long-tail-avainsanoja”. Heillä on tarkempi hakutarkoitus, mikä tarkoittaa, että joku etsii jotain tiettyä.

Yleensä näiden hakujen määrä on pienempi kuin lyhyempien avainsanojen, mutta ne tarjoavat suuremman tuloksen, jos voit naulata hakutarkoituksen tai vastata kyselyyn täydellisesti, Ahmed sanoi. Nämä termit voivat myös olla helpompi sijoittua Googlessa.

“Esimerkiksi haku “paras vähäsokerinen suklaa” osoittaa, että hakija haluaa ostaa, mutta haluaa tietyntyyppistä suklaata”, hän sanoi. “On myös todennäköistä, että he välittävät terveydestään.”

🔥 Empfohlen:  Yli 15 paras levysoitin 2023: Asiantuntijoiden mukaan

Tämä eroaisi avainsanasta, jolla on suurempi hakumäärä, kuten “paras suklaa”. Tällä avainsanalla on luultavasti 10 kertaa enemmän hakuja.

“Mutta olet epätodennäköisempää, että muunnat jonkun, koska joku kokee suklaan vaihtelevuuden – tumma, valkoinen, pähkinöitä, hedelmiä, vähän sokeria, karamellia ja niin edelleen”, Ahmed sanoi.

Leveiden “koiran hihnat” sijaan voit valita esimerkiksi “koiran hihnat vetäville koirille”. “Meksikolaisten reseptien” sijaan kannattaa käyttää lausetta, kuten “Meksikolaisia ​​reseptejä diabeetikoille”. Kokeile “kaihtimien” sijaan “pimennysverhoja yövuorossa työskenteleville”. Niche alas niin paljon kuin mahdollista.

Hän suosittelee hakukoneoptimointityökalujen käyttämistä näiden avainsanojen löytämiseen ja sivustosi luokituksen vaikeuden analysoimiseen. Hänen suosikkityökalunsa on Ahrefs, mutta se maksaa 99 dollaria kuukaudessa. Siinä on 7 päivän kokeiluversio 7 dollarilla, jotta se testataan ja kerätään ensimmäinen erä avainsanoja.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka luoda rajattomasti blogiaiheita, joita ihmiset todella etsivät

2. Ole sinä, intohimolla

Emilia Lewis aloitti bloginsa, Jatka tänäänkeskittyi “vinkkeihin, mielipiteisiin, opetusohjelmiin ja toimintakohteisiin, jotka kaikki on suunnattu auttamaan sinua saamaan kaiken irti äitiydestä”, huhtikuussa 2019. Hän tienasi yli 1 000 dollaria kuukaudessa marraskuuhun mennessä.

Hänen tulonsa tulevat enimmäkseen Mediavine-mainosten kautta, vaikka hän myös tekee niitä tuotteiden affiliatemarkkinointi kuten vaipat ja unipussit.

Hänellä on insinööritausta, mikä antoi hänelle ongelmanratkaisutaidot, joita hän tarvitsi keksiäkseen bloggaamista edetessään. Hänellä ei ollut koulutusta digitaalisesta mediasta. Hän vain muutti sen, mitä hänen elämässään todella tapahtui, sivustonsa sisällöksi.

“Suurin vinkkini uusille bloggaajille on kirjoittaa vain siitä, mitä elät ja mistä rakastat”, hän sanoi. ”Uudet bloggaajat jäävät liian usein jumiin Pinterestissä tai Facebookissa suosittuihin asioihin ja yrittävät olla jotain, mitä he eivät ole. Löydä intohimosi ja vain kirjoita, kirjoita, kirjoita. On parempi olla loistava bloggaaja pienellä markkinaraolla kuin keskimääräinen bloggaaja suurella markkinaraolla.”

Hän suosittelee myös, että yrität löytää pienimmän markkinaraon, jota voit palvella hyvin niin pitkälle kuin yleisösi menee. On tuhansia bloggaajia, jotka kirjoittavat henkilökohtaisesta taloudesta. Voit olla se bloggaaja, joka kirjoittaa ylpeänä halpaluistelijana. Miljoona ihmistä kirjoittaa matkustamisesta. Voit olla ainoa, joka kirjoittaa Thaimaan matkustamisesta 40-vuotiaana sinkkuna. Mieti, mikä tekee sinusta, ja keskity siihen, hyvään tai huonompaan suuntaan.

3. Yritä ja yritä uudelleen

Elle Meager saa 100 % voitostaan ​​affiliate-markkinoinnista blogissaan, Ulkona tapahtuu. Hän aloitti tämän bloginsa, toisen, syyskuussa 2019 ja saavutti 1 000 dollaria kuukaudessa kuusi kuukautta myöhemmin.

🔥 Empfohlen:  10 parasta verkkoyrittäjyyskurssia (ilmainen ja maksullinen)

“Ensimmäinen tapaukseni verkkosivustoille oli taimitarhassamme, jota toimimme syrjäisestä sijainnista”, hän sanoi. ”Joka viikonloppu markkinoilla käyminen oli työlästä, joten päätin alkaa myydä kasveja verkossa. Se oli valtava oppimiskäyrä.”

Elle osti kirjan Joomlasta, sisällönhallintajärjestelmästä, ja Virtuemartista, verkkokauppaohjelmistosta, ja luki ne kannesta kanteen.

Hän ja hänen miehensä pitivät tätä yritystä 10 vuotta. Myöhemmin hän aloitti blogin, joka ei koskaan lähtenyt käyntiin, ja aloitti syyskuussa osa-aikaisena toimittajana ja kokopäiväisenä äitinä.

“Jokainen vapaa minuutti meni verkkosivustolle”, hän sanoi. Meager arvioi, että hän vietti noin 20 tuntia viikossa töissä yöllä, viikonloppuisin ja aikaisin aamulla.

Aiemman työkokemuksen kautta hän oli tietoinen Authority Hacker -kurssista ja käytti joitakin sen resursseja.

“Se on pohjimmiltaan suunnitelma oman affiliate-blogin perustamiseen tyhjästä, ja käytin monia kurssilla tarjottuja vinkkejä”, hän sanoi.

Hän sijoittaa blogiinsa maksullisilla WordPress-laajennuksilla, kuten Elementor, Thirsty Affiliates ja AAWP.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tämä “äitibloggaaja” tienaa blogistaan ​​2 000 dollaria kuukaudessa

4. Ajattele rakennettasi etukäteen

Stacy Caprio, bloggaaja osoitteessa Tarjoukset Scoop, käyttää sekä mainostuloja että affiliate-linkkejä ansaitakseen rahaa. Häneltä kesti vuosi saada 1 000 dollaria kuukaudessa työskennellen noin yhdestä kolmeen tuntia päivässä, kuusi päivää viikossa.

“Järjestä blogisi huolellisesti”, hän kertoo uusille bloggaajille. “Suunnittele etukäteen, mikä blogisi pääteema on, ja jaa se kovaan kilpailuun, suuren määrän kategorioiksi, joiden ympärille voit kirjoittaa artikkeleita. Suunnittele sitten vähemmän kilpailevia avainsanoja, joihin voit kohdistaa yksittäisiä artikkeleita. .

Tämän tekeminen auttaa sinua suunnittelemaan oikein, kuinka rakennat blogisi optimaalisen käyttökokemuksen ja hakukoneoptimoinnin saavuttamiseksi, jotta sinulla on mahdollisuus sijoittua korkeammalle sekä luokka- että sivutason avainsanoilla.”

Tee esimerkiksi avainsanatutkimusta omalla markkinaraollasi löytääksesi suurimman volyymin avainsanoja, vaikka ne kilpailisivatkin enemmän. Sen jälkeen Stacy neuvoo, että luo luokkaosio tai sivu kotivalikkoon jokaiselle suuren volyymin avainsanalle. Tällä tavalla voit merkitä viestit osaksi näitä luokkia.

Oletetaan esimerkiksi, että kirjoitat kunto-alalla. Voit luoda luokkatunnisteita suosituille hauille painonpudotusta, painonnostovinkkejä, terveellistä syömistä ja terveellistä elämäntapaa varten. Seuraavaksi luot 10 tai useamman artikkelin klustereita jokaiseen luokkaan. Tämä antaa sivustollesi auktoriteettia kyseisellä markkinaraolla ja auttaa sitä sijoittumaan hyvin. Stacy sanoo, että se myös lisää luottamusta, kun lukijat näkevät, että sinulla on useita viestejä kunkin aiheen alla.

Stacyn pitäisi tietää. Ennen blogin perustamista hän työskenteli verkkomarkkinoinnin, mainosten ja hakukoneoptimoinnin parissa eri yrityksissä.

🔥 Empfohlen:  Yli 34 parasta CPA-verkkoa, joissa on välitön hyväksyntä vuodelle 2023

Aiheeseen liittyvä: Kuinka tulla maksetuksi vaikuttajaksi ja ansaita rahaa sosiaalisessa mediassa

5. Älä anna periksi, vaikka sekaisitkin.

klo PawleaksDanielle Mühlenberg, koirakäyttäytymistutkija ja bloggaaja, sanoi, että hänen täytyi tehdä paljon virheitä ennen kuin hän keksi, kuinka saavuttaa 1 000 dollarin kuukausitulotavoite.

Lopulta hän tajusi, että paras tapa löytää aiheita on tutkia avainsanoja ja harkita tarkasti, onko hakutarkoitus jo toteutunut.

“Jos et usko, että voit luoda parempaa viestiä kuin ykköstulos Googlessa, älä välitä siitä”, hän sanoi.

Kun sinulla on aiheet, sinun on pysyttävä johdonmukaisena.

“Sisältö on ehdottomasti kuningas”, hän sanoi ja lisäsi, että sinun pitäisi olla jo julkaistu 10-30 viestiä, kun aloitat blogin. “Voit tehdä kaiken tutkimuksen, kaiken haluamasi analyysin, mutta jos et julkaise säännöllistä, korkealaatuista sisältöä, et näy missään hakutuloksissa.”

Danielle sanoi, että suuri osa hänen liikenteestään tulee linkityksistä ja hänen luokkiaan selaavista ihmisistä. Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän julkaiset heti, sitä enemmän liikennettä saat. Sama Pinterestin kanssa, hän sanoo, koska tarvitset uusia pinssejä säännöllisesti.

Voi olla vaikeaa pysyä tahdissa, varsinkin Daniellen kaltaiselle, joka julkaisee 2–3 kertaa viikossa, koska kestää jonkin aikaa saada pito. Joskus tuntuu, ettei kukaan katso.

“Älä todellakaan anna periksi, vaikka et saa liikennettä aluksi”, hän sanoi. ”Huhtikuussa kaksinkertaasin liikenneni, mikä oli ensimmäinen suuri lisäys lähes vuoden jälkeen. Se tapahtuu sinulle. Kasvat blogisi mukana ja tulet paremmaksi ajan myötä.”

Danielle sanoo, että vie aikaa ja testausta, ennen kuin Google luokittelee artikkelit oikein. Yleinen tilasto, jonka hän kuulee bloggaajien keskuudessa, on, että kestää 3-6 kuukautta, ennen kuin blogikirjoitus on lopullisessa sijoitusssaan.

Rahan ansaitseminen blogilla edellyttää aikaa

Kun olet vasta aloittamassa, blogien kirjoittaminen voi olla vaikeaa, varsinkin kun tytäryhtiösi tuloskaavio näyttää siltä, ​​että Arizonassa sataa tuumaa. Nämä bloggaajat ovat oppineet, että sinun täytyy tehdä suunnitelma, tietää, miksi se on suunnitelmasi, palvella pientä markkinarakoa ja pysyä siinä.